Spannendverhaaltje.nl

Een dagje school

-
21-08-2010
Dit verhaal is geschreven door Ben Dover meer verhalen van Ben Dover Het is zomer 1989 je bent 18 jaar en zit nog op school. Het is een mooie dag en de weersverwachting is goed het kan vandaag wel 30 graden worden. Je besluit een rokje aan te doen en een kort topje. Je pakt je schooltas en fietst naar school. Bij school aangekomen zet je de fiets in het fietsenhok en loopt samen met een paar vriendinnen naar binnen. De bel gaat en het eerste uur gaat beginnen. Engels. Je kunt je niet concentreren en begint wat te ouwehoeren met een paar vriendinnen. Na een tijdje heeft de lerares genoeg van jullie geouwehoer en stuurt je samen met Maaike naar de directeur. Jullie stribbelen nog wat tegen maar de lerares blijft bij haar besluit. Jij en Maaike pakken jullie spullen in en lopen samen de klas uit. Het is stil in de gangen en het getik van jullie schoenen is duidelijk hoorbaar in de holle gangen. Jullie lopen de trap op naar boven en Maaike loopt achter je aan. Door het traplopen kruipt je rokje iets omhoog en Maaike kijkt verlekkert naar je mooie kont. Je hebt niets in de gaten en loopt gewoon verder. Boven aangekomen zegt Maaike dat ze moet plassen. Jij moet eigenlijk ook en besluit mee te gaan. Samen lopen jullie de WC in het is er muisstil. Jullie kiezen allebij een WC en gaan naar binnen. Je tilt je rok omhoog en doet je string naar beneden. Je gaat op de koude bril zitten. Plotseling hoor je het gekletter van Maaike. Van het geluid raak je enigszins opgewonden en je kunt het niet laten om even met je vingers over je bolle kut te aaien. Dan begin je ook te plassen en veegt je kut af met een beetje WC papier. Je doet je string weer aan en wilt de WC uitlopen. ‘Kut’ klinkt het ineens vanuit Maaikes WC. ’Wat is er ?’ vraag je ‘Het WC papier is op en ik moet mijn poes nog afvegen’ zegt Maaike.
Je begint te lachen en zegt ‘Wacht maar ik geef het je wel even’. Maaike opent de deur en jij kijkt naar binnen. Ze zit wijdbeens op de WC en kijkt geil je kant op. Je schrikt een beetje maar vind het toch ook wel spannend. ‘Vind je mijn kutje mooi’ vraagt Maaike terwijl ze met haar vingers over haar kale kutje wrijft. ‘Ik vind jouw kont wel mooi’ zegt ze ‘Je kut heb ik nog niet gezien maar die zal ook wel lekker zijn’ Je weet niet wat je moet zeggen en kijkt geobsedeerd naar haar. Ze vingert haar kut en steek een paar vingers in haar mond. ‘Mag ik jouw kutje niet even zien’ vraagt ze en wenkt je. Je loopt langzaam de WC binnen en doet de deur dicht. Maaike is zichzelf nu uitgebreidt aan het vingeren. ‘Toe’ vraagt ze ‘Laat me jouw kutje eens zien’ Je doet je string naar beneden en tilt je rokje ophoog. Maaike kijkt verlekkert naar je bolle kut en zegt ‘Ooohh wat een lekkere bolle poes heb jij’. ‘Draai je eens om dan kan ik je kontje ook even goed bekijken’ Je draait je om en steunt met je handen tegen de WC deur. Je wordt steeds geiler. Tussen je benen door zie je een vingerende Maaike en je begint jezelf ook te vingeren. Plotseling voel je dat Maaike kusjes op je kont geeft. Je schrikt maar doet niets. Met haar tong draait Maaike rondjes over je billen. Je drukt je kontje verder naar achteren en maaike gaat langzaam met haar tong richting je inmiddels natte kut. Ze likt langs je schaamlippen en af en toe raakt ze je klit. ‘Mmmmmm’ zegt ze wat smaak je lekker. Je begint zachtjes te kreunen en Maaike steekt haar neus tussen je lippen en likt met haar tong uitgebreid je klit. Ze gaat met haar tong langzaam van je klit naar boven en likt je sterretje. Dan gaat ze weer naar beneden en flitst weer over je klit. Je wordt steeds geiler en begint aan je vingers likken. Plotseling houdt Maaike op met likken en zegt ‘Nu is het jouw beurt je moet mijn natte kutje likken’ zegt Maaike. ‘Ze gaat staan en geeft je een kus op de mond. Maaike gaat net als jij met haar handen tegen de deur staan. Je gaat op de WC zitten en kijkt naar haar kale spleet. ‘Toe nou’ zegt Maaike ongeduldig. Langzaam ga je met je gezicht naar haar kut. Je kunt haar ruiken en wordt hier nog geiler van. Je steekt je tong uit en voor het eerst in je leven proef je een vrouw. Maaike smaakt zoutig, maar niet vies. Je begint haar kut te likken en vind het heerlijk.
