Spannendverhaaltje.nl

Een geile Zwitserse

-
16-08-2010
Het was op een woensdagavond aan het eind van de zomervakantie dat een goeie vriend uit engeland mij aansprak op internet. Ik had een redelijk drukke tijd achter de rug met veel leuke en nieuwe ervaringen en had de laatste 2 weken van mijn vakantie ingepland om even rustig bij te komen en me voor te bereiden op mijn komende studiejaar en zat dus een paar dagen even bij mij ouders. Ik zat me nu echter na 2 dagen al te vervelen, en hing dus een beetje rond op internet. Na het gebruikelijke -hallo- en -hoe gaat het met je- te hebben uitgewisseld met die engelse vriend van me kwam hij redelijk snel ter zake. -Wat denk je van lange blonde zwitserse meisjes?- vroeg hij, met een opgewonde smiley erachteraan. Ik dacht dat hij het weer over een meisje had dat we allebei kende en waar hij al een tijdje achteraan zat. -Je weet dat ze hopeloos verliefd is op haar nieuwe vriendje, dus zet haar maar uit je hoofd jongen-. Nadat hij wat jammerde over dat ze toch een verkeerde keuze had gemaakt en dat hij toch veel leuker was kwam hij echter met iets heel anders. Het bleek dat hij nog een zwitserse kende die vlak bij hem woonde die het komende weekend een paar dagen naar Amsterdam ging. En aangezien hij wist dat ik me aan het vervelen was en eigenlijk niks te doen had, had hij haar maar aangeboden dat ik haar wel een rondleiding kon geven door Amsterdam. Dit zag ze wel zitten, en zeker nadat ze een foto van mij had gezien. Schijnbaar was ze zelf namelijk 1.90 lang, en viel ze op langere jongens met halflang haar, dus met mijn 1.95 en halflang haar viel ik wel in de smaak. Nadat ik nog een beetje met die vriend aan het praten was, en hij nog een foto van haar stuurde (zij zag er ook niet verkeerd uit!), gaf hij mij haar msn en zei me dat ik maar een afspraak met haar moest maken. Hierna vertrok hij met de woorden -je zult er geen spijt van krijgen- om mij een beetje verbaasd achter te laten. De hele situatie overviel mij een beetje. Af en toe in het gesprek was hij een beetje dubbelzinnig over haar geweest, alsof ze wel meer wou dan alleen een rondleiding door Amsterdam, maar ik besloot er maar niks achter te zoeken en eerst haar maar eens te spreken. Ik voegde haar dus toe op msn en bekeek haar profiel even, maar daar stond weinig interessants, behalve weer een leuke foto. Ze was niet online, dus ging ik even wat eten en mijn moeder helpen met haar computer die weer eens kuren had.
Toen ik terug kwam zag ik dat ze inmiddels online was en al tegen me aan het praten was. Ze wou weten of ik nu die vriend van Eric (die engelse vriend) was, en wat hij allemaal gezegd had. Ik herhaalde dus netes wa hij me had verteld met uitzondering va de dubbelzinnigheden en raakte een beetje met haar aan de praat. Ze bleek deze vakantie bij haar ouders in Zwitserland te zitten en zat zich daar te vervelen aangezien er bij haar ouders niks te beleven was. Haar ouders zouden dit weekend ook nog eens naar Italie vertrekken voor anderhalve week en dan zou zij het eerste weekend helemaal alleen thuis zitten. Ze kon mee met haar ouders, maar had geen zin om in een klein campertje met hun te zitten voor anderhalve week. Daarom was ze naar alternatieven gaan zoeken en kwam zo bij Amsterdam. Bij de locale spoorwegen was er een aanbieding geweest dat ze voor de helft van de prijs met de trein een lang weekend naar amsterdam kon en dat zag ze wel zitten. En toen Eric haar een lange rondleider met halflang haar aanbood zag ze het helemaal wel zitten. Ik vertelde haar dat ze niet te hoge verwachtingen moest hebben van me, en dat ik Amsterdam niet zo heel goed kende, maar dat het me erg leuk leek om met haar af te spreken. Ze zou donderdagavond laat aankomen en dan gelijk naar haar Hostel gaan, dus besloten we vrijdagmiddag wat af te spreken. Dan kon ik haar alvast de leuke plekjes van Amsterdam laten zien zodat ze zaterdag en zondag wist waar ze heen kon. Of zoals zij zei: -dan kan ik zaterdag of zondag nog een nieuwe gids zoeken voor als jij het niet goed doet-. Ik besloot hier maar niks op te zeggen aangezien ik niet goed wist hoe ik dit op moest vatten. Maargoed, de afspraak stond, en ik had er zin in. Ik regelde een slaapplek bij een goede vriendin van me, want had wel zin om het laat te maken die vrijdag en ik wachtte rustig af tot vrijdagmiddag.
