Spannendverhaaltje.nl

Een avondje chatten

-
16-08-2010
Het is zaterdagavond en ik kom terug van het uit gaan. Er was geen fuckaan, dus ben ik om 23.00 uur weer thuis. Ik heb toch niet veel anders te doen en naar bed wil ik nog niet dus besluit ik maar wat vrienden van de chat op te zoeken in Messenger. Ik zie een paar mensen die mij toch wel enigszins bekend voorkomen en ik begin een praatje aan te knopen. Ik werk altijd op de volgende manier. Ik haal de leukste ertussenuit en laat de rest gewoon even opreutelen, anders kan ik het niet bijhouden en ik heb er zelf ook een hekel aan als ik een paar minuten op feedback moet wachten. Deze avond vind ik jou wel interessant en we zijn allebei een beetje geil dus dat komt goed uit. Je weet dat ik ervan hou om aangepakt te worden en je gaat hier deze avond dan ook gebruik van maken.
Je vraagt wat ik aan heb en ik schrijf badjas op. Als je vraagt of ik er nog wat onder aan heb, zeg ik dat ik "ALLEEN" mijn badjas aan heb. Je begint het al wat warmer te krijgen. Je begint een verhaaltje en we zijn lekker bezig over de chat. Op een gegeven moment zeg ik tegen je dat ik naar bed ga en wens je een goede nacht. Zonder verder na te denken duik ik m'n bed in. De volgende ochtend gaat om 9.00 uur de deurbel. Ik kom mopperend mijn bed uit en denk bij mezelf: " welke idioot staat er nou al zo vroeg voor je deur op de zondagochtend" Ik baal een beetje maar ga toch maar naar beneden om de deur open te doen. Ik haal het slot van de deur en doe hem open. Ik sta alleen in mijn badjas voor je en ik vraag wat er is. (heb je natuurlijk nog niet in het echt gezien, dus kan ik je ook niet herkennen) Je zegt tegen me dat je voor een beddenbedrijf werkt en dat je met een paar collega's een aantal huizen af gaat om bij de mensen thuis hun bed te testen om te kijken of hij wel goed is voor het lichaam.
Ik ben toch al wakker dus ik zeg dat dit goed is. Ik ben niet zo moeilijk en wel in voor een geintje. Ik laat je binnen en vraag of je wat wilt drinken. Als we wat hebben gedronken, gaan we naar boven waar mijn bed staat. Ik loop als eerste de kamer binnen en jij komt achter mij aan. Ik ga op bed zitten en vraagt: "En, is het wat?" Je bekijkt het nog even en komt naast me zitten. Je kijkt me diep aan en op een of andere manier heb ik al gelijk een zwak voor je. Ik ben nog geil van de vorige avond en heb eerlijk gezegd wel zin in een neukpartij. Omdat jij natuurlijk wel weet wie ik ben maak je hier gebruik van. Je legt me achterover en ik laat het gewoon toe. Ik sta versteld van mezelf en ben ook niet bang ofzo. Het lijkt wel of ik je vertrouw. Je geeft me een zoen en je doet mijn badjas een stukje open. Mijn borsten komen tevoorschijn en je begint deze voorzichtig te kneden. Je maakt een vinger nat en laat deze over mijn tepels glijden. Ik heb m'n ogen dicht gedaan en geniet van je aanraking.
Ik voel dat je naar me kijkt en je ziet dat ik geniet. Je glijdt met je hand over mijn buik naar beneden. Je blijft hier even hangen en je laat je hand over alle plekjes gaan die je maar tegenkomt. Ik lig ontspannen te wachten en vind het lekker wat je met me doet. Je bent heel teder en ondanks dat ik ook wel van wat stevige seks hou, vind ik dit toch ook wel plezierig. Je zit een beetje te pesten door je hand over de binnenkant van mijn dijen en liezen te glijden. Maar je raakt mijn kut nt niet. Ik probeer ervoor te zorgen dat je dit wel gaat doen en ik kom omhoog met mn heupen. Je laat je niet afleiden en je stopt met de streling. Je komt weer omhoog en geeft me een zoen. Ik ben al wat geiler en stop gelijk mijn tong in je mond. Je bent hier nog niet van gediend, stopt met zoenen en kijkt me even aan. Ik smelt weg van geiligheid en wil dat je nou toch eens in actie komt. Jij denkt bij jezelf: " Geduld is een schone zaak" en je bent dan ook niet van plan om je eigen te haasten. We hebben de hele dag de tijd en we hoeven de trein niet te halen dus doe je lekker rustig aan.
