Spannendverhaaltje.nl

Een avond soft SM

-
16-08-2010
Zaterdagavond jij bent alleen thuis en ik zal om 8 uur komen. Heb je een paar sms’jes gestuurd of je je geil en in het zwart wilde kleden. Zal niet nodig zijn geweest maar toch. Klokslag 8 uur bel ik aan en jij doet open. Loop de gang achter je aan naar de woonkamer toe. Kijk je even van achter aan en ontdek een kort leer rokje, hoge laarzen en ik denk een catsuite er onder. Je hebt het heel gezellig gemaakt met veel kaarsen en de gordijnen dicht. Ga op de bank zitten en jij haalt koffie voor ons. Hmm met slagroom erop, lekker zeg ik en jij lacht een beetje terwijl je de kopjes neerzet. Door de strakke catsuite zie ik twee mooie harde ronde tepels door de stof heenkomen, en dat wind me eigenlijk een beetje op. Terwijl je gaat zitten schuift je rokje wat omhoog en zie ik een schaduw van een donkerblauwe string. Hmm dacht ik niet geluisterd?
We drinken onze koffie op en kletsen over van alles en nog wat. Eigenlijk verdien je straf zeg ik op een gegeven moment. Je kijkt verontwaardigt naar me en vraagt waarom?? Omdat je niet gedaan hebt wat ik gevraagd hebt aan je, of je je in het zwart wil kleden ik zag toch echt een donker blauwe string, of niet soms. Nee hoor zeg je nog. Wil je dat bewijzen vraag ik. Je staat op en schuift heel langzaam je leren rokje wat omhoog, en zie daar een donker blauwe string. Fout zeg ik en lacherig zeg ik dat je toch echt straf heb verdiend. Hmm zeg je graag, en lach er een beetje bij. Oké, is goed als je dat echt wil kun je die krijgen van me slet.Vanaf nu doe je alles wat ik van je vraagt, zegt en opdraagt aan je begrepen, en je knikt zachtjes en kijkt me met heel verleidende ogen aan. Nog speciale wensen vraag ik nog aan je, als je me maar niet spaart en klaar laat komen mompel je nog naar me. Hmm klinkt goed dacht ik.
Ga de speciale doos maar halen boven schat, maar dat hoefde niet die had je reeds al beneden staan in de hoop dat er wat zal gebeuren vanavond. Wat een slet he dacht ik bij mezelf. Maak de salontafel maar leeg beveel ik en je brengt de kopjes naar de keuken en maak de tafel verder leeg. Ik ga eens op de bank zitten en zeg je dat je moet strippen voor me, haha je hebt alleen een leer rokje en een string aan want de catsuite moet aanblijven. Je zet er een zwoel muziekje bij op en gaat ik het ritme van de muziek een kleine stripshow weggeven aan me. Nou als dit mijn straf is? hoor ik je denken. Ik pak de doos en kijk er eens in of er iets in zit wat ik kan gebruiken vandaag. Ga maar even op de tafel liggen beveel ik, en stop een kussentje onder je kont. Langzaam loop je naar de salontafel en ga daar languit op liggen. Ik pak wat touw en spreid je benen zodat die naast de salontafel en bind die aan de poten vast.
Je schaamstreek komt hierdoor heel hoog en kan daar straks dan goed bij. Hetzelfde doe ik met je armen. Zo die ligt goed vastgebonden vast en kan geen kant meer op, nu gaat de straf pas beginnen dacht ik en sparen zal ik je zeker niet vanavond lachte ik in mezelf. Je ogen volgen me als ik rond de tafel loop en alles inspecteer of de touwen goed zitten maar niet te strak. Daar doen we wat aan dacht ik en pak een blinddoek die ik voor je ogen stop. Helemaal overgeleverd en niets kunnen zien lig je daar met je kut omhoog en wachtend op je straf. Ga eens met een vinger vanaf je been naar je schaamstreek toe en ontdek door de catsuite heen een toefje schaamhaar. Bah gatver, dat moet er af dacht ik. Ga naar de badkamer en pak scheerschuim en mes. Wat ga je doen schat vraag je en meteen krijg je een klap op je kut. Au roep je en dat zal wel kloppen want die was niet echt zacht. Mond houden beveel ik, als je nog maar een wordt zegt wordt de straf alleen nog maar erger voor je dus ik zal mijn mond maar houden als ik jou was.
Oké zeg je en direct volgt er een tweede klap. Je begrijpt de hint en knikt als een slaaf. Zet alles op de tafel en loop even naar de keuken om water en handdoeken te pakken. Dan loopt er ineens een rilling door je heen en voelt iets heel kouds op je blote huid. Wat is dat nou hoor ik je denken, en nog geen tel later begrijp je het. Ik knip met een schaar je catsuite verder open zodat alles bij je kut bloot wordt. Shit denk je dat ding koste 100 piek. Maar je durft niks te zeggen wetende wat de gevolgen zijn. Ook bij je tepels knip ik kleine gaatjes zodat je inmiddels keiharde tepels er doorheen steken. Hmm dat ziet er lekker uit dacht ik nog. Dit alles heeft je al behoorlijk opgewonden denk ik wat zie wat vochtdruppels uit je kut komen. Pak de scheerschuim en smeer je gehele kut in met schuim, en scheer zorgvuldig alle haartjes die er nog zaten weg. Zo dat is beter kaal en glad, zo hoort een kut te zijn anders was je wel geboren met haar op je kut.
