Spannendverhaaltje.nl

Een hartelijk weerzien

-
21-08-2010
Een tijd geleden op een zondag ga ik na overleg met mijn vrouwtje Francine op uitstap met mijn scooter. Zij is de ganse dag naar een handelsbeurs met een groepje vriendinnen van de hobbyles. Dus omstreeks negen uur in de morgen vertrekken we beide, ik op mijn 400cc Japanse scooter voor een uitstapje naar een mooie natuurstreek zo een 100km van bij ons.
Na een uurtje rustig rijden bereik ik die streek, heerlijk rustig rij ik met mijn scooter door het licht glooiend landschap en geniet ik van de mooie zichten van de dorpjes waar ik passeer. Na een tijdje stop ik om even een tasje koffie te nuttigen en de daaraan verbonden sanitaire noodzaak. Op het terrasje genietend van de koffie en van de passerende wielertoeristen en motorrijders komt er ondertussen een groepje oudere dames bijzitten op het terras.
Er is een oudere vrouw bij die ik ergens van dacht te herkennen en bij mij vage herinnering oproept aan een buurvrouw die zeker 35 jaar geleden bij mijn ouders langs woonde. Ikzelf ben nu 51, dus toen was ik 16 jaar oud. Zij bekijkt mij ook een hele tijd met een twijfel en vraagt dan of ik haar oude buurjongen ben. Ze kent zelfs mijn naam nog. Een fijn toeval dat we elkaar hier terug vinden. Zij zijn verhuist toen ik zestien was, haar inmiddels overleden echtgenoot kreeg indertijd een prachtige baan aangeboden bij een groot bedrijf in deze streek. Hun enige dochter Katrien was toen net 14 en een leuk buurmeisje waar ik mee groot geworden ben. Katrien en ik hebben altijd goed met elkaar kunnen opschieten.
Haar moeder is heel blij om te horen hoe het met onze familie gaat en ze vertelt ook ronduit over haar familie. Ze is zelfs zo enthousiast dat ze Katrien belt per GSM. Die is blijkbaar dolblij dat ik in de buurt ben en vraagt of ik haar wil een bezoekje brengen. Met haar adres in mijn scooter GPS ben ik net 25 km van haar verwijderd. Ik spreek af via haar moeder en via de gsm op het terrasje dat ik in de vroege namiddag zal langskomen.
Net na het middagetentje op het terrasje rij ik via mijn GPS naar het adres van Katrien, mijn ex-buurmeisje die ik al 35 jaar niets meer gezien of gehoord heb. Ik ben zelf een beetje opgewonden en nieuwsgierig, ik stel mij vragen van hoe het met haar is, hoe het leven voor haar verlopen is, hoe ziet ze eruit etcÖ..? Ik kende haar als een rank gebouwd meisje, lief van karakter maar wel zeer spraakzaam. Kortom een heel leuk aangenaam buurmeisje waar ik regelmatig als jonge kerel al spelende onder haar rokje kon kijken. In die periode masturbeerde ik regelmatig met haar in mijn fantasie. Begrijpelijk dat ik een beetje opgewonden ben op dit weerzien.
Op het adres aangekomen tref ik een mooie moderne woning met een grote oprit. Ik stop op de inrit, plaats mijn scooter op de standaard en neem mijn integraalhelm af, open mijn motorjas. Plots staat er een prachtige, goed uitziende dame op de inrit langs de veranda aan het huis. Ze kijkt even verwonderd naar me, dan houden ze haar hand voor haar mond van verbazing en ze stapt vol ongeloof naar mij toe, ikzelf sta aan de grond genageld, is dat mijn ex-buurmeisje Katrien? Deze volwassen sexy vrouw die nu naar mij toe stapt? Ze vraagt of ik het echt ben, ikzelf ben helemaal verrast van haar. Een enorm lieve glimlach en een innige omhelzing volgt. Ze heeft een overgooier kleedje aan en als ze mij omarmt rond mijn nek en ik haar vast neem om haar middel, hef ik haar een beetje op en zo schuift haar overgooiertje omhoog, in de spiegeling van de vensters van de veranda zie ik haar ontbloot kontje, haar wit slipje door het verdonkert bovenstuk van haar panty. Een stel stevige billen, sexy benen in een donkere fijne panty die in een paar zwarte hakjeslaarzen steken zijn helemaal te bewonderen in de spiegeling van het glas. Ondertussen voel ik haar stevige borsten doorheen mijn T-shirt priemen op mijn huid. Ik vermoed dat haar tepels stijf staan van opwinding. Ik krijg ondertussen drie dikke kussen van haar te verwerken en de laatste ervan was bijna recht op mijn lippen.
