Spannendverhaaltje.nl

Dochter van een klant

-
21-08-2010
Dit verhaal is geschreven door GAP meer verhalen van GAP Laatst heb ik weer eens een nieuwe klant gemaakt. Nu is deze klant een man van rond de vijftig. De laatste keer dat ik langs kwam zag ik zijn dochter. Later bleek dat ze 23 jaar is. Een leuk koppie met donkere haren en een prachtig figuur. Ik schatte dat haar BH maat c70 is. Haar ronde kleine billen zaten stevig verpakt in haar jeans. Het ontging haar niet dat ik haar goed bekeek. Ik keek in haar blauwe ogen en ze liet haar tong langs haar lippen gaan. Haar glimmende lippen bleven in mijn geheugen gegrift. Na een leuke order geschreven te hebben gaf ik de man en zijn dochter een hand en vertrok.
Op de beurs in België kwam ik de klant met zijn dochter weer tegen. De dochter, Karin, zat tegen over me. Ze keek me indringend aan en rekte zich uit. Haar borsten, drukten tegen de stof van haar T-shirtje. Ze bleef me aan kijken. Ik stortte me weer op mijn handel om deze aan de klant te verkopen. Met een half harde lul bleef ik aan mijn tafeltje zitten toen ze vertrokken. Joyce, een collega van me, had alles gezien en kwam aan mijn tafeltje zitten. “Zo”, zei ze, “jij had een geil dondertje aan tafel”. Deze opmerking had ik niet van haar verwacht en zei tegen haar dat ze het goed had gezien. Toen ik opstond om mijn stalen goed op te hangen zei Joyce toen ze naar mijn kruis keek:”Het is je ook niet in je koude kleren gaan zitten”. En lachend stond ze op en liep met haar lekkere billen wiegend naar haar klant. Haar borsten duwde ze vooruit door haar schouders iets verder naar achteren te doen dan ze anders deed. De tepels van haar borsten, b-cup, toonden dat ze zelf ook opgewonden was geworden.
’s-Avonds in het hotel zaten we, ik en mijn collega’s, lekker te eten toen ik opeens een voet tegen mijn been voelde. Het was Joyce. Ze maakte me er op attent dat Karin en haar vader ook aan een tafeltje zaten te eten. Joyce liet haar voet tegen mijn been aan liggen en begon mijn been te strelen. Mijn lul begon te steigeren toen haar voet steeds hoger ging. Ik duwde haar voet weg met mijn hand, maar ze bleef volharden. Haar voet ging steeds hoger. Ik dacht:”What the fuck.” En liet haar voet verder omhoog gaan. Mijn voet liet ik waar die was, omdat ik mijn schoen niet uit kon krijgen. Ze duwde met haar voet op mijn kruis en wreef vervolgens met haar voet over mijn harde pik.
Na het toetje gingen we aan de bar nog een pilsje pakken. Het leek wel of Joyce mij negeerde. Naast mij kwam Karin zitten. Ze begroette mij vrolijk en we begonnen gezellig te kleppen. Ik was door Joyce al aardig opgewarmd en had enorme zin om mijn pik in een kut te proppen. Mijn hand legde ik op de dij van Karin. Omdat haar dij onder de rand van bar was, dacht ik dat niemand dat zag. Ik schoof mijn hand verder omhoog en duwde hem tussen de dijen van Karin. Ze zuchtte:”eindelijk” en deed haar benen uit elkaar. Door het dunne stofje van haar zomerse broek voelde ik haar kutje nat worden. Plotseling stond Joyce naast me en fluisterde in mijn oor of het lukte. Ik knikte en ging vrolijk verder. Ik duwde de mijn vinger en het stof van haar broek en slipje tussen haar lipjes. Ik voelde een hand op mijn dij en deze hand ging snel richting mijn kruis. Tot mijn verrassing was deze hand niet van Karin, maar van Joyce. Ze kneep stevig in mijn lul.
