Spannendverhaaltje.nl

Douchen

-
16-08-2010
Na een dag hard werken kwam ik thuis. Ik dacht ga lekker evve fris doucen. Ik kleede mij uit en pakte een twee hadoekken en een washandje. Ik zeepte mijn lichaam heerlijk in en maseerde mijn blote lichaam over. Ik werd er zelfs geil van mijn lekkere zachte handen gingen over mijn lichaam eerst over mijn borsten mijn tepels werden er hard van.Over mijn buik naar benden gingen mijn handen alle zeep ging mee zow heerlijk en zacht opwinden mijn een hande op mijn buik mijn andere over mijn poesje clitje.
Ik voelde een keer over mijn gezeepte billen kontje mmmmmmmm voelde mij zo geil.Na heerlijk genietten en strelen was ik zow geil van de zeep mijn handen en ik stopte een vinger in mijn kutje mmmmmmmm het was heerlijk al gauw werden het er twee mmmmmmm wat een genot.Met mijn ander hand streel ik mijn ene borst ik knijp in mijn kneterharde tepel ow wat was het lekker en mijn andere borst was aan de beurt mmmmmmm wat genoot ik van mijn vingers in mijn cutje en ik kneep af en toe in mijn tepel mmmmmmmm.
Ik heb de waterstraal laten lopen mmmm alle zeep droop van mijn lichaam ik heb een douce kop met verschillende standen ik vond de zachtst het fijnste mmmmmmmm. Ik deed mijn vinger uit mijn cutje streelde mijn clitje en ik kwam bijna klaar ineens hoorde ik wat schuiven ik kijk naar boven en kom van de schrik klaar wauw buurvrouw schreeuwt de buurman. Ik schrok ik dacht o nee hij heeft toch niet alles gezien. Hij fluite naar mij en zij jemig wat ben jij geil ik zij stttttttt ons geheimpje he. Hij knipoogde mmmmmmm zij die want mijn douce raampje stonde open. Ik zeg niets zij die tegn mijn vriendin ze is toch weg ik dacht heb ik wel weer want de buurman is tevens een goede vriend van mij.
Dit had ik nooid verwacht. We gaan nu nog steeds normaal met elkaar om af en toe knipoogt ie en ik lach dan. Hij fluisterd als zijn vriendin weg is mijn tijger he mmmmmmmmmm zeg ik dan en bloos ik een beetje zijn vriendin mijn buurvrouw heeft niets in de gaten gelukkig maar. Wat was dit geil. Hij zij ook het winde mij ook op in de wc kwam ik klaar toen ik aan je dacht wel een geil idee.
Aantal keer gelezen:
743
Beoordeel dit verhaal:
(10 beoordelingen)