Vrijdagochtend had ik eigenlijk geen zin om mijn bed uit te komen, ik was de vorige dag weer terug naar mijn eigen kamer gegaan omdat er toch weinig te doen is bij mijn ouders, en ik was tot diep in de nacht uitgeweest. Ik was een paar oude vrienden tegengekomen en het was later geworden dan ik wou. Anna (zo heette het zwitserse meisje) had al een paar keer gesmsed, eerst dat ze veilig was aangekomen en dat ze uitkeek naar morgen, en daarna dat stoned op bed lag en dat haar hostel kut was. Ik had haar teruggestuurd dat ze altijd een nacht bij mij kon blijven slapen als het echt kut was, maar hierop kreeg ik helaas geen reactie terug Na eindelijk uit mijn bed te zijn gekomen moest ik me haasten om me te douchen, snel even te scheren en mijn tanden te poetsen. Ik stopte snel een trui en wat schoon ondergoed in mijn tas en haastte me naar de trein. Dit was achteraf niet nodig geweest, aangezien de trein uiteraard vertraging had, maargoed. Eenmaal in de trein stopte ik een leuke CD in mijn discman en al snel werd mijn humeur beter en ebte mijn kater een beetje weg. Ik had zin in een dagje in Amsterdam en keek er naar uit Anna te ontmoeten. Schijnbaar straalde ik dat positieve gevoel goed uit, want twee meisjes die schuin tegenover mij zaten in de trein begonnen naar mij te glimlachen toen ze mij zagen glimlachen. En iets later zag ik ze giechelen en naar mij kijken. Dit zou een mooie dag gaan worden.
Na een uurtje kwam de trein in Amsterdam aan ging ik op zoek naar het hostel waar Anna zou zitten. Dit was gelukkig vlakbij het station, en toen ik daar aankwam zag ik haar naast het hostel een kopje koffie op een terrasje van een coffeeshop drinken. Ze stond gelijk op om mij te omhelzen en daarna ging ik bij haar zitten. We begonnen wat te praten over mijn studie en over haar reis en alles. Ze bleek pas 19 te zijn (ikzelf was net 24 geworden) en al sinds haar 15de in Engeland op school te zitten omdat Zwitserland gewoon te saai was. Engeland was dat zeker niet volgens haar, en ze vertelde er met een ondeugende glimlach bij dat ze het geluk had Eric daar te hebben leren kennen. Ik besloot daar maar niet naar te vragen want ik kende Eric goed genoeg om niet te willen weten wat die twee allemaal hadden uitgespookt. Terwijl we rustig wat zaten te praten en ik ook een sinas had besteld nam ik haar eens rustig in mij op. Ze had hele lange mooie benen die bedekt werden door een panty (het was helaas een beetje fris die dag) die begonnen bij een mooi iets gevuld kontje, niet teveel, maar genoeg om haar niet een lange wandelende lat te maken met haar 1.90. Ze had een leuk niet te lang rokje aan. Daarboven een leuk topje die haar strakke buikje en ietwat kleine borstjes (een kleine B-cup) bedenkten. Haar haar was halflang en blond geverfd en ze had het met een haarklemmetje achter op haar hoofd had geklemd waardoor het haar nek vrij liet. Ze had een beetje een rond gezichtje met een mooie glimlach op haar iets gevulde lippen, een schattig wipneusje en mooie grote blauwe ogen die mij ook glimlachend recht aankeken. Ik voelde me een beetje betrapt en werd iets rood op mijn wangen maar bleef haar aankijken. Vanaf dat moment was er spanning tussen ons en er viel een korte stilte. Omdat ik niet goed wist wat ik met dat gevoel aanmoest op dat moment besloot ik maar om voor te stellen met de rondleiding door amsterdam te beginnen.
