Spannendverhaaltje.nl

Een burgerlijk gezinnetje

-
21-03-2015
Rob en Mia waren een redelijk burgerlijk stel van midden dertig in een redelijk burgerlijke buurt in een buitenwijk van het stadje. Ze hadden één dochter van zestien Annelies, roepnaam Anne.
Naast hen woonde Erik en Trudie, die even oud waren als zij en die hadden één zoon Tim, die een half jaar ouder was dan Anne en die bij haar in dezelfde klas van het havo zat.
Beide paren waren goed met elkaar bevriend en de kinderen gingen met elkaar om alsof ze broer en zus waren, zo hadden ze nooit oppas nodig gehad want er kon gewoon bij de buurtjes worden gelogeerd. Zo had Tim een eigen logeerkamer bij Rob en Mia en Anne had een eigen kamertje bij Erik en Trudie.

Maar zoals zo vaak bedriegt de schijn want Rob en Mia waren helemaal niet zo braaf en truttig als ze wel leken. ’s Avonds wanneer Anne naar bed was gingen de gordijnen dicht en werd er een stevige joint gedraaid en een lekkere pornofilm opgezet. Het heerlijke spel dat dan op de bank begon werd meestal uitgebreid in de slaapkamer voortgezet. Soms kwamen Erik en Trudie ook langs en dan was het in de kamer al snel een kleine orgie. Soms met hun eigen partner, maar ook vaak met die van de ander.

Anne lag dan al lang in bed, maar slapen deed ze niet, het video kanaal van haar tv was aangesloten op de video van de woonkamer en ze had bij toeval een keer ontdekt waar papa en mama naar keken ’s avonds, dus heel vaak lag ze met rooie koontjes te kijken totdat de video uit ging en haar ouders giechelend naar boven kwamen.
Maar een paar weken geleden op een avond dat ze heel luidruchtig bezig waren, ontdekte ze toen ze even naar de wc wilde gaan, dat de deur van hun slaapkamer niet dicht was. En vanaf dat moment sloop ze vaak haar kamertje uit om te zien hoe haar ouders lagen te neuken. En altijd als Rob en Mia waren klaargekomen haastte Anne zich terug naar haar bed om zichzelf ook heerlijk klaar te maken.

Maar helemaal ongemerkt was dat toch niet gegaan want Rob en Mia hadden al een paar keer gemerkt als ze lagen te vrijen dat Anne soms stond te gluren door de kier van de deur zodat ze via de spiegelwand precies kon zien wat ze deden.
Eén keer na afloop van zo’n vrijpartij hadden ze samen aan de muur staan luisteren naar de geluiden uit Annes kamer.
Stil luisterden ze naar het gekreun aan de andere kant van de muur.
“Ooooh aaahhh…geil… jaaa.. ooooh… dikke pik aaaaaaghhh…”
“Volgens mij fantaseert ze dat jij het met er doet” fluisterde Mia. Rob knikte. “Meisjes fantaseren heel vaak over hun vader” fluisterde hij. Maar zijn pik was ondertussen wel weer keihard geworden en ook Mia voelde haar kutje druipen. En met een heerlijke foute fantasie in gedachte doken ze weer op bed om beide razendsnel een waanzinnig hoogtepunt te bereiken.
Anne lag ondertussen heerlijk geil klaar te komen, haar buik schudde en schokte en haar vingers sopten wild in haar poesje. Ze had de dikke, van het geil druipende pik van haar vader op haar netvlies en stelde zich voor hoe die in haar kutje zou persen. Oohh, wat zou dat heerlijk zijn.

De volgende dag zaten ze samen aan de ontbijttafel alsof er niets was gebeurd. Anne ging gewoon naar school en Rob naar z’n werk.