Ik baal er wel een beetje van omdat ik nou niet weet wat ik nou met die geile gevoelens aan moet. Ik besluit zelf maar in actie te komen. Ik ga overeind zitten, ga voor je staan en probeer je uit de kleren te krijgen. Omdat je me nog steeds wat aan het pesten bent, werk je in het begin niet echt mee. Ik heb dan eindelijk je trui en T-shirt uit totdat je van het bed af gaat en de kamer uit wilt lopen. Ik kom je achterna en trek je terug aan je broeksriem. Ik duw je weer op bed en nu kijk ik jou even aan. Je blijft nu toch maar even zitten en laat mij mn gang weer gaan. Je probeert het toch nog een keer om te gaan vervelen maar dit keer ben ik je te slim af. Ik duw je achterover, ga bovenop je zitten en knijp even flink in je tepels. Je zucht even diep en het doet toch wel zeer. Omdat ik nu denk dat ik dat ik je wel aan kan, laat je me maar even in die waan en geef je je zogenaamd over. Ik ga verder met het uitkleden en trek je broek en je boxershort uit. Ik laat me zakken en kom uit bij je lul en je ballen.
Ik neem je ballen n voor n in mijn mond en begin er zachtjes aan te zuigen. Ik laat mijn handen over je buik naar je tepels glijden en begin hier tegelijkertijd je tepels bewerken. In het begin lig je nog stil, maar dat wordt al gauw het tegenovergestelde. Ik neem je lul in mijn mond en begin je te pijpen. Rustige halen en diep in mijn mond maak ik je helemaal gek. Ik ga dan wat sneller en dan weer rustiger. Omdat je goed geil bent geworden zal je niet veel nodig hebben. Ik stop met pijpen, ga naast je liggen en kijk je aan. Ook jij gaat op je zij liggen en begint me weer te strelen. Over mijn borsten, zij, benen enz. Je voelt heel even tussen mijn benen of ik al nat ben en dit blijkt nog niet echt het geval. Je maakt een vinger nat en stopt deze in mijn kut terwijl je me blijft aankijken. Je ziet aan mijn uitdrukking dat ik dit ontzettend lekker vind en je merkt gelijk dat ik goed gevoelig ben daar van onderen.
Je beweegt wat met die vinger en besluit er nog maar een vinger bij te doen. Ik ben ondertussen op mijn rug gaan liggen en heb mijn benen alweer wijd gelegd. Je komt overeind maar blijft doorvingeren. Soms raak je de F-plek net even aan en dan zak ik haast door het bed van genot. Je vindt dat ik het nog niet moeilijk genoeg heb, dus besluit je me tegelijkertijd ook maar te likken over mijn genotsknopje. Je houdt met je vrije hand mijn schaamlipjes uit elkaar en je begint mijn klit te bewerken. Nu heb ik het helemaal niet meer en ik lig te kronkelen en te kreunen van dat heerlijke gevoel. Ik wil steeds meer maar jij blijft gewoon rustig. Jij bepaalt wat er met mij gebeurt en niet andersom. Ik probeer toch je aandacht te trekken door even heftig te gaan liggen bewegen onder je vingers en je tong. Je trekt je er niets van aan en blijft gewoon onder hetzelfde tempo door gaan. Op een gegeven moment ben je het toch wel even zat en je stopt even. Je vraagt aan mij of het wat rustiger kan omdat je er anders mee kapt.
