Spannendverhaaltje.nl

Doodgewone maandag

-
21-08-2010
Zoals elke maandag werd het weer een spurt om na de laatste les mijn trein te halen, naar huis te fietsen, te eten om dan naar de sportclub te gaan. Vaak kwam ik daar al moe aan en was ik nog niet eens begonnen. Ook deze maandag volgde weer het normale ritueel. Na een uurtje te hebben gesquasht en daarna een uurtje en een half te hebben gefitnesst, dronk ik nog eventjes iets in de bar. Mijn oog was op een niet onknappe verschijning gevallen die mysterieus in het hoekje zat. Hij had dik, bruin haar tot aan de schouders, heldere ogen en zijn athletisch gebouwd lichaam was duidelijk te zijn onder zijn sportshirt. Ik voelde me op een vreemde manier aangetrokken tot deze man en voelde m’n gleufje nat worden… Wanneer hij opkeek en in de gaten had gekregen dat ik hem zat te begluren, wierp hij een goedkeurende blik naar me. Ik ben niet iemand die mezelf vaak zit op te hemelen, maar ik vind toch dat ik tot de « middenklasse » van knappe vrouwen behoor. Lang, stijl donker haar, heldere ogen, lange, gespierde benen, niet al te grote, maar voldoende borsten zodat die steeds lekker omhoog wippen, een slank lichaam met platte buik, een stevige kont en natuurlijk, een lekker geschoren kutje.
Ik vroeg mezelf of ik op hem zou toe stappen, maar bedacht dat ik maar beter naar huis kon gaan. Ik sprong op m’n fiets en volgde de weg die ik altijd neem. Wanneer ik de donkere dreef voorbij reed, hoorde ik een wagen startten.
Hij ging nu achter mij rijden, maar ik zag geen lichten op de weg. Mijn hart begon te kloppen en ik reed nu iets sneller, waarbij ook de wagen sneller ging rijden. Hij reed vlak achter mij en ik was zeker dat wanneer ik zou remmen, ik meteen de bumper zou voelen. Gelukkig was ik aan het laatste deel gekomen van mijn weg naar huis. Ik reed mijn oprit op en zag hoe de donkere wagen met twee gestalten nu op normale snelheid voorbij reed. Geen verdere aandacht gevende aan wat me daarnet overkwam, liep ik naar boven om me te douchen.
Ik dacht terug aan de man die daar in de sportclub zat. Ik voelde me weer nat worden… langzaam masseerde ik mijn borsten en voelde me al gauw supergeil. Ik zette de waterstraal iets harder en besproeide mijn lichaam. Mijn tepels stonden naar voor te pronken van de geiligheid en ik bracht de sproeiknop tot voor mijn kale kut. Ik liet het water op mijn venusheuveltje kletsen en het bracht me al gauw tot een orgasme… ik hield het niet meer. Ik moest iets in mij voelen… ik plaatste de doucheknop terug tot in het statiefje en bracht een vinger in mijn ondertussen, en niet enkel van het water, zeiknatte gleufje. Eén vinger, twee, drie,… mijn kut riep om meer… Ik draaide me naar de douchedeur om mij naar mijn kamer te begeven en mijn vibrator in mijn kut te rammen, toen ik door de bedampte ruit twee gestalten zag… Een rilling ging over mijn rug, maar tegelijkertijd vond ik het wel spannend. Ik stapte uit de douche en zag twee mannen staan…beiden in het zwart gekleed met een bivakmuts… ik had geen tijd om me af te vragen wat ze wilden. De ene greep me stevig bij de arm vast en bracht me naar mijn kamer. Ze draaiden de sleutel om en ik werd ruw op het bed geduwd. De man die me beet had genomen,graaide een paar handboeien uit zijn zak en ketende me vast aan mijn bed. De andere die eerst bij de deur stond, stond wat te frunikken aan een sporttas die ze blijkbaar al op mijn kamer hadden geïnstalleerd. Ik kreeg de kans niet om te kijken wat hij van plan was, want ik werd geblinddoekt. Een mond werd op mijn lippen geduwd en zei me dat ik maar beter zweeg. Ik voelde iets tegen mijn hoofd aangedrukt en nam aan dat het een pistool was.
