Spannendverhaaltje.nl

Droom 1

-
12-08-2015
Het is middag tegen een uur of half vier, misschien net geweest. Staar naar het beeldscherm voor me, af en toe glipt mijn hand in mijn broek en voel ik hoe vochtig ik ben. Mijn hand uit mijn broek halend ruik ik mijn eigen geur, mijn eigen geil wat me opwind. Ik denk aan een persoon die ik lang geleden weleens heb ontmoet en hoe het contact verloren is gegaan. Toch hebben we inmiddels weer contact. Het wind me op, maakt me geil maar ben ook onzeker. Ik heb een vriend, hoor dit niet te doen, maar de aandacht de juiste aandacht, is waar ik zo naar verlang.

Een ontmoeting staat gepland, ben al zenuwachtig, maar kijk er ook naar uit, kan nergens heen geen vervoermiddel meer tot mijn beschikking en de drang om naar buiten te kunnen staat hoger op de ranglijst dan het vreemdgaan binnen de relatie. De drang om weer te voelen wat ik een tijd terug ook heb gevoeld, bemind te worden, liefde te mogen ontvangen. Alleen seks voor even is er hier niet bij, het gaat dieper, dieper dan ik ooit op deze manier heb mogen ervaren.

In het verleden, heb ik hem 1x maal ontmoet, de spanning was duidelijk voelbaar, in mijn relatie ging het slecht, zo slecht zelfs dat het me niet meer kon schelen of ik met een andere man het bed in dook en dat zou die bewuste dag uit het verleden ook zeker zijn gebeurd, mits hij niet naar de verjaardag van zijn oma moest. Dit gaat dan immers boven mijn ongekende verlangen van lust, respect voor de ouderen gaat voor.

Door samenloop van omstandigheden, verwaterde het contact, ben blij dat het terug is, maar vind het ook beangstigend. Hoe ver zal ik gaan, durf ik nog wel waar ik destijds het lef voor had. Ben ik tot iets verplicht, omdat hij me op komt halen. Vragen zonder antwoorden.In mijn dromen zijn er geen vragen, de antwoorden volgen elkaar op en ons weerzien is zorgeloos. Praten over koetjes en kalfjes terwijl er toch een gezonde erotische spanning ontstaat. Ik voel hem naar me kijken. Ik voel het, maar als ik mijn hoofd naar hem toe draai zijn, zijn ogen op de weg gericht. Waar we heen gaan, geen flauw idee ergens waar het rustig is en ik me op me gemak voel. Ontspan zegt een stem binnen in mij, hij eet je niet op. Ik laat me verder onderuit zakken in de stoel van de auto, dan voel ik zijn hand op me been en hoor hem zeggen, eindelijk begin je te ontspannen.

Ik moet lachen, iets wat hem niet ontgaat en ik voel hoe zijn hand hoger over mijn been glijdt, mijn huid staat in brand letterlijk en figuurlijk de afdruk van zijn hand is voelbaar door mijn spijkerbroek heen en ik voel hoe mijn kutje hierop reageert, ik voel de samentrekkingskracht en probeer iets anders te gaan zitten om meer druk te voelen. En dan...dan is zijn hand weg, ik kijk naar voren en zie hoe hij moet uitwijken om een auto te ontwijken die zonder richtingaanwijzer zo naar links komt zetten. Het is ook altijd hetzelfde hoor ik hem zeggen. Even later passeren we de auto en er zit een ouder echtpaar in, even kijken we elkaar aan en beginnen te lachen. Het is inderdaad ook altijd hetzelfde.

Onze weg vervolgd zich en al gauw voel ik zijn hand weer op mijn been, ohhh...wat heb ik die hand gemist. Ik voel dat hij cirkelende bewegingen maakt met zijn duim, het bloed in mijn aderen kolkt ondertussen en ik krijg het behoorlijk warm. Als het te warm is in de auto mag je best het raam iets openzetten, hij heeft het door schiet het door me heen, hij weet wat hij met me doet. Ongewild werp ik een blik opzij, hij kijkt voor zich uit en mijn blik wend zich richting zijn kruis. Bevalt het je, wat je ziet, hoor ik hem vragen. Ik zeg niks, kijk voor me uit maar voel een blos naar mijn wangen stijgen. Ik voel hoe hij zijn hand over de mijne legt en hem zacht mee trekt richting zijn kruis, zijn broek is gevuld en hard. Lieverd hoor ik hem zeggen, dit doe je met me en hij begint met mijn hand samen te kneden in zijn kruis. Ik word gek, ik voel zijn enorme gevaarte groeien en groeien. Zal ik hem er voor je eruit halen hoor ik hem vragen. Nee, dat hoeft niet, hoor ik mezelf tot mijn stomme verbazing zeggen. Ik voel hem zo ook goed. Mezelf mijn stem niet herkennend, mijn doen en laten ook niet begin ik nu zelf zijn penis door de broek heen te kneden, te masseren, ik hoor hem kreunen ten teken dat ik het goed doe. Ohhh...schatje wat doe je dat lekker hoor ik hem kreunen.

