Spannendverhaaltje.nl

Een goede leermeester

-
21-08-2010
Het was maandagmiddag, vlak na de vakantie en bloedheet. Eigelijk was het te heet om iets te doen, maar de plicht riep weer en ik moest naar school. In de pauze besloten mijn vriendinnen en ik om buiten in de schaduw te zitten. We kletsten over van alles en nog wat. Uit gewoonte pakte ik mijn pakje sigaretten en aansteker uit m’n tas. Ik draaide een beetje bij om uit de wind te zitten, zodat ik mijn sigaret aan kon steken. Toen viel mijn oog op een enorm knappe man. Hij stapte net uit zijn auto en liep richting de ingang van de school. Hij had pikzwart haar en was ongeveer 1.85. Ik schatte hem op een jaar of 30. Hij had een shirtje aan dat strak aansloot om zijn gespierde torso. Hij zag er erg sexy uit. Ik keek hem na tot hij uit het zicht verdwenen was en draaide me toen weer om. Ik keek even naar mijn vriendinnen om te kijken of ze hadden gezien dat ik zo naar die man had staan loeren. “We hebben zo meteen een hoorcollege ontwikkelingspsychologie” zei een vriendin van me. “Toch niet van die enge Dalstra he” zei één van de andere meiden. “Nee het schijnt dat er een gastdocent komt, Robert Valentino als ik me goed herinner”. “Hmm, een Italiaan zo te horen” zei ik, met het beeld van de knappe man in mijn hoofd. Dat kan nog leuk worden. De les begon en we liepen met z’n allen naar de collegezaal.
We zochten een plekje vooraan, waar het meestal wat koeler is. Met wat papieren in zijn hand kwam daar de mysterieuze vreemdeling binnen wandelen. Hij stelde zich inderdaad voor als Robert Valentino. Hij begon te vertellen over allerlei ontwikkelingstheorieën. Ik kon mijn aandacht er niet bij houden. Ik werd afgeleid door zijn knappe gezicht en sexy lichaam. Van een afstand kon ik zien dat zijn ogen een heel lichte kleur hadden. Blauw of grijs. Hij had klassieke gelaatstrekken met een vierkante kaaklijn een rechte neus en volle lippen. Ineens kwam het onderwerp Freud aan de orde, hij vertelde over de verschillende ontwikkelingsfasen die Freud gebruikte, o.a de orale, anale en fallische fase. Ik moest natuurlijk aan hele andere dingen denken dan aan de ontwikkeling van kinderen. De week daarop moesten we een opdracht inleveren. Ik snapte niet precies wat de bedoeling was en vroeg aan Robert (zo was ik hem intussen al gaan noemen in mijn gedachten) of hij mij alles nog even apart wilde uitleggen. “Ik heb nu geen tijd” zei hij “Kom vanavond maar even langs bij mij thuis”. Ik vond het wel wat vreemd om zomaar bij een docent langs te gaan. Maar toch stapte ik op mijn fietsje en reed naar het adres wat ik had gevonden. Ik zweette een beetje door het fietsen en mijn dunne zomerbloesje plakte aan mijn lichaam. Ik parkeerde mijn fiets voor de deur en belde aan. De deur ging open en daar stond hij. Hij liet zijn blik brutaal over m’n lichaam glijden. De contouren van mijn borsten waren duidelijk te zien door de dunne stof. Onder zijn blik werden m’n tepels hard. Ik vond het nogal gênant. Hij merkte het en vroeg me om binnen te komen. Een beetje ongemakkelijk bleef ik midden in de kamer staan.
Het was een klein studioappartementje. Behalve een bank, een tafel, een tv en een bed stond er weinig. Hij kwam naar me toe gelopen en vroeg wat ik graag wilde weten. Ik kon zijn geur nu ruiken, een mengeling van zweet, mannelijkheid en aftershave. Ik stamelde wat, maar ik kwam niet helemaal uit m’n woorden. “Voordat we beginnen met de uitleg wil ik je graag nog wat andere dingen leren” zei hij. Hij kwam nog dichterbij en duwde z’n lippen op de mijne. Mijn eerste reactie was om hem van me af te duwen. Hij voelde dat ik verstijfde en trok zich een beetje terug. Voorzichtig liet hij het puntje van z’n tong over m’n lippen gaan. Ik kon het warme gevoel dat door me heen stroomde toch niet niet ontkennen en beantwoordde zijn kus. Ik opende mijn mond en zijn tong gleed naar binnen. Ik sloeg m’n armen om z’n nek en drukte mijn lichaam tegen het zijne. Hij legde z’n handen om m’n billen en begon met z’n heupen tegen m’n dij aan te rijden. “Wat ben je lekker” zei hij en liet z’n hand omhoog glijden naar m’n borst. Hij kneep door de stof van m’n bloesje even hard in mijn tepel. Ik kreunde. Hij stopte even en zei “Zie je wat je met me doet” en hij wreef met z’n hand over de bobbel in zijn broek. “Ik wil je” zei hij hees. Ik knoopte zijn broek los en zijn paal kwam te voorschijn. Hij was niet té lang en lekker dik, met een mooie rode top die een beetje spits toeliep. Ik nam hem in m’n hand en bewoog hem op en neer. Ik liet me op m’n knieën zakken en likte een druppel voorvocht van z’n eikel. Ineens schoot het college over Freud me te binnen. “Hoe zat dat ook al weer met die orale fase?”vroeg ik, terwijl ik zijn lul in m’n mond nam en er even zacht in beet. “Dat is de drang van baby’s om alles in hun mond te nemen” zei hij.
