Spannendverhaaltje.nl

Dromen van de buurvrouw

-
21-08-2010
Dit verhaal is geschreven door Miky meer verhalen van Miky
Mijn naam is Mike en ik woon samen met mijn vriendin Sandra in een klein dorp onder de rook van Utrecht. Ik ben 5 jaar geleden in een nieuwbouwwijk komen wonden en op dat moment kochten een hoop jongelui in onze buurt voor het eerst een eigen huis. Zo ook Ilonka die samen met haar man John 2 naast ons kwam wonen. In het begin werd er uiteraard veel geklust en omdat iedereen in het zelfde schuitje zat was er veel hulp over en weer, ik kan het ook bijzonder goed vinden met John, inmiddels een van mijn beste vrienden. Eigenlijk is er vanaf het begin al een prikkelende spanning tussen Ilonka en mijzelf, misschien wel omdat ze zo anders is dan Sandra, lekker los, zo gek als een deur en gewoon een erg mooie vrouw. Sandra daarentegen is een stuk rustiger en niet in voor al te veel gekkigheid. Regelmatig komen we bij elkaar over de vloer voor een gezellige borrel of gewoon als ik John kom opzoeken. Een lekkere borrel maakt Ilonka snel erg amikaal en ik moet zeggen er wordt openlijk maar onschuldig geflirt.
Als ik Ilonka alleen zie dan is het flirten wat heftiger zonder dat het echt eens tot echte stoute acties heeft geleid, dat kan ook niet want dat zou Sandra maar ook John nooit willen. Ik verdenk Ilonka ervan dat ze meer wil maar zich telkens drie keer bedenkt voordat ze echt stappen onderneemt. Eigenlijk is het gek dat we van elkaar af hebben kunnen blijven omdat er regelmatig stiekem een kneep in de billen, per ongeluk een aai over mijn kruis of gewoon een net iets te innige omhelsing plaatsvindt.
Laatst op een zaterdag, een van de laatste zwoele herfsavonden was het weer eens erg gezellig en hadden we ons huis helemaal vol met visite uit de buurt, de drank vloeide rijkelijk en de stemming werd steeds vrolijker. Ilonka was een beetje aangeschoten van de rose, ze zat schuin tegenover me op de lounchbank in de tuin. Ze kletste er vrolijk op los met een aantal goede vrienden maar telkens tussendoor was er steeds weer die verleidelijke blik die even mijn gezichtsveld kruiste. Op een gegeven moment ging ze verzitten en daarbij kroop haar rokje net ver genoeg omhoog zodat ik haar string eventjes kon zien, ze dacht dat ze ongemerkt even over haar broekje wreef en zag toen dat ik naar haar zat te kijken. Even aarzelde ze maar toen zag ik een uitdagende glimlach op haar gezicht verschijnen. De gedachte die ik daarbij kreeg deed mijn kruis gloeien en ik moest even gaan verzitten om de opstand in mijn broek niet aan iedereen prijs te geven. Ilonka moet die opstanding gezien hebben want ze stond op en vroeg me op een ondeugende manier of het wel helemaal goed met me ging. Het ontging de anderen volkomen want er kwam geen reactie en Ilonka verween richting de keuken voor waarschijnlijk nog een lekker koel roseetje. Ik vond het tijd om een biertje te pakken en verdween naar de schuur net buiten onze tuin waar een extra ijskast staat. Net toen ik terug de tuin in wilde lopen stond ze daar voor de deuropening, ik schrok er bijna van omdat ik haar daar niet verwacht had. Ze moest lachen van mijn reactie en vroeg me waarom ik zo op de bank zat te schuiven. Nu ben ik niet verlegen maar ik stond echt even in dubio hoe ik hierop moest reageren. Ik heb al een paar keer op het punt gestaan om ons geflirt een stapje verder door te voeren maar telkens was ik te verstandig. Nu stond ik met nog steeds een bobbel in mijn broek en was zij zichtbaar opgewonden van ons stiekeme spelletje. "Ilonka" zei ik tegen haar, "je heb teveel gedronken en weet volgens mij niet zo goed wat je wil". "Ik weet precies wat ik wil en zo te zien wil jij dat ook", en ze keek overduidelijk naar mijn broek. Voor ik het wist kwam ze met een grote stap naar me toe en zoende me hartstochtelijk. Ik twijfelde een moment maar dit was echt too much om aan me voorbij te laten gaan. Nu moet je weten dat de schuur eigelijnlijk net buiten de tuin staat om de hoek buiten een schutting. De mensen in de tuin konden dus op geen enkele wijze zien wat wij uitspookten. Na dat ene moment van twijfel beantwoordde ik haar zoenen volledig, jezus wat was zij heet. Doordat ze zo direct op mij afstapte viel ik half schuin achterover tegen de muur waarbij ze krachtig met haar been om mijn been haakte. Ze klom met haar kruis langs mijn been omhoog en duwde haar linkerbeen in mijn kruis.
