Spannendverhaaltje.nl

Een dag op stap met Linda

-
16-08-2010
Heleen was echt een hele mooie vrouw. Als ik ergens voor val zijn het de ogen. En die van haar waren wonderbaarlijk mooi. Samen met de rest van haar lichaam, haar grote borsten, haar gebruinde huid en haar half lange rood/bruine haar. Frank was een echte casanova die veel complimentjes uitdeelde en er goed ook gebruind uit zag. Ze vertelden ons dat ze behoorlijk opgewonden waren geraakt van onze liefdesdrift. We vertelden ons verhaal over onze relatie, waarna Frank de opmerking plaatste, dat hij zich best kon voorstellen dat ik zo verliefd was geworden op Linda. ďMeisje je ziet er heerlijk uit en samen met Paul moet je er gewoon van genietenĒ. Linda bloosde er van toen Frank naar haar knipoogde. De middag liep al gauw weer tot zijn einde en we moesten nog een eind rijden naar huis. Heleen nodige ons uit om eens een keer langs te komen als we daar zin in hadden.
Het leek mij ontzettend gaaf om op de uitnodiging in te gaan, maar hoe regel je dat zonder argwaan van het thuisfront. We wisselden telefoonnummers uit en zeiden dat we zeker zouden bellen. Meestal blijft het vaak hierbij maar de ogen van Heleen bleef ik voor me zien. En dus werkte ik een plan uit. Ik was lid van een motorclub en die hielden eens per jaar een treffen ergens in Nederland. Zo ook dit jaar. Ik zou en moest daar een keer aan mee doen, dat begreep men thuis ook wel, waar had je immers een dergelijk ding voor. Linda kreeg het bij haar thuis er door dat ze met me mee mocht. Toen mín vrouw dat hoorde was het net of ze dat niet ECHT leuk vond , maar toegeven deed ze absoluut niet, het was tenslotte Linda. We vertrokken zaterdagmorgen rond 11.00 uur, hoewel het motorweekend vrijdags al begon. Maar zeiden we een overnachting vinden we wel voldoende. Om het thuisfront enigszins gerust te stellen. We reden met veel zin, richting provincie drente en pakten naar een 2 uurtje rijden kriskras door de mooie bossen een terrasje en maakten ons op om naar onze ontmoetingsplaats te gaan waar we met Frank en Heleen hadden afgesproken.
Ze hadden enthousiast gereageerd op ons telefoontje en nodigden ons gelijk uit om eventueel bij hun te blijven overnachten. Ik vertelde van het motortreffen en dat we verder wel zouden zien. Bij het water aangekomen werden we al door hun verwelkomd. Heleen zag er stralend uit en pakte me recht op de mond met een dikke zoen. We wilden niet achterblijven bij hun want ze liepen al in hun blootje, dus trokken ons snel uit. Ook nu weer, het klikte gewoon tussen ons vieren. Allereerst was Linda nog wat scepties, maar met Frank zín charmes werden die snel weggenomen. Ook bij het dollen in het water waarbij Heleen dicht tegen me aan kwam staan met haar kont, ontfermde Frank zich over Linda die ook steeds vrijer werd. Frank bleek de eigenaar van een kleine drukkerij te zijn en Heleen werkte in een dames kledingzaak. Ze woonden op ongeveer een kwartier rijden van de waterplas. Heleen probeerde ons over tehalen om niet naar het motortreffen te gaan maar bij hun de avond en nacht door te brengen, en bij het woord nacht, dacht ik een knipoog bij haar te zien. Linda was helemaal om en hoefde niet echt meer zo nodig naar het treffen, waarna ik ook maar instemde.
Tegen 17.00 uur wilden Frank en Heleen wel vertrekken. Maar op een voorwaarde glimlachte Heleen op een ondeugende manier. ďAlleen als ik achterop de motor magĒ. Linda had geen bezwaar en bloosde licht toen ze Frank aan keek. We maakten ons klaar en stapten op. Met de leren jas van Linda ging Heleen achter me zitten, en drukte haar lichaam stevig tegen me aan en sloeg de armen om mín middel. Ik vertelde haar overbodig zich goed vast te houden en met me mee tegaan als we een bocht indoken. Dat deed ze heel goed en plaatste haar hand daarbij op mín boven benen richting mín kruis. Hoewel we beiden een leren jas aan hadden voelde ik haar borsten tegen me aan priemen. Ik volgende de weg die ze aanwees met achter ons Frank en Linda in de auto. Tot op een gegeven moment Franks auto was verdwenen. Ik vertel jullie zo af en toe ook wat Linda mij achteraf allemaal heeft verteld omdat het tenslotte over ons tweeŽn gaat.
