Spannendverhaaltje.nl

Een dagje vissen pakt anders uit dan verwacht

-
16-08-2010
Gister vroeg er een meisje op het plein in het centrum, ik denk dat ze een jaar of 18 was, of ik ook mee ging vissen met de boot op de Waddenzee. Ze had voor mij wel een bekend gezicht, ik had haar vaker gezien. Ik geloof dat ze de vriendin was van Remco. Maar ja, dat is niet interresant, ik zei: "Ja, natuurlijk ga ik mee vissen, lijkt me gezellig. Ik heb alleen geen hengel." "Dat geeft niet hoor, daar zorg ik wel voor", zei ze. Ik keek haar met een glimlach aan en zei dat ik thuis eventjes een paar spulletjes ging pakken. Ik stap op mijn fietsje en race naar huis toe, vertel tegen mijn ouders dat ik even naar een vriendin toe ga en ga naar boven om een paar spullen te pakken. Ik pak mijn handtasje en doe er mijn make-up spullen in, pilletjes tegen zeeziek worden en een paar keelsnoepjes. Tevens stop ik mijn baby-blauwe Nokia 3310 in mijn tasje.
Ik stap op de fiets en race naar haar huis toe waar een aantal vrienden en vriendinnen van haar al op me staan te wachten. "Zullen we maar meteen gaan", zegt ze. "Ok, let's go". We stappen de auto in. Remco en een vriend van hem voorin en ik en, inmiddels weet ik haar naam, Linda stappen achterin. Ik ken ze nog niet zo goed, dus ik zeg niet zoveel. Remco en die vriend hebben voorin dikke lol en de bacardi's worden al in de auto opengetrokken. Maar ondertussen voel ik wat langs mijn been glijden. Ik heb een kort rokje aan, want het is lekker warm weer met een topje. Een string zit eronder. Het is Linda die me uitdagend aan zit te kijken terwijl ze met haar hand over mijn been wrijft. Straks pak ik de hengel uit de boot voor je. Na 20 minuten rijden komen we aan bij de boot. Hij is best groot. Het is echt een heel duur jacht.
De ramen zijn gecamoufleerd en de kajuit en het dek zijn supergroot. We gaan de boot op en Remco en de andere jongen gaan zitten op het dek. "De hengels doen we zo wel hoor, Linda," zegt Remco. Ondertussen zuipen ze zich helemaal klem. "Ik zorg even dat Tanja haar hengelspullen krijgt." Ze pakt mijn hand en trekt me achter haar aan de kajuit in. Ze doet de deur dicht en de deur op slot. Links van mij is een keuken en rechts een grote bank met een tafel. Daarachter is nog een deur. Daar gaan we heen. We moeten een paar treedjes af. Ik loop de kamer binnen en zij doet weer de deur opslot. Er zitten raampjes die uitkijken onder water. Het is er best donker. Zo schemerig als het is, zie ik net de contouren van een stoel. Daar ga ik in zitten. "Zo, zeg Tanja, hier ergens liggen je hengelspullen. We zitten hier alleen, en ik zit al de hele dag op dit moment te verheugen. Heb je het naar je zin?" "Nog niet echt, ik voel me wat ongemakkelijk", zeg ik. "Mooi!" Met vragende ogen luister ik naar dit antwoordt. "Heb je geen licht ofzoow?" "Straks, zo vind ik het ook wel.
Opeens hoor ik wat kettingen rammelen. "Wat doe je?" vraag ik. "Laat mij nou maar me gang gaan, ik wil het naar me zin hebben." Ik vertrouw haar en laat haar gang gaan. "Ga is staan, Tanja" zegt ze. Ik ga staan en wacht af en vraag me af waar ze is. Opeens word ik bij mijn polsen gepakt en er worden rubbere bandjes omheen gedaan. Het gaat niet goedaardig. "Wat doe je! schreeuw ik verbaasd en geschrokken. Ik krijg geen gehoor op mijn vraag en ondertussen gaat ze door, ik hoor de kettingen weer en ik voel mijn polsen opgelicht worden, ik word vastgebonden aan het plafond tot ik net op mijn voeten kan staan. De kettingen rammelen en voorspellen onheil. "Ik wil gaan gillen, maar opeens wordt me een kapje omgedaan met een bal in mijn mond. Ik kan niks zeggen. Moedeloos en wanhopig hang ik daar in het donker. Verder wordt met mijn voeten hetzelfde gedaan als bij mijn polsen, alleen dan worden hier mijn benen ver uit elkaar vast gemaakt en aan de grond vastgemaakt.
Er springt een groot fel licht aan en dan zie ik Linda staan. Ik zie mezelf helemaal vastzitten. Ik wil hier weg. "Zo schatje, ik dacht al dat je me niet wilde, dus dacht ik, ik bind je wel vast zodat ik je eens goed kan gebruiken. Je kan proberen wat je wilt, maar we zitten op zee, alles op slot, jij zit vast, dus werk nou maar mee, dan beleef je zelf ook nog wat plezier." Linda heeft ongeveer dezelfde kleren aan als ik. Alleen heeft zij er hoge zwarte laarzen onderaan. Ik word hier gedomineerd door een stomme slet van 18, denk ik. op dat moment. Ik wacht af en zie dat zij in een kast een grote vibrator pakt. Ow nee he, denk ik, ze gaat me verkrachten en pijn doen. Ik probeer los te komen, maar ik ben kansloos. "Hahahaha," lacht ze,"je bent in mijn macht en ik ga van alles met je doen, hoer! Mijn ogen stralen angst en wanhopigheid uit. Ze komt achter me staan en kneed mijn tieten. "Ow, wat is dit een heerlijk gevoel.
