Spannendverhaaltje.nl

Een avondje uit met een vriendin

-
16-08-2010
Op een saaie vrijdagavond zat ik een beetje achter de pc te msn-en met wat vrienden tot er ineens een vriendin van vroeger online kwam. Ik klikte haar aan en we kwamen tot een leuk gesprek over allerlei koetjes en kalfjes. Ik vroeg haar ook of zij nog plannen had voor het weekend. Het bleek dat zij nog een leuke avondbesteding zocht voor de zaterdagavond. Ik heb haar toen gevraagd of ze met mij mee wilde gaan naar de plaats waar ik altijd ging stappen met de vrienden, een gezellige kroeg in de zuidelijkste provincie. Op zaterdagavond reed ik fris gewassen en geschoren naar haar toe. Toen ik aanbelde en zij deed op en viel mijn mond ook bijna open. Daar stond ze een mooi strak truitje aan en een lekker kort rokje met een paar hele mooie panty’s. Ze zag er mooi uit maar ook lekker geil.
Wij reden naar de stad toe en onderweg praten we over diverse zaken zoals haar en mijn verbroken relatie met onze vorige partners en dergelijke zaken. Tussen ons heeft er altijd al een spanning gehangen van de nodige opwindendheid alleen die hebben we nooit echt ter uitvoering gebracht. De avond was zeer gezellig en er werden de nodige drankjes genuttigd en mijn vrienden keken ook met de nodige goedkeuring naar de zeer charmante verschijning die ik had meegenomen. Naarmate de avond vorderde werd de sfeer steeds broeieriger. Op een gegeven moment startte de dj een nummer in van Elvis Crespo. We begonnen langzaam tegen elkaar aan te dansen waarbij zij met haar billen tegen mijn steeds harder wordende penis opschuurde.
De reactie daarop bleef natuurlijk niet uit. In korte tijd stond hij op volle oorlogssterkte wat haar ook niet ontging. We gingen steeds closer dansen tot mijn penis vol in haar bilnaad drukte. Ik fluisterde zacht in haar oor of ze het lekker vond en het enigste wat ze deed was mij een vluchtige maar zeer geile blik over de schouder geven. Op het einde van de avond was het weer tijd om naar huis te gaan en samen in mijn auto reden we weer terug naar het huis van haar ouders. In de auto voor haar huis duurde het afscheid nemen heel erg lang, zij had geen zin om uit te stappen en ik had geen zin om naar huis te gaan. Bij het afscheid zoenen kwam de laatste kus op de mond terecht. Toen onze monden elkaar raakten opende zij haar mond en stak haar tong in mijn mond. We raakten verstrengeld in een innige tongzoen waar de hartstocht vanaf spatte. Mijn handen zochtten een weg over haar lichaam.
Eerst voorzichting onder haar trui waar mijn handen haar borsten vonden. Met mijn wijsvinger draaide ik rondjes rond haar tepels Langzaam begon mijn hand zich ook een weg naar beneden te zoeken. Ik maakte haar rok los. Mijn hand zocht zich een weg naar haar vagina Tot mijn groot genoegen kwam ik geen haartjestegen. Helemaal lekker kaal. Langzaam begon ik met mijn wijsvinger op haar klit te wrijven en ik merkte aan de hoeveelheid vocht die vrijkwam dat het haar niet onbevroren liet. Haar ademhaling werd steeds zwaarder en af en toe spande ze al krampachtig haar spieren aan als voorloper van het klaarkomen. Ondertussen kwam haar broer thuis van het uitgaan en moesten we onze activiteiten staken. Hij zal ook wel raar op hebben gekeken van de geheel beslagen auto. Wij trokken onze kleding recht en deden net alsof we in een geanimeerd gesprek waren. Na een paar minuten rustig gezeten te hebben vroeg ik haar wat ze wilde naar binnen of een andere rustige locatie opzoeken. Gelukkig koos ze voor het laatste.
We reden het dorp uit en zochten een rustige parkeerplaats op. Daar klapten we de stoelen achterover. Zij ging achterover liggen en ik boog me over haar heen. Langzaam zoenden we elkaar weer en hartstochtelijk gleden onze handen over elkaars lichamen. Langzaam trok ik haar truitje uit waar een mooie donkerbruine bh onderuit kwam. Die had ik echter ook snel los waarna ik zicht kreeg op een paar hele mooie tepels Langzaam draaide ik met mijn tong cirkels rond haar t waardoor ze stijf werden mooi opbloeiden. Zij was ondertussen ook aan mijn t-shirt aan het rukken om dit zo snel mogelijk op de achterbank te kunnen deponeren. Ik maakte haar riem los en de 2 knopen van haar rokje en schoof dit naar beneden, daarbij nam ik gelijk haar panty mee. Onder het rokje kwam een mooie hipster tevoorschijn welke paste bij de bh.