Die zaterdag bleef Tim bij hen slapen. “s Avonds verliep alles zoals normaal, en Anne en Tim gingen om half elf naar bed.
Anne kleedde zich uit en trok haar nachtponnetje aan, ging op de dekens liggen en zette de tv aan. En jawel… op het video kanaal was al een film uit de Seventeen serie opgezet. Tieners van haar leeftijd of iets ouder, deden van alles met elkaar. Zelfs werd een mooi donker meisje door een stevige knul in haar kontje geneukt! Anne vroeg zich af of dat lekker zou zijn. Ondertussen duwde ze zelf de steel van haar haarborstel steeds dieper in haar natte doosje. Als ze het met een jongen zou doen, dan zou die nooit geloven dat ze nog maagd was dacht ze grinnikend, ze had zich al behoorlijk opgerekt met dat ding, “hmmmm… oooohhh”. Ze was op het randje van klaarkomen toen ze plotseling haar ouders op de trap hoorde.
Gespannen luisterde ze of ze hun kamerdeur dicht deden. Nee! Ze doken meteen op het bed, ze hoorde het piepen onder hun bewegingen. Nu heel stilletjes de gang op…Ja hoor ze waren weer wild aan het sexen! De film had hun zeker behoorlijk geil gemaakt want papa lag mama heftig te beffen terwijl die zelf haar tieten aan het kneden was. Zijn pik was keihard en dik.
Anne stond zichzelf te vingeren terwijl ze naar haar ouders gluurde. Plotseling hoorde ze de deur van Tims kamer opengaan. Ze draaide zich om en legde haar vinger op haar lippen ten teken dat hij stil moest doen.
Hij kwam naast haar staan en gluurde door de spleet naar binnen, via de spiegelwand zag hij zijn “oom” en “tante” op het bed. Tante Mia’s benen waren wijd in de lucht gestoken en ze trok met haar beide handen de pik van oom Rob naar zich toe. Toen perste die zijn enorme pik in haar openstaande spleet.
“Whoeaaahh….ooohhh…..oooohh….jaaaaahhh…”
Tim keek naar zijn buurmeisje, ze had een doorzichtig nachtponnetje aan waardoorheen je haar borsten en billen goed kon zien. Ze stond een beetje wijdbeens en had haar hand tussen haar benen. Haar mond hing een beetje open.
Tim stond tegen haar aan en streelde met zijn ene hand haar rug en haar billen en met zijn andere hand pakte hij haar borst. Hij hoorde haar adem stokken.
“Jaaaahhh… lekker..” fluisterde ze.
Tim voelde voor het eerst de grote zachte maar toch stevige tienerborsten van Anne. De heerlijke warme weelde maakte dat zijn pik groot en dik uit de gulp van zijn pyjamabroek kwam steken. Met moeite propte hij hem weer een beetje terug in z’n broek.
In de slaapkamer waren Rob en Mia bijna op hun hoogtepunt.
“OOOOoohhhjaaaaahh” kreunde Rob en hij trok zijn pik uit Mia’s pruim en dikke stralen zaad spetterden over haar borsten en over haar openstaande spleet en toen perste hij zijn nog spuitende pik er weer in. Mia gilde van genot. Na even zo gelegen te hebben kwam Rob overeind en liet Mia zijn verslappende pik leegzuigen. Die wreef tegelijk genietend de dikke klodders sperma over haar tieten.

