Spannendverhaaltje.nl

Duinen

-
21-08-2010
Op een woensdag in juni, examentijd, kom ik, Erik, aan op het strand voor een lekker relax dagje. Beloofde een fraaie dag te worden, 22 C aan de kust was de voorspelling, maar zeemist, nee, dat viel tegen. De duinen dan maar? Vanaf de grote trap , hekje over en hup de duinen in. Lekker rustig wel in ieder geval, en het zand was al goed warm. Korte broek, t shirt, sandalen in mijn hand. Kijk aan, niet alleen , een oudere man ligt naakt languit op zijn handdoek ontspannen te zonnen. Hij ziet me en knikt, ik kijk hem een klein beetje betrapt aan , knik terug, en loop door. Vanuit een ooghoek zie ik dat hij even over zijn penis wrijft. Ik doe net of ik het niet zie en loop een duin verder. Nog een handdoek, weer een blote man. Wel wat jonger, en ook deze lacht vriendelijk en gunt me een goede blik op zijn penis. Tot nu toe heb ik eigenlijk geen ervaring met mannen, een keer gedonderd met een vriend daargelaten, maar dat was een halve dronkemansaktie, en verder ook nooit die behoefte gehad. Ik had nu toch zoiets, voorbij het eerste duin gooi ik mijn spullen neer en ga ik ook liggen.
Zo gezegd zo gedaan. Leuk klein duinpannetje en niemand te zien. Broek en t-shirt uit, boek erbij en lekker in mijn zwembroek relaxen. OP mijn zij liggend begon ik in mijn boek. Na 2 bladzijden gelezen te hebben kreeg ik een man in de gaten die me van afstand begluurde. Ik deed net of ik niets zag en las lekker door, ondertussen , nog tamelijk onbewust, mijn hand heel even over mijn zwembroek wrijvend. Was het het warme zand, de aanblik van die naakte mannen of was ik zelf gewoon lekker heet? Ik voelde dat de spanning in mijn lijf ineens de overhand kreeg en wreef nog een keer. Voor mijn gluurder was dit kennelijk het signaal waarop hij wachtte en binnen een minuut stond er een van top tot teen gebruinde slanke oudere man (ik schatte hem ruim in de 50) bij me. Het eerste wat opviel was lul. Deze hing maar was in deze toestand al dikker en groter dan de mijne, had ik het idee. Opwinding maakte zich van mij meester. Hij vroeg hoe het met me was, en hoe ik hier verzeild was geraakt. Ik vertelde hem van mijn vrije dag en de zeemist en hij keek me lachend aan en vroeg of ik het storend vond dat hij naakt was. Ik zei heel stoer: nee hoor, zeker niet, ieder moet toch doen waar die zin in heeft. Hij knikte en vroeg waarom ik mijn zwembroek nog aanhad. Tja, ben dat zo gewend.
Mag ik bij je zitten vroeg hij, en voordat ik antwoord gaf, zat hij ook al, met zijn benen wijd ter hoogte van mijn middel waardoor ik bijna niet anders kon dan zijn enorme penis bekijken. Lekker groot he? ik voelde me betrapt en ietwat vernederd door deze direkte vraag, maar antwoordde toch , geheel naar waarheid: ja. Mooi? ja, ook wel mooi. Enne hoe zit dat met jou dan? kwam er meteen overheen. Ik voelde me nu toch wel ongemakkelijk, maar tegelijkertijd ook botergeil, worden. Voordat ik er erg in had antwoorde ik hem , nou als je het wilt zien doe je hem toch uit? Ja? vroeg ie en met toch een blos op zijn gezicht vroeg hij of ik wil de gaan staan. Als in trance deed ik wat hij vroeg , kom maar dichterbij zei hij en ging op zijn knieen zitten. Ik stond met mijn zwembroek nu ca 20 cm voor zijn gezicht, en deed iets wat ik niet verwachtte, maar wat wel mijn weerstand deed wegebben. Hij streelde met gevoelige handen over mijn onderbenen, en ging rustig wrijvend omhoog. Mijn lul reageerde snel op deze onverwachte aangename strelingen. Hij lachte en zei dat ik het wel lekker vond zo te zien.....en zo te voelen, waarbij hij zachtjes mijn lul kneedde. Ik zuchtte en sloot mijn ogen en liet zijn handen begaan. Wat voelde dit lekker, die zachte stevige hand over mijn harde pik. Ik vond het nu ook tijd voor initiatief en stapte naar achter. ik vroeg hem plagend of ie mijn lul wilde zien. ja, zei hij schor.
Weet je het zeker, zou je mijn jonge lul echt willen zien? jaaaaa, zei hij, waarop ik tergend langzaam mijn broekje liet zakken. Het zicht op mijn schaamhaar maakte hem geil, hij trok zich af en vroeg met schorre zachte stem: ga door. Mijn broekje sprong nu over mijn halfstijve lul heen, die naar voren wijzend bleef staan. Ik trok nu snel mijn zwembroek helemaal uit en stond voor hem. Hij aarzelde niet en pakte mijn lul vast en begon met heel langzaam stevig af te trekken. Jezus, wat geil voelde dit. Met een hand trok hij met lange halen aan mijn nu superstijve lul, de andere ging over mijn ballen. ZIjn mond kwam erbij, mijn god , wat was dit lekker warm, mmmmm, hij gleed volledig naar binnen, voelde 2 handen om mijn billen, en stond zachte neukbewegingen makend zijn mond te neuken. Dit duurt niet lang zei ik hem, hij keek me aan, knipoogde en ging door. Hij voelde aan mijn krampachtig schokken dat ik ging komen en jaaaaaaa, ik kwam in zijn mond, hij bleef me pijpen, ohhh wat lekker, mijnlul schoot even uit zijn mond door een te wilde schok van mij, sperma stroomde uit zijn mond, langs zijn mondhoeken..... Hij likte sperma van zijn lippen en nam mijn lul weer in zijn mond. Te gek was dit, hij zoog, likte, bleef zuigen, ik dacht gek te worden. Met trillende knieen stond ik voor hem, mijn lul, nu van rubber gleed,mede door alle sperma uit zijn mond en hing nu slap voor zijn mond. hij kwam met zijn gezicht weer naar voren en likte zonder zijn handen te gebruiken over het puntje van mijn lul en nam hem plagend even zuigend in zijn mond, en liet hem er weer uitfloepen. Lekker he? vroeg ie, pffffffffffff zei ik. Nu mag ik he? waarop hij zei: pak hem maar als je durft.
Aantal keer gelezen:
2030
Beoordeel dit verhaal:
(10 beoordelingen)