Even stopte ze, keek me aan en greep toen vol in mijn kruis, "zo, zit ie nu weer recht?" en ze lachte op een manier dat ik wist dat er nog veel meer ging gebeuren. Ik zei dat ze dat waarschijnlijk zelf wel voelde, en voor ik het wist kroop haar hand mijn broek in. Zo direct als ze me overviel met die eerste zoen zocht ze nu direct mijn pik op in mijn short. Die was inmiddels behoorlijk nat geworden en haar vingers speelde ermee terwijl ze me bijna als meesteres tegen de muur bleef drukken. Ik zoende haar ruw maar dat maakte haar alleen maar geiler. Mijn handen zochten inmiddels de weg onder haar shirt en haar heerlijke volle tieten die ik al zo vaak had willen vasthouden voelde ik verpakt in een sexy bh. Met een hand zocht ik mijn weg naar haar heerlijke tepels. Ze waren keihard, ik nam ze tussen mijn duim en wijsvinger en kneep er bijna gemeen hard in. Ze slaakte een klein gilletje maar genoot er zichtbaar van. Ik speelde heerlijk met haar borsten terwijl ze onophoudelijk met haar tong de mijne proefde. Met mijn vrije hand zocht ik haar string onder haar rok. "Zo, nu mag ik even wrijven" zei ik quasie streng en haar lach verraadde dat ze inderdaad gezien had dat ik haar eerder had zitten te bekijken. Ik daalde met met mijn hand af naar haar warme kruis waarbij ik twee vingers in haar string liet verdwijnen. Ik voelde dat zij behoorlijk nat was en met mijn middelvinger gleed ik langs haar warme gleuf. Ik plaagde haar door mijn hand terug te trekken, stopte met zoenen en likte mijn natte vingers af terwijl ik haar strak aankeek. "Dat smaakt naar meer, veel meer". Haar hand zat nog steeds in mijn broek en ze masseerde me stout terwijl ik haar sap proefde. Jezus wat was dat geil. "Het kan niet, het kan niet" riep ik nog maar mijn ogen zeiden "ga door. ga door". Ze zag het en riep:"ons spelletje krijgt later een vervolg maar eerst wil ik jou ook proeven". Ze had het nog niet gezegd of trok haar hand uit mijn broek en knoopte zeer behendig met een beweging mijn broek open. "Jezus, wat doe je nu" en ze lachte". "Straks komt er iemand aan" zei ik maar ze was niet meer te stoppen. "Doe de tuinschutting even op slot", probeerde ik nog maar ze ging op haar knieen en trok met een wilde beweging mijn pik uit mijn broek. Jezus, dit had ik al zovaak gefantaseerd en nu, terwijl ze me met haar mooie grote ogen schuin omhoog aankeek nam ze mijn pik in haar mond.