Je likt over haar klit en door haar natte schaamlippen. Maaike begint te kreunen en begint met haar vinger over haar sterretje te wrijven. Je spuugt een keer op haar kont en Maaike steekt twee vingers diep in haar kont. ‘Ooohh, wat een lekker geil gezicht is dat’ zeg je tegen haar. ‘Óoohh ik wil wat in mijn reet voelen’ zegt Maaike. Je pakt je tas en haalt er een borstel uit. Het is een borstel die je met beleid hebt uitgezocht in de winkel. Met een mooi dik rond handvat. Daar had je zelf ook al de nodige uurtjes plezier mee beleeft. Je maakt het handvat nat en zet de ronde top tegen haar ster. Maaike zet haar handen op de grond en je begint haar met de borstel in haar kont te neuken. Ze vind het heerlijk ze kreunt en knort en vingert haar klit. Plotseling horen jullie gepiep. De deur van de toiletruimte gaat open. ‘Zijn jullie hier ?’ klinkt een strenge stem. “Ja” roep je verschrikt met heze stem. ‘ik moet even plassen’.’Opschieten dan !’ Het is de directeur. ‘We komen zo bij u’ zeg je. Maaike staat nog steeds voorover en de borstel steekt uit haar kont. De deur gaat dicht en snel gaat Maaike staan. ‘Kut’ zegt ze ‘Ik kwam bijna klaar’. Je begint te lachen en snel doen jullie de kleren weer aan. De borstel wordt schoongemaakt en samen lopen jullie het toilet uit, naar de kamer van de directeur. ‘Zijn de dames weer lekker bezig geweest’ zegt Hans. ‘Dat wordt nablijven vanmiddag tot 5 uur hier in mijn kantoor’. Jullie kijken elkaar aan en beginnen te giegelen. Hij moest eens weten. Hij zet jullie aan een tafel voor zijn bureau en jullie moeten huiswerk maken. Na een tijdje loopt hij de kamer uit en jullie beginnen met elkaar te praten. ‘Ík ga hem zo lekker uitdagen’ zegt Maaike. ‘Met een beetje geluk kan ik hem nog even lekker pijpen’ zegt Maaike. Je kijkt haar verlekkert aan. Op dat moment komt Hans binnen met een kop koffie. ‘Willen jullie ook iets ?’vraagt Hans. Ik wil wel een ijsje zegt Maaike ik heb het warm’ en ze trekt haar jasje uit. ‘Ókee’ zegt Hans en hij loopt weer weg.
Even later komt hij terug met twee ijsjes. Maaike begint gelijk aan het ijsje te likken en jij besluit mee te doen. Jullie zullen hem wel even te grazen nemen. Maaike stopt het ijsje ver in haar mond en begint te slurpen. ‘Pas maar op dat je je niet verslikt !’ zegt Hans. Ach wij zijn wel wat gewent hoor’ zeg je. ‘Hans’ kijkt je diep in de ogen en zegt ‘Dat geloof ik graag’. Je begint uitdagend op het ijsje te zuigen en je ziet dat Hans gaat verzitten. Na een tijdje besluit je op actie over te gaan en je laat je pen van de tafel afrollen. ‘Óeps’ zeg je en je glijdt van je stoel. Je kruipt onder de tafel door en onder het buro van Hans. Op dat moment komt de secretaresse van Hans binnen en ze begint met hem te praten over koetjes en kalfjes. Ze heeft jouw niet gezien en je gaat tussen Hans zijn benen zitten en ritst zijn gulp open. Hans wil gaan verzitten maar je houdt zijn benen vast. Je haalt zijn lul uit de broek en begint de pik te strelen. Zijn pik wordt groter en hij heeft een mooie dikke eikel. Je neemt de pik in je mond en begint zachtjes te zuigen. Ondertussen streel je met je handen zijn ballen. Je voelt dat hij het lekker vind. Steeds harder begin je te zuigen en je merkt dat Hans moeite heeft om nog fatsoenlijk te praten. Je geniet van de macht die je over Hans hebt. Je steekt zijn lul steeds dieper in je keel tot je met je lippen zijn buik raakt. Op dat moment voel je dat hij zijn zaad diep in je keel spuit. Hij schraapt zijn keel en spuit je slettebek vol. Je hebt moeite om het allemaal door te slikken. ‘Nou, tot straks dan maar’ hoor je de secretaresse nog zeggen. ‘Ja, tot straks’ weet Hans nog net uit te brengen. Je likt zijn pik schoon en kruipt onder het buro door. ‘Nou, vond je het lekker ?’ vraag je brutaal. Hans kijkt je vol ongeloof aan en Maaike begint te lachen. Ze staat op en zegt ‘Laat mij ook even proefen’ en ze geeft je een diepe tongzoen. ‘Wat een lekkere geile snolletjes zijn jullie zeg !’, ik denk dat ik jullie bij mij thuis maar straf moet geven. ‘En dan ?’ vragen jullie allebij tegenlijk. ‘Dat zien jullie zo wel’ zegt Hans.