Ik besluit toch maar naar je te luisteren omdat ik anders niet aan die bevrediging kan komen die jij me te bieden hebt. Ik laat me weer terug zakken in een ontspannen houding en jij zet je kutwerk weer door. Ik probeer nu alleen te genieten en me niet te fixeren op het klaarkomen. Je stopt eventjes en je doet alvast een condoom om. Ik kijk je vragend aan en wil dat je me neemt. Je glimlacht naar me maar ik ben serieus ziek van geiligheid en ik wil je voelen. Je gaat gewoon nog even door met beffen en je voelt en proeft dat ik nu zo nat ben om de Henry Dunant er in te water te kunnen laten. Je sopt nog even met drie vingers in mijn kut en dan is het eindelijk zover. Je komt tussen mijn benen liggen en je steekt je lul in mijn kut. Hl langzaam en traag. Ik ben het hier niet mee eens en kom omhoog met mijn kont waardoor je net even wat dieper in me komt. Omdat je me toch al veel hebt gepest, laat je me nu maar even gaan.
Ik weet niet hoe hard ik moet tegenstoten om dat intense gevoel te krijgen en te houden wat jij in mijn kut veroorzaakt. Ik hijg en kreun en wil alleen maar meer. Ik ben zo wijd, dat het net een bodemloze put is waar je in zit te beuken. Ik haak mijn armen achter je schouders en til me aan je omhoog. Ik druk mezelf vanaf mijn knieen omhoog en je komt zo nog dieper in me. Ik laat me weer zakken en duw je van me af door mijn voeten op je heupen te zetten en kracht te zetten. Ik ga, zodra je uit me bent, op mijn knien zitten en kijk je geil aan. Je komt achter me zitten en neemt me ongenadig achterlangs. Je bent aan het beuken als een hengst en ik weet niet waar ik het zoeken moet. Zo geil en zo lekker! Door dit standje raak je steeds het gevoeligste plekje in mijn kut en dat is ook wel te merken. Het blijft niet meer bij alleen tegenstoten en kreunen, ik begin nu zelfs te snikken door dat onzettende, bijna ondragelijk intieme gevoel.
Als ik het niet meer kan houden, wil ik me voorover laten vallen, maar je hebt me al door. Je pakt me nog net op tijd bij mijn heupen en houdt me op mijn plek. Je gaat nog even door met stoten en dan laat je het tempo afzakken. Ik zit te krijsen en te kreunen zoals je nog nooit iemand dat hebt horen doen. Je krijgt een glimlach op je mond omdat je het weer voor elkaar hebt gekregen een vrouw helemaal door het lint te laten gaan. Ik ben je nu toch wel dankbaar, anders konden ze drie huizen verderop horen wat ik aan het doen was, zoveel geluid maak ik. Je gaat uit me en je gaat op je rug liggen. Ik kom bovenop je zitten en je lul verdwijnt weer in mijn grotje. Ik begin rustig te bewegen want ik wil op een andere manier klaarkomen dan zittend boven op jou. Om je helemaal gek te maken ga ik even stil zitten. Ik knijp met mn kut en kom tegelijkertijd omhoog. Als ik me weer laat zakken ontspan ik weer.
Je hebt nu net zon gevoel of dat ik je lul aan het afstropen ben. Dit is voor jou een ontzettend lekker en intens gevoel dat ik niet lang hoeft door te gaan of je kan zo komen. Ik wissel deze bewegingen af. Het ene moment ben ik aan het stropen en het andere moment zit ik gewoon op je te wippen. Ik zie aan je dat je zou kan komen en ga dan ook vrolijk door. Ik voel je spieren spannen en je begint te trillen. Ik ga stilzitten en ben nu alleen nog maar met mijn kut aan het knijpen terwijl ik heel voorzichtig wat op een neer beweeg. Je kan het niet meer houden en dat zie ik aan je. Je komt...en hoe! Je pakt me vast en je zet grote ogen op. Je knijpt in mijn armen en je stoot iedere keer omhoog met je bekken. Ik duw terug en je wordt helemaal gek. Je maakt geluid voor tien en ik ga op je liggen met een hand op je mond. Je ligt te hijgen en nog na te trillen als je al het sperma uit je lul hebt geperst.
Ik ga even naast je liggen en wrijf met een hand over je buik en borst. Je kijkt me lachend aan en bent verder stil. Na een paar uur te hebben geslapen, worden we wakker en doen het nog een keer dunnetjes over.
Aantal keer gelezen:
687
Beoordeel dit verhaal:
(10 beoordelingen)