Zijn hand ligt inmiddels weer op mijn been en kruipt steeds hoger en hoger richting mijn kruis, mijn ademhaling gaat gejaagder en ik voel hoe hij druk begint uit te oefenen om mijn inmiddels soppende kutje. Mmmm...kreunt hij zacht. Dan plots is zijn hand verdwenen, ik zie dat hij beide handen aan het stuur heeft en een afslag neemt, ik weet helemaal niet waar we zijn. Dan even later na wat bochtige weggetjes komen we uit op een onverhard bospad, maar door de droogte van de laatste dagen is het pad goed begaanbaar. Kijk me ogen uit, dit is de ideale omgeving voor mij. Het bos, de natuur, een leuke man die je opgeilt wat wil een mens nog meer. Even verderop is er een parkeerplaats er staan buiten ons gezien nog twee auto's. Echt druk is het er niet, gelukkig schiet het door me heen, niet dat er wat hoeft te gebeuren, maar gewoon de rust in het bos, zorgen al voor de rust in mijn hoofd.Ik rook nog snel een sigaretje buiten de auto en ik voel zijn aanwezigheid dicht in mijn nabijheid. Hij kijkt me hongerig aan. Als mijn peuk op is en zorgvuldig is uitgemaakt door het te doven in een flesje water lopen we samen het bos in. Ik geniet van de geluiden om me heen. Lopend in stilte lopen we verder en verder, ik denk dat we al een heel stuk hebben gelopen als we eindelijk een picknicktafel tegen komen. Apart zegt hij; normaal gesproken zie je zulk soort dingen op open plekken en niet hier, hij wijst met zijn armen in de rondte. Hij heeft gelijk, normaal gesproken staan ze inderdaad op wat minder begroeide plekken als waar wij ons nu bevinden. Vermoeid plof ik neer op het bankje. Verrassend genoeg haalt hij het rugzakje van zijn rug en geeft me een flesje water. Hier schat heb je wat te drinken. Nippend van het koude water pak ik mijn pakje sigaretten en steek een sigaret op. Ik weet dat hij niet rookt, maar toch vraag ik of hij er ook eentje wil. Nee, dank je wel is zijn antwoord. Even later ploft hij naast mij op het bankje. Al snel schuift hij dichter naar me toe en dan hoor ik zijn stem fluisteren in me oor, ben bekaf. Is je niet aan te zien, hoor ik mezelf zeggen. Lachend kijken we elkaar aan. Ook ik ben blij even te zitten, mijn conditie is nu niet optimaal te noemen, maar tijdens het lopen heb je dat niet zo door.

Mijn neusvleugels zijn geprikkeld door zijn sterke mannelijke geur en alle antennes staan op scherp. Toch gebeurt er echter niks. Sluiks kijk ik hem aan en ik zie hoe hij achterover geleund zijn ogen heeft gesloten, opnieuw dwaalt mijn blik af naar zijn kruis. Een goed gevulde broek, dat heeft hij zeker, meer ook dan mijn eigen vriend. Niet aan denken nu, schiet het door me heen, je bent hier nu met hem. Ja, dat is waar. Je twijfelt, hoor ik hem zeggen, het is van je gezicht af te lezen. Niets hoeft wat jij niet wilt. Ik weet het, hoor ik mezelf zeggen.

Ik sta op van het bankje, de spanning wordt me even teveel. Ik merk ook dat hij op staat en even later voel ik zijn armen om me heen, het geeft niet lieverd het is goed. Alles op het gemakje en als er niks gebeurt, gebeurt er niks. Ik geniet ook zo van je gezelschap. Er hoeft van mij verder niks te gebeuren. Leunend tegen het tafeltje voel ik hoe hij dicht tegen me aan staat, ik voel zijn mannelijke gevaarte tegen me kruis drukken. Een kreun ontsnapt uit mijn keel iets wat hem natuurlijk niet is ontgaan. Hij oefent hierdoor iets meer druk uit, iets wat ik eigenlijk wel bijzonder aangenaam vind, even later voel ik zijn handen over mijn lichaam dwalen. Lieverd, je maakt me gek, kreunt hij nu ook zachtjes. Ik maak hem gek, wat doet hij dan wel niet met mij.

De twijfels van even daarvoor zijn als sneeuw voor de zon verdwenen, weet niet tot waar dit toe zal lopen, maar nu geniet ik er volop van, dan drukt hij zijn mond zachtjes op de mijne. Mijn lippen openen zich vanzelf om zo zijn tong binnen te laten, waar mijn tong de zijne verwelkomt. Heerlijk dansen we om elkaar heen, zijn onderlichaam duwt krachtig tegen mijn gevoelige plek en ik vind het heerlijk. Laat me je voelen, hoor ik hem murmelen, als onze monden even van elkaar loskomen. Hij knoopt mijn broek los en ik voel zijn vingers op zoek gaan naar mijn vochtige lippen. Behendig haakt hij zijn vingers achter mijn slip en dan voel ik hoe zijn vinger langzaam bij me binnendringt. Het enige wat ik nu nog kan doen is kreunen en genieten en dat is dan ook het enige geluid wat opwelt uit mijn keel. Zijn vingers inmiddels twee glijden moeiteloos in en uit, ohhh...schatje wat ben je nat. Mijn geilheid overwint het van mijn angst en voor ik het weet heb ik zijn broek losgeknoopt en hou ik zijn stijve in mijn handen. Mmm...is het enige wat hij uitbrengt.
Aantal keer gelezen:
1780
Beoordeel dit verhaal:
(10 beoordelingen)