Spannendverhaaltje.nl

Drie is niet teveel

-
21-08-2010
Dit verhaal is geschreven door x tender Uit het niets was ik uitgenodigd. Pieter vroeg mij mee naar een film die ik al een tijd wilde zien. Onze vrouwen hadden geen trek in deze film en bleven thuis bij de kinderen. We kennen Pieter en Rina al wel lang. Kennissen meer niet, wel op elkaars verjaardag en zo je kent dat wel. Pieter is een gezellige vent en Rina een lieve vrouw. Pieter en ik hebben veel raakvlakken.
Al met al de film was goed en we bleven napraten. Ik reed met pieter mee. In de buurt bij onze huizen zei hij , zullen we nog een biertje doen. das goed zei ik. het was nog niet al te laat dus Karin , mijn vrouw zou nog niet ongerust worden. thuis bij Pieter zat Rina op de bank naar de TV te kijken. Pieter zei dat hij nog een mooie DVD had om zo zijn mooie stereo te kunnen bewonderen. Dus ik liet me naast Rina op de bank vallen. Pieter ging aan de andere kant zitten. Dvd aan , knallend geluid mooie beelden, superscherp. Ongemerkt pakte Rina haar glas wijn, waar ze er denk ik al een half flesje van op had in haar eentje. Ik voelde dan steeds bij het grijpen van het glas haar hand op mijn knie. En op een of andere manier, gaf dat elektriciteit in mijn lijf. Ik had al eens eerder op het strand het lijf van Rina bewonderd. Ze is toch ook al in de veertig net als ik, maar nog steeds strak. Volgens mij is ze wel wat preuts, maar echt peilen kon ik dat nooit. Ik had ook nooit eerder de behoefte daaraan gehad.
Op een bepaald moment in de film kwam er halfnaakte vrouw door het beeld.Eecht zo;n topmodel. Das altijd zo stom spuwde Rina:"Ze zullen nooit een moeder van in de veertig nemen voor zo'n rol, dan kijkt er geen vent naar.
Kom op zeg grapte ik, als jij daar liep dan bleef ik kijken. Ja ik ga echt niet in mijn blootje zei ze. Pieter lachte: nou Jim heeft gelijk hoor ik zou ook blijven kijken. Ja dat telt niet jij bent mijn vent.
Hou nou toch op zeg je hebt mooie benen en ik wreef met mijn hand over haar bovenbeen en liet mijn hand daar rusten. He daar mag jij niet aanzitten grapte Pieter. Schuldig trok in mijn hand terug. Ja lekker zei Rina krijg ik eindelijk eens aandacht is het gelijk weer afgelopen. Waarom weet ik niet , maar ik legde vervolgens mijn hand op haar buik en zei zo beter.. Ze keek me verbaasd aan. Ze zag kennelijk een andere blik in mijn ogen. Ineens deed Pieter ook mee. Hij greep haar linkerborst en liftte deze wat en zei en deze zijn ook heerlijk hoor. Oh mag ik dat ook? en zonder te wachten legde ik mijn rechterhand op haar rechterborst. In de palm voelde ik een tepel groeien. Ik gaf wat tegendruk en rolde de tepel in de palm van mijn hand. Rina zei niets meer. Ze draaide haar hoofd naar Pieter en ze begonnen te zoenen. Ik voelde me een beetje een voyeur. Das niet eerlijk zie ik.
Ze draaide zich naar mij, en nu zag ik duidelijk een enorme geilheid in haar ogen. Ze pakte mijn kin en zoende me vol op mijn mond als een wilde schoot haar tong door mijn mond. Als reactie kneep ik in haar tiet. In mijn ooghoek zag ik hoe Pieter zijn hand vol over haar doos wreef.Ik dacht aan een complot. Toen de zoen over was fluisterde ik: doen jullie dit vaker. Nee nooit zei ze hijgend en hees. Maar eens moet de eerste keer zijn zei Pieter.