Uiteindelijk kwamen Heleen en ik aan bij hun huis nadat ze met een paar kneepjes in de liezen had laten weten dat we er waren. Aan het rand van een bos, in een rustige straat met paar woningen stond een vrijstaand leuk huisje met een prachtige tuin. Ik reed mín motor de oprijlaan op en stopte voor de garage. We stapten af en ik maakte Heleen een compliment met het huis en de schitterende voortuin die ze hadden. De achtertuin mag er anders ook zijn zei Heleen en liep voor mij uit. En ze had gelijk. Een fraai terras met daar achter een mooie tuin met veel gras, bloemen en allemaal afgeschermde hoekjes. We liepen de tuin in met zín tweeŽn, waarop ik zei dat Frank en Linda er lang over deden. Heleen lachte en legde een hand op mijn heup, keek me aan en zei dat ze een vermoeden had dat Frank Linda even de drukkerij liet zien. Haar ondeugende lach die ik ook al bij de waterplas had gezien kwam weer tevoorschijn. ďDan nemen wij het er ook toch even vanĒ zei Heleen, ging tegen me aan staan en sloeg haar armen om mijn middel.
Ze drukte haar lippen heel zacht op die van mij en haar tong vond een weg in mín mond. Ik beantwoorde haar zoen, pakte haar welgevormde billen in mín hand en drukte haar tegen me aan. Het zoenen werd steeds heftiger en het verlangen van ons naar elkaar steeds groter. Ik kuste haar in haar hals terwijl ze me vroeg of ik mee ging naar een hoekje van de tuin die werd afgeschermd door groen. Ik ontdeed haar van haar bovenkleding en zoende en likte vol overgave haar welgevormde borsten. Na dat ik haar jeans en slip had uitgedaan knielde ze voor me neer en ontdeed mij van mín leren motorjeans en haalde mín kloppende lul naar buiten die inmiddels keihard was geworden. Met diepe halen afgewisseld met kusjes op mín eikel bracht ze me tot waanzin. ďKom es, HeleenĒĒ, kreunde ik en drukte haar in het gras, en ontdeed haar van de rest van de kleding. Ik duwde haar string aan de kant en drukte mín vinger tergend langzaam naar binnen. Haar tong kronkelde in mín mond en heftig duwde ze haar heupen naar boven. ďLaat me je voelen Paul ď, zei ze hees en geil. Ik ging verzitten en bracht mín tong naar haar natte spleet en bewerkte haar clit intensief.
Ze begon steeds meer te kreunen en te stoten met haar lijf. Heleen nam nu mín lul in haar mond, ik kon bijna niet meer maar wilde nu nog niet komen. Heleen ging nu op haar knieŽn voor me zitten duwde haar kont naar achteren en keek me verleidelijk aan. Nu kon ik me niet meer houden. Ik schoof achter haar en zette mín kloppende staaf tegen haar schaamlippen. Een lange kreun kwam uit heleen haar mond toen ik diep naar binnen drong.ĒPaul dieper lekker ga door.Ē:kreunde Heleen. Ik zette aan toen heleen explodeerde, ramde diep naar binnen en kon me niet meer houden. Mín zaad spoot diep in haar en vermengde met haar sappen. Uitgeput vielen we naast elkaar in het gras en vrijden nog een tijd door. Linda: Frank was een echte heer, hij hield de deur open toen ik instapte, was beleefd en ik voelde me op mín gemak bij hem, ook al kende ik hem nog maar zo kort. Ik zag Heleen bij Paul achter op de motor zitten en hem duidelijk steviger beetpakken dan strikt noodzakelijker was. Frank had het waarschijnlijk door. ďHeb je er moeite mee ď, vroeg hij lief. ďNee hoorĒ, loog ik een klein beetje.