Pak wat olie en smeer de gehele onderhelft van je in want zoals je weet van me moet alles heel glad zijn. Dat vind ik gewoon lekker. Daar lig je dan nog steeds nu met gaten in je catsuite en een volledig kaal geschoren natte kut die door het kussentje nog steeds hoog boven de rest uitsteekt. En nu denk ik bij mezelf, hmm klaarkomen en niet sparen he. Dat brengt me wel op een idee. Ik pak de kleinste vibrator uit de doos en zet die tegen je schaamlippen aan. Trek je schaamlippen open en de vibrator past er precies tussen en rust nu tegen je clit aan. Nu moet je even antwoorden beveel ik je. Vertel me even waar dik plakband ligt. In de la in de keuken zeg je. Ik pak de plakband en tape de vibrator tussen je lippen vast die er nu mooi omheen sluiten. Dan valt mijn oog op een soort eitje die ook trillen met een draadje er aan. Hmm daar heb ik nog wel een gat voor over volgens mij en smeer er wat glijmiddel op.
Trek je billen uit elkaar en zet het eitje voor je kontgaatje, zachtjes druk ik er wat op en je sluitspier gaat open. Hmm hoor ik uit je mond komen maar dat vind ik op dit moment niet zo erg. En met een vinger druk in het eitje een flink stuk je kont binnen wat volgens mij wel ver genoeg is om er niet zomaar uit te floepen. Zo dat zit allemaal wel op hun plaats en zet beide hulpstukken op standje 1 zodat ze heel zachtjes beginnen te trillen. Je adem stokt even als ik ze aanzet en je slaakt een kreet. Pats er volgt gelijk een klap op een van je tepels die ook direct reageert en keihard wordt. Stil zijn heb ik gezegd. De volgende worden steeds harder hoor je me. Je knikt gehoorzaam. Ga nu achter je gezicht staan en pak met twee handen je tepels vast waaraan ik wat trek en draai, dat die zo groot konden worden pff dat is lekker. Loop weer naar de doos en pak de tepelklemmen eruit. Dit is niks zo, en wederom voel je het koude staal van de schaar bij je kut. Nee he denk je nog maar wil niks zeggen.
Op dat moment hoor je het geritsel van stof wat open geknipt wordt. Vanaf je kut tot je hals knip ik je catsuite stuk en komt je blote lichaam te voor schijn. Loop om je heen naar waar je gezicht licht en aan het gerits van een gulp begrijp je dat ik me aan het uitkleden ben. Stop met beide handen een vinger in je mond en trek die eens een flink stuk open. Even kijken of alles past zeg ik tegen je en stop er nog twee vingers bij. Moet lukken zeg ik. Dan voel je het koude staal van de tepelklemmen op je lichaam en speel daar een beetje mee. Richting kut waar alles nog steeds lekker zoemt en dan weer richting je tieten. Dan begin je wat harder te kreunen en begrijp ik dat je voor de eerste keer klaarkomt. Lekker vraag ik en oei wat stom je zegt JA. En weer direct volgen er twee klappen op beide tepels en zie je gezicht wat betrekken. Dan voel je een stevige pijn en begrijpt dat ik de tepel klemmen op je tepels zet, je gezicht betrekt maar je houd je in. Ik zie dat wel en dacht daar zullen we wat aan doen.
Loop weer rond de tafel en zet de beide vibrators op standje twee. Het enige wat ik hoor is een genots kreun en zie aan je gezicht dat je dat in ieder geval niet erg vindt. Zie nog wat touw in de wonderdoos liggen en probeer daarmee je tieten wat op te binden. Achter je nek langs bind ik de twee uiteinden om je tieten heen en trek dat zo stak als kan. Wow dat lukt dus gewoon he en twee bollen steken recht omhoog met de tepelklemmen er nog op. Ik zie ze wat rood worden maar dat is logisch want ik bind ze af. En nu? Pak de massageolie en laat een flinke hoeveelheid op je lichaam stromen. Je hoofd wordt wat roder en een harde kreun volgt. Haha en dat is twee dacht ik en je komt weer heerlijk klaar. Tijd om de vibrators weer een standje hoger te zetten. Met een slag zet ik ze allebij helemaal open en je geeft een helse kreun. Ahhhh dat is lekker maa tegelijkertijd draai ik ze naar standje drie. Het gezoem wordt nu harder in de kamer.
