Spannendverhaaltje.nl

Een baan bij de thuiszorg

-
21-10-2010
Anoniem wil ik mijn vreemdgaan hier op deze site beschrijven omdat ik er van overtuigd ben dat er vrouwen net als ik, seksueel er stiekem wel eens over fantaseren, over dromen, of ook wel eens daadwerkelijk over de drempel van de beloofde eeuwige trouw zijn gestapt. Ik kom uit een normaal arbeidersgezin, ben niet in grote weelde opgevoed of heb in mijn jeugd extremen dingen gedaan. Voor wat extra, s te kunnen bekostigen heb ik veel bijbaantjes gehad naast mijn schoolopleiding tot ongeveer mijn twintigste jaar. Ik heb na mijn school drie jaar gewerkt in de thuiszorg en ben hiermee gestopt op mijn 23e toen ik zwanger raakte en trouwde met Herman. Wij stichten een gezinnetje, op mijn 24e werd ik moeder van onze zoon en twee jaar later kregen wij er een prachtige dochter bij. Mijn man werk als administratief medewerker bij een groot bedrijf in de Rotterdamse haven en heeft een normaal inkomen, waar wij net ons gezin financieel draaiende mee kunnen houden. Voor een vakantie of iets extra, s te kunnen kopen moeten wij sparen en kunnen ons tussendoor geen grote uitgaven permitteren. Gelukkig zijn wij gezond en houden van elkaar, ons seksleven is ook normaal te noemen, wij vrijen meestal door de weeks 1 keer en in de weekenden.

De kinderen gaan nu hele dagen naar school, en sinds oktober 2007 ben ik weer 3 ochtenden in de week gaan werken bij de thuiszorg. Begin januari 2008 ben ik bij een ernstige zieken vrouw gekomen om het interieur te verzorgen op maandag, woensdag en vrijdag van 9. 00 tot 12. 00 uur. De medische verzorging wordt gedaan door een verpleegster en gedeeltelijk door haar man. Het is een man en een vrouw van middelbare leeftijd, zij is al meer dan een jaar terminaal ziek en haar man Frans is door alle spanningen die deze verandering in hun leven heeft gebracht, in de ziektewet thuis. Met mevrouw heb ik weinig contact, zij is erg zwak en kan niet meer uit haar bed komen. Frans vond ik direct al een sympathieke aardige open man, het klikte eigenlijk vanaf de eerste dag al dat ik bij hun kwam. Hij praat veel over hun leven en de ziekte van zijn vrouw, zij zijn altijd kinderloos gebleven. Hij toont ook altijd spontaan interesse in mijn kinderen en gezin, wees daar altijd zuinig op meisje zegt hij dan. Ik zag naar maten de eerste weken verstreken en wij steeds meer diepgang in onze gesprekken over het leven hadden, dat hij het moeilijk had, er kwamen regelmatig tranen in zijn ogen. Ik kreeg meer sympathie voor hem, wij bespraken dingen des levens die ik nooit met mijn eigen man kon bespreken, o. a over het egoÔsme onder de mensen en het jachtige leven wat mensen lijden om steeds meer financiŽle rijkdom te vergaren in hun leven. Een warme hand om je heen, of een streel over je hoofd Petra zei hij, is meer waard dan een zak vol geld.

Diepgang en seksuele emotie heb ik altijd met mijn vrouw kunnen delen zei hij, als je die dingen moet gaan missen in het leven kom je hele leven er anders uit te zien. Hij was niet grof of zo in zijn woorden, wel zag ik dat hij mij vaak door het huis volgde met zijn ogen, grapjes en complimentjes begon te maken tegen mij. Je ziet er geweldig uit vandaag zei hij toen ik half februari een keer op een vrijdagmorgen kwam werken, ik had een rokje aan tot net boven mijn knie met daarop een blouse die van boven best wel wat laag was uitgesneden, maar zelf vond ik dit nu niet echt super sexy, maar normaal vrouwelijk staan. Ik vind mezelf Łberhaupt een normaal uitziende vrouw, ben best wel wat gevuld op alle plaatsen van mijn lichaam, maar zie mezelf niet als een sexy of uitdagend geklede vrouw. Ik begon aan mijn werk die ochtend, tijdens het koffie drinken wat ik samen met Frans deed, zag ik hem wel kijken naar mijn blouse en borsten, en als ik opstond of ging zitten probeerde hij soms onder mijn rokje te kijken, dit was mijn waarneming in ieder geval. Petra vroeg hij, zou je na de koffie de ramen aan de buitenkant in de tuin willen zemen, ik help je er wel even bij met de trap, zonder hierover verder bij na te denken zei ik, ja hoor dat is prima. Eenmaal bezig met de ramen te zemen bovenop de trap bleef Frans onderaan de trap staan om hem zogenaamd tegen te houden besefte ik nu wel, hij stond gewoon stiekem onder mijn rokje te gluren. Ik droeg wel zwart glimmende kousen die werden opgehouden met een jarretelgordel en had een zijde zwart slipje aan. Na drie keer de trap te hebben moeten verzetten en er weer tot bijna de bovenste treden op te staan, keek ik een keer naar beneden en zag tot mijn schrik dat Frans een geweldig bult in zijn broek had, ik zeemde maar snel het laatste bovenste raam en was klaar met zemen. Ik had het er warm van gekregen en durfde hem niet in zijn ogen hierna meer aan te kijken. Er gebeurde behalve dat Frans mij wel bleef volgen met zijn ogen in huis verder niets bijzonders meer.