In een redelijk snel tempo liet ik haar alles wat ik van Amsterdam was zien. Dat was niet echt superveel, aangezien ik weinig in Amsterdam kom. Maar plekken als de Dam, de kalverstraat, de chinese buurt een paar mooie kerken en de belangrijke pleinen zijn redelijk makkelijk te vinden. Ook de wallen wou ze wel eens gezien hebben dus na eerst even wat gegeten te hebben kwamen we terecht bij de dames van lichte zede. De hele dag hadden we elkaar al steeds -per ongeluk- aangeraakt, maar nu we langs deze dames achter de ramen liepen pakte ze mijn hand vast en trok me iets naar haar toe. Na een paar minuten gefascineerd rond te hebben gekeken vroeg ze inneens of ik wel eens naar een hoer geweest was aangezien dat zo makkelijk was hier. -nee, dat heb ik niet echt nodig- antwoorde ik met een komische ondertoon. -Dat hoorde ik al van Eric ja, die zei dat jij niks tekort kwam. Maar ik verwacht ook niks anders van een vriend van hem, die zijn vaak net zo losbandig als hem." Shit dacht ik, hoe praat ik mezelf hier nu weer uit. "ach," zei ik een beetje onzeker, "ik geniet van het leven en ik zie graag dat anderen ook genieten. Het is niet dat ik meisjes gebruik ofzo, het overkomt me gewoon af en toe. En tja, dan blijf ik een man natuurlijk. Maar ik zorg wel dat ik niemand kwets natuurlijk." Ze lacht even, "groot gelijk heb je hoor, ik hou er zelf ook wel van om te genieten" zegt ze "het enige waar ik nu mee zit is dat Eric ons duidelijk met voorbedachte rade aan elkaar heeft voorgesteld, die eikel wist gewoon dat ik niet van jou af zou kunnen blijven en ik haat het als hij gelijk krijgt." Ze kijkt me even geil aan en geeft me een knipoog. "Maar we hoeven het hem natuurlijk niet te vertellen. Kom we gaan even een park opzoeken en een biertje drinken" en ze trekt me mee snel mee in de richting van een supermarkt. Een beetje verbaasd laat ik me mee trekken. Ik ben het niet gewend dat een meisje zo openlijk aangeeft dat ze wel het wel ziet zitten om meer met me te doen. Maar na even verbaasd te zijn herpak ik me weer en besluit ik, als zij het toch wel ziet zitten en er niet moeilijk over doet, waarom zou ik dan niet gewoon meedoen. Een glimlach verschijnt op mijn gezicht als zij me weer even lachend aankijkt. Na een paar grolsch beugels te hebben gehaald en zij even een paar voorgerolde joints bij een coffeeshop heeft gehaald lopen we richting het vondelpark om daar nog even van de laatste zon te genieten aan het begin van de avond. Ik ga op het gras liggen, pak een biertje en wacht af wat zij allemaal van plan is. Zij steekt rustig een joint op en gaat met haar hoofd op mijn buik liggen. Rustig kijkt ze me aan met haar mooie blauwe ogen en en ik zie een geile glimlach over haar gezicht glijden. "Je vind het toch niet erg dat ik zei dat ik weet dat ik niet van je zou kunnen blijven he?". "Niet echt nee." antwoord ik en neem nog een slok van mijn bier. "Waarom maak je er nog geen gebruik van dan?" vraagt ze terwijl ze me nieuwsgierig aankijkt, "De meeste jongens kunnen niet meer van me afblijven als ik zoiets zeg." Ik neem rustig een trekje van haar joint die ze me had aangeboden en kijk haar met een beetje gemene glimlach aan. "ik weet nu toch dat er iets gaat gebeuren als ik dat wil, zeker als straks het bier en de joints gaan werken, dus waarom zou ik me overhaasten." Ze kijkt me aan en lacht, ze vind het allemaal wel best schijnbaar.
