Spannendverhaaltje.nl

Een avondje samen

-
21-08-2010
Dit verhaal is geschreven door Lotjuh ding dong. Nick drukt op de deurbel van zijn buurvrouw. er wordt nog niet open gedaan. 'zouden ze al weg zijn?' vraag ik. Nick schut zijn hoofd. 'Nee, die wachten echt wel' weer belt Nick aan, ding dong. dan word er eindelijk open gedaan. een lange, slanke vrouw met golvend blond haar doet open. 'Ah Nikkie, daar ben je. sorry dat het zo lang duurde. Hannah wou niet naar bed. maar Valerie en Hannah liggen nu te slapen.' een beetje zenuwachtig sta ik heen en weer te schuiven. 'Ah en jij moet Maggie zijn' zegt de buurvrouw. ik knik en geef haar een hand. de buurvrouw lijdt ons naar binnen en geeft ons nog wat instructies en vertrekt dan met haar man naar een of ander feest.
Nick laat zich op de grote, zachte bank vallen en zet de tv aan. ik ga naast hem zitten en kijk verwondert naar de snelheid waarmee hij zapt. 'Niets op tv. filmpje?' vraagt hij. ik haal mijn schouders op en zeg: 'ok is goed' Nick tovert een film (The beach) uit de plasticzak die hij mee heeft genomen en ik pak twee glazen cola en een zak chips. we gaan gezellig tegen elkaar aan zitten zoals we altijd doen als we film gaan kijken. we zitten in het donker en alleen de tv geeft licht af. ik kijk Nick van de zijkant aan. hij heeft leuke bruine krulletjes en een brilletje. Nick kijkt ook naar mij en voordat ik het weet zitten we heftig te zoenen. ik sla mijn armen om zijn nek en druk hem dicht tegen me aan. Na een minuut laten we los. 'Sorry, ik kon mezelf niet houden.' ik lach even. 'geeft niet. ik moet zeggen als jij mij niet had gezoent, had ik jou gezoent dus...' Nick lacht terug. 'Maggie, ik ben hopeloos verliefd op je' stamelt hij. ik geef hem een zoen en zeg:'ik ook op jou' weer zoenen we en ik voel Nick's 18 jarige handen over mijn buik glijden en om hoog gaan. hij schuift mijn bh omhoog onder mijn shirtje en begint met mijn tepels te spelen. als er iets is waar ik helemaal geil van word is het dat wel. ik trek zijn t-shirt over zijn hoofd en hij trekt mijn bovenkleren uit. ik begin hem over zijn buik kusjes te geven en trek lijnen met mijn tong.
dan rits ik zijn broek open en trek ook die uit. binnen no time zitten we beiden naakt op de bank. ik kijk even naar zijn half stijve lul en neem hem dan in mijn mond. speels draai ik met mijn tong rondjes om zijn eikel en streel ik de stam van zijn lid. ik laat mijn hele mond er over zakken en begin op en neer te bewegen. sneller en sneller. ik voel zijn zaad op komen en stop dan. Nick kijkt me aan. 'Ik wil dat je zo opgegeilt bent dat je straks mijn hele kutje vol spuit en als je nu al ontlaad kan je straks minder goed spuiten. Nick haalt zijn schouders op en begint me te zoenen. hij neemt in elke hand een borst en speelt er wat mee. mijn tepels staan fier naar voren. ik wrijf mijn kutje wat langs zijn pik zodat die weer wat omhoog komt. Nick laat een hand naar beneden gaan en begint mijn klitje te verwennen. ik begin wat te hijgen en hij steekt een vinger in mijn kutje, dan nog een en nog een, totdat er vier in mijn poes zitten en hij met zijn duim mijn klit kan verwennen. 'Fuck wat ben jij ruim' zegt hij. ik knik 'Je dacht toch niet dat dit de eerste keer voor me was' Nick lacht en haalt zijn vingers uit mijn kut op het moment dat ik klaar wil komen. 'als ik het niet mag. mag jij het ook niet.' zegt hij plagend. we laten ons op de grond zakken en ik leg een kussen onder mijn hoofd. ik trek mijn benen op en spreid ze. nick likt wat aan mijn klitje en gaat dan tussen mijn benen liggen. ik voel zijn eikel tegen mijn schaamlippen. zachtjes drukt hij door. ik sluit mijn ogen, god wat is dit toch lekker. ik druk mijn bekken omhoog zodat hij helemaal in mijn poes zit. langzaam begint hij me te neuken. zijn handen gaan langs mijn tepels en hij geeft me een intense zoen. hij gaat steeds sneller in en uit me. op een gegeven moment ramt hij steeds zijn paal in mijn poes met een rot vaart.
ik voel mijn kutspieren samen trekken en kom heftig kreunend klaar. gillen kan niet dan worden die koters wakker. ter gelijkertijd spuit Nick zijn zaad tegen mijn baarmoederwand. hij laat zich moe boven op me zakken. we zoenen weer. zijn pik zit nog steeds in mijn kutje en hij is alweer half slap geworden. ik begin wat met mijn heupen te bewegen en voel zijn lul weer op oorlogssterkte komen. ik duw hem van me weg en zijn paal gaat uit mijn poes. ik draai me om en wijs naar mijn kontje. Nick lacht even en begint mijn hammen te kneden. hij steekt zijn paal eerst nog even in mijn neukgat en neemt me lekker van achteren. hij trekt mijn billen wat van elkaar en smeert wat geil op mijn sterretje. hij zet zijn eikel er tegen aan en drukt zachtjes door. ik wil gillen van de pijn maar ik duw mijn hoofd in het kussen. ok ontspannen. Nick zit nu voor de helft in mijn kontje. hij geeft een duw en ik heb het gevoel alsof mijn hele anus gaat scheuren. hij zit nu helemaal in mijn kontje. hij begint me rustig in mijn kont te neuken. na een paar keer stoten is het al helemaal niet zo erg meer Nick begint me steeds harder in mijn kontje te neuken en steekt twee vingers in mijn poes, ik hijg en probeer overeind te blijven. dan voel ik zijn lul een beetje opzetten en het sperma tegen mijn darmwand aan spuiten. hij duwt zijn vingers zo krachtig in mijn kut dat ik ook ik klaar kom.
we kleden ons weer aan en gaan weer verder met film kijken. dit was een avond geen van ons zou vergeten. en na deze avond kwamen er nog veel meer. maar dat hoor je nog wel
Aantal keer gelezen:
203
Beoordeel dit verhaal:
(10 beoordelingen)