Spannendverhaaltje.nl

Een heerlijk afscheid

-
16-08-2010
We hadden al verscheidene jaren met elkaar gewerkt, totdat ik de afdeling ging verlaten en ze me liet merken dat ze dit wel heel erg spijtig vond. We besloten dan ook onder het genot van een drankje afscheid van elkaar te nemen in de plaatselijke kroeg. Ze kwam die dag in een uitdagende verschijning op het werk en stuurde me al vroeg een mail, met het bericht dat ze het vandaag een treurige dag vond omdat ik wegging en dat ze op een passende manier afscheid wilde nemen.
We vetrokken na het werk gezamenlijk naar de kroeg en halverwege de wandeling stak ze haar arm al in de mijne en wandelde we gezellig babbelend richting onze bestemming. In de kroeg aangekomen, namen we plaats achterin aan een tafel voor twee, we bestelde onze drankjes en gingen lekker gezellig babbelend verder. Al gauw werd ons gesprek de vrouwelijke kant opgestuurd en zag ik dat ze met een subtiele beweging een knoopje van haar blouse losgooide, waardoor ik een mooi uitzicht kreeg op de bovenkant van haar boezem, die een aardige diepgang liet zien. Ze lachte naar me en vroeg of we nog een drankje gingen gebruiken, ze wandelde naar de bar en bestelde nog twee drankjes, heupwiegend kwam ze terug en menig mannenblik was gericht op haar strakke lichaam. Ze ging naast me zitten ipv tegenover me en pakte met haar hand de mijne en zei: Ik ga je missen en wil eigenlijk nog iets heel persoonlijks tegen je zeggen.
Ik voel me vreselijk tot je aangetrokken en wil met je naar bed. Ik wist niet wat ik hoorde en reageerde door te zeggen, nou dat lijkt me een goed idee, dat wil ik ook wel. Dit werd al snel gevolgd door een vurige kus en om maar meteen de daad bij het woord te voegen heb ik afgerekend en stonden we buiten. Waar gaan we heen vroeg ik haar, ergens waar we lekker van elkaar kunnen genieten, ik wil nl met je neuken. Veel directer kon het haast niet, ik nam haar in mijn armen en gaf haar een diepe tongzoen. Ik weet hier om de hoek een goed hotel, daar kunnen we wel een paar uurtjes terecht. We boekten een kamer onder de naam jansen en gingen met de lift naar de 5e etage van het hotel, de kamer binnen gekomen, vlogen we elkaar in de armen en werden de kledingstukken links en rechts uitgegooid, om een paar minuten later alleen getoogd in boxer en bh en string tussen de lakens te belanden.
Oh Gerard hier heb ik altijd van gedroomd zei Maria een avond met jou tussen de lakens, ik wil je overal voelen. We begonnen aan een innige tongzoen en ik haakte daarbij haar bh los en toen kwamen die grote surinaamse borsten zichtbaar met daarop twee grote donkere tepels, die k langzaam met mijn tong en lippen begon te bewerken. Lekker gerard zuig maar aan mijn tepels, daar worden ze lekker hard van. Langzaam daalde ik af naar haar navel en verder naar haar tanga slip, die ik met mijn tanden uit trok, om vervolgens mijn lippen op haar kutlippen te drukken, ik proefde haar kut en die smaakte heerlijk. Langzaam bracht ik mijn tong tussen haar lippen en ging op zoek naar haar clitoris. Oh jaah lekker gerard, speel maar met mijn clit, lik me kut, lekker die tong van je in mijn kut. Ze begon te trillen en drukte mijn hoofd dieper in haar schoot, ik stopte twee vingers erbij en terwijl ik aan haar klitje zoog, penetreerde ik twee vingers de diepte van haar kut in.