Heerlijk zijn die van jouw, schoonheid", zegt ze. Ze scheurt mijn topje en mijn BH in tweeŽn en ik sta daar met mijn tieten bloot. Dan gaat haar hand naar mijn rokje. Dat rokje wordt losgetrokken en afgescheurd. Mijn string wordt dan heel hard aangetrokken. Hij schuurt en trekt keihard in mijn kutje. Het doet pijn. Ik schudt alle kanten op, maar ik kan niks doen. "Haha, doet dit pijn, schatje, mooi zo, wen er maar vast aan! Zo zoek ik mijn genot." Dan gaat mijn string ook kapot. Ze pakt de vibo en stopt die in mijn kont. Dit voelt angstig en ik wacht af wat er gebeurd. Hij gaat er erg diep in en dan zet ze hem aan. Zachtjes gekreun krijg ik er nog uit, maar het doet echt pijn en het begint te branden. Zij gaat zitten doet haar benen wijdt, haar rokje omhoog en begint zich te vingeren. Genietend kijkt ze hoe ik worstel met mezelf en pijn heb. "Brandt het al, schatje? hahaha." Ik begin te trillen en inmiddels heb ik het denk ik al 5 minuten volgehouden.
Dan staat ze op en pakt ze uit de kast een machientje. Ik zie af en toe blauwe golfjes. Je kan er stroomstoten mee geven. Mijn pupillen vallen bijna uit mijn oogkassen en ik kijk er angstig naar, terwijl de vibo in mijn anus rustig doorwerkt. Ze gaat ermee naar mijn kut en geeft me een stoot. Mijn hele lichaam schokt op dat moment. Het doet pijn, maar het gevoel zo gedomineerd te worden maakt me wel geil. Daarmee verraadt ik mezelf en ze ziet hoe nat ik word. ďZo Tanja, je vindt het dus lekker, want je wordt zeiknat. Nou das mooi. Ze doet nog een paar stoten, wat krachtiger, ik voel me slaperig worden en machteloos. Maar dan gaat de vibo uit mijn anus en de stroomstoot terug in de kast. Dan gaat ze zitten en begint me ze te likken en te vingeren. Dit duurt zeker 10 minuten. Ik geniet ervan, de rust eventjes en het genot, terwijl mijn anus nog lekker nabrandt. Dan opeens schrik ik me te pletter, ze stopt haar hele vuist in mijn kut. "Vindt je dit lekker, Tanja?" Ik knik nee. "Goed zo, dan ga ik er eventjes mee door.
Ik voel me gevuld en haar vuist gaat met grote stoten en schokken heen en weer. Ik voel telkens mijn baarmoeder aangetikt worden. Ik ga trillen, shacken, beweeg me kapot. Je hoort de kettingen rammelen van al mijn bewegingen. Er komt gekreun en ik wil klaarkomen, maar dan stopt ze. Ze pakt een soort zweep. Er hangen allerlei slierten aan. Witte, zwarte en rode. De witte zijn glad. De zwarte zijn getand en glad. De rode zijn heel ruw. Dan gaat ze naast me staan. Ik moet even mijn agressie kwijt, schat! Aangezien jij er van houdt en er op dit moment toch klaar voor staat, hahaha!" Ze begint zachtjes te slaan. Valt best mee dit, denk ik. Maar dan, keihard. Ik voel alle soorten slierten van de zweep. De klap weergalmt in de lege en kale ruimte van de boot. Ik kreun van de pijn. En je hoort haar heel vals lachen. Ze geniet ervan me zo te vernederen. Na 10 minuten de klappen van de zweep gevoeld te hebben, stopt ze. "Zo, dat ziet er mooi uit, dat roodblauwachtige strakke kontje van jouw.
Ze pakt de vibo en laat me klaarkomen, door te stoten dat ding aan te zetten en te draaien. Ik tril, geniet, heb pijn, en shacke, maar kom krachtig klaar. Het kutgeil druipt op de grond. Dan zorgt ze dat ze er weer verzorgt uit komt te zien. Ze laat me hangen en loopt zonder wat te zeggen weg, met een big smile on her face. De deur laat ze open. Ik hang daar uitgeput, misbruikt, nagenietend, brandend gevoel in mijn kut en anus en machteloos, afwachtend wat er gaat gebeuren. Ver weg hoor ik, "Jullie kunnen jongens, ze hangt er nog steeds, veel plezier!" Kut, denk ik, ik zit in een complot. Neerbuigend zie ik hoe de twee jongens binnenkomen en mijn lichaam laten buigen zodat ik boven de grond zweef. Ze doen de deur dicht en halen hun grote, stijve lul uit hun broek. De bal met het kapje wordt uit mijn mond gehaald en de lul wordt erin gedouwd. "Zuigen kreng, ik doe het niet, maar dan wordt ik aan mijn haren getrokken en in mijn gezicht geslagen.
Ik zuig wat ik waard ben en laat hem komen. Het sperma zit in mijn haar, over mijn gezicht en druipt van mijn kin. Het sperma in mijn mond moet ik doorslikken. Ik slik het door en dezelfde beurt moet ik Remco geven. Daarna gaan ook zei naar buiten en hang ik daar. Na 4 uur ongeveer gehangen te hebben, komen ze lachend en grappend binnen wandelen en ze willen wat doen. Wat gaan ze doen?
Aantal keer gelezen:
568
Beoordeel dit verhaal:
(10 beoordelingen)