Spannendverhaaltje.nl

Een fantasie

-
21-08-2010
Dit verhaal is geschreven door Nadine meer verhalen van Nadine TRINGGGGG, de bel ging... Marleen doe jij even open.... Marleen liep naar de deur en deed de deur open. Daar stond Katleen, in een zomers jurkje en op elegante open hakschoentje. Het was half juli, en een graad of 27. De zon scheen helder aan de hemel. Hoi Marleen, hoe gaat het met je? Prima hoor, en ik geef haar een kus. He een leuk jurkje heb je aan. Ja he.. van mam gekregen. Het witte jurkje was redelijk strak en deed haar figuur veel goed. Een minuut later is ook Karin aangekomen vanuit Zwolle. Karin en Marleen kennen elkaar van het internet, en hebben al zon 3 jaar contact.
Katleen is een goede vriendin van me waar ik veel mee deel. Hoi Nadine, beide meiden komen op mij aflopen, en geven me een voor een zoen. Hoi meiden zeg ik leuk dat jullie er zijn. Vinden wij ook hoor, zegt Karin, maar wat gaan we nu doen. Tsja zeg ik, Katleen had een verrassing voor ons, dus vraag het haar. Nou meiden nog even geduld, maar jullie hebben je weekendkoffer toch al wel klaar he? Tuurlijk zeggen we in koor en pakken de koffers er meteen bij. Nou om eerlijk te zijn weet ik het ook niet precies, maar ik kreeg een adres van een vriendin van me, en die vertelde dat het een erg leuk oord is... Maar wat het precies inhoud weet ik ook niet.
Het heet in ieder geval Body-Sense. Hmmm nou ik ben benieuwd zeg ik.... Laten we maar gaan. Ik rij me Saab uit de garage, en doe de kap eraf, met dit heerlijke weer kunnen we prima genieten van de zon... Katleen komt naast me zitten met de routebeschrijving, en de meiden duiken op de achterbank. We rijden richting zuiden, na een uurtje rijden, draaien we de grote weg af, en rijden een b-weg op. Na een kwartier flink wat bochtenwerk en een tig aantal afslagen verder word de weg nog smaller en rijden we via een landweg verder. Zitten we wel goed, vraagt marleen. ?Ja hoor maak je maar geen zorgen, ik heb precies de beschrijving gevolgd, het kan niet missen. Het lijkt wel of we bij de grens met Belgie zitten zeg ik. Ja dat kan kloppen zegt Katleen, het is ook vlakbij Belgie.
Eindelijk draaien we een weg op wat is afgesloten met een hek. Er staat een microfoontje bij en Katleen meldt zich. Daarna wordt het hek open gedaan, en rijden we verder. We worden door een dame in een witte 'zusters' jas geleidt naar de ondergrondse parkeergarage. Daar staan al heel wat auto's geparkeerd. Als we uit de auto stappen, worden we meteen opgevangen door een andere dame in een zelfde soort jas. Willen jullie opschieten het begint al over een kwartiertje en voor die tijd dient u wel klaar te zijn. We kijken elkaar aan en pakken onze koffers. Eenmaal binnen in het een klinische aangelegenheid. Alles is wit en steriel, toch hangt er een serene sfeer die wordt versterkt door de diverse dames in witte kleding. Zo zet jullie koffers maar neer, dan leid ik jullie even snel naar de lockers. We worden allemaal naar een apart kleedkamertje geleidt alwaar we worden verzocht ons te ontdoen van onze kleding en deze in de daarvoor bestemde mand te doen.
De slip mag aangehouden worden, wordt me verteld. Ik kleed me uit en sta mezelf even te bewonderen in de witte ruimte, omring door spiegels. Ik wacht een minuutje of 3 en dan gaat mijn deur open, komt u maar verder. Een jonge meid van een jaar of 24 kijkt me aan. Zo komt u maar verder hoor. Ik zie een soort van behandeltafel, met verschillende kastjes. In de hoek van de vloer zie ik een aantal damesslipjes liggen. De dame komt naar me toe en vraagt me mijn slipje uit te doen. Ik buk en trek me slipje uit en leg het op de stapel andere slipjes. Dan vraagt ze me te gaan liggen op de tafel. Zoals u waarschijnlijk weet ik hygiŽne bij ons erg belangrijk, daarom controleren wij onze gasten op overtollige haartjes.
