Spannendverhaaltje.nl

Een geil vrij uurtje

-
21-08-2010
Dit verhaal is geschreven door Spikey De leerlingen van de klas zitten allemaal al op hun plaatsen. De leraren zijn er nog niet. Spikey komt binnenlopen en ziet de mooie Nicky. Omdat vandaag examen is, zijn er maar twaalf leerlingen. De andere leerlingen hebben een andere dag examen. Nicky leunt voorover en Spikey ziet haar mooie borsten naar boven steken en haar lekker buikje met dat geile naveltje ziet hij ook. Hij krijgt al een stijve bij de aanblik. Achter Nicky zit Shirley, ook een lekker wijf, maar met minder tieten als Nicky. Als Spikey naar zijn plaats loopt ziet hij dat hij voor Daisy moet zitten. Daisy is ook een geil wijf. Spikey heeft al vaak gefantaseerd hoe het in bed zou zijn met Daisy. Daisy heeft lekkere tietjes en een supergeil kontje. Ze heeft alleen wat vet rond haar navel, maar dat is niet zo’n probleem. Verderop ziet Spikey nog een ander lekker wijf zitten: Chanti. Chanti heeft een lelijke kop, maar wel een lekker lijf. Maar vandaag krijgt hij de hardste paal van Nicky. Oh, wat hij haar graag willen neuken. Als Nicky voorover bukt om iets uit haar tas te pakken, komt haar string achter iets omhoog. Spikey krijgt nu nog een hardere paal. Op dat moment komt de directeur van school binnen en meldt dat de docent die ze eigenlijk dat uur hadden, in de file staat en wat later zou komen. Maar de leerlingen moesten in het lokaal blijven wachten, zonder toezicht. Nicky lacht naar Spikey en wijft dat Spikey even naar haar toe moet komen. Spikey denkt dat het gaat om huiswerk ofzo, want Nicky en hij spreken elkaar bijna nooit. Als hij naast Nicky zit, begint ze inderdaad over het huiswerk van Nederlands te spreken. Spikey kijkt haar diep in haar ogen en zij kijkt terug. Na een paar seconden beginnen ze hevig te zoenen. De klas heeft hier geen oog voor en kijkt de andere kant op. Op dat moment komt Kevin op het idee om gewoon op het schoolplein rond te gaan hangen. Iedereen loopt de klas uit, behalve Spikey, Nicky, Shirley, Daisy en Chanti.
Spikey en Nicky merken niet eens dat iedereen weg is omdat ze te hevig in een zoen zitten, maar de andere zijn naar Spikey en Nicky aan het kijken. Op dat moment komen Nicky en Spikey bij en merken ze dat alleen hun er nog zijn. “Waar is de rest?”, vraagt Spikey. “Weg”, antwoord Nicky, “we willen je even voor ons alleen hebben”. Ze begint tussen haar eigen benen te wrijven en ze doet ook haar schoenen uit. De andere meisjes lopen ondertussen op Spikey af en Shirley begint hem te zoenen. Spikey weet niet wat hem overkomt en zoent terug, terwijl Shirley hem langzaam uit aan het kleden is. Ook Shirley en Nicky doen hun kleren uit, totdat ze alleen nog een string aan hebben en een BH. Daisy en Chanti doen dit ook. Ondertussen staat Spikey met alleen nog maar een boxershort aan te zoenen met Shirley. Zijn boxershort wordt op een gegeven moment ook uit getrokken en hij krijgt een heerlijke pijpbeurt van Nicky. Ondertussen begint Shirley Nicky te beffen en is Daisy zich uit aan het leven met een pen. Als Spikey bijna klaar komt laat Nicky zijn lul los en doet haar string uit. Haar BH moet Spikey uit doen. Als Nicky nu helemaal naakt voor Spikey staat, duwt ze Spikey een tafel op en gaat ze bovenop hem liggen. Ze beginnen te zoenen en Spikey stopt zijn keiharde lul in haar natte poesje. Ze beginnen te rammen en Nicky kreunt het uit. Ze wilt alleen nog meer. Daisy en Shirley beginnen ondertussen Spikey te likken, op de plaatsen waar ze bij komen. Dan stopt Spikey en gebaart Nicky om op haar buikje op de tafel te gaan liggen. Spikey duwt zijn lul in haar kontje.