We drinken een paar biertjes en roken haar joints op, en als het donker word vraagt ze waarom ik hier nu niet in de buurt woonde, dan was het allemaal veel makkelijker geweest en dan wist ze nog wel wat leuke dingen om te doen. We waren allebei al redelijk geil van de alcohol en de wiet, en ik merkte wel aan haar dat ze steeds meer zin had om aan me te zitten. Maar ik vond het gevoel van macht wel fijn, om zelf te kunnen bepalen wanneer het zou gebeuren, al was ik ook best opgewonden aan het raken. Maar ik trok haar overreind en stelde voor nog even een kroeg in te duiken. Daar aangekomen haalde ik snel 2 biertjes en we gingen ergens in een rustig hoekje staan aangezien alle stoelen al bezet waren. Ze begon een beetje tegen me aan te rijden en ze drukte haar lichaam tegen mijn zij aan. Ze probeerde me duidelijk zo ver te krijgen dat ik toegaf en langzamerhand werd het een soort spelletje. Hoe snel zou ze mij kunnen laten toegeven aan mijn geilheid. Ik vond het heerlijk, maar werd ook enorm opgewonden door het idee dat zij zo graag sex met me wou. Om haar niet te laten winnen en even af te koelen ging ik snel even naar de WC. Het maakte echter weinig uit, want zodra ik terugkwam had zij besloten niet meer mee te spelen. Ze drukte me gelijk tegen de muur met haar lichaam en keek me geil aan waarna ze haar lippen op de mijne drukte. Snel voelde ik ook haar tong egen mijn lippen en ik opende mijn mond zodat onze tongen elkaar konden vinden. Zo stonden we een tijdje te zoenen. Mijn lul begon inmiddels grotere vormen aan te nemen, en doordat ze haar hele lichaam strak tegen me aanhad voelde ze dit. Ze keek naar beneden en liet haar hand over mijn strakgespannen broek gaan. "kom, we gaan hier weg" en snel liep ze me voor naar buiten. We besloten weer naar het vondelpark te gaan, en ondertussen konden we nauwelijks van elkaar af blijven. In het park aangekomen trok ik haar mee naar een achterafpaadje tussen de struiken waar ze me gelijk weer wild begon te zoenen. Terwijl onze tongen heerlijk met elkaar in gevecht waren begonnen onze handen elkaar lichaam te verkennen. Haar handen verdwenen snel onder mijn en begonnen over mijn rug te strelen. Mijn handen gingen ook onder haar topje en ik probeerde bij haar borsten te komen. Doordat we tegen elkaar aanstonden en met elkaar aan het zoenen waren lukte dit niet echt goed dus ik verplaatste mijn hand maar naar beneden en dook met mijn hand gelijk aan de achterkant haar slipje in en streelde haar kont. Ze kreunde een beetje toen ik haar met mijn hand op haar kont dichter tegen me aan drukte zodat ze nog beter mijn lul tegen zich aan voelde. Ze begon tegen mij aan te rijden een beetje te hijgen toen mijn vingers zich achterlangs via haar billen naar haar spleetje toe bewogen. Langzaam gleed mijn vinger door haar kut en ik merkte dat ze al heel erg nat en opgewonden was. Na een beetje plagerig eroverheen te hebben gewreven en in haar nek te hebben gezoend stak ik 2 vingers bij haar naar binnen en begon zachtjes in en uit te bewegen en tegelijkertijd mijn lul tegen haar aan te ritmisch tegen haar aan te drukken. Ze was zo geil van de hele avond al dat het niet echt heel lang duurde voor ze haar mond op die van mij drukte en een gesmoorde kreet liet waarna ze weer wild begon te zoenen. Ik bleef in haar kut glijden met 2 vingers en ik voelde haar kut onregelmatig samentrekken en haar bekken schokte een beetje tegen mijn lul aan. Ik hield op en ze hing even nahijgend tegen me aan. "damn, daar verlangde ik al de hele dag naar, maar ik wil nog veel meer van jou" waarna ze over mijn broek wreef. We keken om ons heen en kwamen tot de conclusie dat we toch niet heel erg beschut stonden en besloten iets beters te vinden.