Ik druk nog even tegen de vibrator aan die tussen je lippen vastgebonden ligt en die drukt hard tegen je clit aan nu. Je mond valt open snakkend naar lucht. De olie loopt van je lichaam af en moet ingesmeerd worden. Met beide handen smeer ik je lichaam met stevige kracht in en je geniet onder mijn handen van de massage. Bij je tieten doe ik het wat rustiger want die zullen wel gevoelig zijn. Speel even met de ketting en trek je tepels aan de ketting omhoog. Lettend op je gezicht zie ik dat het een beetje zeer doet maar je had zelf gezegd spaar me niet dus niet klagen nu. Laat de ketting weer los en ga met mijn handen richting je kut. Met je gezicht over de tafel rand zit je met je mond maar 2 cm van mijn lul af, dat moest ze eens weten dacht ik doet ze echt haar mond open en zuig mijn lul in haar mond. Ik ga je helpen daar maar mee. Mond open beveel ik en wijd. Zo wijd mogelijk open je je mond en ik duw mijn lul bijna tot aan het einde je mond ik. Haha dat kan niet he en je begint bijna te kokhalzen.
Maar op tijd trek ik mijn lul weer wat verder uit je mond. Klootzak roep je bijna boos en ik zie je denken dat je een fout hebt gemaakt. Trek mijn lul nu uit je mond en loop weer rond de tafel daar waar je kut hoog in de lucht steekt. Au roep je weer als ik met een ferme ruk de tape van je kut aftrek. Ik zie je gezicht betrekken van de pijn maar de vibrators doen goed hun werk en de pijn gaat weer snel over in genot. Shit die is geil dacht ik want zie een plasje kutvocht op de tafel liggen. Pak de kleine vibrator en zet die voluit aan. Speel er wat mee in je kut en stop hem er even in. Maar ja dat dingt verdwijnt er gewoon helemaal in. Duw hem verder en sluit je lippen er omheen. Ik hoor hem wel zoemen maar kan hem niet meer zien. Met twee vingers haal ik hem weer uit de diepste van je vreselijke natte kut. Eens kijken hoe het met het eitje in je kont gaat en voorzichtig trek ik aan het koortje het eitje terug.
Je kreunt weer te teken voor mij dat je het lekker vindt. Luister je mag nu een ding zeggen of vragen en daarna hou je je mond weer begrepen. Je knikt nu zoals het hoort. Ok begin maar, en zegt gewoon met je brutale kop of dit alles is en of ik niet meer of beter kan. Dat had je nou niet moeten zeggen dacht ik. Duw het eitje weer krachtig terug in je kont en je geniet daar van. Zet hem nu op de heft en dat komt flink aan want je haalt diep adem en komt voor de derde keer klaar. Zo die zit, die gaat straks echt vragen of ik wil stoppen want dat kan ze niet volhouden zo. Je kut laat ik even ongemoeit wat je niet echt leuk vindt volgens mij. Maar ja ik ben de baas, Loop weer om en beveel je weer je mond ver heel ver open te doen. Je schikt een beetje want je weet wat er daarnet gebeurd is, maar je gehoorzaamt als een echte slaaf. Shit dat is geen lul zie ik je denken en dat klopt want dat is de opblaas dildo.
Maak die maar eens heel nat met die geile mond van je want die ram ik straks die geile kut in van je. Heel langzaam beweeg ik de dildo je mond in en uit en druk een keer op het pompje of die werkt en je mond wordt nog groter daardoor. Gaat het nog vraag ik en je knikt van ja. Even tanden op elkaar voor zover dat gaat kan ik even met je tepelklem spelen en de dildo blijft tussen je lippen hangen. Doe wat glijmiddel op mijn hand en masseer je tieten zodat die glimmen in de zon. Die zijn nu heel gevoelig denk ik en haal de klemmen er even af. Pff da’s een opluchting voor je want ze gingen toch wel zeer doen. Is die al nat genoeg vraag ik en je knikt van ja. Mooi zo nog ff doorgaan dan en loop weer richting je kut. Pak met twee vingers een schaamlip beet en zet de teppelklem daar op masseer de ander lip en zet de andere klem daar op.
Die lippen zitten al zovol met bloed dat die geen zeer meer doen. Trek wat aan de ketting zodat de lippen flink uitgerekt worden. Trek ze nu uit elkaar en zie daar je clit in een prachtige roze omgeven wachten op iets lekkers.God wat ben je nat. Houd je lippen uit elkaar en plaats zeer onverwachts mijn tong heel even op je klit gevolgd door een harde kreun. Pak het glijmiddel en doe een flinke scheut rond je kut. Dat masseer ik lekker uit. Laat af en toe ff een viner je kut inglijden. Pak nu de dildo uit je mond en vraagt of je die wel in je natte kut zou willen hebben. Je knikt zoals het hoort.
Aantal keer gelezen:
712
Beoordeel dit verhaal:
(10 beoordelingen)