Spannendverhaaltje.nl

Een dagje Eindhoven

-
16-08-2010
Ik sta op het station in Tilburg te wachten (op de trein). Ik zie Nicole aan komen fietsen. Nicole is een klasgenoot, die ik altijd al hartstikke knap heb gevonden. Ze is lang, blond en heeft niet al te grote borsten. Zeker ook, omdat ze rookt (ik vind dat namelijk supermooi als meiden roken). Ze koopt een kaartje en komt naar mijn perron. Ze komt naar me toe gelopen, ik krijg het er benauwd van en zo te voelen ook rooie oortjes en een rooie kop. Ze komt bij me staan, steekt een sigaret op en vraagt of ik er ook een wil en wat ik ga doen in Eindhoven. Ik kijk eerst goed om me heen of niemand bekends zie staan, gelukkig niet en zeg: “Ja graag als je belooft dat je het aan niemand door vertelt.” “Mag je het dan eigenlijk niet?” Vraagt Nicole. “Nee, eigenlijk niet maar ik doe het wel stiekem.” De trein komt eraan zie ik.
Ja, we stappen in en onderweg pakt Nicole haar pakje Marlboro uit haar leren jack. Ze steekt er een op en vraagt of ik er ook een wil. Ja, graag, bedankt. Oh wat is dat lekker zeg zo’n sigaret ik krijg er een dikke pik van. Nicole ziet dat en ik zie dat zij het ziet, maar kan er niks aan doen. Ze gaat om mij te plagen een beetje geil zitten doen (een beetje uitdagen). Er zit niemand bij ons in de rokerscoupe, dus niemand heeft ons in de gaten. Ze gaat langzaam met haar handje naar beneden en begint over haar broekje te wrijven. Dan doet ze stiekem haar rits open en gaat met haar hand erin, ze begint zichzelf lekker te vingeren. De conducteur kan elk moment langskomen, dus ik vind het maar wat spannend. Ze neemt een trekje van haar sigaret en blaast de rookt onder het zachtjes kreunen uit richting mijn gezicht.
Ohh, ik kan mijn ogen niet van haar afhouden. Opeens staat ze op en komt naast me zitten. Ze had allang door dat mijn paal zich ook niet rustig heeft kunnen houden, dus ze bevrijd hem snel uit zijn benarde positie. Ze begint hem af te trekken en ik neem een trekje van mijn sigaret en blaas het in haar gezicht. Ze kijkt me aan en nu beginnen we elkaar te zoenen. Ondertussen begint mijn penis steeds heviger te kloppen en Nicole gaat ook steeds sneller met haar hand. Ohh, ik houd het niet meer, zeg ik. Ze gaat snel op haar hurken voor me zitten en houd haar mond klaar. Nu gaat ze nog sneller met haar hand. Daardoor houd ik het nu echt niet meer, en spuit mijn sperma deels in haar mond en deels in haar gezicht. Ze slikt alles door en veegt met haar hand de restjes sperma van haar gezicht. Ze likt haar handen schoon en zegt: “Zo, nu even een sigaretje na de sex”….en steekt er één op en geeft mij er ook één.
Zeg, ik ben alleen, heb je zin om met mij mee te lopen? Ja, dat is goed. De trein stopt en we stappen uit. In de stad gaan we heel wat winkels af. In de Heuvelgalerie ga ik naar de supermarkt en koop een pakje Camel. Nicole staat ( een sigaretje rokend, en supergeil) te wachten en we lopen weer door. We gaan weer winkel in winkel uit en komen nog een paar bekenden tegen enzo, en opeens komen we in een verlaten steegje aan. Ze kijkt mij geil aan en vraagt: Zou je met mij verkering willen??? Met jou??? Heel graag natuurlijk!!: zeg ik. Nicole kijkt me weer geil aan en zegt: Neuk me, Nu!! Ja eh, dat zou ik wel willen maar hij wil niet. Oh, maar daar weet ik wel een oplossing voor hoor. Ze pakt uit haar tasje haar pakje Marlboro en steekt er een op, mijn penis begint al op te zwellen en nadat ze er nog eens met een geil gezicht een trekje van neemt is mijn paal in opperste staat van paraatheid en nadat ze mij een heis geeft van haar sigaret sta ik helemaal klaar om haar plat te neuken. We beginnen elkaar hevig te zoenen, haar mond smaakt nog naar Nicotine.