Wat was dat heerlijk, hier had ze blijkbaar ook al vaker aan gedacht en terwijl ze op en neer ging bleef ze me met een enorme geile blik aankijken. Haat tong bewekte mijn eikel en met enkele diepe halen schoof ze mijn pik helemaal tot achter in haar keel. Ik genoot er verschrikkelijk van maar kreunde dat ik dit onmogelijk lang kon volhouden, maar Ilonka was niet te stoppen. "Ik wil je proeven ......" herhaalde ze alleen maar en terwijl ze me in mijn ballen kneep zoog ze me met een heerlijke geile blik tot een enorm hoogtepunt. Ik moest mij werkelijk inhouden om stil te blijven, bang dat ik was dat we elk moment betrapt zouden kunnen worden. Mijn lichaam schokte en dikke stralen eindigde in haar mond terwijl ze me met die verschrikkelijk geile blik lachend bleef aankijken. Met haar tong likte ze eerst mijn pik af en als een kleine meid met snoepgoed likte ze haar lippen en haar vingers helemaal schoon. Ik trok haar omhoog, kuste haar en zei dat ik me dit al vele malen in mijn fantasie had voorgesteld. "Ik heb nog veel meer in mijn gedachte, maar dat komt binnenkort wel" was haar antwoord en ze verdween terug de tuin in. Enige minuten later volgde ik, ik nam een paar biertjes mee en toen ik terugkwam werd ik door een paar vrienden ontvangen met "da's nog eens een goeie actie". Ze moesten eens weten hoezeer ik het daarmee eens was. Die avond kon ik in mijn bed alleen maar denken aan Ilonka en haar opmerking dat dit een vervolg zou krijgen en dat dit snel zou gebeuren was onvermijdelijk.
De eerste keer dat ik Ilonka zag was twee dagen later op maandag morgen toen ze 'sochtends vroeg even bij Sandra langskwam voor een bakkie thee. Ik was boven aan het werk en had die dag niet gepland om naar kantoor te gaan. Ze zaten denk ik al 10 minuten te kletsen toen ik beneden een koppie koffie ging halen. Ilonka zag me en lachte net zo ondeugend zoals ze altijd naar me lacht, "Hallo Mike, jou had ik niet verwacht hier". "Ik ben thuis aan het werk omdat ik hier veel meer klaar krijg als op een druk kantoor. Sandra had met een paar vriendinnen gepland een middagje te gaan shoppen in Haarlem zodat ik ongestoord aan het werk zou kunnen". "Ga je anders mee, we zijn al met zijn drietjes?" vroeg ze aan Ilonka. Maar Ilonka zei dat ze al andere plannen had. Terwijl ik haar dat hoorde zeggen voelde ik een een ondeugende blik die mijn kant op keek. Een half uurtje later toen Sandra vertrokken was belde Ilonka. "Ik heb je hulp even nodig, het is maar 5 minuutjes, kom maar even achterom". Nou komt dat wel vaker voor maar na afgelopen weekend wist ik dat dit geen gewoon klusje was. Ik ging door de achterdeur naar binnen maar ik zag dat Ilonka niet beneden was. Ik riep haar en hoorde haar van boven roepen. Terwijl ik naar boven liep gingen er allerlei gedachten door min hoofd, het zal toch niet.... en voordat ik er erg in had stond ze bezweet in een korte broek en een T-shirt voor me. "Wat ben jij aan het doen?" vroeg ik. "Īk probeer een kast te verplaatsen maar hij is te zwaar, ik heb een sterke man nodig". Ik liep met haar mee en al binnen een paar minuutjes later was het klaar. Voordat ik het wist gaf ze me spontaan een kus recht op mijn mond. "Dank je" zei ze, "dat had ik even nodig, een sterke man". Voordat ze weg kon lopen pakte ik haar vast. "Ik dacht dat je wat anders van plan was" en keek haar glimlachend aan. De spanning was voelbaar en na een heel klein momentje van twijfel legde ze een vinger op mijn mond, "ssst...." zei ze, en ze zoende me opnieuw. Al snel begon ze mij zonder verder een woord te spreken langzaam van mijn kleren te ontdoen. Ze stopte bij mijn slip, deed een stapje terug en ontkleedde zich nu zelf. Ze had een piepklein lingeriesetje aan en mijn pik had moeite om binnen in mijn slip te blijven. Ze nam me mee naar de badkamer waar het bad net gevuld was. Natuurlijk was dit met voorbedachte rade maar wat kon het mij schelen. "Slip uit" zei ze streng, en zonder te protesteren voldeed ik aan haar opdracht.
