Spannendverhaaltje.nl

E-mail Van Thuis - 2

-
21-10-2010
Lieve, Lieverd van me,

Ja dat was dus maandag, dat etentje. Nou je had gelijk dus. Daar hoeven we dus niet meer over na te denken. Maar hoeveel je gelijk had, weet je nog niet. Want dinsdag, toen ik in de tuin bezig was, kwam Christian dus weer aanrijden. Ik dacht dat we weer uit gingen eten, maar hij zei dat die eten voor me ging maken. Gewoon hier bij ons thuis. Hij had een tas boodschappen bij zich. Dat ging bijna allemaal in de koelkast, behalve de fles muskaatwijn. Daar dronken we een glaasje van. Twee zelfs. Hij vroeg me tijdens het drankje of ik spijt had van gister. Nou, het antwoord kan je wel raden denk ik. Ik heb hem natuurlijk niet gezegd dat ik je gemaild heb. Wel zei ik dat jij wel op de hoogte gebracht zou worden. Ik geloof niet dat hem dat veel uitmaakt. Hij heeft me nog een drankje ingeschonken en is naar binnen gegaan om het eten klaar te maken. Ik ben nog even in de laatste zon gaan liggen op die ene lekkere ligstoel. En omdat het zo lekker warm was, en omdat ik met net zo voelde alsof we samen thuis zijn, ben ik lekker zoals wel vaker in m'n blootje gaan liggen, op m'n buik. Dan kunnen inderdaad m'n billen nog een beetje bruinen voordat het herfst wordt. Christian was aan de tafel buiten gaan zitten met de spullen voor een salade. Toen ik hem vroeg wat voor salade hij ging maken zei hij dat dat een verassing was. En dat ik m'n ogen maar dicht moest doen. Natuurlijk deed ik dat, ik ben altijd in voor een verassing. En toen hoorde ik hem rommelen met de spullen en naar me toe komen. Ik voelde ineens een koele straal vocht op m'n rug druipen. En dat begon hij uit te smeren over m'n schouders en rug. Het was olie, ik hoop dat het niet jouw dure olijfolie was. Maar dat was wel heel fijn. Zeker toen die nog meer over m'n onderrug en billen goot. Een heerlijke bil massage. Ik kon bijna niet stil blijven liggen. Ik kon het ook niet laten om m'n benen een beetje te spreiden zodat die ook m'n kutje kon masseren. Wat is dat lekker glad zeg, olie en twee handen. M'n billen gloeiden helemaal van zijn gekneed. En hij liet af en toe lekker een vinger bij me naar binnen glijden. M'n kutje was al weer goed nat geworden. En toen zei die dat ik op m'n rug moest gaan liggen. Zo dwingend, ik geloof dat die al snel door heeft gekregen dat je mij het geilst krijgt door gewoon met me toen te doen waar je zin in hebt. Precies zoals ik altijd tegen jou zeg, lekker je gang met me gaan.

Afijn, toen goot die dus olie over m'n buik en borsten en ging verder met z'n massage. Z'n handen op m'n borsten en toen m'n tepels goed hard overeind stonden smeerde die ook olie over m'n kutje. Ik werd echt zeiknat, maar hij stopte geen vinger meer in m'n kutje. Ik pakte zelfs z'n hand beet om hem een hint te geven, maar hij deed het niet. Wel ging die door met m'n kutje te masseren, en over m'n klitje te gaan met twee vingers. Ik hield het echt niet meer. Het kon me niet zoveel meer schelen allemaal, dus ik vroeg hem om een vinger in m'n kutje te steken. En toen die dat nog steeds niet deed heb ik hem zelfs gesmeekt om een vinger in m'n natte kutje te steken. Ik probeerde zelfs z'n broek los te maken, maar hij trok zich snel weg. Toen zei die alleen maar dat die ging laten zien wat we aten. En ik zweer je dat ik een klein beetje schrok toen die een komkommer van de grond afraapt. Maar ik was wel zo geil dat ik hem liet gaan toen die m'n benen uit elkaar duwde. Wat heel lief van hem was, was dat die wat olie over de komkommer heen smeerde, maar of het uiteindelijk nodig was blijft de vraag. Want toen die voorzichtig die groene staaf tegen m'n spleetje duwde leek het wel of ik hem vanzelf naar binnen zoog. Ik werd op de ligstoel geneukt door een komkommer. Wat ging dat ding er diep in zeg. En onderhand vingerde hij m'n klitje met z'n andere hand. Hij neukte me steeds sneller met die komkommer. Ik was zelfs even bang dat die zou breken. Maar dat was maar heel even, want ik kon niet anders dan genieten. Ik was echt bloedgeil geworden. En ik kwam ook heerlijk klaar. Ik kromde m'n rug helemaal en lag echt te schokken. Ongelofelijk echt. En toen wilde ik dat hij me neukte, maar hij lachte alleen maar heel gemeen. Hij zei dat ik geduld moest hebben en dat hij me zou neuken als hij dat wilde. Hij ging nu eerst het eten snel afmaken. Want dat was belangrijker. En hij zei dat ik dat jurkje van gister weer aan moest doen, en alleen maar dat jurkje. Net als gisteravond. Dat ik gewoon moest doen wat die zei, en dat ik op moest schieten, want we zouden zo visite krijgen.

Ik was echt verbaasd. Had die gewoon nog andere mensen uitgenodigd... En ik wist van nix.

Dus ik ben maar gaan doen wat die zei, en hij is aan het werk gegaan in de keuken.

Ik ben me nog gaan douchen snel. En he toen dat jurkje aangedaan. Maar ik vertel je de rest later wel want ik kan m'n niet echt concentreren . Ik ben nu gaan staan, en hij heeft z'n harde lul weer bij me naar binnen gestoken. Echt lekker, ik wou dat je dr ook was. Staande naar jou mailen, terwijl z'n harde pik achter langs bij me naar binnen glijd.

Tot later lieverd geniet maar fijn van je vakantie

Je Wijfie
Aantal keer gelezen:
590
Beoordeel dit verhaal:
(10 beoordelingen)