Helaas voelde ik dat ik enorm moest piesen en liep naar de wc. Ik ging maar op de wc zitten en toen mijn lul half slap was duwde ik mijn pik langs de wc bril en een forse straal kwam uit mijn pisbuis. Toen ik klaar was vond ik het jammer dat de dames mij niet gevolgd waren, zodat we op de wc hadden kunnen neuken. Bij de bar gekomen waren de dames verdwenen. Alleen mijn mannelijke collega’s hingen aan de bar, waarmee ik mijn laatste biertje nuttigde. Om half twaalf stapte ik met een slappe neuklat in de lift naar de 2de verdieping waar mijn kamer was. Ik liep naar de deur van kamer 202 waar Joyce sliep. Ik luisterde met mijn oor tegen de deur of ik iets kon horen. Ik hoorde niets en aangezien ik het kamernummer van Karin niet wist liep ik verder naar mijn kamer met het nummer 204. Aan de klink van de deur hing een “niet storen” kaartje. Ik was verbaasd want ik had deze niet opgehangen. Er stond iets op geschreven: Kamer 221, kusjes Karin en Joyce. Mijn lul begon al weer te steigeren en ik liep verder naar kamer 221. Met een snelle ademhaling en stijve pik klopte ik op de deur van kamer 221.
De deur ging open en Karin’s hoofd kwam te voorschijn. Rode wangen en ogen die loensde van geiligheid keken mij aan. Toen ze zag dat ik het was deed ze deur ietsjes verder open. “Kom binnen”, zei ze. Toen ik binnen was deed ze deur dicht en op slot. Naakt liep ze voor me uit en sprong op het bed waar Joyce met benen wijd op haar lag te wachten. Karin begroef haar gezicht tussen de dijen van Joyce. Het hoofd van Karin bewoog snel. Joyce kreunde luid en keek mij geil aan. Ik kleedde mij uit en ging onderuit in zo’n hotelkamer stoel zitten. Wat ik zag waren de billen van Karin, mooi rond en stevig. Ze lag met haar buik op het matras. De borsten van Joyce gingen snel op en neer van haar snelle ademhaling. Joyce trok haar tepels ver uit haar tepelhoven. Karin ging op haar knieën zitten en begon Joyce te vingeren. Ik zag twee vingers het kutje in en uit flitsen. Ze kromde haar vingers om de g-spot van Joyce te vinden. Aan het luider wordende gekreun van Joyce bleek dat ze het plekje had gevonden. Omdat Karin op haar knieën zat zag ik tussen haar dijen haar pruimpje. De kleine schaamlippen waren zodanig groot dat deze tussen haar grote schaamlippen uitstaken. Terwijl ik dit allemaal zo zag trok ik aan mijn harde pik. Mijn 19x5 cm grote pik stond kloppend in mijn hand.
Uit mijn dikke eikel kwam al wat voorvocht. Ik smeerde dit over mijn eikel uit. Ik trok lekker verder en elke keer als mijn voorhuid over het randje van eikel ging hoorde ik een licht soppend geluidje. Nog een straaltje voorvocht kwam uit mijn eikel. Dit straaltje veegde ik met mijn wijsvinger weg en likte deze zelf af. Ik proefde een licht zilte smaak. De dames verwisselden van positie. Nu lag Karin op haar rug en Joyce zat op haar knieën tussen haar benen. Zij dook met haar mond tussen de dijen van Karin. Nu was het de beurt aan Karin om te kreunen en te steunen. Een hand van Joyce masseerde een borst van Karin. Ik hoorde smakkende geluiden tussen de benen Karin vandaan komen. Het pruimpje van Joyce zag er totaal anders uit. Natuurlijk drijf nat gelebberd door Karin en deze stond al wijd open.
Omdat het kontje van Joyce iets over de rand van bed uitstak ging ik achter haar staan en ging iets door mijn knieën. Weer smeerde ik wat voorvocht over mijn eikel en vervolgens duwde mijn pik langzaam diep in de kut van Joyce. Ze kreunde dat ik haar poesje vol moest spuiten. Door al het getrek en de opwarm ronde in de bar was mijn eikel al aardig gevoelig. Ik neukte haar stevig en pakte haar borsten vast. Ik kneedde haar tieten en pompte mijn lul diep in de drijf natte neukgleuf.