Ze is dolblij om me terug te zien en trouwens ook ik ben blij om haar terug te zien. Ze is helemaal veranderd in een volwassen sexy vrouw die menig man het hoofd op hol kan laten slaan. Een mooi sexy lijf, kleine krullen in haar lang kapsel en met haar mooi gezichtje. Echt, ik heb eigenlijk geen zin haar los te laten, maar haar lekker te strelen over haar kontje en billen, ik probeer me toch te beheersen maar al snel groeit mijn paal van opwinding in mijn broek tot een heuse bobbel. Omdat we elkaar nog in omhelzing hebben voelt Katrien mijn reactie tegen haar onderlichaam aan. Ze glimlacht en streelt eens door mijn haar met de opmerking,Ē je bent nog niet veel veranderd tegenover vroeger, toen had je ook zo snel een harde als je onder mijn rokje gluurde. Dacht je dat ik het niet wist soms?Ē
Al grappende begeleid ze mij naar de woning, ze vertelt hoezeer ze mij gemist heeft in de jaren na de verhuis. Hoe dom we zijn geweest om het contact met elkaar te verwaarlozen. Eenmaal binnen in huis verhuist mijn motorjas naar de kapstok. Plaatsnemend in de zetels van de salon vertellen we mekaars levensverhaal. Zij is ook al 25 jaar getrouwd, haar man is nu op werkbezoek met het personeel van het bedrijf waar hij werkt bij een transportbedrijf in Spanje. Hij is pas woensdag terug. Tot die tijd is Katrien alleen bij haar thuis, haar twee kinderen komen iedere avond langs om wat gezelschap te bieden. Ze zit recht over mij en ik heb een open blik op haar benen en kan soms net onder haar rokje gluren. Tijdens ons gezellig gesprek dwaalt soms mijn blik regelmatig naar haar benen en rokje. Ze heeft het wel opgemerkt en speelt soms mee als ze de positie van haar benen verandert. Ik word er stikheet van, mijn paal zoekt de hele tijd naar open erectieruimte maar hij blijft voorlopig gevangen in mijn broek. Ze merkt het maar glimlacht lief naar me, al laat ze me soms spelend onder haar overgooiertje gluren. Na enige tijd wordt het gesprek wat meer open en wordt alles verteld van en over onze huwelijken, kinderen enz.Ö.
Katrien gaat even later wat frisdrank bijhalen en komt dan vlak langs mij zitten, ik voel haar bil tegen de mijn bil drukken, ze draait plots haar lichaam en legt haar benen over de mijne. Haar in panty gehulde benen liggen vrij ontbloot over mijn bovenbenen en ik kan niet anders dan mijn handen op haar billen leggen. Ze zegt tegen me dat ik van het moment moet genieten en ik laat mijn handen afdwalen naar haar onderbroekje, ze legt zich helemaal tegen mij aan en geniet met gesloten ogen van mijn strelingen over haar benen. Minuten lang streel ik haar benen overal waar ik kan, ik ben ondertussen ook snoerheet geworden. Het besef wat er gaat volgen wind mij enorm op en ik heb nu een hele harde paal die stilletjes vol geraakt met warm sperma. Ze trekt nu mijn T-shirt uit, onmiddellijk daarop doe ik de knoopjes op haar schouder los van haar overgooiertje, trek die omlaag, open de knoopjes van haar wit bloesje, schuif die lekker traag naar achteren en haar beha met volle borsten komt te voorschijn. Ze trekt dan zelf haar bloesje uit, ik kan de lintjes van haar behaatje over haar schouders afschuiven en twee lekkere volle borsten met stevige harde tepels komen te voorschijn. Mijn handen grijpen ze vast en beginnen ze te kneden en strelen, dan open ik het slotje en de beha wordt nu helemaal uitgedaan. Haar borsten wiebelen zachtjes in vrijheid en ze laat me toe om ze zachtjes te strelen. Haar tepels staan mooi gespannen van opwinding en priemen netjes recht voorruit. Ik streel en kneed ze zachtjes tussen mijn duim en wijsvinger wat bij haar op een zacht gekreun onthaald wordt. Ze geniet er zichtbaar van dat haar borsten betast worden door mijn strelende handen en vingers.
