Spannendverhaaltje.nl

Een behulpzame vriend - 2

-
21-08-2010
Na een voor mijn gevoel een hele lange week wachten is het eindelijk zover ik ga weer bij Frans langs. Elke keer als ik aan onze vorige ontmoeting dacht kreeg ik stijve lul en ook regelmatig heb ik me met de herrinering heerlijk afgetrokken. En de hele week liep ik al met de vraag hoever ik deze keer zou gaan. Dat Frans er ook zin in had bleek uit de foto die hij me op woensdag mailde, hij had zijn lul en zijn zak helemaal kaal geschoren. Speciaal voor mij zette hij erbij. Dan kon ik niet achterblijven en dus scheerde ik ook alles kaal en mailde ook hem die foto. Eindelijk was het weer zaterdag en om acht uur belde ik aan, Frans deed ik zijn badjas open en liet me binnen. Binnen deed hij de badjas uit en had hij alleen nog een kleine slip aan die lekker gevuld was mijn zijn lul. Hij had de verwarming al aan gezet waardoor het lekker warm was. Waarop ik zei dat ik zijn voorbeeld maar moest volgen.
Ik had speciaal een doorzichtige string gekocht en toen ik mijn broek uit deed kwam er bij Frans een grote smile op zijn gezicht. Eerst maar even wat drinken zei ik, en tijdens het drinken begonnen we al wat aan elkaar te frummelen. En vroeg ik of hij er ook zo naar uit keek. Natuurlijk was de reactie. En hij ging op zijn knieen voor mij zitten en begon met de buitenkant van zijn vinger heel teder mijn stijve lul te strelen en trok daarna mijn string uit. Eerst maar een herhalingslesje zei hij en nam mijn stijve in zijn mond en begon er weer heerlijk aan te sabbelen, zijn tong was nog beter dan vorige week en hoewel het wel langer duurde dan een week eerder kwam ik ook nu weer vrij snel klaar en zag mijn sperma op zijn tong liggen en en hij slikte het met een kipoog naar mij door. Na even bijkomen was het mijn beurt om te laten zien wat ik nog wist.
Gretig haalde ik zijn bijna stijve lul uit zijn slip en nam hem in mijn mond, en voelde hem in mijn mond ook harder en harder worden. En deed ik hetzelfde mijn tong als wat hij bij mij deed en zach hem genieten. Hij gaf af en toe een kleine aanwijzing en ook een waarschuwing dat hij op het punt stond klaar te komen, maar dat voelde ik al. En ik had al besloten hem dit keer wel in mijn mond klaar te komen. En dat gebeurde dus ook en mijn mond vulde zich met zijn warme sperma. Ik keek hem aan en slikte het door, het was voor mij de eerste keer dat ik sperma in mijn mond en vond het best wel lekker. Toen we allebei weer op bank zaten vroeg Frans hoever ik wilde gaan, omdat het belangrijk was om daar vooraf afspraken over te maken. Dit was ik wel met hem eens en zei dat ik wel anaal genomen wou worden, maar dat ik wel wat nerveus was omdat ik het nog nooit eerder had gedaan. Frans gaf aan dat hij voorzichtig zou doen en als ik aangaf dat ik wilde stoppen hij dit gelijk zou doen.
We dronken nog een drankje om wat bij te komen en te ontspannen. Frans vroeg of ik op mijn rug wou liggen of dat ik op mijn knieen wou zitten. Ik besloot dat ik op mijn rug zou liggen en hij gaf aan dat we het dan het beste op de keukentafel konden. We zetten deze midden in kamer en ik ging er bloednerveus maar ook ontzettend geil op liggen. Weet je het zeker vroeg Frans en ik zei ja heel zeker. Mooi dan gaan we beginnen. Hij begon met zijn vinger mijn gaatje al wat op te rekken, eerst met één vinger en later met twee vingers, hier genoot ik al van. Toen pakte hij het glijmiddel en smeerde zijn vinger ermee in, om dit vervolgens weer rond mijn kontje te smeren. Toen smeerde hij zijn grote stijve lul ermee in en kuste me nogmaals en zei hier komt het dan. Ik voelde zijn eikel tegen mijn gaatje aan komen en heel voorzichtig duwde hij hem naar binnen. Het deed eerst wel een beetje pijn maar dat ging al snel over in genot.
Ik merkte dat ik ook behoorlijk aan het kreunen was en ook Frans kon dit niet meer onderdrukken en liet zich heerlijk gaan. hij ging steeds harder tekeer en het voelde steed beter en beter. Ik zag dat ook Frans alle remmen los had gegooid en hij ging nu echt wild tekeer, maar dat maakte me helemaal niets uit ik lag te genieten. Toen ging hij iets rustiger en voelde dat hij klaar ging komen en schreeuwde hij dit ook uit. Heerlijk voelde ik opnieuw zijn zaad in mij komen maar nu lekker in mijn kontje. Uitgeput bleef ik even op de tafel liggen en Frans was weer op de bank gaan zitten. Ik kwam omhaag op de tafel keek hem aan en zei WOW wat lekker. Hij kon alleen lachen. Na opnieuw te zijn bijgekomen besloten om te gaan douchen en onder de douche sopten we elkaar weer even heerlijk af. Ik heb ook besloten om nu nog even te genieten van sex met een man. Ik heb nog geen nieuwe afspraak gemaakt met Frans maar die komt er zeker. En mischien ook wel met iemand anders.
Aantal keer gelezen:
1399
Beoordeel dit verhaal:
(10 beoordelingen)