Ik zie echter dat u zich goed hebt voorbereid. Wilt u ook even omdraaien, ik lig nu op mijn buik, de dame drukt op een knop en het bed begint te knikken. Op deze manier worden mijn billen naar boven geduwd en kom ik in een driehoek te liggen. Zo ik zal de achterkant ook even bekijken. Ze pakt mijn billen vast en spreidt ze. Oh zegt de dame, ik zal hier nog even wat aan doen. Ze pakt een scheermesje, met wat crŤme en begint te smeren. Met 2 korte haaltjes worden de laatste haartjes verwijderd. Zo dat ik in orde, dan strijkt ze over mijn beide benen en knikt goedkeurend. Prima hoor, nu uw armen nog even optillen, ook daar is niets aan te zien afgaand op haar wederom goedkeurende blik. Okay zegt ze, u kunt daar naartoe gaan en zal u verder worden begeleidt. Ze opent de deur voor me.
Ik sta nu in een ruimte met zeker 35 andere dames. Ik schrik en kijk rond. De andere dames lijken me echter niet echt te zien, en praten rustig verder met elkaar. Niemand lijkt er notitie van te nemen dat we allemaal naakt zijn. Een aantal dames schenken wat oj in en delen dit uit. Ik neem een glaasje en kijk rond of ik Marleen, Katleen danwel Karin zie. Dan zie ik Karin staan en loop opgelucht naar haar toe. Ze kijkt me een beetje geneert aan, en ik vraag hoe het gaat. Wel goed denk ik, zegt ze een beetje onwennig. Ik kijk met een snelle blik naar haar schaamstreek en zie dat ook bij haar de haartjes volledig weg zijn gehaald. Het glimt nog wat na van de crŤme.....
Even later verschijnen ook Katleen en Marleen in de ruimte en we praten over dat gene wat we zien en meegemaakt hebben. Katleen vindt het ook erg apart wat hier gebeurt. Ach zeg ik, we zijn toch allemaal hetzelfde.. .ik ben alleen benieuwd wat er nu precies gaat gebeuren. Dan komt er een dame in het wit aanlopen met 2 dames. De dames een dame van rond de 45 en een de jonge andere dame schat ik zon 18, hebben beide een rood hoofd en schamen zich. Dames roept de dame in het wit, mag ik even uw aandacht. Verrast kijken we om, naar de 2 dames, die nu zijn omcirkeld door de hele groep. In tegenstelling tot de rest, zijn deze dame nog niet ontdaan van hun schaamharen. Kijk zo willen we het dus niet zien, terwijl ze aan de oudste dame haar schaamhaar trekt om duidelijk te maken waar ze het over heeft. De dame kijkt met schaamrood op haar kaken naar de grond. En bij deze is het al niet beter terwijl ze ook hier haar hand door het schaamhaar Ďwoelt'.
Je kunt wel zien dat het moeder en dochter is. Nou dames opschieten, we wachten niet op jullie hoor. Laat jullie eerst eens behandelen, voordat jullie je weer in het openbaar vertonen. Jullie worden zometeen begeleid naar de volgende fase. Een aantal deuren gaan open en we worden begeleidt naar de ruimtes. De soort van kleedkamers worden door ons ingenomen door 5 dames. Ik zit bij Karin, en 3 andere dames in de ruimte. We praten over de vertoning van een paar minuten geleden. Dan gaat de deur open en worden we naar binnen gelaten. Een Ďbehandel' stoel staat klaar met wat apparatuur er om heen.
