Spannendverhaaltje.nl

Een geile maandag

-
21-08-2010
Dit verhaal is geschreven door Peter meer verhalen van Peter Chantal zit voor de meeste vakken bij mij in de klas, we hebben bijna hetzelfde vakkenpakket. Chantal is zo'n zeldzame schoonheid. Je kent ze wel: niet zo'n super opgemaakte snol waarvan alle gaten dichtgeplamuurd zijn, maar een relatief bescheiden, goed verzorgde jonge vrouw met prachtige grote groene ogen en een glimlach die je doet smelten. Lang donkerblond haar en een lichaam zo mooi als een filmster. Vooral niet zo'n mager skelet en zeker geen dikke trol: precies de juiste rondingen op de juiste plaatsen.
15 kilometer fietsen en eindelijk was ik op school. Ik zet mijn fiets in het fietsenhok en kijk of ik haar fiets al zie staan. Jawel, daar staat ie. Ze is er gelukkig. Ik loop over het schoolplein, mijn ogen zoekend naar Chantal. Ik zie haar niet. Tijd voor de eerste les, nu moet ik haar wel gaan zien, want dit vak volgt ze ook. Ik haast me naar het lokaal en neem alvast plaats. Daar is ze, heerlijk zomers gekleed: een kort spijkerrokje en een t-shirt. Ze loopt op me af, richting de tafel schuin voor me. Ze heeft prachtige volle borsten, een behoorlijke C cup. Maar zo te zien heeft ze vandaag geen BH aangedaan: haar borsten zijn spitser dan anders, haar tepels nog helemaal bol. En ze bewegen heerlijk heen en weer bij elke stap die ze maakt. Over de 10 meter die ze naar haar tafel loopt, doet ze in mijn hoofd wel bijna een half uur...
Ik kom langzaam weer bij uit mijn dagdroom en probeer mijn aandacht bij de les de krijgen. Dat gaat dus echt niet lukken: Chantal leunt voorover op haar tafel. De mouwen van haar t-shirt zijn best heel wijd. Hierdoor kan ik rechtstreeks naar binnen gluren. Ik weet niet meer hoe ik het heb, ik zie de ronding van haar linkerborst. Ze heeft inderdaad geen BH aan. Ze gaat een klein beetje anders zitten, ik schuif mijn stoel een beetje opzij zodat ik onder een nog betere hoek naar binnen kan gluren. En jawel hoor, ik kan nu precies haar mooie roze tepel zien. Helemaal bol, niet stijf want het is alweer bloedheet in het lokaal. Ik zweet me helemaal een ongeluk en dat is dus niet alleen door de zomerse temperaturen..
Het volgende vak is Natuurkunde en ook daar zit Chantal weer bij mij in de klas. We krijgen de opdracht om paren te vormen en met zijn tweeen een praktijkopdracht te gaan doen. Aarzelend kijk ik in haar richting. Heb ik het lef om haar te vragen? Voor ik het weet draait ze zich om en vraagt "Zullen we?". Ik stem uiteraard toe. Mijn hart bonst in mijn keel. De meeste opdrachten zijn in het Natuurkunde lokaal zelf, maar die van ons niet. We moeten naar een apart kamertje op de gang. Die opdracht komt mooi uit, want ik weet exact hoe die in elkaar zit.
We lopen naar de gang en het zijlokaal in. Chantal heeft vandaag wat meer make up op dan anders. Zo'n mooi zwart lijntje onder haar ogen, waardoor deze nog groter lijken dan anders. Met een zwoele stem vraagt ze me of ik de opdracht ken. Ik knik instemmend en laat haar de formules zien waarmee we de hele boel kunnen uitrekenen, zonder dat we ook maar iets hoeven uit te voeren. Hier en daar wat kleine afwijkingen introduceren en het lijkt net of we echt metingen hebben uitgevoerd. Binnen 10 minuten zijn we klaar. Een prachtige glimlach verschijnt op het gezicht van Chantal. "Zo dan, dat hebben we snel voor elkaar! Nu kunnen we de rest van de tijd gewoon lekker doen wat we zelf willen..". We raken in gesprek en ze vraagt me of ik haar misschien wat bijles kan geven voor Natuurkunde. "Dat scheelt een hoop gezweet tijdens zo'n praktijkopdracht", weet ze te melden. Ze nodigt me uit om die middag na school met haar mee naar huis te gaan. Dat sla ik natuurlijk niet af.