Blijkbaar had Nicky dat nog nooit gehad, want ze schreeuwde het uit van de pijn. Maar dat kon Spikey niks schelen, zolang hij maar lekkere seks had. Op een gegeven moment werd het schreeuwen minder en begon Nicky het echt lekker te vinden. Spikey speelde met haar tieten en kneep er vaak flink in, zodat Nicky nog harder begon te kreunen dan dat ze al deed. Op dat moment komen Spikey en Nicky tegelijkertijd klaar. Spikey spuit de darmen van Nicky vol en Nicky kreunt en steunt aan alle kanten. Dan zijn de volgende drie meisjes aan de beurt, die elkaar aan het vingeren waren bij het geile schouwspel van Nicky en Spikey. Ze stopte onmiddellijk toen Spikey naar hun toe liep. Spikey, die alweer een nieuwe keiharde paal had, gebaarde dat Shirley aan de kant moest. Hij duwde zijn lul daarna in de mond van Chanti. Met hevig geweld begon hij zijn lul in haar mond te bewegen, zodat ze geen kant meer op kwam. Ze vond het blijkbaar niet erg, want ze stribbelde niet tegen. Na een tijdje stopte Spikey daarmee en zei dat Chanti op tafel moest gaan zitten, naast Nicky, die nog steeds op haar buik lag bij te komen. Toen stopte Spikey zijn lul in het drijfnatte kutje van Chanti. Hij ging zo diep mogelijk naar binnen. Chanti kreunde het uit en Spikey moest zijn hand voor haar mond houden voordat ze keihard ging schreeuwen. Spikey begon in haar te stoten en Chanti werd steeds stiller. Toen Spikey met zijn handen in haar billen ging knijpen, begon ze weer wat te kreunen. Dit maakte Spikey geil. Na een paar harde stoten kwam Spikey klaar, daarna kwam Chanti met een enorm orgasme ook klaar. Toen pakte hij Shirley vast bij haar kont. Hij trok haar billen uit elkaar en zette Shirley op de koude vloer neer. Dit vond Shirley niet erg en ze genoot eigenlijk wel van de kou. Spikey begon haar navel te neuken en zei dat ze haar benen moest optrekken tot haar schouders. Dit deed Shirley en Spikey stopte zijn lul in haar kutje. Daarnaa stopte hij z’n lul in haar kontje en hij bleef maar afwisselen. Totdat hij klaar kwam.
Hij spoot zijn lading over het lichaam van Shirley heen. Hij liet haar los en Shirley lag roerloos op de grond, bij te komen. Ondertussen pakte Spikey haar hoofd vast en duwde zijn lul in haar mond. Ze begon te zuigen en Spikey kreeg weer een gigantische paal. Toen was Daisy aan de beurt. “Ik wil niet neuken”, zei Daisy. Spikey gaf gehoor aan die wens en begon Daisy lekker te vingeren. Eerst met één vinger, daarna duwde hij er een tweede bij en iets later ook nog een derde vinger. Als Daisy bijna klaar komt, duwt Spikey nog een paar vingers in haar kontje. Daisy heeft het niet meer en komt klaar. Haar kutsappen druipen langs Spikey’s handen af. Hij begint het af te likken, maar hij is nog niet klaar gekomen. Hij duwt met veel geweld zijn lul in Daisy’s mond. Daisy schrok hiervan, omdat ze niet door had wat er gebeurde, maar begon wel lekker te zuigen. Met veel geweld stootte Spikey haar kop heen en weer. Toen kwam hij klaar, in haar mond. Daisy begon alle gulzig te slikken, maar de andere meisjes wouden ook proeven. Nadat al het sperma opgedronken was door de meisjes, begonnen de meiden nog een te knuffelen. Spikey deed hieraan niet mee, omdat het hem niet lekker leek. De meisjes zoende elkaar nog een keer en ze begonnen zich weer aan te kleden. Nadat ze weer terug op hun eigen plaatsen zaten, kwam de leraar binnen en kwamen ook de andere leerlingen binnen.
Aantal keer gelezen:
313
Beoordeel dit verhaal:
(10 beoordelingen)