Spannendverhaaltje.nl

Een fantastische strandwandeling

-
21-08-2010
Op de parkeerplaats op Wijk aan Zee zie ik maar een paar auto’s geparkeerd staan. Dat is het voordeel van een doordeweekse dag en het beloofd dus een rustige ontspannen middag te worden. Ik pak de rugzak uit de auto en wandel in rap tempo in mijn korte broek en t-shirt naar en strand en kan niet wachten om met mijn blote voeten het warme zandstrand te voelen. Door het zand wandel ik noordelijk het strandpaviljoen voorbij en zie inderdaad geen mens. Ik stop, trek mijn kleren uit en stop deze in de rugzak. De warmte op het naakte lijf is fantastisch en mijn penis begint zich vanwege dit prettige gevoel iets te beroeren. Na een flinke laag zonnebrandolie wandel ik verder en geniet van het fris opspattend water als ik door de vloedlijn wandel. Weer veert mijn penis een beetje op maar ik maak me daar niet druk om want er is toch geen mens te zien. … heerlijk! Totdat ik ineens opschrik door een vrouwpersoon die uit een strandkuil stapt en richting het water loopt. Ik twijfel om door te lopen want ben bang dat mijn jonge heer zich spontaan gaat manifesteren maar loop toch maar door want ik wil toch graag verder lopen.
Dan heeft zij ook in de gaten dat er iemand aankomt en kijkt verschrikt opzij. Ondertussen ben ik een meter of 5 van haar verwijderd en om de spanning wat te breken groet ik haar met een goede middag. Zij knikt vriendelijk en wil de zee inlopen maar bedenkt zich, draai zich om, kijkt me met een mooi open gezicht en prachtige bruine ogen aan en zegt “wat een ongelofelijk fijn weer he en zo heerlijk rustig, ben u al lang aan het wandelen?”. Ik schrik van deze “u” want zo oud ben ik nou ook weer niet (43) en schat haar iets van 32. Ik vertel haar dat ik nog maar een half uurtje bezig ben en dat ik regelmatig deze wandeling maak. Ondertussen kan ik mijn ogen niet van haar afhouden want ze heeft een heerlijk figuur. Lang donker haar, mooie borsten… oei ik kijk snel weg want het begint erg te kriebelen in de onderbuik en de jonge heer begint weer in opstand te komen. Ik voel me nu erg ongemakkelijk en wil het liefst verder lopen. Ze lijkt mijn ongemakkelijke positie aan te voelen en loopt verder het water in maar draait zich om, kijkt me glimlachend aan zegt: “zin om ook een duik te maken en daarna een kopje thee te drinken, ik heb een hele picknick mand vol ? Ze wacht mijn antwoord niet af maar duikt pardoes de zee in. De adrenaline schiet door mij heen, met een mooi vrouw zwemmen en op daarna samen op het strand… dit is te mooi om waar te zijn en met volle kracht schiet mijn penis de lucht in. Gelukkig is zij verder gezwommen. Ik knikker de rugzak op het strand, sprint met mijn dikke lid de zee in en zwem in richting de jonge vrouw en we zwemmen samen een stukje verder.
We keuvelen nog wat verder en ik luister gefascineerd naar haar prettige stem en ondanks het ietwat frisse water blijft mijn penis in maximale stand en vraag me af hoe het zo verder moet. Ze vertelt dat ze getrouwd is maar dat haar man erg veel tijd aan zijn werk besteed en steeds minder aan haar. Ik vertel haar dat mijn vriendin dezelfde neiging heeft en dan lacht ze en zegt dat we maar van partners moet ruilen en we zwemmen beiden proestend van het lachen verder. “Kom” zegt ze “dan gaan we maar eens wat drinken”. Wanneer ik de bodem weer voel blijf ik doorlopen richting het strand maar stop zodat mijn onderlijf nog onder water blijft want ik zit nog met een halve erectie. Zij is ondertussen al met haar mooie lijf tot de enkels uit het water, haar prachtige billen glinsterend van de waterdruppels en weer knalt mijn penis omhoog…zo kan ik toch het water niet uit. Mijn pik pulseert ongeduldig en wil maar een ding. Ik besluit uit wanhoop maar voor enige drukverlichting te zorgen en als zij met haar mooi achterwerk het strand oploopt gaat mijn hand naar mijn keiharde penis, trek een paar keer op en neer, o wat is dat lekker maar ook beschamend tegelijkertijd en kom vervolgens zacht kreunend klaar en stroomt er een hele partij zaad het water in. Pfoei dat lucht enorm op!
Ik duik nog even onder, was mijn pik zorgvuldig en loop vervolgens het strand, pak mijn rugzak en loop richting de vrouw die op een grote handdoek zit en een tweetal kopjes volschenkt. Ze nodigt mij uit mijn handdoek naast die van haar te leggen en volgens mij kijkt ze met een tinteling in haar ogen naar mijn nog steeds ietwat dikke penis. Ik ga maar snel zitten en ga zo zitten dat een bovenbeen het zicht op mijn schaamstreek ontneemt. We kletsen gezellig verder en we hebben zo te zien een hoog klikgehalte. Wanneer het gesprek een beetje stagneert herschikt ze een kussentje en gaat achteroverliggen en heb nu een prachtige blik op haar naakte landschap. En daar voel ik alweer een erectie komen. Zij veert iets omhoog en ziet nu toch echt wel mijn jonge heer boven mijn been uitkomen. Ik manoeuvreer mij een beetje onhandig om zo op mijn buik te gaan liggen maar dan komt zij nog verder overeind buigt zich naar mij toe, raakt mijn voeten aan en zegt zacht en een beetje hees:”kom maar tegen mij aanliggen als je wilt”. Nou dat hoeft ze twee keer te zeggen. Ik verschuif me in een rap temp tegen haar aan en binnen 2 seconden zijn we hevig aan het zoenen haar zachte hete lichaam tegen mij aangedrukt. Mijn penis is eindelijk in zijn element en drukt tegen haar heerlijke schaamhaar.
Als ik ook nog haar hals begin de zoenen slaakt ze een diepe kreun en begin haar heupen te bewegen en brengt zo haar poes in de juiste stand. Mijn pik duw ik zachtjes tegen de schaamlippen en voel dat deze zonder problemen haar natte kut inglijdt. Nu kreunt ze nog harder en ik druk mijn penis zo diep als ik kan en blijf zo stil liggen. Ik kus haar weer vurig op de mond en zij begint zelf haar heupen op en neer te bewegen. Ik houd mijn pik stil en zij blijft maar door kronkelen tot ze vervolgens met een hele diepe kreun heftig klaarkomt. Ik blijf nog even stil liggen om haar op adem te laten komen. En begin haar vervolgens in een toenemend tempo in haar soppige poes op en neer te gaan. Ik voel dat ze alweer klaar begint te komen en ga nog sneller te keer en als ik haar vagina weer heftig knijpen voel spuit ik met krachtige stralen een lading sperma in haar na knijpende poes. Wanneer ze eindelijk stilligt kijkt ze mij aan en zegt:”Dat voelt een stuk beter he!, ik had wel gezien dat je opgewonden van mij werd en was zelf ook zo opgewonden dat ik in het water al wat gevingerd heb terwijl we ronddobberden. Ik vertel haar dat ik mijzelf ook klaargemaakt had en we moeten beiden glimlachen. “Jammer, ik had die lading liever ook in mij gehad” zegt zij. O wat was dat een fijne stranddag!!!
Aantal keer gelezen:
1394
Beoordeel dit verhaal:
(10 beoordelingen)