Een grote hand masseerde ruw mijn borsten…ik voelde dat hij op mij kwam zitten en ramde enkele vingers in mijn zeiknatte kut. « Is ons hoertje al lekker nat ? » Terwijl hij razend snel heen en weer ging, kreeg ik een penis in mijn mond gepropt. « Zuigen, slet ! » Ik plaatste mijn lippen rond de lul en speelde met mijn tong rond de eikel. Ik proefde het voorvocht en nam hem steeds dieper in mijn mond, en terwijl ik kwam door het gevinger ging ik steeds sneller en harder zuigen. Een mond zoog mijn kut leeg… Er werd gewisseld van positie… Ik werd losgemaakt, maar werd in een stevige grip boven op één van de mannen gezet. Wat een gevoel ! Eindelijk kreeg ik de lul in mijn gleuf waar ik al die tijd onder de douche naar hunkerde. Ik ging tergend langzaam op en neer, maar werd gestimuleerd door een vinger in mijn kont om sneller te gaan. Ook mijn tieten kregen de volle beurt. Er werd aan gezogen, gelikt en aan mijn tepels getrokken. Weer kwam ik klaar…ook de man spoot me vol… ik likte de penis schoon, maar kreeg daar niet veel tijd voor. « En nu gaan we je eens laten schreeuwen », fluisterde een man in mijn oor. Hij plaatste me op mijn handen en knieën en ik wist wat er ging gebeuren. Ik schoof mijn kontje in de lucht, op zoek naar die lul die ik wist dat hij in mij ging komen. Ik voelde een man onder mij schuiven die me helemaal leeg likte, terwijl hij met een hand mijn heuveltje masseerde. Mmm… wat een gevoel…ik werd opnieuw zeiknat en kreeg het ene orgasme na het andere… Mijn zalig gevoel werd snel verstoord door een pijn…ik had al eerder lullen in mijn kont gehad en vond dit een zalig gevoel, maar nog nooit had ik een penis zo snel en zo bruut er in geduwd gekregen. Het was meer dan duwen,meer dan rammen, het was gewelddadig… het likken ging door, het werd heviger…ruwer…het trekken aan mijn tepels werd ook verhard… ik schreeuwde het haast uit van de pijn, maar ik herinnerde me het pistool dat ik in het begin tegen mijn hoofd had gevoeld. Mijn kont werd vastgegrepen, ik werd geneukt zoals ik dat nog nooit had gehad…kreunend kwam de man in mij klaar… mijn darmen werden vol gespoten met het sperma van deze onbekende.
Ik hield het niet meer… ik was totaal uitgeput… Terug werd ik omgedraaid en vastgeketend…een laatste lik in mijn kut, een laatste vinger die smerig en brutaal in en uit ging…een laatste stoot…een laatste keer die harde en stevige lul in mijn mond…de blinddoek werd afgedaan en ik keek in de lens van een videocamera… het besef ging door me heen dat dit alles werd opgenomen… De mannen stonden met hun rug naar mij en kleedden zich aan. Ik zag dat de ene hetzelfde lange, bruine haar had als die man in de sportclub…ik zuchtte, waarop hij zich omdraaide en een rare glimlach naar me wierp… De andere man- wat een lijf had die, ik was zeker dat hij het was met de grootste en lekkerste lul- was de camera ondertussen aan het opbergen, toen die sportclubvent me losketende…hij gaf me een ondeugende kus op mijn mond… « Nou, ik moest gewoon es weten wat er onder die sportkledij zat…bedankt ! »
De deur werd toegeslaan en ik bleef achter…naakt op mijn bed…kapotgeneukt…en tegelijkertijd alweer verlangend naar het avontuur dat ik meemaakte… Ik pakte m’n vibrator en zette het dingetje aan…
Aantal keer gelezen:
1181
Beoordeel dit verhaal:
(10 beoordelingen)