Ik besloot de knoopjes van haar bloes loste peuteren. Terwijl Pieter haar riem van haar strakke spijkerbroek loswurmde. Een roze setje kwam tevoorschijn. Zonder enige schaamte gleed mijn hand over haar buik omlaag en zo onder het elastiek van haar slipje, een paar haartjes krioelde langs mijn vingers. Keurig geschoren zei ik in haar oor. En jij vroeg ze tot nu toe was passief geweest, maar nu kneep ze hard in mijn kruis en gleed met haar hand ruw over mijn paal , die al helemaal klem zat. Vervolgens roste ze met twee handen mijn riem los en zei dart ik moest staan. Terwijl ik opstond verdwenen mijn broeken al om laag en alsof ze jaren geen seks meer had gehad hapte ze naar mijn lul. Hij verdween tot een keer tot haar keel, mede doordat mijn primaire reactie naar voren stoten was. Twee handen graaiden over mijn stam en mijn balen werd ruw bevoeld.
Pieter stond op en deed in een paar tellen al zijn kleren uit. Pieter is lang maar zelfs die paal stond niet in verhouding. Met verbazing keek ik ernaar. Ik heb geen homosexuele gevoelens maar toch bleef ik naar die enorme paal kijken.. ik zag hoe hij bij Rina de slip van kont trok en hij ging op zijn knieën achter haar zitten. ik weet niet waar ie 'm instak , maar Rina begon diep te grommen, ondertussen mij gestaag pijpend. Ruilen zie ik en Rina draaide zich om. Gezien hoe ver haar kontje open stond, kon ik wel raden waar de paal van Pieter verdwenen was. Zo’n kans wilde ik niet laten liggen en ramde in een keer tot mijn zak mijn pik in haar kont. Na enige stoten stopte ik. Ik wilde nog lang niet klaarkomen en dit ging ik niet lang volhouden. Pieter kennelijk ook niet. Ik zag hoe Pieter zijn Pik uit Rina trok en de volle lading over haar gezicht spoot Het ging zelfs zo hard dat ook ik de spetters tegen mijn lijf kreeg. Rina lustte er kennelijk pap van want zij begon alles af te likken eerst Pieter en daarna mijn lijf.
Bij mijn nog steeds trillende pik nam ze deze weer in even in haar mond. Kom maar op mij zitten zei ik en terwijl ze me heftig begon te tongen gleed ze over mijn pik. Haar handen op mijn borst stotend. Plots voelde ik een hand bij mijn pik. Die moest van Pieter zijn. Maar ik was op dat moment zo geil dat mij dat niet kon schelen. . Deze kan er ook bij zei hij. En ik voelde hoe een tweede pik langs de mijne schoof en de kut van Rina geheel oprekte. het was een onbeschrijfelijk gevoel En in een tegen gesteld tempo boorden we in het kutje van Rina. De pikken die langs elkaar schuurde en de warme strakke kut van Rina was een heerlijk gevoel. Ik wil de echter in haar mond klaarkomen. Dus ik stopte met neuken en Pieter ook . We rolden om en Pieter lag toen onder. Ik zag hoe hij met enige moeite zijn pik weer in de kont van Rina bracht.
Rina snapte het gelijk en hapte al wippend weer naar mijn pik. Haar tong flitste over mijn glimmende eikel. Ik hield mijn gezicht strak, want ik wilde haar verrassen uit angst dat ze anders zou stoppen.
Ik voelde de kriebel in mijn ballen en het sperma kolkte omhoog . Ik spoot en bleef spuiten straal na straal , terwijl Rina die kennelijk snapte wat ik wilde bleef zuigen en slurpen. Tot de laatste druppel.. Hoe het verder ging vertel ik nog wel eens.(Als je genoten hebt van het verhaal kan je reageren naar xtender5@hotmail.com)
Aantal keer gelezen:
821
Beoordeel dit verhaal:
(10 beoordelingen)