Spannendverhaaltje.nl

Eeen heerlijke saunabeurt

-
21-08-2010
Dit verhaal is geschreven door Maurice meer verhalen van Maurice Reeds lange tijd zijn mijn vrouw Liesbeth en ik, bezoekers van de sauna. We vertoeven regelmatig in sauna Vilt. Een intieme sauna waar je heerlijk kunt ontspannen. In de zomer kun je heerlijk streeploos bruin worden in de afgeschermde tuin. Sinds kort merk ik dat Liesbeth brutaler wordt tijdens onze saunabezoeken. Ze geeft aan geil te worden van al die mooie lichamen. Stiekem wordt ik wel eens door haar gepijpt in het stoombad. Maar dit moet natuurlijk wel heel voorzichtig gebeuren. Nu sprak ik laatst met een collega en die zei dat er in Beek een homosauna ligt die sinds kort op donderdag ook toegankelijk is voor dames en paren. Ik sprak hierover met Liesbeth en samen bekeken we de website. Deze zag er goed uit.
Liesbeth twijfelde omdat het toch een homosauna was, maar stemde uiteindelijk in met een bezoekje. Op een donderdagmiddag besloten wij naar Beek te rijden. We werden verwelkomt door de barman en kregen ieder 2 handdoeken. In de garderobe ontdeden wij ons van onze kleren. Alles opgeborgen in het kluisje en we konden op zoek naar de sauna. Het stond allemaal goed aangegeven. Beneden aangekomen gingen we douchen. Het viel op dat er hoofdzakelijk mannen waren. Na even rondgekeken te hebben ontdekten we ook 3 stellen. Na de douche gingen we in de stoomcabine. Een hele grote ruimte, helemaal gevuld met stoom. We konden niet goed zien hoeveel mensen er binnen waren. We gingen samen op de hoogste bank zitten. Liesbeth schoof gelijk onderuit en ging liggen. Haar benen legde ze over mij heen. Na een poosje streelde ik haar benen en zag dat ze haar benen iets spreidde. Plagend raakte ik haar lipjes aan en wreef over haar klitje. Een klein kreetje was het gevolg, maar ze vond het wel lekker en ging er eens goed voor liggen. Net toen ze op het punt stond te komen, stopte ik en zei dat ik dorst had gekregen. Ze volgde mij naar buiten en zag dat ik een harde pik had gekregen. Na een douche liepen wij naar boven. Liesbeth had haar handdoek omgeknoopt die ternauwernood haar lichaam bedekte. De handdoek viel net over haar schaamstreek heen. Na een drankje besteld te hebben namen wij plaats op een bankstel. Liesbeth gaf aan dat het inderdaad een hele mooie sauna was. Een bankstel verderop namen een man en vrouw plaats. De vrouw knoopte haar handdoek los, legde deze op de bank en ging naakt op de handdoek zitten.
Liesbeth keek en was verbaast. Ook de man nam naakt plaats op de bank. Wij zagen dat de man zijn vrouw kuste en met een hand naar haar kutje greep. Een innige tongzoen volgde. Mijn pik reageerde hierop en Liesbeth zag dit. Ze knipoogde. Na het drankje gingen wij opnieuw naar beneden en besloten nogmaals te gaan stomen. De cabine was helemaal leeg. Ik ging bovenin zitten en Liesbeth ging gelijk op haar knieën voor mij zitten. Ze nam mijn pik in haar mond en zei alleen maar dat ik goed op de deur moest letten. Ze pijpte als een bezetene en ik was in de 7e hemel. Ik hield niets meer in de gaten en was alles in mijn omgeving vergeten. Plots hoorden wij een vrouwenstem zeggen dat we vooral door moesten gaan. Een koppel was binnengekomen en had gezien wat Liesbeth met mij deed. De man nam plaats en de vrouw volgde het voorbeeld van Liesbeth. Ook zij ging op haar knieën en begon te pijpen. Ineens slaakte Liesbeth een kreetje en ik zag dat de vrouw Liesbeth's kontje streelde. Liesbeth genoot en spreidde haar benen zodat ook haar kutje bevoeld kon worden. Net op het punt dat ik mijn zaad wilde doneren stopte Liesbeth met zuigen. Zelf werd ze op dat moment uitgebreid gebeft door die vrouw en liet het zich welgevallen. Gillend kwam ze klaar. Nog nooit was ze door een vrouw gelikt, maar dit was zo geil!