Een heel leuk setje zo bij elkaar. Eerst wreef ik over haar broekje en aan de vochtigheid te merken was zij heel erg nat. Uitendelijk moest ook het broekje eraan geloven en deze eindigde ergens helamaal achter in de auto. Ik keek tegen een mooi kaal kutje Aan en al snel vond mijn gezicht zich een weg naar haar heerlikheden. Een lik over haar klit deed haar sidderen. Ondertussen had zij mijn broek los gemaakt en mijn penis tevoorschijn getoverd, hij is niet van neger proporties maar voldoende groot om er iemand me te plezieren. Na nog een paar lekere likken te hebben gegeen boog zij voorover om mijn penis lekker onder handen te gaan nemen. Langzaam sloten haar lippen rond mijn eikel waarna haar tong hele bijzondere dingen ging doen. Het was een overweldigend gevoel om zo’n heerlijke pijpbeurt te krijgen. Varieren was iets wat ze heel erg leuk vond. Ze likte langs de schacht, neem hem geheel naar binnen of likt alleen langs de eikel.
Op een gegeven moment moest ik haar vragen om te stoppen want anders zou ik mijn lading vol in haar gezicht spuiten. Echter zij liet zich niet stoppen door mij waarna ik mijn lading vol in haar mond deponeerde. Ze kwam overeind en liet mij mijn eigen sperma zien wat op haar tong lag. Daarna slikte ze alles door. Vanwege dit geile gezicht bleef mijn pik overeind staan waarna hij gelijk gereed was voor de 2e ronde. Mijn hand zocht weer zijn weg naar haar goddelijkheid waar hij voorzichtig te werk ging. Zowel haar klitje als het binnenste van haar vagina kregen een goede behandeling. Toen ik mijn duim in mijn vagina stopte legde ik mijn middelvinger op haar sterretje. Ik wreef er langzaam overheen. Druk hem er maar lekker in zei ze waarna ik hem tot aan het 2 kootje naar binnen duwde. Als ik mijn wijsvinger en duim nu naar elkaar toe duwde volde ik beide vingers gescheiden door de vliezen in haar lichaam.
Dit was een zeer lekker gevoel voor beiden.Op een gegeven moment begon ze te schokken en kwam ze luid schokkend klaar. Daarbij zette ze haar nagels achter in mijn rug en kneep zo hard dat ik een dag later nog de nagels zag staan. Maar het was zo’n heerlijk gezicht om te zien dat dat geen probleem was. Nadat ze even bj was gekomen constateerde dat mijn pik nog steeds paraat stond en ze kroop bij mij op schoot. Daarbij liet ze heel geleidelijk mijn pik in haar schede verdwijnen. Eerst alleen het kopje, maar het bewegingen werden steeds langer totdat ze zich helemaal vasspieste. Door bepaalde bewegingen met haar heupen begon ze mij echt te melken en zorgde zij ervoor dat iik bij haar binnen alle juiste plekjes werden geraakt. Na zo een tijdje lekker gepompt te hebben werd het tijd voor een ander standje. Aangezien het in de auto nogal krap was zijn we snel uitgestapt en heb ik haar op de motorkap gelegd.
Met haar benen in mijn nek kon ik zo lekker diep bij haar binnendringen Eerst begon ik heel langzaam te pompen maar ze vroeg me om het tempo op te voeren. Het werd steeds heftiger en ik begon aan haar te merken dat ze langzaam weer het punt zou bereiken dat ze klaar zou komen. Op het moment dat zij kwam trok ik mijn pik uit haar en spoot mijn zaad op haar buik en borsten Dit was zo’n geil gezicht ze wreef het sperma langzaam uit en likte ook een beetje van haar vinger. Ik boog mij voorover en gaf haar een intieme langdurende tongzoen. Daarbij proefde ik mijzelf een beetje. Zij pakte mij daarna vast en wij gaven elkaar een stevige knuffel. Fluisterend in mijn oor zij ze: ‘bedankt voor alles, dit had ik niet willen missen”. We hebben ons weer aangekleed en ik heb haar daarna thuis afgezet. Hierna heb ik haar nog enkele keren gezien, echter zo intiem samen zijn we helaas nooit meer geweest.
Aantal keer gelezen:
736
Beoordeel dit verhaal:
(10 beoordelingen)