Okay dames van buiten zijn jullie nu gereed, echter ook het binnenste moet worden gereinigd, dus jullie krijgen een klysma. Wie is bekend met dit. Ik samen met nog een dame steken onze hand op. De rest zwijgt. Okay zegt Sandy (dit is te lezen op haar witte jas). Jij maar eerst terwijl ze naar mij kijkt. Ik loop twijfelachtig naar de stoel en ga er opzitten. Zo zegt ze. Ze pakt de slang, en laat het water al lopen. Ze voelt met haar hand totdat de temperatuur juist is, draait de kraan dicht, en begint me te spoelen. Ik voel me letterlijk vollopen. De druk neemt alsmaar toe. Volhouden Nadine zegt ze op een ietwat strenge toon. Ik sluit mijn spier zolang mogelijk, totdat ik aangeef dat ik niet meer kan.
Dan rijdt ze een karretje onder me, en zegt me te ontspannen. Door de trechtervorm, loopt de vloeistof weg, en middels een afvoerslang is het weg. Sandy pakt een witte handdoek, en wrijft me teder droog. Okay klaar zegt ze. Ik sta op en Sandy geeft me een tikje op mijn billen. Volgende... roept ze. De andere dames komen ook aan beurt met als laatste Karin. Ze kijkt me ietwat beangstigend aan. Ik geef haar een zoen, en zeg dat het wel meevalt. Ze gaat op de stoel zitten en ook bij haar wordt de behandeling gedaan. Na een 25 minuten is iedereen gereed en we lopen naar de ontmoetingsruimte.
Daar staan de meeste dames al. Zo ook Marleen en Katleen. Katleen komt naar me toe en vraagt hoe het is gegaan. Prima hoor zei ik, ik wist natuurlijk hoe het ging dus voor mij was het in orde. Bij Karin is het ook goed gegaan hoor. Onze aandacht wordt weer opgeŽist door een dame die zich voorstelt als Zoe. Het is een mooie dame met zwart haar, strak in een staart, en een witte jas aan. Deze lijkt echter wat korter dan de andere dames. Haar benen komen er dan ook fantastisch in uit. Welkom bij Body-Sense zegt ze. Zoals jullie gemerkt hebben houden we van hygiŽne. U bent hier om te genieten van onze faciliteiten en de exclusiviteit die we u te bieden hebben. Veel is hier mogelijk en we proberen u de komende dagen te vermaken. We begeleiden u nu naar de kamers toe waar u even tot rust kunt komen.
Wanneer u de intercom meldt u zich weer in de ontvangstruimte, geheel zoals de voorschriften dit voorschrijven. Dit betekend zonder kleren, prima verzorgd. We krijgen 2 kamers naast elkaar. Katleen slaapt bij Marleen, ik slaap bij Karin. Eenmaal aangekomen op de kamer, gaan we even zitten. Karin vertelt dat ze het allemaal erg apart hier vind, maar dat ze toch wel geniet, mede doordat er toch een bepaalde serene rust vanuit gaat. Karin gaat even op bed liggen, en ik bekijk de kasten. De kledingkasten zijn geheel leeg. In de luxe badkamer bevinden zich verzorgingsproducten, zoals shampoo, oliŽn, douchegel, crŤmes en zelfs een volledig ingerichte beautycase ontbreekt niet.
Dan gaat er een zoemer en de intercom springt aan "De lichten zullen uitgaan, voor een periode. U kunt even gaan liggen om zo tot rust te komen. Wanner de lichten aangaan dient u zich te melden bij de ontvangstruimte." Dan springen de lichten uit, en begeef ik me op de tast naar het bed. Ik schrik van de aanraking van Karin. Ze strekt haar hand uit" Hier kom maar, ik leid je wel even" zegt ze ietwat jolig. Ik pak haar hand en ga op het bed liggen. Ik lig op mijn rug, dan voel ik dat Karin haar hoofd op mijn schouder legt, en zich lekker nestelt.. Hmm heerlijk hoor ik haar zeggen. Ik doezel ook langzaam weg.... Na een onbekende tijd word ik langzaam wakker, en voel dat Karin mij aan het strelen is. Ik weet echter niet of ze wakker is.