Ik ga met mijn handen naar haar borsten, ze zijn rond en stevig en haar tepels hard. Zij gaat met haar hand naar mijn rits en pakt mijn stijve paal vast, ze bukt zich en begint mij te pijpen. Ik pak haar beet en doe haar broekje uit, ik steek mijn paal in haar natte kutje en ze gilt het uit. Ik zit haar te neuken. Ik pomp zo hard mogelijk en zo snel als ik kan. OH, wat is dit lekker. Dan draai ik haar om en laat haar voorover bukken met haar kont naar mij toe en pomp mijn penis in haar kontgat en ga zo diep mogelijk en zo snel mogelijk. Ze schreeuwt het uit van genot, AHH ga door. Ze zit zichzelf ondertussen te vingeren en we gaan steeds sneller. Ja, Oh, Ga door Tom, Ik denk dat ik ga klaarkomen!! Ja, ga door, ik kom, ik kom, AHHOAHH!!!!!! Ik trek mijn penis uit haar kontgat en spuit mijn sperma over haar gezicht en zij likt het supergeil af. Dat was lekker zeg, zegt Nicole, Bedankt. En ze steekt een sigaret op. Mag ik er ook eentje.
Oja, hier. Dankje. En zo liepen we hand op kont allebei, sigaret in de mond terug naar de winkels. Daar komen we Cindy tegen en ze loopt met ons mee. Cindy is een vriendin van Nicole en zit bij mij bij de sportclub. Cindy, ziet er goed uit (brunette met volle borsten en met een lekker kontje moet ik zeggen). Zeg, wist je dat wij sinds vandaag verkering hebben?: zegt Nicole. Nee, zegt Cindy een beetje beteuterd en ze steekt een sigaret op. Mijn penis begint al te groeien. Gelukkig heeft Cindy het niet in de gaten, maar Nicole daarentegen wel. Waarom kijk je zo? Vraagt Nicole. Nou, ik wilde eigenlijk met één van jullie verkering: zegt Cindy. O!!! Zeggen Nicole en ik tegelijk. Zeg wil je even meelopen, met ons? Ja, maar waar naar toe?: vraagt Cindy. Dat zie je wel. We komen weer in dat steegje. En Nicole kijkt Cindy zeer geil aan en begint met haar te tongen. Cindy pakt Nicole in haar natte kutje, en Nicole kneed Cindy`s tieten en tepels.
Ik word er goed geil van, tenminste als je mijn paal mag geloven. Ik ga achter Cindy staan en doe haar broekje en slipje omlaag. En ik pook met mijn pik in haar strakke kontje. Ik ga met mijn hand in Nicoles gat en pers hem er zo ver mogelijk in, haar kutje scheurt bijna uit en het begint te bloeden, maar ze kreunt Ga door !! Nu, pomp ik mijn hand zo ver mogelijk naar binnen (tot aan haar baarmoeder) Oh, we houden het bijna niet meer, we gaan steeds sneller en we komen alledrie tegelijk klaar. OHH, Jahh, Ik kom, Ik kom, Ohh, Mijn kutje ,Ahh Cindy, ahg Nicole, Aghoch Tom, Ohh,Ashh,AAAOAOOHHHHHHGGGG!!!!!!! De meiden gaan met hun gezicht voor mijn penis hangen en proberen zo veel mogelijk op te vangen.
Hun hele gezichten zitten nu vol met sperma en hun monden ook. Nu nemen Nicole en Cindy allebei een sigaretje en zonder al hun sperma eerst door te slikken nemen ze een trekje en voor het uitademen van de rook beginnen ze elkaar heftig te tongen en schoon te likken. Ze hebben nog steeds al de druppels sperma in hun mondjes bewaard en ze komen nu allebei met hun modjes naar me toe. Ze nemen weer allebei een trekje en geven mij ook een trekje en nu beginnen we elkaar alledrie tegelijk te tongen. OHH!!! Je proeft nu drie smaken tegelijk (de sperma, de nicotine en de speeksel)!!!!! Nu zitten we alledrie onder het sperma. Maar Nicole en Cindy likken ons alledrie schoon en dan pas slikken ze alles door. Zo zeg dat was wel lekker!!!! Zo lopen we gedrieën, alledrie een sigaretje in de mond naar de winkels. En zo eindigde de dag, ik met een vamp als vriendin en een nymfomaan voor de triootjes die we willen doen.
Aantal keer gelezen:
287
Beoordeel dit verhaal:
(10 beoordelingen)