De rest van de schooldag leek wel eindeloos lang te duren. Ik kon niet wachten om met Chantal mee naar huis te gaan. Eindelijk was het zover: We fietsen naar het dorp waar ze woont. Haar mooie lange haren wapperen in de wind, de zon schijnt op ons. Mijn dag kan al niet meer stuk. Eenmaal aangekomen bij haar huis blijken haar ouders niet thuis te zijn. We gaan eerst even wat drinken. Dan vertrekken we naar boven naar haar kamer om serieus aan de slag te gaan. Ik zit op haar bed, met mijn Natuurkunde boeken al klaar. Voordat ze bij me komt zitten zegt ze "Ik ga me even wat opfrissen, mijn rug is helemaal nat van het fietsen". Ze loopt haar kamer uit en laat de deur achter zich open staan. Aan de overkant is de badkamer, ook daarvan laat ze de deur wagenwijd open staan. Ze doet het licht aan. "Oh mijn God", zeg ik zachtjes tegen mezelf: ik kan haar zien in de spiegel! Ze checkt de make up op haar ogen in de spiegel. Jawel hoor: ze trekt haar t-shirt uit en pakt een deo. Haar borsten zijn heerlijk puntig en hebben inderdaad prachtige roze tepels. Eenmaal klaar met de deo blijft ze nog voor de spiegel staan. Ze pakt haar borsten stevig beet en knijpt een beetje in haar tepels. Haar tepels worden stijf. Ze streelt haar hals en buik. Ze haalt de haarband uit haar haar en gooit haar haar met een fikse beweging naar achter. Hierdoor bewegen haar borsten heerlijk heen en weer. Ze trekt een ander t-shirt aan en komt naar haar kamer. Haar tepels zijn nog steeds stijf, ik zie ze door de dunne stof van haar t-shirt heen.
We gaan aan de slag met de Natuurkunde. Tijdens de hele bijles kan ze het niet laten om steeds weer aan me te zitten. Even een hand op mijn been. Dan weer een schaterlach waarbij ze een arm om mijn schouders doet. Ik heb het zo langzamerhand niet meer en wordt steeds geiler. Na een half uurtje zijn we al klaar met de bijles, die had ze volgens mij helemaal niet nodig.. "Heb je nog even tijd om te blijven?", vraagt ze. Natuurlijk heb ik daar tijd voor. "Wat zullen we gaan doen?", vraag ik haar. "Zullen we nog even van de zon gaan genieten in de tuin? Mijn ouders zijn voorlopig toch nog niet thuis..". Dat laat ik me geen twee keer zeggen. "Okay, wacht je hier even op me, dan trek ik snel even een bikini aan", zegt ze. Mijn dag kan nu helemaal niet meer stuk: mijn droommeisje van school ga ik zometeen in bikini zien! Wat een dag...
Ze loopt haar kamer uit en trekt de deur achter zich dicht. "SHIT!", denk ik bij mezelf. Deze keer kan ik haar niet begluren in de spiegel van de badkamer.
Nog geen 5 minuten later gaat de deur weer open. Daar staat Chantal weer: in een witte bikini. Mijn ogen vallen zowat uit mijn hoofd, wat een lekker lichaam heeft die meid! "Wauw, je ziet er echt fantastisch uit zo in je bikini", weet ik eruit te krijgen. "Hmm, dank je. Maar nu jij nog!". Ik heb natuurlijk geen zwembroek bij me, en stel voor om dan maar in mijn boxershort te gaan zonnen. "Lijkt me een goed plan! Nou, kleed je dan maar uit", zegt ze uitdagend terwijl ze op haar bureau gaat zitten. Mijn hoofd wordt knalrood, en ik begin met me uit te kleden. Eerst mijn t-shirt. "Kijk eens aan", zegt ze zwoel, "je bent druk aan het fitnessen geweest zie ik!". Ik ben inderdaad de trotse bezitter van een getrained lichaam, met een six pack en al. Mijn broek gaat ook uit en daar sta ik dan in mijn boxershort.