Ik wilde haar nu, maar net toen ik het initiatief wilde nemen, stopte ze me en met een "ssst....." dirigeerde ze mij in het warme bad. Sensueel ontdeed ze zich van haar string en ging half op de rand van het bad tegenover mij zitten haar benen plagend net een heel klein beetje uit elkaar. Ze pakte een fles douche schuim en begon zich tergend langzaam in te smeren. Ik keek ongeduldig naar dat mooie lijf en had moeite me te beheersen toen ze licht kreunend haar borsten en uiteindelijk haar poes van een schuimlaag voorzag. Ze genoot zichtbaar van mijn geile aanblik en na een paar minuten kwam ze met haar knieen over mijn benen heenzitten en drukte mijn gezicht tussen haar heerlijke borsten. Dit was voor mij het moment dat ik eindelijk al dat moois kon voelen en proeven. Haar keiharde tepels verraadde hoe geil ze zich voelde en met mijn tong speelde ik met die heerlijkheid. Met mijn handen zocht ik haar kutje die ik slechts zo kort had mogen proeven. Ze zei niets maar haar verschrikkelijk geile blik verraadde haar genot. Mijn vingers speelde met haar clitje en langzaam gleden twee vingers telkens diep naar binnen. Haar ondeugende gehijg maakte me helemaal gek, ik pakte haar stevig vast en zette haar met haar mooie kontje op de rand aan het eind van het bad. Ik drukte haar benen uit waardoor haar uitnodigende kutje zichtbaar werd. Het water liep me in de mond, dit was letterlijk mijn natte droom die werkelijkheid werd. Met mijn tong speelde ik plagend met haar clitje, ik zoog er hard op en stak toen mijn tong zo diep als ik kon bij haar naar binnen. Al die tijd hadden we niets tegen elkaar gezegd maar mijn tong maakte een einde aan de stilte "Ik wil je in me voelen" kreunde ze bijna smeekend. Ik ging op mijn knieen zitten waarbij mijn pik ferm vooruit stak. Ilonka pakte hem gretig, speelde er even mee en leidde hem snel naar haar natte gleuf. Ik drukte hem langzaam tegen haar lippen en stootte hem vervolgens in een keer diep bij haar naar binnen. Ik genoot intens van het moment dat ik al zo vaak in mijn fantasie had voorgesteld. Ik probeerde langzaam te pompen maar we waren allebei veel te geil om dit rustig aan te doen. Ilonka was nu helemaal los en wild drukte ze haar kut bij elke penetratie hard naar beneden; "dieper, dieper....". Geil keek ze me recht in mijn ogen, en terwijl ze me onophoudelijk neukte zoende ze me wild. Ik voelde dat ik mijn opborrelende orgasme niet lang meer kon ophouden. Terwijl ze voelde dat ging komen zette ze gemeen maar heerlijk haar nagels in mijn rug en mijn warme stralen vulde haar kutje. Stevig klemde ze haar lippen om mijn nog steeds hardepik heen, waarmee ze aangaf dat ze nog niet wilde stoppen. We zaten nog enige tijd innig in en op elkaar en voelde elkaar op alle lekkere plekjes. Teder speelde ik met haar borsten, voelde haar billen en kuste haar opnieuw en opnieuw. "Je bent stout" zei ze terwijl ze me met mijn haren speelde .."maar dat is ons geheimpje" glimlachte ze. "Kom we spoelen ons even af" en ze pakte mijn hand en trok me mee de douche in. "Je moet wel schoon terug naar huis he...." en terwijl ze het zei pakte ze mijn pik die als gestoken reageerde en weer hard werd. Ze zakte op haar knieen waarbij ze me net als een paar dagen eerder geil bleef aankijken terwijl ze met haar tong mijn eikel schhon likte. Ze masseerde mijn pik nu langzaam en kneep me daarbij af en toe ondeugend in mijn ballen. Met haar tong wist ze precies wat ze moest doen en toen mijn pik kloppend zijn hoogtepunt naderde stopte ze gemeen. "Alsjeblief.........." smeekte ik haar, en lachend gaf ze mij mijn laatste kadootje. Ze nam mijn pik tot achter in haar keel en dat gevoel was genoeg om mij nogmaals een ontlading te geven. Wat een topdag, soms worden dromen dus toch werkelijkheid. (Als je genoten hebt van het verhaal kan je reageren naar 75Miky@gmail.com)
Aantal keer gelezen:
971
Beoordeel dit verhaal:
(10 beoordelingen)