Jullie rijden naar zijn huis en rijden de oprit op. Hans woont in een mooi huis met een grote tuin. Hij parkeert zijn auto en loopt naar de voordeur. Hij opent de deur en jullie lopen achter hem aan. Hij gooit zijn jas op een stoel en vraagt of jullie iets te drinken willen. ‘Ik wil wel een Pina Colada’ zegt Maaike. ‘Ík ook wel’ zeg je. Hans schenkt de drankjes in en laat jullie het grote huis zien. Op een gegeven moment gaat hij een kamer in en zegt ‘Hier ga ik jullie sletjes straf geven’. In het midden van de kamer staat een grote stoel met beugels. Hij pakt je vast en zet je in de stoel. Hij bind je handen vast en legt je benen in de beugels. ‘En nu eens kijken wat voor lekkers er onder dat rokje zit’ zegt Hans. Hij trekt je string uit en pakt een stoel. Hij gaat tussen de beugels zitten en begint je inmiddels natte kut te likken. De stoel is zo gemaakt dat hij zowel goed bij je kut als je reet kan. Hij steekt zijn tong in beide gaten en likt je schoon. Je vind het heerlijk en geniet met volle teugen. Je steekt je tong uit je mond en begint te kreunen. ‘Vind je het lekker vuile slet van me’ vraagt Hans ‘Ja toe lik die slettekut en steek je tong in mijn reet’ roep je. ‘Hey, valt er voor mij ook nog iets te beleven hier ?’ vraagt Maaike plotseling. ‘Ja hoor‘ zegt Hans. Hij loopt naar de andere kant van de stoel en klapt deze naar beneden. Je hoofd komt nu precies zo hoog dat je recht in de kruizen van zowel Hans als Maaike kijkt. “Nog even geduld’zegt Hans en hij loopt naar de deur. ‘Kom Tarzan’ roept ie en er komt een grote herdershond binnen. Je kan niet zien wat er gebeurd en kijkt nog steeds naar de kale kut van Maaike. Hans pakt een pot pindakaas en smeert dit over je kut en kontje. ‘Toe Tarzan’ zegt Hans. En hij loopt weer naar de anders kant van de stoel. Hij pakt Maaike stevig vast en begint haar vlak voor je gezicht geil te vingeren. Maaike trekt de broek van Hans uit en zijn dikke pik hangt vlak voor je gezicht.
Plotseling voel je een natte tong over je kut en kont gaan. Tarzan heeft de pindakaas gevonden en is je aan het likken. Hij likt als een bezetene en je wordt beregeil. Je kijkt weer naar de lul van Hans en hapt ernaar. Maaike ziet dit en slaat je met de stijve lul op je mond nu heb je het helmaal niet meer. Hans gaat iets anders staan zodat hij je slettebek kan neuken. Hij stopt zijn lul in je mond en begint je in je bek te neuken. Steeds een stukje dieper laat hij zijn paal in je keel glijden. Ondertussen voel en hoor je het gelik van Tarzan die nog steeds je reet aan het likken is. “Slap,slap, slap” klinkt het op de achtergrond. Op het moment dat je bijna klaar komt zegt Hans ‘Af Tarzan’ en Tarzan houdt op met likken. Hans haalt zijn stijve pik uit je keel en zegt. ‘Zo makkelijk gaat dat niet, ik zei toch dat ik jullie moest straffen !’. Nu is het Maaike’s beurt. Hans pakt haar bij haar haren en duwt haar naar beneden. ‘Zuigen jij, vuile slet’ zegt hij en hij duwt zijn pik in Maaike’s mond. Maaike lijkt het allemaal wel goed te vinden en begint de stijve pik te zuigen. Jij kunt niet veel anders doen dan toekijken terwijl Maaike Hans afzuigt. Tarzan zit nog steeds met zijn tong uit zijn bek naar je reet te kijken. Hans laat Maaike nu half staan en duwt haar iets naar achteren zodat ze met haar kale kut midden voor je gezicht komt. ‘Likken jij’ zegt Hans tegen je en je begint de kale kut van Maaike voor de tweede keer die dag te likken. ‘Zorg dat je haar reet ook goed schoonlikt’ zegt Hans, ‘want daar moet ik straks mijn dikke paal nog inschuiven’. Je kunt niet veel anders dan doen wat Hans zegt en likt Maaike zachtjes over haar sterretje. Ondertussen geeft Hans Tarzan toestemming om je ook weer te likken.