Opeens verandert de glimlach op haar gezicht in een wat serieuzere blik, ietwat verlegen zelfs. Doodse stilte. "Wat zal er nu gaan gebeuren", gaat er door mijn hoofd. Chantals handen gaan achter haar rug, ze trekt de knoop in haar bikinitopje los. Langzaam doet ze het topje uit. "Oh mijn God!", wat een prachtig lichaam heeft ze. Mijn pik wordt meteen snoeihard en veroorzaakt een enorme tent in mijn boxershort. Ik zie haar ogen naar beneden gaan, ze kijkt direct naar mijn stijve pik onder mijn boxer. "Kom eens bij me", fluistert ze zwoel. Ik loop naar haar toe. Chantal is inmiddels op haar bureaustoel gaan zitten. Haar gezicht is nu precies op de juiste hoogte: recht voor mijn pik. Ze streelt mijn benen. Haar handen gaan steeds hoger. Onder de broekspijpen van mijn boxer. Nog hoger. Ze raakt voorzichtig mijn ballen en begint ze te strelen. Wat een heerlijk gevoel is dit. Ik ga wat dichter bij haar staan en pak met 2 handen haar prachtige borsten beet. Ik streel ze. Ze kreunt zachtjes. Mijn pik wordt nog harder en zoekt zich een weg naar buiten. Chantal helpt 'm een handje. Ze haakt 2 duimen achter de randen van mijn boxer en trekt hem langzaam naar beneden. Mijn pik komt klem te zitten achter het elastiek van mijn boxer. Ze trekt door, mijn stijve pik schiet uit mijn boxer, keihard, recht vooruit. Haar ogen worden groter. "Hmmm, dat ziet er heel erg lekker uit", zegt ze. Ik doe nog een stapje dichterbij. Mijn harde pik danst langzaam heen en weer, op nog geen 5 cm van haar heerlijke mond. Ik voel haar warme adem op mijn natte eikel. Ze pakt mijn pik beet en trekt langzaam mijn voorhuid naar achteren. Mijn grote glimmende eikel komt tevoorschijn. Ze steekt haar tong uit en likt aan de onderkant van mijn stijve lul. Haar tong voelt heerlijk warm. Met een hand masseert ze mijn ballen, met de andere trekt ze me langzaam af.
Dan neemt ze mijn harde pik in haar mond. Ze zuigt eraan. Wat een goddelijk lekker gevoel geeft dit. Terwijl ze me bijna tergend langzaam pijpt, streel ik haar mooie haren en haar gezicht. Afwisselend zuigt ze aan mijn harde pik en dan neemt ze mijn vingers in haar mond. Haar tong voelt als satijn zo zacht. Heerlijk nat van haar spuug pijpt ze me verder. Langzaam zuigt ze mijn eikel naar binnen om hem daarna weer langzaam tussen haar lippen door naar buiten te laten komen. De aanblik van deze prachtige meid die aan mijn pik zuigt wordt me teveel, ik voel dat ik bijna ga klaarkomen. "Echt niet!", denk ik bij mezelf. "Ik zal haar toch echt wel gaan neuken!". Ik trek mijn pik voorzichtig uit haar mond, pak haar handen en help haar overeind uit de stoel. Nu is het mijn beurt: we staan recht tegenover elkaar en beginnen aan een eindeloze tongzoen. Heerlijk smaakt haar tong en ze ruikt zo heerlijk zoet. Mijn handen strelen haar borsten, haar buik, haar billen. Ze begint me langzaam af te trekken terwijl mijn handen naar de onderkant van haar buik gaan. Ik trek haar bikinibroekje uit, het valt rondom haar enkels op de grond. Ze schopt het miniscule kledingstukje weg. Mijn handen strelen haar schaamheuvel en de bovenkant van haar dijbenen. Ze zet haar benen wat uit elkaar. Nog steeds trekt ze me langzaam af en pakt mijn rechterhand. Ze brengt mijn middelvinger naar haar mond en zuigt erop. De hele tijd kijkt ze me aan met een super sexy blik in haar mooie ogen. Mijn middelvinger is nu flink nat, ze beweegt mijn hand weer naar haar kutje. Ze legt mijn hand tussen haar benen. Ik weet wat me te doen staat: ik begin weer zo'n eindeloze tongzoen en begin haar te vingeren. Zachtjes streel ik haar klitje, dan wat lager richting de opening van haar kutje. Ze is drijf- en drijfnat...
Mijn middelvinger verdwijnt zonder enige moeite in haar kutje. Even stopt ze met tongzoenen en zucht heel diep. Met een glimlach op haar gezicht komt ze weer naar me toe en we tongen weer verder.