“Wegwezen” gebaarde Anne, en razendsnel gingen ze Annes kamer in. De twee tot het uiterste opgegeilde tieners stonden plotseling in het donker tegen elkaar aan aan in haar slaapkamer. Tim voelde haar borsten tegen zijn blote bovenlijf drukken en alleen een flinterdun nachtponnetje zat er tussen.
Anne voelde Tims pik tegen haar buik en voorzichtig pakte ze hem beet. Nog nooit eerder had ze een echte pik in haar hand gehad en ze was verbaasd hoe groot hij was. Zachtjes begon ze hem af te trekken. Tim stak zijn hand tussen haar benen en streelde zijn buurmeisje over haar dikke pruim, die glibberde van haar geil. Volautomatisch gleed er een vinger naar binnen. Anne had niets meer nodig, ze was de hele tijd al op ’t randje…
“Jaaaaahhh….ooohh….ooohh…oooohh…” bijna geluidloos kreunend kwam Anne klaar en tegelijk voelde ze Tims piemel opzwellen en met een ingehouden kreet spoot hij zijn zaad tegen haar buik en over haar hand. Alles droop en plakte.
“Kom” fluisterde Anne en ze gingen op bed liggen. Ze trok haar nachtpon uit en veegde zichzelf en Tim zo goed en zo kwaad als het ging schoon.
Tim trok zijn pyjamabroek uit en voelde voor het eerst een bloot meisje tegen hem aan liggen.
Hij streelde haar en begon haar te kussen. Zin hand ging weer naar haar ontblote borsten en hij kwam voorzichtig aan een tepeltje. “Hhmmmm” kreunde ze.
Anne had ondertussen Tims piemel weer opgezocht en streelde die zachtjes. Hij was nog steeds keihard.
Tim was weer met zijn hand afgedaald naar haar poesje en hij gleed opnieuw met een vinger bij haar naar binnen. Anne reageerde door stevig tegen hem aan te rijden met haar kutje. Ze waren nu allebei zo geil als konijnen.
“Timmie, doe je pik eens tegen m’n spleetje” Ze tilde haar been op en hij legde zijn piemel tegen haar schaamlippen.
“Ooooh… wat is dat lekker… vind jij dat ook lekker?”
Tim voelde de hitte van haar kutje tegen zijn eikel. Vanzelf begon hij heen en weer te bewegen.
“Kom op me liggen” Ze draaide zich op haar rug en in een volkomen natuurlijke beweging gingen haar benen uit elkaar.
Hij rolde op haar en bijna als vanzelf gleed zijn pik een stukje in haar druipnatte spleetje.
Anne sloeg haar armen om hem heen.
“Toe maar” fluisterde ze hees van geilheid.
Tim duwde zijn heupen naar voren. Hij voelde zijn eikel omsloten worden door een heerlijke hete zachtheid en plotseling passeerde hij een zacht poortje en zat zijn pik helemaal in in haar kutje.
“Oooohhh… huhhh…huhhh…aaahhh…” Zachtjes bewoog hij in en uit haar. Een heerlijk gevoel maakt zich van hem meester en al heel snel voelde hij Annes poesje strak worden om zijn piemel.
“Jaahh…jaahhh…ooohh…..ik kooommm…” en heftig schokkend kwam Anne klaar, voor het eerst echt klaargeneukt!
Tim voelde zijn nekharen overeind komen en vanuit zijn tenen golfde ook zijn eerste echte orgasme door zijn lichaam.
“Ooooohhhh…Annn…” en sidderend van genot spoot hij zijn zaad in het kutje van zijn buurmeisje. Toen rolde hij van haar af en ze bleven innig omarmd liggen tot ze in slaap vielen.De volgende morgen werd Tim wakker naast Anne. Ze lag verliefd naar hem te kijken en lachte naar hem toen ze zag dat hij wakker was. Tim keek naar haar borsten, haar buik, de welving van het bolle driehoekje tussen haar benen en meteen begon zijn pik weer hard te worden. ”Oh wat heerlijk om naast zo’n lekker bloot meisje wakker te worden” schoot het door hem heen.
Anne sloeg haar been over hem heen en duwde haar pruimpje tegen hem aan. Hij voelde de vochtige warmte tegen zijn dij en hij trok haar tegen zich aan en begon haar te kussen.
Ze rolde zich bovenop hem en ging ze op zijn buik zitten en streelde achter zich over zijn zak. Tim liet zich ook niet onbetuigd en likte aan haar borsten en sabbelde op een tepel. “Ooohh jaaa..lekker” De zalige roes van het genot had hen alweer te pakken. Tim tilde haar billen omhoog en duwde zijn pik tussen haar lipjes. Anne die dit voelde pakte hem beet en liet zich er vastberaden op zakken en begon op en neer te bewegen. Ze zat nu bovenop Tim met haar mollige dijen aan weerskanten van hem. Zijn pik zat diep in haar kutje en haar borsten veerden op en neer op het ritme van hun liefdesspel. Oooh wat was dit zalig! Ze voelde hem zo heerlijk diep in haar buik dringen elke keer als ze naar beneden zakte..
Annes blik was vaag van genot en haar mond hing een beetje open. Tim had zijn ogen gesloten en was zich maar nauwelijks bewust van wat er om hem heen gebeurde. Het enige dat telde was vrijen met Anne en dat was zoooo ontzettend lekker…”
Oooohhh Timmiiiiii…” hijgde Anne “Jaaaaahhh hhhhhmm” en terwijl Tim een enorme lading potent tienerzaad in haar klaarkomende kutje spoot liet ze zich op hem vallen en kuste hem langdurig. Weer waren ze precies gelijk heerlijk klaargekomen.

“Zo, en was het lekker?” Mia stond naast het bed. Ze was de kamer binnengekomen en had eventjes naar adem gehapt toen ze zag wat de twee tieners aan het doen waren, maar had toen besloten dat ze wilde zien hoe het zou aflopen. En eigenlijk vond ze het wel heel geil om haar dochter heerlijk te zien wippen met Timmie en ze verbaasde zich er over hoe gemakkelijk Tims dikke jongenspik helemaal diep in Annes kutje verdween.

“Ehh, hai mam..” In een soort reflex trok ze het laken over zich heen.
“Hai lieverd, zo dus jullie hebben de sex ontdekt, hebben jullie dit al vaker gedaan?”
“Nee mam, vannacht voor het eerst”
“Pffff” dacht Mia, “net op tijd”
“Nou dan ga jij straks even met me mee naar de dokter, want ik denk dat er wel een morning-after pil moet komen. Ik zal wel even kijken wie de weekendarts is”
“Ja mam, zeg je het niet tegen papa?”
“Jawel, die hoort het ook te weten, maar die zal het ook niet heel erg vinden hoor” En daarop ging ze naar beneden.

Tim en Anne keken elkaar een beetje beteuterd aan. Beiden hadden zich helemaal door de heerlijkheid van het gebeuren laten meeslepen en nooit gedacht aan de mogelijkheid dat Anne wel eens zwanger zou kunnen worden.
“Maar goed” zei Anne, als ik dan toch straks de morning-after pil ga krijgen, dan kunnen we het gerust nog eens doen…” En ze pakte voortvarend Tims geslonken piemel en begon die weer hard te maken.

Beneden in de kamer zaten Rob en Mia te praten over het feit dat hun dochter en het buurjongetje elkaar ontmaagd hadden en hoe ze dat aan Trudie en Erik gingen vertellen.
Aantal keer gelezen:
1723
Beoordeel dit verhaal:
(10 beoordelingen)