Halverwege de rit naar hun huis, vroeg Frank of ik het erg vond dat hij even bij de drukkerij aan moest om wat kaarten te drukken, anders moest hij zondag- of maandagmorgen heel erg vroeg beginnen. Ik zei dat ik geen probleem vond en stemde in. Toch voelde ik dat het niet alleen om de kaarten ging. Het was een gezellig rommeltje binnen in zín winkel/magazijn. Veel machines en heel veel papier in allerlei kleuren. Frank leidde me rond en legde me de machine uit die hij aan het bedienen was. Vreemd hoe de spanning tussen twee mensen toe neemt als ze wat dichterbij elkaar komen en er verder niemand tussen beide komt. Ik stond voor een groot uitgevallen kopieer apparaat en volgde de aanwijzingen van Frank. Ik voelde hoe hij licht tegen me aan drukte als hij de knoppen aanwees die ik moest indrukken. Ik vond het totaal niet vervelend maar juist heel erg opwindend. Steeds drukte hij wat meer en ik gaf wat meer tegen druk. Ik werd helemaal warm toen ik zín harde lul door zín broek tegen me aan voelde. Ik drukte wat terug en draaide wat met mijn kontje. Ik voelde Frank zín hand om mín middel en langs mín borsten gaan. ďAls laatste druk je die knop in en dan moeten we maar even wachtenĒ, was zijn commentaar.
Ik drukte zowel met mín hand naar voren als met mín kontje naar achteren. Frank begon me nu in mín hals te zoenen en zín stijve harder tegen me aan te rijden. Ik was nu ook behoorlijk geil geworden en keerde me om en drukte mín lippen op die van frank, ondertussen wreef ik over zín kruis. ďLinda ik verlang naar jeĒ, kwam kreunend uit zijn mond. Frank ontdeed me van mín bovenkleding en mín spijkerbroek. Terwijl hij zich zelf ook van zín bovenkleding ontdeed hielp ik hem om zín broek te laten zakken. Toen ik zín slip liet zakken, zwiepte zín lul voor mijn gezicht. Met mín handen op zín billen, nam ik Franks liefdesstaaf in mín mond en begon hem zachtjes naar binnen te zuigen. Een dankbaar geluid , gaf aan dat hij het heerlijk vond. Ik kneedde voorzichtig zín ballen en bewerkte met mín tong zijn eikel, die diep rood aanliep. Ik wist als ik nu doorging hij alles, binnen de kortste keren in mín mond zou spuiten.
Ik stopte en begon weer heerlijk te tongen met Frank. Terwijl de machine kopie na kopie maakte, zette Frank me op een stel dozen en spreidde mín benen. Man wat kon Frank lekker beffen. Zín tong ging als een razende te keer over mín clit. Ik had geen stuur meer over mín lichaam. Zín tong stuurden al mín bewegingen. Ik duwde zo hoog mogelijk mín heupen naar boven om hem te voelen. Het werd bijna zwart voor mín ogen, toen ik gigantisch klaarkwam en een luide gil door de drukkerij ging. Nog na schokkend hielp hij me van de dozen af en drukte mij er tegen aan. Zachtzinnig ging het niet, maar ik had de indruk dat Frank op knappen stond. Ik ging voorover liggen en voelde zín eikel tegen mijn spleetje drukken. Ik was nog zo nat dat hij in een keer naar binnen stootte. Wild waren zín bewegingen en ik voelde zín handen overal. Over mín borsten en clit. Ik spreidde mín benen nog iets meer om zín lul nog dieper in me te krijgen. Een kletsend geluid vulde de ruimte en vermengde zich met het lawaai van het kopieerapparaat en het gegrom en gekreun van Frank en mij. Frank zín armen omklemden mij nu helemaal en met een luidde kreet spoot hij zín zaad in mij, waarbij ik schokkend mín tweede orgasme kreeg.
We hebben zeker nog 10 minuten zo gestaan, nagenietend van de wilde neukpartij. Aan de ene kant vond ik het vreemd dat dit gebeurt was, aan de andere kant was het een heerlijk gevoel geweest. Toen we weer in de auto zaten vroeg Frank me onder het vrijen door of ik er spijt van had. Ik verzekerde hem van niet. Of denk je dat Heleen en Paul nu keurig zitten te koffie drinken, knipoogde hij. Paul: Toen Heleen en ik lekker met ons tweeŽn op het terras zaten, kwamen Frank en Linda na enig wachten ook aan. Ik keek beiden aan en vond nog al dat Frank zín haar behoorlijk in de war zat.
Aantal keer gelezen:
321
Beoordeel dit verhaal:
(10 beoordelingen)