Ondertussen zijn haar handen op zoek naar mijn harde pik in mijn broek, ze streelt in mijn erogene zone en opent snel de knoop van mijn jeansbroek, trekt de sipper omlaag en steekt dan haar hand achter mijn onderbroek om mijn harde paal te betasten. Ik hef mijn kontje omhoog waardoor ze mijn broek en onderbroek omlaag kan trekken. Als mijn onderbroek over mijn pik is geschoven springt die in volle vrijheid naar een degelijk rechtstaande houding met een ontblote eikel. Aan haar stem reactie merk ik dat ze ruim tevreden is met deze erectie. Ze streelt langs mijn harde paal met haar vingers en bewerkt ook de eikel met haar zachte handen. Ik voel mijn hart pompen van opwinding en mijn keiharde paal begint langzaam klaar te komen voor een ejaculatie.
We zijn nu samen in de zetel, alleen met ons tweetjes aan het genieten van elkaars lichaam, zij bewerkt en speelt met mijn keiharde jongeheer en ik kneed, streel haar borsten. Een hele tijd gaat dat gestreel door tot ik haar hoofd omhoog hef met mijn handen en haar vol kus op haar lippen. Ze opent onmiddellijk haar lippen en spoedig zijn we samen aan het tongzoenen. Ze draait met haar tong rond de mijne, steekt ze diep in mijn mond en met veel speeksel draaien we samen de heerlijkste rondjes. Ze zuigt soms zelfs op mijn tong. Ik geraak door haar in een trance van sexuele opwinding, zo genieten we van elkaar. Mijn verstand wil enkel nog haar zo goed mogelijk proeven en neuken, kortom haar een heerlijke goede neuk en verwenbeurt geven.
Plots staat ze recht en haar overgooiertje schuif helemaal naar beneden tot op de grond. Ze stapt eruit en legt hem even terzijde, nu staat ze pal voor me met nog enkel haar laarsjes, panty en slipje aan. Ook wel een heel pikant zicht hoor en ik kan niet nalaten om haar billen en kontje te strelen over haar panty heen. Dan wilt ze dat ik haar volg naar de logeerkamer, ik doe snel mijn schoenen, broek en onderbroek uit en neem ze mee naar de kamer. Daar aangekomen staat er een mooie moderne ingerichte kamer voor me met een groot twee persoonsbed. Ze glimlacht als ze me helemaal naakt bewonderd en met een sexy complimentje over mijn sportief uitziend lichaam vleit ze zich neer op het bed. Ik neem haar laarsjes vast en trek ze een voor een uit, als ze haar kontje opheft trek ik langzaam en voorzichtig zoals Francine mij heeft geleerd haar panty uit. En als ze haar kontje heft om haar slipje uit te trekken zie ik een hele natte plek in haar broekje tussen haar billen. Ze is zelf ook nat van de opwinding, ze heeft dat al van op de oprit toen ze me omhelsde zegt ze, ze had daar bijna zelfs een orgasme ervan beweerd ze toen ze mijn zwelling in mijn broek voelde. Traagjes ontdoe ik haar van haar slipje, een mooi geknipt kutje komt te voorschuin, een recht streepje schaamhaar van enkele centimeters breed in het verlengde van haar kutlipjes en klitje vormen een heerlijk opwindend zicht en mijn drang om dat kutje te verwennen vergroot alleen maar. Mijn pik wordt er heel hard en opgewonden van. Ze ligt nu helemaal naakt voor me.
Ze zet zich recht op de rand van het bed recht voor me en neemt zonder blozen mijn keiharde kaal geschoren leuter in haar handen. Ze kneedt zachtjes en likt van onder naar boven langs mijn paal tot aan mijn eikel. Die krijgt ook een heerlijke likjesbeurt, ondertussen is ze zachtjes aan de onderzijde mijn paal aan het afrukken. Het pisgaatje in mijn eikel krijgt een extra verwenbeurt en dan hapt ze toe. Snel verdwijnt bijna mijn ganse paal diep in haar mond en keel. Heerlijk diep hoor, hij zit er ongeveer helemaal in tot aan mijn onderbuik. Ik voel haar tong langs onder aan mijn stijve pik, ze zuigt goed door want haar mond klemt zich vast rond mijn stijf lid en langzaam begint ze aan een pijpbeurt. Haar ene hand masseert zachtjes mijn balzak en de andere zit aan mijn kont te voelen. Ik neem haar hoofd tussen mijn handen en ik begin zachtjes haar hoofd naar achter en naar voor te bewegen. Het is net of ik droom, dit ex-buurmeisje doet gewillig haar best en laat mijn pik afzien als een topatleet. Mijn ballen zitten vol met zaad dat nu snel naar buiten wil, maar ik beheers mij nog steeds. Ik laat haar mijn paal letterlijk aflikken met haar hete tong.