Na een tijdje vonden we een klein overdekt podium waar achter een paar kleine gebouwtjes stonden. Daartussen zat een kleine ruimte waar niemand je kon zien. Ze duwde me weer tegen een muur aan en begon me ild te zoenen. Haar handen gingen snel naar beneden en maakte mijn riem en de knopen van mijn broek los om vervolgens mijn broek en boxer naar beneden te trekken en mijn lul uit zijn beklemmende situatie te bevrijden. Ze gleed er overheen met haar hand en keek even naar beneden en keek me daarna weer verlekkerd aan. "wat een heerlijk groot apperaat heb je daar" fluisterde ze in mijn oor, waarna ze door haar knieŽn zakte en mijn 22 cm lange lul eens goed van dichtbij bekeek terwijl ze trekkende bewegingen maakte met haar hand. Ze likte over mijn ballen en zoog er even aan waarna ze met haar tong over de stam van mijn lul omhoog ging. Bij mijn eikel aangekomen likte ze even over het topje en nam hem daarna voorzichtig in haar mond. Langzaam nam ze hem verder in haar mond en ik voelde haar tong over mijn eikel glijden. Ze ging langzaam heen en weer met haar hoofd en ging steeds een stukje verder tot ik mijn eikel iets in haar keelgat voelde verdwijnen waarop ze mijn lul iets sneller in en uit haar mond liet glijden en ik steeds mijn eikel net in haar keel voelde verdwijnen. Dit was echt goddelijk en ik voelde ook al snel dat ik het niet lang meer ging volhouden. Ik liet haar stoppen en trok haar weer omhoog om haar te zoenen. Ze trok me echter gelijk richting de grond bovenop haar en maakte me duidelijk dat ze mijn lul zo snel mogelijk in haar wou hebben. Ik trok echter eerst plagerig haar topje omhoogen maakte haar BH los waarna ik haar kleine maar stevige borstjes likte en aan haar kleine maar stijven tepeltjes zoog. Hierna trok ik rustig haar rokje en slipje naar beneden en wou met mijn hoofd naar beneden gaan. Ze trok me echter weer met mijn hoofd naar haar hoofd toe en zei dat ze niet langer kon wachten. Ik pakte snel een condoom uit mijn zak en trok die over mijn lul heen. Ze drukte gelijk haar bekken omhoog en gebood me op te schieten. Wat een enorm geil wijf zeg. Ik liet haar maar niet wachten en drukte gelijk mijn dikke lul tegen haar lipjes. Ze hield deze uit elkaar en drukte haar bekken nog verder omhoog zodat mijn eikel langzaam in haar drukte. Langzaam duwde ik mijn hele lul diep bij haar naar binnen en ze sloot haar ogen en gaf een luide kreun. Langzaam begon ik mijn hele 22 cm in en uit te bewegen. Het was de eerste keer dat ik er zover in kwam bij een meisje dat ik zelfs mijn ballen tegen haar kont voelde. Ik van dit heerlijk diepe kutje en begon steeds sneller in en uit haar te pompen. Ze begon steeds harder te kreunen en stootte met haar bekken omhoog als ik in haar kwam om mij nog beter te voelen. Snel begon ze sneller te kreunen en ook ik merkte dat ik het niet echt heel lang vol ging houden. Ze duwde haar bekken omhoog en ik voelde haar kut samenkrampen om mijn lul en hield het niet meer. Samen met haar kreeg ik een geweldig orgasme en spoot mijn sperma eruit. Samen nahijgend lagen we nog even op elkaar tot we iemand hoorden en we trokken snel al onze kleren weer helemaal goed en stonden op. Een zwerver kwam om de hoek lopen, waarschijnlijk op zoek naar een slaapplaats. Hij liep echter snel weer weg toen hij ons zag. We Lachten naar elkaar en zoenden nog even. We besloten maar dat het beter was om te gaan slapen, aangezien we ook allebei helemaal kapot waren van de hele dag door de stad lopen, dus ik liep met haar naar haar hostel waar we afscheid namen en ik haar beloofd dat ik haar morgen zou bellen.