Ik doe mijn ogen zo ver mogelijk open, en probeer iets te onderscheiden in deze pikkedonkere kamer. Ik zie helemaal niets, de kamer is werkelijk helemaal donker gemaakt. Ik geniet van de streling, dan voel ik dat de hand van Karin richting mijn borsten gaat, en ze maakt zachte cirkeltjes rond mijn weke borsten. Mijn tepels richten zich op, en genieten van de aandacht. Haar andere hand gaat via mijn buik naar beneden, ze zoekt naar mijn middelste... ik spreid mijn benen langzaam, en laat haar handen de rest doen. Ik begin zachtjes te kreunen. Dan fluister ik zachtjes:" Karin, is dit nu wel verstandig.. ik bedoel je bent de vriendin van mijn dochter..." Hmmm zegt ze... dat maakt het alleen nog maar spannender, dan draait ze zich om en gaat met haar hoofd richting mijn lippen. Haar natte tong gaat richting mijn lippen, en de korte aanrakingen worden door mijn lichaam verwerkt als elektrische schokken die door mijn hele lichaam lopen. Hmmm ik begin harder te zuchten en geniet van het verbodene.... Karin gaat dan op haar knieŽn voor me zitten, zodat ze me beter kan bereiken.
Haar tong likt nu met lange halen door mijn geschoren schaamlippen. Haar tong gaat af en toe naar binnen, en haalt mijn sappen naar buiten. Ze komt overeind en gaat op me liggen. We geven elkaar een tongzoen en proef mezelf. Ze steunt nu op haar handen boven me, en haar jonge doch grote borsten hangen als appels voor me. Ik til mijn hoofd op en mijn lippen omvatten haar stijve tepels. Mijn tong speelt met haar tepels, en ik zuig zachtjes aan. Ik laat ze door mijn lippen glijden, soms zacht dan weer heftiger... Karin geniet er ook van, als ik af moet gaan van de geluiden die ze maakt. Dan draait ze mij om, en gaat onder mij liggen. Nu hangen mijn rijpe borsten boven haar en ze begint er nu ook aan te zuigen. Mijn spenen richten zich op, na de aanraking van haar vochtige lippen.... Hmmm ik moedig haar nu aan om vooral niet te stoppen. Hmm Karin je doet het zo lekker....
Ik manoeuvreer me zo dat ik nu in standje 69 komt te liggen. We liggen beide op onze zij, en ik pak haar billen vast en begin nu ook haar te proeven. Haar sappen verspreiden zich snel met mijn speeksel. Mijn tong dringt door tot in haar gaatje... Dan begin ik mijn eigen klitje te masseren terwijl Karin mijn gaatje voor haar rekening neem. Karin volgt dit en doet hetzelfde... Mijn vingers spelen steeds sneller met het knobbeltje aldaar. Na enige minuten begint Karin heftiger te kreunen en merk ik dat ze gaat komen. Ik ga nog wilder te keer, en steek mijn tong in en uit.. zo diep ik kan. Over mijn kin lopen haar sappen inmiddels.
Dan komt ze, en stromen haar sappen uit haar vagina. Ik lik gewillig door. Karin zakt in een van de inspanning. Ik besluit om mezelf ook maar klaar te maken en concentreer me. Ook ik kom na enige minuten heerlijk klaar. Uitgeput vallen we naast elkaar, alwaar we elkaar een tongzoen geven. We doezelen langzaam in..... "ZOEMMM, willen alle dames zich over 2 minuten melden volgens de voorschriften zoals deze te vinden zijn op de dressoirs van de kamers. Flits het licht springt aan, en ik knijp mijn ogen stijfdicht... "Jeetje" zeg ik, "we moeten in slaap gevallen zijn...." Karin kan niet veel meer uitbrengen dan wat gemompel. "Hoe laat is het?" vraag ik haar. "Ik heb geen idee, we moesten onze horloges afstaan, en hier zie ik ook geen klok hangen".
