Spannendverhaaltje.nl

Een geile middag

-
16-08-2010
Zenuwachtig doet ze de deur open. Daar staat hij dan, 21 jaar oud. Ze denkt bij zichzelf:”Eigenlijk ben ik gek dat ik dit doe. Maar hij is wel lekker zeg.” Ze laat hem binnen en ze zoenen elkaar drie keer. Hij loopt mee naar de huiskamer en komt naast haar zitten op de bank. Ze kijkt hem eens goed aan. Hij ziet er echt net zo leuk uit als op zijn foto. Ze glimlacht. Hij bekijkt haar eens goed en blijkbaar bevalt hem wat hij ziet. Ze legt een arm op de leuning achter hem en buigt zich voorover, ze kust hem op zijn mond. Hij reageert er gelijk op door zijn armen om haar heen te slaan en haar terug te kussen. Zijn tong glijdt in haar mond en ze geeft een geluidje van genot. Ze raakt vreselijk opgewonden en laat een hand onder zijn shirt glijden, over zijn mooie lichaam. Hij laat zijn handen over haar lichaam dwalen en ze vinden haar borsten. Hij begint ze zachtjes te kneden. Ze kreunt. Hun tongzoen wordt wilder en ze laat haar hand over zijn kruis glijden. Ze voelt daar al een harde bobbel zitten en ze wordt daar alleen nog maar geiler van. Onhandig probeert ze zijn broek open te maken. Uiteindelijk lukt het haar en staat zijn pik fier overeind. Ze pakt hem vast en beweegt zachtjes zijn voorhuid op en neer. Hij kreunt als ze stopt met hem zoenen en hem een lik over zijn eikel geeft. Haar tong speelt met zijn eikel en ze proeft al wat van zijn vocht. Ze likt het af en laat zijn pik in haar mond glijden. Ze zuigt hem diep naar binnen, zijn eikel komt achter in haar keel. Zijn handen glijden door haar haar en duwen haar hoofd verder over zijn pik. Ze zuigt hem harder en sneller en neemt zijn pik zo diep als ze kan. Het mist zijn effect niet en al snel voelt ze dat hij gaat komen.
Ze zuigt nog wat harder en dan spuit zijn sperma in haar mond. Ze slikt het door en likt zijn pik schoon. Dan geeft ze hem een diepe, lange tongzoen zodat hij zijn eigen sperma proeft. Hij staat op, pakt haar hand en trekt haar mee. Ze gaat hem voor naar de slaapkamer waar ze zich allebei snel uitkleden. Ze gaat bloot op bed liggen en kijkt hoe hij nog bezig is met de laatste kledingstukken. Dan gaat hij naast haar liggen en ze beginnen weer heerlijk lang te zoenen. Hun handen glijden over elkaars lichaam om elk plekje te verkennen. Ze kust zijn hals, zijn borst, likt zijn tepels en kust zijn buik. Hij duwt haar achterover en doet hetzelfde bij haar, alleen stopt hij niet bij haar buik maar zijn mond gaat verder naar beneden. Hij spreidt haar schaamlippen en likt haar over haar klitje. Ze slaakt een kreetje. Dit is nog lekkerder dan ze verwacht had. Zijn tong gaat van haar klitje naar haar kutgaatje, verdwijnt even naar binnen en gaat weer naar haar klitje. Ze ligt te kronkelen van genot. Hij zuigt op haar klitje en vingert haar kutje met 1 vinger. Ze hijgt en kreunt dat hij moet doorgaan. Zijn tong gaat snel over haar klitje en ze komt dan ook vreselijk lekker klaar. Ze ligt nog na te genieten van haar orgasme als hij haar omdraait, een condoom omdoet en haar in haar nog samentrekkende kut neemt. Ze gaat op haar knieen liggen en hij stoot diep in haar kutje dat nu overstroomt van haar geil. Ze knijpt haar kut samen en het duurt niet lang of hij spuit het condoom vol. Hij haalt het er voorzichtig af en gooit het weg. Dan blijven ze even samen liggen... ze strelen elkaars lichaam. Ze pakt een flesje massageolie en begint zijn rug in te smeren. Ze masseert hem langzaam en erotisch.... haar handen glijden over zijn rug en armen en weer naar beneden naar zijn billen die ze zachtjes kneed. Haar vinger glijd door zijn bilnaad en raakt even zijn kontgaatje aan. Hij kreunt en knijpt zijn billen bij elkaar. Haar hand gaat verder en ze masseert zijn ballen. Dan masseert ze zijn benen tot aan zijn voeten en vraagt hem zich om te draaien. Dan masseert ze zijn benen naar boven toe. Haar handen glijden over zijn dijen naar zijn kruis maar ze raakt zijn pik niet aan. Ze pakt nog wat olie en wrijft het over zijn borst en buik. Ze begint bij zijn schouders te masseren en langzaam gaan haar handen verder naar beneden.