In het weekend thuis bij mijn gezin dacht ik toch terug naar dit gebeuren, ik vond het ook wel een beetje zielig voor hem, die man was een opzoek naar wat erotiek of seksuele spanning nu hij dit met zijn zieke vrouw niet meer kon delen. Voor mij was dit ook echt de eerste keer dat ik bewust zelf ontdekte dat een man belangstelling voor mij en mijn lichaam toonde sinds mijn huwelijk met Herman. Ik had echt een erectie bij hem gezien. Aan de ene kant streelde het wel een beetje mijn ego en bleef ik er toch steeds weer aan terug denken, ik voelde dat weekend ook een opwinding in mezelf die hiermee te maken moest hebben. Toen ik die vrijdagavond mij uit stond te kleden in onze slaapkamer en mijn man al op bed naar mij lag te kijken, reageerde hij totaal niet op mijn lingerie, hij viel zelfs al snel in slaap naast mij, terwijl ik nog aan het gebeuren bij Frans thuis bleef terug denken. Ik voelde mij zo opgewonden dat ik voorzichtig naast mijn inmiddels in slaap gevallen eigen man, mezelf begon te strelen waardoor ik nog geile werd, met een strelende hand over mijn stijve tepels en met twee vingers in mijn kutje bezorgde ik mezelf een hoogtepunt terwijl mijn man al licht begon te snurken naast mij. Dit had ik de afgelopen 10 jaar niet meer bij mezelf gedaan. Ik kan niet zeggen dat ik tegen de maandag opkeek dat ik weer naar Frans en zijn vrouw zou gaan, maar voelde vanaf dat moment, dat ik mij geestelijk steeds meer aan Frans verbonden voelde worden. Frans is een slanke lange man, met een wat doorleefde mooie bruine kop, best een aantrekkelijke man om te zien, maar ook 18 jaar ouder als ik. Bovendien kon ik het absoluut niet van mezelf voorstellen dat ik ooit seks zouden kunnen met een andere man, ik ben gelukkig getrouwd, ben dol op mijn kinderen en zou dit nooit voor een avontuurtje zomaar allemaal op het spel zetten.

Toch hield ik een opgewonden gevoel in mij, en was lichtelijk nerveus toen ik s, maandags bij Frans aankwam. Ik belde aan en het leek wel of Frans mij achter de voordeur had staan opwachten zo snel ging de deur open. Een goedemorgen schoonheid begroeten hij mij lachend en opgewekt, hij gaf mij voor het eerst sinds ik bij hun kwam een kus op mijn wang en ik rook zijn parfum die ik eerder niet bij hem geroken had. Ik begon mij gelijk al opgelaten te voelen, charmant pakte Frans mijn jas aan waarbij zijn ogen weer over mijn borsten gingen. Ga even zitten zei hij ik moet even met je praten. Het zal je niet ontgaan zijn begon Frans dat ik je een aantrekkelijke vrouw vind Petra, beide zijn wij getrouwd, daarbij is mijn vrouw ook nog eens ziek en mag ik mij helemaal niet aangetrokken voelen tot jouw. Toen ik je een vrijdag hier in je rokje zag en je voorstelde om de ramen te zemen heb je vast wel gemerkt aan mij dat ik onder je rokje heb staan gluren, ik reageerde niet op wat Frans zelf dus ook goed in de gaten had gehad. Ik heb je kousen en slipje gezien met je zwarte jarretelgordel en ben hier zo opgewonden van geraakt dat ik s, avonds toen Naomi de verpleegster bij mijn vrouw was, naar Amsterdam ben gereden en daar een hoer heb bezocht, het is de eerste keer in mijn leven dat ik dat heb gedaan, wilde Frans mij bijna bezweren. Ik schrok van zijn bekentenis maar vond het ook erg aandoenlijk en besefte dat hij mij hiermee in een groot vertrouwen nam, ik was een volslagen vreemde voor hem, bovendien ook nog eens een vrouw en ik denk toch dat de meeste mannen dit liever onder elkaar bespreken of bekennen.