Na een hele pijp en zuigfeest duw ik haar voorzichtig naar achter zodat ze met haar rug op bed komt te liggen. Ik besluit haar eens lekker te verwennen en kruip achter haar hoofd op bed met mijn knieŽn op het bed. Haar hoofd komt tussen mijn knieŽn en ik laat mij voorover zakken totdat ik met mijn hoofd paal tussen haar billen kom net boven haar kutje. Mijn pik steekt omlaag recht voor haar mond. Een echte soixant-neuf maar ik ben bovenop. Ze kan mijn pik lekker in haar mond steken en vrij met mijn ballen spelen. Wat ze ook onmiddellijk doet als mijn eikel haar lipjes beroert. Ze zuigt zich lekker aan mijn harde paal. Ik kan als ze haar benen opent haar kut en kont likken. Als ik op mijn ellebogen rust steek ik mijn armen onder haar billen door en zijn mijn handen binnenkant haar billen. Ik begin aan haar buiknagel te sabbelen en te likken , in kleine likbewegingen verplaats ik mijn tong richting haar kut, langzaam lik ik de zijkantjes van haar vaginale zone net langs haar schaamhaarstrookje en dan bereik ik haar klitje, als mijn tong die beroert kan ze een kreetje van genot niet onderdrukken. In cirkeltjes draai ik met mijn tong rond haar klitje en ze begint mee te trillen op het ritme van mijn tongbewegingen. Met mijn twee handen aan de binnenzijde van haar bilnaad stretch ik haar schaamlipjes open en komen de roze kleurige kleine schaamlippen te voorschijn, net eronder haar neukgaatje dat vol van kutvocht hangt. Met mijn tong glijd ik over haar kleine schaamlipjes richting haar neukgaatje en steek prompt mijn tong enkele centimeters diep in haar neukgaatje. Vanaf daar begin ik haar terug te tongen over haar kutje, ik draai en wipper met mijn tong rond dat gaatje en over haar lipjes, terug naar het klitje en weer terug naar haar neukgaatje en weer helemaal terug. Tussendoor masseer ik haar billen en kontje met mijn handen. Katrien hijgt steeds sneller terwijl ik haar lik en ze pijpt ook heviger mijn paal. Met haar onderlichaam geklemd in mijn armen bepaal ik het tempo waarop ze gelikt wordt, zelfs de binnenkant van haar benen ontsnappen niet aan mijn wippende vol kwijl hangende tong. Na enige likkende verwen passages over haar hele onderlichaam komt ze denderend klaar als ik haar klitje in mijn mond zuig. Mijn mond sluit zich rond haar klitje en zuigende bewerk ik het genotsknopje. Ze laat zich volledig gaan en al hijgend en zachtjes roepende beleeft ze een heel intens orgasme, ze schokt maar toch blijft ze lekker mijn paal masturberen.