Ze masseert zijn buik, liezen en dijen en ze ziet zijn pik stijf worden. Ze wrijft haar handen droog, pakt een condoom en rolt hem over zijn pik. Ze pakt haar vibrerende eitje en legt het tegen haar klit. Dan laat ze zich over zijn pik heen zakken en zet zachtjes het vibratortje aan. Ze begint hem te berijden, kreunend grijpt hij haar zware hangende borsten vast en begint ze te strelen en te kneden. Ze zet het vibratortje op zijn hardst en begint sneller te bewegen. Zijn handen spelen met haar borsten. Bij elke beweging wippen ze op en neer. Hij speelt met haar tepels en in combinatie met zijn pik in haar kut en het vibratortje tegen haar klit zorgt het er voor dat ze al snel zal klaarkomen. Ze voelt hem mee bewegen en ook hij komt bijna klaar. Ze maakt een paar wilde bewegingen en dan voelt ze haar orgasme opkomen. Het lijkt alsof het in haar tenen begint en zich langzaam over haar hele lichaam verspreidt. Dan voelt ze haar kutje samenkrampen en gilt ze het uit. Door het samentrekken van haar kutspieren komt ook hij hard kreunend klaar. Als het orgasme is weggetrokken laat ze zich naast hem op het bed vallen. Na een poosje rust beginnen ze elkaar weer te zoenen en hij vraagt of hij haar ook mag masseren. Ze vindt het goed en hij begint haar rug in te smeren met de olie. Met langzame bewegingen masseert hij haar nek en rug naar haar billen toe. Hij wrijft door haar bilnaad naar haar kutje toe, steekt twee vingers in haar nog steeds natte kutje en wrijft het geil over haar kontgaatje. Zijn pik staat al weer overeind en hij laat hem tussen haar billen glijden. Ze heeft het vibratortje nog steeds tegen haar klit zitten en ze zet hem weer aan. Hij voelt de trillingen en begint zachtjes te lachen. Hij steekt een vinger in haar kontje en begint haar anaal te vingeren. Ze kreunt hard en duwt haar kont omhoog. Hij zet zijn eikel tegen haar holletje en drukt hem voorzichtig naar binnen. Ze kreunt en vraagt fluisterend of hij voorzichtig wil zijn. Dan laat hij heel zachtjes zijn pik verder in haar anus glijden. Ze zet haar vibrator harder en ze maakt een beweging waardoor zijn pik verder in haar kontje glijdt. Langzaam begint hij haar te neuken en ze wordt gek van het genot. Ze begint mee te bewegen en tegenstoten te geven. Ze knijpt al haar spieren aan. Na een paar stoten van hem komt ze hard kreunend en schokkend klaar en vlak daarna voelt ze zijn zaad in haar kontje schieten. Ze ligt op haar buik en hij blijft even op haar rug liggen. Dan komt hij voorzichtig overeind en laat zich vermoeid naast haar vallen. Ze kussen elkaar nog een poosje en dicht tegen elkaar aan vallen ze allebei in een diepe slaap.
Aantal keer gelezen:
834
Beoordeel dit verhaal:
(10 beoordelingen)