Zachtjes begon ik er aan te likken en te zuigen. “Zoiets?” vroeg ik weer en mijn tong gleed van boven naar beneden over z’n harde paal, ik draaide rondjes om z’n eikel. “Ja, zoiets ja?” zei hij. Ik nam z’n harde paal nu zo diep mogelijk in mijn mond en bewoog m’n hoofd heen en weer. Hij kreunde hard en begon mee te bewegen. Hij greep m’n haar vast en begon me keihard in m’n mond te neuken. Met een grommend geluid spoot hij z’n zaad achter in m’n keel. Ik kon niet alles doorslikken. Witte slierten dropen langs m’n lippen naar beneden. “Gaat het?” vroeg hij en haalde een glas water voor me, zodat ik het witte goedje even flink kon wegspoelen. Hij pakte het glas uit m’n handen en begon me weer heftig te zoenen. Ondertussen knoopte hij m’n bloesje los. Hij streelde en kneedde m’n borsten. Ik voelde hoe nat ik was tussen m’n benen. Hij streelde en kneedde maar door. Ik kon haast niet meer op m’n benen staan van genot. Hij merkte het en tilde me op en droeg me naar het bed. Voordat hij me neerlegde trok hij m’n kleren uit. Ik lag nu helemaal naakt voor hem. Ik voelde me wat ongemakkelijk, aangezien hij z’n kleren nog gewoon aan had. Hij ging tussen m’n benen zitten. “Ontspan je”zei hij en begon m’n kuiten te strelen. Hij ging steeds verder naar boven tot hij bij m’n venusheuvel aan kwam. Hij liet z’n vingers even luchtig over m’n spleet gaan. Toen liet hij eenn vinger bij me naar binnen glijden. Met z’n andere hand wreef hij over m’n stijve klitje. Ik begon te kronkelen van genot. Nog net op tijd stopte hij. “Nog even geduld” en hij boog zich voorover en drukte een kusje op mijn buik. Met z’n tong draaide hij even een rondje in m’n navel. Steeds verder naar beneden, tot hij bij m’n genotsknopje vond.
Hij nam hem tussen zijn lippen en begon erop te zuigen. “Wat ruik je lekker” zei hij. Met zijn andere hand liet hij weer een vinger bij me naar binnen glijden. Hij maakte draaiende bewegingen en penetreerde me met zijn vinger. Zijn tong flitste nu ruig over m’n klitje. Ik kon het echt niet langer uithouden, ik greep z’n hoofd beet en duwde m’n heupen omhoog. Ik schreeuwde het uit. Hij kwam naast me liggen en gaf me een diepe kus. Even schrok ik want ik proefde m’n eigen smaak. “Zo lekker smaak jij” zei hij. Ik bloosde wat en antwoordde met “Dank je”. We bleven nog even zwijgend naast elkaar liggen. Opeens was ik ontzetten moe en viel in slaap. Toen ik weer wakker werd merkte ik meteen dat hij er nog was. Ik lag op mijnzije n voelde de warmte van zijn lichaam tegen de mijne. Ik voelde iets warms en hards tegen m’n billen drukken. “Lekker geslapen?” voeg hij. “Ja, heerlijk”. “Ik weet nog iets veel beters” zei hij en liet z’n hand over m’n heup naar m’n kutje glijden. Hij pakte m’n alweer stijf geworden klitje tussen duim en wijsvinger en kneep er in. Ik kreunde zacht. Ik wilde hem in me voelen. Ik draaide me op m’n rug en hij voelde even of ik er alweer klaar voor was. Toen hij vond dat ik nat genoeg was ging hij weer tussen mijn benen zitten. Hij legde ze over zijn schouders. “We zijn nu bij de fallische fase aanbeland” zei hij en met een harde stoot kwam hij bij me binnen. Even bleef hij stil en begon toen te bewegen. Het was heerlijk, ik voelde me helemaal gevuld. M’n kutje maakte een lekker soppend geluid. Het hoogtepunt naderde snel, maar weer trok hij zich terug. “Nee, alsjeblieft” zei ik. “Nog even” en hij tilde me weer op. Hij bracht ons naar de muur. Hij zette me neer en ik stond met m’n rug tegen de muur geleund. Ik sloeg mijn been om z’n heup en hij greep m’n bil vast. Ik pakte z’n harde pik en bracht hem naar de ingang van mijn warme holletje. Langzaam drong hij binnen. Ik nam z’n zware balzak in mijn hand en kneedde hem. Hij begon keihard te stoten. Het was een beetje pijnlijk, maar de pijn nam al snel af. Mijn borsten bewogen mee op het ritme van zijn stoten. Hij kreunde en met een laatste harde stoot spoot hij z’n zaad in me. Ik verkrampte om hem heen en begon te trillen. Hijgend bleven we nog even staan, z’n nu slappe lul nog in me. “Sorry dat ik zo ruw was, maar ik kon me echt niet inhouden”. Hoewel mijn rug behoorlijk aan de muur geschaafd was, antwoordde ik: “het geeft niet, ik vond het fijn zo”. Ik bedacht me dat die ontwikkelingstheorie van Freud nog lang zo gek niet was. De volgende keer konden we ons misschien eens bezig gaan houden met de anale fase.
Aantal keer gelezen:
744
Beoordeel dit verhaal:
(10 beoordelingen)