We besloten samen iets te gaan drinken. We bestelden en liepen naar boven. Het was vrij druk, maar vonden een hoekje waar 2 bankstellen tegenover elkaar stonden. Liesbeth nam plaats en gelijk ging Marc naast haar zitten. Wederom zat hij naakt en vroeg aan Liesbeth waarom ze dit ook niet deed. Zonder schroom ging ook zij bloot op de bank zitten. Ik nam naakt plaats naast Sonja. We begonnen een geanimeerd gesprek. Het ging over van alles en nog wat, maar het voelde heel vertrouwd. Ik zag dat Marc zijn arm steeds korter om Liesbeth's schouder legde en Liesbeth tegen hem aan drukte. Liesbeth streelde zijn buik en zag dat Marc's pik reageerde. Sonja stond op en ging op haar knieën voor mij zitten en begon heerlijk te pijpen. Toen ik mijn ogen opende, zag ik dat Liesbeth helemaal onderuitgezakt lag en heerlijk werd gebeft door Marc. Ze genoot. We kregen steeds meer toeschouwers. Ze lieten hun handdoeken zakken en trokken aan hun stijve pikken. Na enige tijd zag ik dat Liesbeth en Marc opstonden en naar boven liepen. Daar waren matrassen. Sonja stelde mij hetzelfde voor. Toen we boven kwamen zag ik dat Liesbeth Marc heerlijk pijpte. Sonja en ik namen plaats en ik begon haar heerlijk te beffen. Na enige tijd besloten wij dat het tijd werd om te neuken. Ik met mijn eigen Liesbeth en Sonja met Marc. Liesbeth was zo geil geworden dat ze bovenop wilde. Zo kon ze goed naar de toeschouwers kijken. Ze zat bovenop mijn harde pik en bepaalde zelf het tempo. Dit was blijkbaar zo'n geil gezicht dat de toeschouwers steeds brutaler werden. Ze boden hun pikken aan aan Liesbeth en Sonja. Beide dames namen de pikken in hun mond en pijpte de mannen naar heerlijke hoogtepunten waarbij ze het zaad over hun lichamen en gezichten lieten stromen. Liesbeth was zo geil dat ze er geen genoeg van kreeg. De ene na de andere lul werd leeggezogen. Ze plakte helemaal onder het zaad.
Plots voelde ik iets warms en nats tussen mijn benen. Een man was op zijn knieën gaan zitten en likte mijn ballen! Dit wisselde hij af met het klitje van Liesbeth. Heerlijk. Op een gegeven moment hield ik het niet meer en spoot mijn geile zaad in het kutje van Liesbeth. Mijn pik gleed uit haar heerlijke grotje. De man, die eerst mijn ballen likte, nam de eikel in zijn mond en likte deze schoon. Na enige tijd reageerde mijn pik en werd opnieuw stijf. Ik keek naar Liesbeth, maar ze had geen tijd. Ze werd gelikt, was opnieuw aan het pijpen en werd door 2 mannen schoongelikt. Ik werd heerlijk gepijpt door de man en ik beloonde hem met een hele grote kwak zaad. Nog nooit gepijpt door een man, maar zo geil!
Na zo'n uurtje was het tijd om te douchen. Liesbeth, Sonja, Marc en ik werden uitgebreid door een aantal mannen gewassen als dank. Tijdens het douchen hebben de dames nog zo'n 6 mannen leeggezogen. We bestelden nog een drankje en namen afscheid met de hoop dat we elkaar nogmaals zouden treffen. Liesbeth en ik hebben een nieuwe sauna gevonden, die nog meer te bieden heeft dan we gewend waren. We bezoeken sauna Kelmonderhof in Beek minimaal 1 x per maand. Wie weet tot ziens
Aantal keer gelezen:
833
Beoordeel dit verhaal:
(10 beoordelingen)