Ze begon te hijgen en met haar onderlichaam te stoten en al snel werd duidelijk dat haar orgasme naderde. Oooh lekker gerard, zuig maar hard op mijn clit, oh jaah ik ga komen, ooooohhhhh ja. Ik voelde de spanning tussen haar benen toe nemen en het kutsap stromen, totdat ik de stralen tegen mijn kin voelde spuiten, ze kwam gewoon spuitend klaar. Hevig naschokkend zuchtte ze, ooh gerard dat was heerlijk, ik wist niet dat je spuitend klaar kon komen, zei ik tegen maria. Waarop ze zei, je weet nog meer niet van me, ik namelijk ook heel goed pijpen en dat ga ik je nu laten voelen. Ze dook naar mijn op springen staande lul en slokte die in een keer naar binnen en begon met haartong cirkels over mijn eikel te maken en steeds na een rondje zoog ze mijn lul op tot diep achter in haar keel. Ik begreep dat ik dit niet lang vol kon houden en waarschuwde haar.
Maria ik ga zo spuiten , dit wordt me te geil, Ze nam mijn lul uit haar mond en zei, ik kan niet wachten totdat moment, spuit me mond maar vol, dan kan ik dat heerlijke zaad van je proeven. Deze opmerking maakte me alleen maar geiler en het duurde dan ook niet lang, jaah riep ik haar toe, daar komt het, ze zoog min lul diep in haar mond en ik voelde de eerste klodders mijn lul uitschieten en schoten haar mond in, ze slurpte het zaad naar binnen en na vier grote salvo’s, liet ze mijn lul langzaam los en lekte het sperma uit haar mondhoeken en belande op haar grote borsten. Dat was heerlijk Maria, dat was buitengewoon lekker gerard zei ze, maar dit was nog maar het begin, ik ga je vanavond helemaal nemen, je gaat me uitwonen en in alle standen neuken. We togen naar de badkamer voor een opfrisbeurt, maar voordat we onder de douche waren beland, stonden we al hevig zoenend op de badkamertegels en groeide mijn lul al weer naar ongekende omvang.
Ze pakte hem in haar hand en zei neuk me hier, ze ging voorover staan en ik drukte mijn lul tegen haar kutlipjes aan, het leek wel of hij naar binnen werd gezogen, zo snel schoot hij haar kut binnen. Jaaah johan neuk me diep, neuk me hard, laat me voelen, hoe goed en hard je bent. Ik voelde me gevleide en begon haar wild te neuken en speelde ondertussen met haar harde tepels. Wild terug stotend op mijn lul begon haar lichaam te trillen en te schokken en begon ze te gillen van genot. Oooh lekkere lul heb je, wat is hij lekker hard en wat maakt hij mijn kutje lekker nat, ik ga weer komen schreeuwde ze en ik voelde haar orgasme komen, het werd heel nat tussen haar benen en ze kneep met haar kutlipjes mijn lul kon dit niet meer bolwerken en mijn tweede orgasme kondigde zich aan. Hevig schokkend kwam ik klaar en vuurde mijn salvo’s af in haar kut, waarbij ze alleen maar riep, oooh wat is het lekker warm daarbinnen.
Nog lekker nagenietend stapten we onder de douche en zeepte elkaar lekker in, ze liet niet na om mijn slappe lul lekker in te zepen en na het afspoelen met water, dook ze naar beneden om mijn slappe lul in haar mond te nemen en er lekker op te zuigen, dat voelde heerlijk aan en binnen enkele minuten begon hij weer te groeien. Kom zei ze tegen me, we gaan terug naar bed, daar zette ze het pijpspel verder door en pakte daarna mijn lul beet en posteerde hem tussen haar grote borsten, ze drukte die twee stevige zwarte borsten tegen elkaar en zei tegen me, kom neuk die grote zwarte joekels van me. Dit was zo geil, ik drukte mijn lul verder tussen haar borsten en elke keer als mijn lul aan de bovenkant tussen haar borsten uitkwam, likte met haar tong over het puntje van mijn eikel, dit was een heerlijk gevoel. Ik begon dan ook steeds sneller haar enorme joekels te neuken en ik voelde constant de druk van haar stevige grote borsten tegen mijn opspringende staande lul. Oooh Maria, ik ga al weer komen, kom maar riep ze spuit mijn borsten maar vol met je sperma, de eerste straal schoot nog tussen haar borsten, maar de volgende stralen schoten omhoog tegen haar kinnen en neus. Dit was zo een geil gezicht.