Ik liep naar die vriendin van me toe waar ik zou blijven slapen en vond al snel het juiste huis. Ik belde aan en ze deed de deur voor me open. Ze lag al te slapen maar we waren goede vrienden en we maakten vaker van elkaars kamers gebruik om te slapen als we ergens moesten zijn dus het was niet erg. Binnen ging ik snel op de matras liggen die voor me klaar lag en sliep binnen de kortste keren. De volgende dag werd ik pas rond 2 uur wakker. Het meisje waar ik bleef slapen was al wakker en zei lachend dat ik zeker een wilde nacht had gehad gisteren dat ik zo lang nodig had om bij te slapen. We aten samen wat (lunch voor haar en ontbijt voor mij) en we praatte wat bij over hoe het met ons ging. Het ging al snel echter over de onzinnige problemen die ze had met haar vriendje en ik besloot dat het tijd was om Anna maar weer eens op te zoeken. Ik liep weer richting het centrum en belde Anna, zij zat nog ergens te ontbijten en ik vond haar dus ook weer op een terrasje lekker in de zon. Ze had vandaag een mooi blauw jurkje aan die niet veel te wensen overliet. "wat een rotnacht in het hostel was het" zei ze nadat we elkaar een zoen hadden gegeven. Schijnbaar lagen er 5 jongens op haar kamer die enorm aan het snurken waren en had ze nauwelijks geslapen. "Tja, je mag altijd met mij mee naar huis komen, het is een uurtje met de trein, en morgen zul je weer terug naar Amsterdam moeten om je trein naar huis weer te pakken, maar dan heb je in ieder geval wel een goede nacht" zei ik met een uitdagende glimlach. Ze ging hier, niet geheel meer tot mijn verbazing, gelijk op in. En rond 4 uur zaten we in de trein om 5 uur aan te komen bij mij thuis. We aten snel even wat aangezien we allebei alleen maar ontbeten hadden nog en gingen nog even de stad in om wat te drinken. In mijn favoriete kroeg bleven we plakken tot het er gezellig druk werd en er ook redelijk wat mensen op de dansvloer stonden. Ik bleef even aan de bar zitten om met een paar bekenden te kletsen en zij ging de dansvloer op waar ze alle jongens helemaal gek maakte. Ze danste tegen iedereen aan en had het heerlijk naar haar zin. Op een gegeven moment pikte ze er een jongen uit die ze schijnbaar wel interessant vond en ging daar een tijdje mee staan kletsen. Hij was duidelijk wel geinteresseerd in haar en ondernam dan ook een poging om met haar te zoenen op een gegeven moment. Dit weerde ze echter lacherig af en kwam toen naar mij toe. Ze gaf me een zoen en vroeg me of het al tijd was om naar bed te gaan. Ik keek naar haar heerlijke ondeugende glimlach en kon niet anders dan haar mee de kroeg uit nemen om naar mijn kamer te gaan. Ik kon het echter niet laten de jongen die haar probeerrde te zoenen nog even aan te kijken en hem een knipoog te geven. Hij keek een beetje sip terug en mengde zich maar weer tussen de mensen op de dansvloer.