Ze hijgde dat ze ging komen. Ik voelde haar kut nauwer worden. Karin riep dat ze moest komen en perste een paar flinke golven kutsap naar buiten. De kut van Joyce verkrampte en haar sap kwam uit haar gleuf en liep langs mijn pik en ballen. Ik hield het ook niet meer. Mijn eikel liet ik nog net in haar kut en spoot mijn kwakkie in haar pruim. Ik zei tegen Joyce dat ze met haar kut boven de mond van Karin moest gaan hangen. Terwijl ze boven de mond van Karin ging zitten liep er al wat sperma uit haar openstaande gleuf. “Nu persen”, commandeerde ik Joyce. Een flinke straal sperma liep uit haar kut zo in de mond van Karin. Nu dook ik tussen de benen van Karin en likte haar klit die duidelijk tussen haar lipjes naar buiten stak. Ze begon direct met haar heupen te draaien. Ik gluurde naar de kut van Joyce. Ik zag de tong van Karin de lipjes van Joyce schoon likken. Plotseling duwde ze haar tong zo ver mogelijk in de kut van Joyce. Joyce wilde hem blijkbaar dieper hebben en zakte met haar glimmende poes op de mond van Karin. Wild knijpend in haar tieten hijgde Joyce dat ze al weer moest komen. Ondertussen (toepasselijk woord he?) deed ik mij tegoed aan openstaande neukgleuf van Karin. Terwijl Joyce klaar kwam op het gezicht van Karin duwde ik 3 vingers in het roompotje van Karin. Met gekromde vingers vingerde ik haar zo hard dat ik haar billen van het matras lichtte. Met een gil kwam ze klaar en ze spoot een flinke straal geil uit haar kutje. Moe, maar zeker voldaan, lieten we ons op het vallen om even bij te komen. Joyce likte nog het gezicht van Karin schoon en Karin likte mijn vingers af.
Een half uurtje en wat gestreel later. Stond mijn pik weer in de houding. Ik werd op mijn rug geduwd en Karin ging met haar kutje boven mijn lul zitten. Langzaam liet ze mijn dikke eikel naar binnen. Omdat ze nog niet super nat was deed ze het voorzichtig. Kort op en neer en dan steeds dieper. Toen mijn dik geaderde lul helemaal in haar poesje zat. Bleef ze stil zitten. Het enige wat ze deed was met haar bekken bodemspieren knijpen. Een hemels gevoel. Haar haren zaten in de war. Haar tepels priemden naar voren. Ze begon te draaien met haar heupen. Zo wild als het vingeren en neuken zo net ging zo rustig ging het nu. Joyce keek toe en had twee vingers in haar kutje geduwd. Met een andere hand trok ze aan haar klitje. Kreunend keek ze goed keurend toe. Ik ging met mijn hoofd naar de uitnodigende tepels en beet er zachtjes op. Karin kreunde en zei dat ze het heerlijk vond. Ze liet mijn lul uit haar gleufje glijden en draaide zich om. Met haar rug naar me toe zakte ze weer over mijn lul. Ze vroeg aan Joyce of ze haar kutje en mijn lul wilde likken. Nou….dat wilde ze wel. Karin begon luider te kreunen toen Joyce haar klitje naar binnen zoog. Toen was het mijn beurt om wat luider te hijgen want Joyce zoog een kloot van mij in haar mond. Met een vinger bleef Joyce de klit van Karin bewerken. Karin werd nauwer en ik voelde haar klaar komen. Ze bleef rustig bewegen zodat Joyce haar climax kon blijven rekken. Volgens mij voelde ik Karin wel een minuut of twee verkrampen.
Al haar sappen voelde ik langs mijn zak lopen. Joyce likte dit natuurlijk weg. Door de nauwe kut en het gelik en gezuig aan mijn zak stond ik ook weer op knappen. Dit wilde ik nog niet en vroeg aan Joyce of ze mijn lul uit de kut van Karin wilde halen. Toen mijn lul uit de kut was werd mijn lul direct door Joyce gepijpt. Ik riep dat ik nog niet wilde komen, maar de dames zeiden dat we nog de hele nacht hadden en dat ik heus nog een keer kon komen. Mijn lul ik ging diep in de mond van Joyce. Mijn eikel werd langs de binnenkant van haar wang geduwd om vervolgens met plop uit haar mond te floepen. Daarna deed Karin het zelfde. Toen mijn pik weer in het mondje van Joyce zat zoog Karin mijn kloten om en om in haar mond. Ik hield het niet meer vol en zei dat ik moest komen. De dames hielden hun mond bij mijn eikel en vingen om en om mijn stralen sperma op. Ik spoot wel 8 stralen uit mijn pik. Mijn lul werd schoon gelikt tot dat hij weer slap was. Joyce kwam met haar kut op mijn mond zitten en zei dat zij nog maar een keer was klaargekomen en wij twee keer. Ik ging onder haar kutje vandaan en duwde drie vingers in haar kut en vingerde haar net zoals ik bij Karin had gedaan. Hard zocht ik haar g-spot. Ze gilde uit: “jaaaaaa, ga door”. Het duurde niet lang of bij haar spoot ook het geil uit haar openstaande kut. Karin duwde Joyce op haar rug om niets te missen van het sap. Likkend en smakkend genoot ze van de zoete smaak van Joyce. Ik keek op mijn horloge en zag dat het twee uur was.