Ze pakte mijn lul die lichtelijk verslapt was en nam die in haar mond en likte hem helemaal schoon. Nu ben ik weer aan de beurt zei ze. Ze drukte me achterover op het bed en ging met haar schoot over me heen zitten en drukte haar natte kut op mijn gezicht, ik begon direct haar kutlipjes uit elkaar te trekken en likte met mijn tong aan haar klitje, die begon langzaam in omvang toe te nemen en haar kutje begon nat en warm te worden. Ik likte met mijn tong langs haar kutlipjes omhoog om te eindigen bij haar klit om daar dan aan te gaan zuigen, dit liet haar niet onbetuigd en ze spoorde me dan ook aan om harder te zuigen. Oooh gerard ja zuig aan mijn klit, zuig hem helemaal naar binnen. Ze trok met haar handen haar kut verder open waardoor ik nog dieper met mijn tong naar binnen kon en ik met mijn tong van haar onderkant van haar kittelaar naar de bovenkant van haar kittelaar omhoog kon likken. Dit gaf haar wel de nodige geile kreten. Oooh gerard wat speel je lekker met mijn klit, je maakt me gek, je gaat me straks weer laten spuiten als je zo doorgaat. Dit moedigde de me aan om haar kittelaar helemaal te bespelen en even later voelde ik de sappen door haar kutje stromen en begon ze op mijn gezicht te schuiven met haar kut.
Ze trok haar kut verder open en begon met haar hand haar clit te bewerken, ik wist niet wat ik mee maakte, het begon met een druppel die haar kut uitspoot gevolgd door 3 tot flinke stralen kutvocht die over mijn gezicht heen spoten en ze kreunde het uit van genot……… oooh gerard dit is hemels, ze liet zich achterover vallen langs me inmiddels stijf geworden lul en begon die zachtjes te masseren. Na verloop van tijd ging ze recht opzitten en schoof met haar schoot richting de mijne en zakte met haar kut over mijn stijve lul heen, ik ga je neuken, totdat de laatste sperma druppel uit je zak is gespoten en in mijn kut is terecht gekomen. Ze begon langzaam op mijn lul te rijden en zorgde er elke keer weer voor dat mijn lul bij het omhoog komen met het puntje haar kittelaar raakte. Het gevoel was echt eindeloos en bij het heen en weer wippen op mijn lul, kon ik tegelijkertijd haar volle borsten bewerken met mijn handen en mond. Het voelde echt heerlijk aan, eerlijk keer als ze omhoog kwam kneep ze met haar kutlipjes in mijn lul.
Ze begon steeds wilder te wippen op mijn lul en maria begon steeds luider te kreunen, oooh lekker gerard, je lul is heerlijk hard en geeft me zoveel lekkere gevoelens. Steeds wilder ging het neuktempo en steeds harder werden haar kreungeluiden. Ik kreeg moeite om mijn orgasme in te houden, maar ik wilde wachten totdat Maria explodeerde, maar dat duurde niet lang, nog sneller en harder wipte ze op mijn lul en haar hele lichaam begon te schudden, oooooh gerard ik kooooom, ik hou het niet meer riep ze, ik ga spuiten. Ik voelde de kutsappen rijkelijk langs mijn lul schieten en dat was voor mij ook het sein om mijn lading te lozen. Maria ik ga je vol spuiten, ja kom maar gerard, geef me je zaad, met 4 heerlijke salvo’s vulde ik haar kutje en viel maria voorover met haar grote borsten op mijn borst en zoende we elkaar vuirg en genoten we allebei even van dit heerlijke onvergetelijke moment.
Ik verbrak de serene stilte en zei maria, waar heb je geleerd zo lekker te neuken, meid wat heb jij een heerlijk sex lijf en wat ga je er geweldig mee om. Jij mag ook niet klagen, je hebt me vandaag al drie keer doen spuiten, dat is me in jaren niet meer overkomen. Na deze afspraak ontmoeten we elkaar wekelijks voor een spetterende sex.
Aantal keer gelezen:
844
Beoordeel dit verhaal:
(10 beoordelingen)