Je voelt de natte neus tegen je buik, terwijl Tarzan met één haal van zijn tong zowel je reet als je natte kut likt. Maaike en jij kreunen het uit van genot. Hans met zijn harde pik diep in Maaike’s keel maakt jullie voor vanalles uit. “Ja zo is het goed, goedkope slettebakken, vuile straathoeren, ik zal jullie lekker misbruiken, goedkope snolletjes van me’. Op het moment dat jullie bijna komen trekt hij Maaike van je gezicht en gooit haar op een matras. ‘Tarzan af ‘zegt hij. Hans maakt je los en duwt je ook richting het matras. “Zo nu mogen jullie even met elkaar spelen zegt Hans. Je kruipt over Maaike heen en gaat met je kut boven haar gezicht zitten. Je buigt zelf ook voorover en begint haar kale pruim te likken. Hans gaat voor je gezicht zitten en begint met zijn pik te spelen. Af en toe pakt hij je bij de haren en duwt zijn paal diep in je keel. Dan weer moet je Maaike likken. Zo gaat het enige tijd door. Totdat Hans zijn paal tegen de kletsnatte kut van Maaike zet en haar hard begint te neuken. Je kijkt hoe zijn stamper diep in en uit haar kut glijdt je geniet ervan ! Je kunt de kut van Maaike ruiken terwijl Hans haar neukt. Plotseling haalt hij zijn pik uit haar kut en houdt hem bij je mond.’Lik mijn pik schoon’ commandeert Hans. je likt over zijn eikel en langs de schacht van zijn lul. Als hij helemaal schoon is zet hij zijn paal tegen de ster van Maaike en langzaam schuift hij zijn pik diep in Maaike’s reet. Hij duwt je hoofd naar beneden en je moet haar kut likken. De harde pik van Hans glijdt op millimeters afstand in en uit de reet van Maaike, terwijl jij haar natte kut likt. Maaike vind het heerlijk en schreeuwt ‘Oohh ja neuk me diep in mijn hoerige slettekont. Ram je dikke pik in mijn reet’. Je geniet met volle teugen. Plotseling voel je dat Tarzan over je heen klimt, je wilt wat zeggen, maar Hans duwt je gezicht diep in Maaike’s kut. Je voelt hoe de pik van Tarzan tussen je lippen trilt. Je ontspant en Tarzan begint je van achteren te neuken. “Ja Tarzan, zo moet dat’ zegt Hans. ‘Laat onze teefjes maar zien waar we goed in zijn’. Tarzan neukt je steeds sneller en jij begint de kut van Maaike ook steeds sneller te likken. Plotseling schiet de lul van Tarzan uit je drijfnatte kut en hij ramt zijn pik tegen je billen. Je voelt zijn pik langs je reet schuren. Maaike pakt de lul van Tarzan en zet hem recht voor je sterretje. Deze is nog vochtig van de tong van Tarzan en het rode topje schuift in je kont. Je voelt hoe de hondelul steeds dieper in in je reet verdwijnt. Tegelijkertijd begint Maaike je over je klit te likken en zet Hans zijn nog steeds harde pik voor je mond. Je wordt nu in je mond en in je reet geneukt en ondertussen heerlijk gebeft. Je hebt het niet meer je kreunt het uit van genot.
Plotseling hoor je een naar geluid op de achtergrond. “Tuut, tuut, tuut,- tuut, tuut, tuut”. Je opent je ogen en kijkt verdwaast in het rond. Plotseling besef je dat je het allemaal gedroomd hebt. Je wilt je omdraaien, maar auw, wat is dat nu weer. Het is de borstel hij steekt nog half uit je kont. Je haalt hem langzaam uit je reetje en stapt uit bed. Je loopt naar de kast en ziet het rokje en het topje hangen. Je pakt het en loopt vrolijk fluitend naar de douche, om je klaar te maken voor weer een saaie schooldag!
Aantal keer gelezen:
212
Beoordeel dit verhaal:
(10 beoordelingen)