Hmm laten we maar opschieten, anders zijn we te laat . Wacht zegt Karin, we moeten onze haren in een staart doen, dit staat in de voorschriften. Snel lopen we naar de douche en helpen elkaar met het maken van een staart. We lopen vervolgens de gang door waar een aangename temperatuur heerst. Op de gang lopen meerdere dames en we treffen elkaar in de ontmoetingsruimte. "Zo dames hebben jullie lekker gerust?", vraagt Zoe. We knikken beamend. Ik zie dat sommige zich niet kunnen houden aan onze voorschriften. Ze loopt naar een dame van in de 30. Haar zit in de war, en ze heeft geen staart gemaakt. Heb je je voorschriften gelezen vraagt ze aan de dame. "Nee", zegt ze, "ik was zo moe dat ik in slaap ben gevallen en had daarna geen tijd meer." "Oh" zegt Zoe. "Dat is wel toevallig, dat jij de enigste ben he? Dit is je laatste waarschuwing, de volgende keer wordt het niet meer getolereerd. Voor straf zul jij ingedeeld worden in de ĎC' groep." We kijken elkaar vragend aan wat de ĎC' groep betekend. "Okay dames, de rest ziet er prima uit. Mijn complimenten. De volgende sessie zal plaatsvinden in de Singa-ruimte. Willen jullie je daar nu naartoe begeven." Een dame steekt haar hand op. "Zegt u het maar." "Ik zou graag eerst naar het toilet willen." "Okay komt u maar naar voren." Ze knikt naar een dame in het wit, en die komt even later met een glazenbak aanrijden. "Hier kunt u gaan plassen.
" Beangstigend kijkt ze om haar heen... "Nee er komt geen gordijn voor", Gaat u maar." Onwennig zakt ze ietwat door haar knieŽn en begint te plassen. Een flinke straal komt in de glazen bak terecht. De dame is rond de 40 en heeft ontzettend mooi figuur. Vooral haar tepels zijn bewonderswaardig, het lijken haast spenen zo groot. Verder is ze mooi gebruind en heeft een mysterieus gezicht. De dame bloost behoorlijk en voelt zich niet op haar gemak. "Maakt u zich maar niet druk hoor. We gaan allemaal hetzelfde naar het toilet hier. Een van onze doelstellingen deze dagen is het overwinnen van schaamte onder elkaar. Daarnaast willen we jullie naar een hoger acceptatie level krijgen, waar ruimte is voor vrijheden. Taboes behoren niet te bestaan en iedereen moet datgene kunnen doen waar ze zin in heeft." Dan worden we geleidt naar de Singa-ruimte. Deze ruimte is redelijk klein. De vloer is een zachte matras van rubber. Boven de ruimte hangen verschillende ventilatoren die voor een aangename temperatuur zorgen. Zoe stapt in het midden en zegt. Hier is jullie volgende sessie. Bij deze sessie staat respect en acceptatie voorop. Straks zal het licht wederom uitgaan, en eens in de zoveel tijd aanspringen. Geniet is het enigste wat ik nog wil toevoegen... Zoe stapt de ruimte uit en we kijken elkaar verbaasd aan. Wat moet dit nu voorstellen zegt Marleen, ik begrijp er echt niets van. Ook de andere dames kijken om zich heen, de meeste zijn gaan zitten en kletsen met elkaar. Wij volgen hun voorbeeld. Naast ons zit de dame die net naar het toilet moest.
Dan springt het licht uit. Alles wordt rustig, en de mensen beginnen te smoezen, dan voel ik opeens 2 handen vanachter mijn borsten betasten. Vanuit het niets word ik betast. En ik weet nog niet eens door wie. Ik besluit niks te zeggen en gewoon door te smoezen. Het gesprek gaat voornamelijk over de indeling in de ĎC'-groep en hoe ze die dame behandelde die naar het toilet moest. De strelingen worden heviger en de vingers van de onbekende omklemmen mijn tepels. Ik kreun zachtjes, dan voel ik nog een paar handen over mijn lichaam... hmmm denk ik bij mezelf,dit is erg spannend... (Als je genoten hebt van het verhaal kan je reageren naar nadine350@hotmail.com)
Aantal keer gelezen:
584
Beoordeel dit verhaal:
(10 beoordelingen)