Na enige tijd duwt ze mij van haar af en vraagt ze of ik langs haar kom liggen, ik vermoed dat ze me wil verder pijpen. Maar dan plots zet ze zich recht, gooit haar been over mijn onderlichaam en zet zich pardoes op mijn onderbuik, ze heft even haar onderbuik en grijpt mijn harde paal vast met haar hand en zet die recht voor haar neukgaatje, ze laat zich dan rustig zakken en mijn paal verdwijnt helemaal diep in haar warme hete geile kut. Ik voel hoe ze haar kutje wat opspant als ze over mijn pik glijd. De warmte van haar hete kut voel ik heerlijk op mijn pik doorgloeien. Ze zit recht op me en nu laat ze zich rustig voorover komen tot ze kan rusten op haar handen. Haar borsten wiebelen recht voor mijn ogen, ze hebben mooi vooruit stekende tepels die ik nu netjes kan betasten en tussen mijn vingers kan rondraaien. Haar bovenlichaam staat stil en alleen haar bekkengordel beweegt. Rustig op en neer, alleen haar onderbuik beweegt en ze laat haar zeiknatte pruim over mijn paal glijden. Een techniek die mijn Francine ook beheerst en heel effectief werkt. Met gesloten ogen geniet ze van over mijn paal te glijden, ze hijgt zachtjes terwijl ik haar borsten, armen, benen en billen streel. Ik betast zo haar lichaam en ik voel langzaam haar tempo opdrijven, mijn pik staat nu op barsten, een hele vloed van sperma staat gereed om haar kut te vullen. Ze versnelt nu het wippende ritme en mijn paal ondergaat een vloedgolf van warm kutvlees en heerlijke kutsappen. Minutenlang beweegt ze alleen haar bekkengordel en enige tijd later terwijl haar borsten voor mijn ogen op en af wippen op haar neuktempo kan ik het niet meer houden. Ik laat haar merken dat ik ga klaar komen en ze roept dat ik mag spuiten wat ik ook dadelijk doe. Een stroom van sperma dendert door mijn pik naar boven recht in haar neukholletje, in echte schokgolven dompel ik haar kut in een zee van sperma. Ze roept als ze haar orgasme bereikt, het moment dat ze de warme sappen in haar onderbuikje voelt vloeien. Ze schokt over haar hele lichaam en ze perst haar kut zo diep ze kan op mijn paal, alles beweegt nu bij haar, haar borsten schommelen op en neer, haar hele lichaam geniet van dit intense moment. Mijn sperma blijft komen in hete golven recht in haar holletje en aan het bijhorende orgasme lijkt maar geen einde te komen.
Zulke momenten beleef je niet zo dikwijls, en ik spuit me letterlijk en figuurlijk helemaal leeg in haar. Geen druppel blijft achter bij mij. Als haar orgasme stilletjes is weg geŽbd laat ze zich voorover zakken en legt ze haar boven lichaam boven op het mijne. Ik voel haar borsten priemen op mijn borstkas en rustig laat ze zich strelen over haar ganse lichaam. Ze zoent me met haar lekkere lippen en vertelt me wat een intens orgasme ze beleefd heeft. Ze is er ook zeker van dat het voor mij ook intens was. Mijn paal zit ondertussen nog steeds in haar met sperma overvolle kut. Ik voel zo de aangename warmte van haar lichaam gloeien tegen het mijne. Minutenlang blijven we zo stil liggen genietend van elkaar.
Dan rol ik haar over op haar rug en lig ik boven op haar. Ik hef mijn bovenlichaam op met mijn armen waardoor ze terug vrij kan ademen. Haar borsten zijn nog steeds mooi rechtop en met mijn tong snoep ik nog van haar liefdesfruit. Mijn halfharde pik zit nog steeds in haar neukholletje, dan ik trek mij langzaam terug en mijn glimmende paal komt te voorschijn. Hij hangt vol van een mengeling van sperma en kutsappen. Ze vindt het nu stilletjes tijd voor haar en mij om ons te verfrissen. Naakt stappen we naar de badkamer waar we ons beide netjes en proper wassen. We genieten nog wat van elkaar doordat we nog wat spelen, ik knijp in haar billen en borsten, terwijl zij mij plaagt met onverwachts aan mijn piemel te trekken. We lachen met onze dolle plagerijen. Na het wassen als we aangekleed zijn is het moment aangebroken dat ik terug naar huis ga rijden. Terug in de salon wisselen we mekaars adressen en telefoonnummers. Ook het e-mailadres van ons beide wordt uitgewisseld. Kunnen we elkaar nog eens treffen op de chat.
Ik neem nog uitgebreid afscheid van haar, en een half uurtje later zit ik op mijn scooter op terugweg nog een beetje na te dromen. Ik bijt toch door om geconcentreerd te blijven in het verkeer, een ongeval is snel gebeurd.
Na een uurtje bereik veilig mijn thuishaven. Enkele dagen later vertelt mijn moeder dat haar buurvrouw van vroeger haar gebeld heeft en haar een bezoekje komt brengen. Ze heeft verteld dat je haar per toeval hebt ontmoet. Haar dochter Katrien en haar man komen ook mee, en ze hebben gevraagd of Francine en jij ook langskomen.
Ondertussen hebben we al contact gemaakt via de chat en het klikt heel goed, zelfs mijn Francine vind hen een heel plezant, sexy koppel. Francine heeft zelfs al aan mij gevraagd of er met Katrien en Paul een seksavontuurtje zou te beleven vallen. De toekomst zal het uitwijzen maar dit avontuurtje blijft me toch voor altijd bij.
Aantal keer gelezen:
641
Beoordeel dit verhaal:
(10 beoordelingen)