We vielen met ons drietjes in slaap. Door Joyce werd ik op een verrukkelijke manier gewekt. Ik voelde iets nats aan mijn lul. Het was haar speeksel. Mijn slap lulletje had ze in haar mond gestopt. Ik keek naar rechts en daar lag Karin nog te slapen. Met mijn hand haalde ik mijn inmiddels half stijve lul uit de mond van Joyce en stond voorzichtig op. Ik pakte met mijn vingers een tepel van Joyce b-cupje vast en trok haar aan haar tepel van het bed. Met nog steeds de tepel tussen mijn vingers trok ik Joyce mee naar de douche. Ik drukte haar tegen de douche wand en begon haar te tongen. Met mijn vingers kneep ik hard in haar harde tepel. We tongden heftig. Zo heftig dat ons speeksel uit onze monden liep. Met mijn andere hand verkende ik haar kut. Deze was inmiddels drijf nat en stond al lekker open. Joyce trok aan mijn stijve neuklat en masseerde mijn ballen. Ik draaide haar om en liet haar met haar handen tegen de muur leunen. Ik ging op mijn knieën en likte haar van achteren. Haar kutje en sterretje maakte ik met mijn speeksel nog natter. Met twee vingers in haar poesje masseerde ik met mijn andere hand haar sterretje. Ik spuugde op haar sterretje en duwde mijn duim langs haar sluitspier. Toen deze soepel was duwde ik mijn andere duim er ook bij in. Toen ik mijn twee duimen er uit haalde stond haar sterretje mooi open.
Ik spuugde op mijn bikkel harde pik, wreef het speeksel uit en spuugde er nog een keer op. Een volgende klodder spuug kwam weer op haar sterretje. Met mijn eikel duwde ik het speeksel tussen haar sluitspier. Mijn eikel gleed soepel in haar kontje. Ik liet haar wennen en daarna duwde ik langzaam mijn gehele lul in haar mooie kont. Ze was de hele tijd verbazingwekkend stil geweest. Maar toen ik ging pompen, ging ze kreunen. Luider en luider. “Wat een lekkere geribbelde harde grote pik heb je”, riep ze. Ik neukte haar nu hard. Het kletsende geluid van huid op huid was goed te horen. Ze riep dat ik haar harder moest pakken. Dit was niet tegen dove mans oren gezegd. Ik beukte nu hard in haar. Ondertussen was ze zich zelf aan vingeren. Toen ik ander gehijg dan dat van ons hoorde keek ik richting de badkamerdeur. Daar stond Karin zich te vingeren. Ze keek ons geil aan en kwam naast ons staan. Zij bukte zich en ging haar eigen kont vingeren. Ik neukte Joyce nog steeds in een pittig tempo. Op een moment zei Karin dat haar kont ook soepel was. Ik haalde mijn lul uit de kont van Joyce en duwde hem in een keer in de reet van Karin. “Jaaaaa, lekker diep” kreunde ze. Ik zei tegen Joyce dat ze zo moest blijven staan. Een paar halen in de kont van Karin en dan weer een paar keer pompen in de kont Joyce. Natuurlijk liet ik hun borsten niet met rust. De dames zochten elkaars mond op. Met de tongen buiten hun monden waren ze goed zichtbaar aan het tongen. Zo wisselde ik de ene kont met andere kont lekker af tot dat ik op knappen stond. Ik zei tegen Joyce dat ze op vloer moest gaan liggen. Ik hield mijn eikel nog net in het kontje van Karin en spoot mijn lading bij haar naar binnen. Ik commandeerde Karin met haar billen boven het gezicht van Joyce en zei tegen haar dat ze mijn kwakkie in de mond van Joyce moest persen. Ik keek toe hoe een straal sperma tussen de sluitspier vandaan kwam en hoe dat straaltje in de mond van Joyce belandde. Na de laatste druppel stond Joyce op en begon met het sperma in haar mond met Karin te tongen.
Toen de dames klaar waren deden we douche aan hebben we elkaar nog lekker gewassen. Met de kleren van gisteren nog ben ik naar mijn kamer gegaan en heb me daar omgekleed, want deze dag is gewoon weer een beursdag.
Aantal keer gelezen:
749
Beoordeel dit verhaal:
(10 beoordelingen)