Spannendverhaaltje.nl

Een dagje zwemmen

-
21-08-2010
Dit verhaal is geschreven door Rikje Een tijdje geleden hebben mijn vriendin en ik besloten om uit elkaar te gaan, de reden hiervoor is gewoon dat we na een relatie van 7 jaar erachter gekomen zijn dat zij gevoelens heeft voor vrouwen en ik voor mannen. We zijn nog steeds de beste vrienden en zien mekaar dan ook nog regelmatig. Zij heeft nu een vriendin en ik had tot voor kort een vriendje. We hadden met ons vieren een weekendje geboekt op Center parks, dit uitstapje leek in het water te vallen daar ik het een week voor vertrek heb uitgemaakt met mijn vriendje.
Uiteindelijk zijn we dan toch maar gegaan omdat annulatie niet meer mogelijk was en als vrienden zouden we er toch het beste van kunnen maken. We hadden afgesproken dat mijn vriendin haar familie ons zou komen bezoeken om eens leuk samen te kunnen zwemmen. Ik wist dat Bertje ook daar zou zijn, hij is het lief van mín ďschoonzusjeĒ. Het is een erg knappe, lieve en sexy jongen van 20 waar ik al menige malen van heb gedroomd. Eens in het zwembad aangekomen kleedden we ons om te gaan verfrissen in het heerlijke water. Bertje en ik verstaan mekaar erg goed, al weet hij dat ik op jongens val. Hij geniet dan ook van elk complimentje dat ik hem geef. Het was een toffe zwempartij en ik huiverde telkens hij me, tijdens het spelen, aanraakte of vastpakte.
Aan zijn fonkelende oogjes te zien, genoot ook hij van deze spelletjes. ít Was 21.45u en dus tijd om ons opnieuw te gaan omkleden, de anderen waren zich reeds aan het omkleden toen wij uit het water kwamen. Ik ging voor een hokje staan en zei al lachend: kom je erbij? Dan kan ik je rugje afdrogen. Tot mijn grote verbazing volgde hij me inderdaad en kwam bij me staan.ĒIs goedĒ zei hij, ďdan zal ik jouw rug ook afdrogenĒ. Ik rilde over hťťl mín lichaam daar ik zo een reactie van hem niet verwacht had. Ik deed het hokje op slot, nam mín handdoek en begon zijn rug voorzichtig af te drogen. Ik had ondertussen al een bobbel in mín broek zitten en hoopte dat hij die niet zou zien. Opeens draaide hij zich om en zei ďook mín rug is droog, nu de rest.
Ik wreef zachtjes over zijn onbehaarde borstkas en kreeg toen in de gaten dat ook hij een ferme bobbel in zín broekje had. Ik ging langzaam naar beneden en ging op mín knieŽn zitten, om zijn benen te kunnen afdrogen. Ik zag zijn bobbel steeds groter worden en kon mij niet meer bedwingen. Voorzichtig trok ik zijn zwemshortje naar beneden, een prachtige stijve paal van ong. 18 cm kwam tevoorschijn. Ik wreef met de handdoek over zijn lekkere billen en hij kwam een stapje naar voren. Hier zat ik dan, de jongen van mín dromen met die met zín stijve pik op 5 cm van mín mond stond. Ik keek hem vragend aan en hij knikte, ik nam zijn pik vast en begon er zachtjes aan te trekken.
Na even getrokken te hebben begon ik hem stilletjes te likken, van aan zijn ballen tot aan het topje van zijn glimmende eikel, hij was heerlijk geschoren en dit wond me nog meer op. Ik nam zijn eikel in mín mond en begon er zachtjes aan te zuigen, Bertje genoot met volle teugen. Ik nam hem steeds verder in mín mond tot zijn natte eikel achter in mín keel zat. Ik begon steeds heviger op en neer te gaan tot hij me vroeg om te stoppen, anders zou hij al gaan komen. Ik stopte, draaide hem om en vroeg hem of hij zich wilde bukken. Langzaam ging in met mín tong langs zijn onbehaarde bilspleet, hij trok zijn billen een beetje open zodat ik beter aan zijn lekkere gaatje kon komen, ik likte zijn holletje en stak mín tong er lichtjes in. Telkens ik duwde hoorde ik zacht gekreun, hij vond het heerlijk.
Opeens zei hij ď ik wil klaarkomenĒ, hij draaide zich om en ik begon weer aan zijn heerlijke pik te zuigen. Het gekreun werd steeds heviger en ik voelde zijn pik zwellen, ďlet opĒ zei hij, ďik ga komenĒ, maar ik ging nog sneller zuigen ik wilde zijn zaad proeven. Zijn lichaam spande zich op en ik voelde zijn warme zaad tot achter in mín keel spuiten, ik had moeite om alles te kunnen slikken en er liep ook een beetje langs mijn mondhoeken naar buiten. Ik likte zijn pik droog en stond op. Hij kwam dichterbij en gaf me een heerlijke tongzoen, waarbij hij het zaad van mín mondje likte.
Toen kregen we ineens in de gaten dat we al drie kwartier in dat hokje zaten en haastten ons naar buiten. Iedereen was al weg en we liepen samen naar de chalet, waar de rest al enige tijd zat. Bertje en ik zijn die avond nog frietjes gaan halen, daar de anderen allemaal al gegeten hadden. Dat was ook een leuke belevenisÖ
Aantal keer gelezen:
1566
Beoordeel dit verhaal:
(10 beoordelingen)