Zijn openhartigheid deed mij veel, ik kon hem moeilijk bekennen dat ik ook dit weekend mezelf had bevredigd naast mijn slapende man in gedachte aan hem. Maar waarom vertel je mij dit vroeg ik, het is jouw privť leven en daar heb ik geen oordeel over zei ik. Jij was zonder jouw natuurlijk hiervan de schuld te kunnen geven, wel de aanleiding dat ik zo opgewonden ben geraakt glimlachte Frans. Ik wist niet hoe ik hierop moest reageren, maar zag wel dat Frans weer een behoorlijke bobbel in zijn broek kreeg bij deze bekentenis. Het is iets puur erotisch waardoor ik seksueel als man opgewonden raakt en het gemis aan goede intieme seks Petra zei hij, het heeft niets met houden van of een diepe genegenheid te maken, maar het gebeurt wel. Dat het gebeurt wist ik nu ook omdat ik het afgelopen weekend hetzelfde had gevoeld, wat ik eigenlijk altijd voor onmogelijk had gehouden. Na dit gesprek en de aanleiding hiervan met mezelf als middelpunt verbrak ik mijn principiŽle geestelijke en lichamelijke trouw aan mijn man. Frans ik denk dat ik je begrijp zei ik, het is de fantasie en de erotische gedachten die ons mensen soms bezig houd, naar aanleiding van sferen, omstandigheden en uitdagingen waar je als zowel man als vrouw mee geconfronteerd kan worden in het leven, ik voel ook een aantrekkingskracht naar jouw toe, ondanks ik heel goed besef dat dit eigenlijk niet kan of in ieder geval mag als je een relatie heeft. Bijna hoopvol keek Frans mij aan wat ik verder hierover ging zeggen, maar ik zei niets meer, stond op en gaf hem een zoen, eerst een paar op zeer verbaasde gezicht, daarna een korte tongzoen diep in zijn mond.

Deze opkomende seksuele gevoelens heb ik ook nog nooit meegemaakt zei ik, wij zien wel hoe het verder gaat of er van kom zei ik. Mijn gevoel ging verder voor Frans open maar ik moest aan het werk, de verpleging was ook in huis boven bij de vrouw van Frans en elk risico wilde in vermijden dat wij ergens op betrapt zouden kunnen worden. Ik deed mijn werk, maar voelde mij zweven en had weer vlinders in mijn buik, anders dan toen ik in een verkeringstijd verkeerde. Nu had ik puur seksuele gevoelens die in mij losbraken, ik begon te fantaseren hoe de lul van Frans eruit zou zien, of hij een geile potente man zou zijn en op welke manieren wij seks met elkaar konden hebben. Zou hij een tedere minnaar zijn of juist van een wat ruwere harder vorm van seks houden. Ik voelde mijn kutje tijdens bepaalde bewegingen die ik deed tijdens mijn werkzaamheden steeds natte worden in mijn slipje. Wij raakte elkaar soms even aan, Frans zat aan mijn tieten en kont en ik pakte hem in zijn kruis, ik voelde daarbij zijn lul die bij deze aanrakingen snel naar een erectie groeide. De spanning die ik in mij voelde leven werd enorm, maar wij moesten ons inhouden, zeker zolang Naomi de verpleegster in huis was.
Ik zou nog een half uurtje aanwezig zijn die morgen, Frans vroeg mij in de keuken of ik mijn slipje voor hem uit wilde doen, een opwindend voorstel wat ik dan ook deed, ik stopte mijn nat geworden in mijn tas. Vanaf dat moment kon Frans niet meer van mijn afblijven, waar ik bezig was, was hij ook, voelde steeds weer onder mijn rokje en deed dan even zijn vinger in mijn kutje, o wat was ik geil geworden door deze spanningen.

Ik stond op een gegeven moment voorover gebogen aan de tafel in de woonkamer en Frans was mij aan het vingeren, op de trap hoorde wij de voetstappen van de verpleegster die naar beneden kwam, stoppen fluisterde ik, toen het erop leek dat Frans door bleef vingeren. Met rode wangen stond ik even te praten met Naomi en was Frans snel naar de keuken gelopen met zijn stijve lul in zijn broek. Toen Naomi weer naar boven ging stond Frans weer naast mij, maar nu had hij zijn lul uit zijn broek gehaald, een grote dikke lul, ik moest even wat weg slikken toen ik voor het eerst na vele jaren weer in levende lijven een andere stijve lul zag als die van mijn eigen man. Frans zijn lul was echt groot en dik, zijn mooie paarse eikel was half ontbloot. Pijp mij even Petra vroeg hij, ik was al bezig om midden in de woonkamer mij voor hem neer te knielen. Ik pakte met trillende handen zijn grote lul vast, begon zijn eikel te kussen en probeerde zijn stijve lul nog verder uit zijn slip te halen, wat gedeeltelijk lukte, ik wil hem graag pijpen en vond het een totale openbaring en overwinning op mezelf toen ik Frans lul mijn mond in zoog. Lang kon ik hem niet pijpen omdat wij alweer geluiden van de boven etage hoorde. Ik was zo geil dat ik Frans zeker op dat moment in al deze spanningen en onderbrekingen graag Frans in mijn geile kutje had willen voelen, maar ik moest nog tot woensdag wachten om te ontdekken dat ik al deze jaren hiervoor seks met mijn man had gehad, zonder dat dit eigenlijk seks of neuken genoemd mag worden. Maar hierover meer in mijn vervolg verhaal.

Groetjes Petra.
Aantal keer gelezen:
728
Beoordeel dit verhaal:
(10 beoordelingen)