Langzaam bewegen we richting haar bed. Ik pak haar beet en leg haar zachtjes op haar dekbed. Ik wil op haar bed erbij komen liggen. "Nee, wacht even", zegt ze. "We gaan het nog wat geiler maken..". Ze zegt dat ik tegenover haar bij haar voeteneind op het bed moet komen zitten. Ze trekt haar benen naar zich toe en begint met haar kutje te spelen. "Trek je af", zegt ze, "Als ik ergens supergeil van word, dan is het wel een man die zich zelf aftrekt terwijl ik met mijn kutje speel". Haar vingers glijden over haar natte schaamplippen en strelen haar klitje. Dan steekt ze haar middelvinger langzaam in haar geile kutje. De hele tijd trek ik mezelf langzaam af en streel mijn ballen. Mijn pik wordt nog steeds harder en begint alsmaar meer te glimmen van het geile voorvocht. We maken allebei een geil soppend geluid met onze bewegingen. "Jaaah, trek je af", fluistert ze. "Je maakt me zo ontzettend geil met die stijve pik van je..".
Steeds ruwer streelt ze haar klitje, ook haar borsten worden meegenomen in de geile show die ze voor me opvoert. "Okay, kom bij me. Ik wil je harde pik NU in me voelen!", zegt ze bijna bevelend. Dat laat ik me geen 2 keer zeggen. Ik zet mijn harde paal tegen haar natte schaamlippen. Ik streel haar natte kutje met mijn harde pik. "Oooh, jaaah, dat voelt zo zalig", kreunt ze. "Stop hem erin, ik wil je pik helemaal in me!", zegt ze. Daar gaan we dan, langzaam laat ik mijn eikel in haar opening glijden. Ik schuif iets naar voren op mijn knieen en ram mijn pik tot aan mijn ballen in haar doos. Ze gilt het bijna uit van genot. Haar nagels verdwijnen in mijn rug, haar benen slaat ze om me heen. "Neuk me, neuk me hard, lieve schat!", kreunt ze. Ik leg haar benen tegen mijn schouders, steun op mijn armen en neuk haar als een bezetene. Mijn pik maakt een soppend geluid in haar natte kut en onze lichamen slaan tegen elkaar. Weer bewerkt ze haar klitje en kreunt en zucht elke keer als ik op mijn diepste in haar zit.
We veranderen van houding: op zijn hondjes. Ik pak haar mooie ronde billen en trek ze een beetje uit elkaar. Ik zie haar geile anus en haar schaamplippen. Ik steek mijn pik in haar en begin haar langzaam en diep te neuken. Elke keer als ik mijn pik terugtrek, plakken haar kleine schaamlippen een beetje aan mijn pik. Tussen haar benen door streelt ze mijn ballen. Wat een heerlijk gevoel geeft dat tijdens het neuken.
Weer veranderen we van houding: ik lig nu op mijn rug. Ze komt over me heen zitten. Ze pakt mijn pik, zet hem tegen haar opening en gaat langzaam naar beneden. Mijn pik verdwijnt weer helemaal in haar natte kut. Ze berijdt me alsof ze op een paard zit. Langzaam buigt ze voorover zodat ik met mijn mond bij haar stijve tepels kan. Ze kreunt steeds harder en harder. Mijn handen pakken haar billen en ik ram mijn pik zo hard als ik kan in haar strakke, natte kut. Ze houdt het niet meer en komt zuchtend en kreunend klaar. En nog eens, en nog eens. Keer op keer voel ik haar kutje aanspannen om mijn pik. "Ik hou het niet meer vol!", roep ik. "Ik ga klaarkomen...". Ze gaat snel van me af en pijpt me zo hard als ze kan. Mijn ballen worden gemasseerd, mijn pik wordt afgetrokken. Haar mond staat wijd open om mijn sperma op te vangen. Ik laat me nu helemaal gaan: sliert na sliert heet zaad komt er uit mijn harde paal. In haar mond, op haar gezicht en op haar borsten. Overal zit het. Ook het laatste restje sperma zuigt ze er nog uit. Dan valt ze uitgeput in mijn armen.
Ik wist dat het een geen slechte maandag zou worden, maar dat het zo zou uitpakken...?
Aantal keer gelezen:
322
Beoordeel dit verhaal:
(10 beoordelingen)