Op mijn kamer aangekomen wachtte ze geen seconde meer. Ze duwde me op bed en begon me uit te kleden en te zoenen terwijl ik bij haar hetzelfde deed. We hadden snel niks meer aan en ze pakte een condoom, deed deze om en ging met haar benen wijd op mijn bed liggen. Gelijk drukte ik mijn lul tot aan de wortel er in en begon diep in haar heen en weer te gaan. Steeds weer trok ik mijn lul terug tot enkel de eikel er nog in zit en stootte ik weer hard naar binnen. Op een gegeven moment wisselde we van positie en ging zij bovenop mij zitten en begon me als een amazone te bereiden. Ze bewoog haar bekken op en neer en zorgde dat ze haar lul goed in me voelde en over haat clitje schuurde. In dit standje duurde het niet lang voor we allebei luid kreunend klaar kwamen en zij bovenop me lag na te hijgen. Ik liet haar echter niet met rust en ik draaide haar weer op haar rug en dook tussen haar benen. Ik zoende haar liezen en ging met mijn tong over haar schaamstreek. Langzaam likte ik steeds dichter bij haar schaamlippen tot ik mijn mond er vol opzette en mijn tong in een keer diep door haar kut liet gaan. Hierna begon ik afwisselend met mijn tong door haar kut en over haar clitje te likken, tot ik een vinger in haar kut stak en ik me met mijn tong op haar clitje te concentreren. Steeds sneller draaide ik rondjes over haar clit terwijl ik inmiddels met 3 vingers in haar kut zat te pompen. Ik hoorde haar hijgen en het duurde niet lang of ze kwam weer luid kreunend klaar. Mijn lul begon ook weer enigzins op oorlogssterkte te komen en nadat ze was bijgekomen van haar orgasme nam ze mijn lul weer in haar mond en likte er heerlijk langs met haar tong, snel stond hij weer helemaal overeind en liet ze hem een paar keer achter in haar keel glijden. Wat een heerlijk gevoel was dit. Ze stopte echter weer en ging op haar knieen voor me zitten met haar kontje uitdagend naar mij toe. Ik deed snel weer een condoom om en drukte mijn lul achterlangs haar kutje in. Heerlijk stootte ik mijn lul weer keer op keer diep in haar en greep haar borsten vast die heen en weer wiegden terwijl ze met haar lichaam terug stootte om mij beter in haar te voelen. Ik hield het weer niet heel lang vol en toen ze voelde dat mijn lul weer dikker werd draaide zich snel om en trok mijn condoom uit. Gelijk nam ze haar lul weer in haar mond en begon er hard aan te zuigen. Ik pakte haar vast bij haar haren en drukte mijn lul in haar keel en kwam heerlijk klaar. Ze slikte een paar keer en likte mijn lul schoon. Ik kon nu echt niet meer, En viel snel met haar in mijn armen in slaap. De volgende ochtend hebben we alles nog een keer dunnetjes overgedaan en heb ik haar weer op de trein naar Amsterdam gezet. We hebben gelukkig nog steeds contact, En binnenkort ga ik een keer naar Engeland om haar op te zoeken.
Dit is de eerste keer dat ik een van mijn belevingen op papier schrijf. Tips en commentaar zijn altijd welkom!
Aantal keer gelezen:
630
Beoordeel dit verhaal:
(10 beoordelingen)