Spannendverhaaltje.nl

Een behulpzame vriend

-
21-08-2010
Ik loop al een tijd met de wens rond om een keer sex met een man te hebben, maar omdat ik het nog nooit gedaan had wil ik het niet zomaar met een onbekende doen. Gelukkig heb in mijn vriendenkring een man van wie ik weet dat hij het ook wel eens met een man doet. Ik heb me nog nooit emotioneel aangetrokken gevoeld tot een andere man en ik doe dit nog steeds niet. Maar al wel een tijdje seksueel en na een aantal maanden me regelmatig afgetrokken te hebben op homosex plaatjes en filmpjes wil ik nu ik net 30 ben geworden heel graag een stap verder gaan. Alleen wil ik wel een vertrouwd gevoel erbij hebben en kunnen stoppen wanneer ik dat wil. Daarom wil niet via internet of een kroeg een man zoeken. Gelukkig zit er in mijn vriendenkring een man van 45 van wie ik weet dat hij het ook wel eens sex met mannen heeft en het ook alleen voor de sex doet, precies wat ik zoek dus.
Na wat zenuwen van me afgezet bel ik hem op of hij het leuk vind of ik een keer lang kom, dit is geen probleem natuurlijk. Dus ik mijn geilste onderbroek aan getrokken en bij hem langs. Bij thuis hebben we eerst wat over koetjes en kalfjes gepraat. Toen besloot ik toch het gesprek maar richting sex te sturen. Hij was wel wat geschrokken omdat hij het van mij niet verwacht had maar vond het geen probleem en ook wel weer spannend om mij wegwijs te maken. Ik was nog steeds wat zenuwachtig toen hij zei dat we eerst onze kleren maar uit moesten trekken maar nog wel onze onderbroek aan zouden houden, hij was wel gecharmeerd van de mijne zeker omdat mijn lul al behoorlijk aan het groeien was en ook zijn onderbroek was al aardig gevuld. Na elkaar wat gestreeld te hebben had ik al een behoorlijk stijve lul en kwam ik door de opwinding al bijna klaar, en toen hij mijn lul voor het eerst in zijn hand nam kwam ik ook al heel snel klaar. Ik schaamde me omdat ik zo snel klaar kwam maar hij kon er wel om lachen.
Ik was nog wel steeds ontzettend geil en wou ook nog steeds doorgaan dus toen nam ik zijn lul in mijn hand en ook de zijne ontzettend hard en vooral groot geworden iets wat me toch wel een afschrok maar ook weer heel geil maakte. Eerst heb ik wat mijn zijn lul in hand gespeeld tot hij zijn neem hem maar lekker in je mond. Na een kleine aarzeling heb ik dit ook gedaan en ik had nooit verwacht dat ik het ook zo lekker zou vinden om ook een keer een man te pijpen. Zijn lul voelde heerlijk warm, hard en groot in mijn mond. ik liet mijn tong lekker tekeer gaan en het duurde dan ook niet lang voordat hij spuitend klaar kwam, omdat het mijn eerste keer was heb ik hem (nog) niet in mijn mond klaar laten komen maar ik voelde zijn heerlijke zaad wel van mijn wangen afglijden. Toen we heerlijk op de bank aan het nagenieten waren begon hij alweer met mijn lul te spelen en die begon ook alweer snel te groeien, toen zei hij dat als je nog nooit door een man gepijpt was de nog nooit goed gepijpt was.
En toen hij eenmaal bezig was moest ik hem ook wel gelijk geven. Hij speelde met zijn tong langs mijn eikel nam hem daarna weer helemaal in zijn mond toen korte halen afgewisseld met lange halen maar toen hij met zijn vingers mijn ballen begon te strelen hield ik het niet meer en kwam ik wederom heerlijk klaar bij hem wel in zijn mond en met een glimlach slikte hij het door. Hij had gelijk nog nooit had ik zo genoten van een pijpbeurt en ik was blij dat we op de bank zaten want mijn hele lichaam trilde van genot. We besloten om toen ook niet verder te gaan, maar volgende week ga ik weer bij hem langs en hoever we daan gaan laat ik daarna wel weten. Maar ik heb alleen spijt dat ik het niet eerder gedaan heb.
Aantal keer gelezen:
1533
Beoordeel dit verhaal:
(10 beoordelingen)