Spannendverhaaltje.nl

Dingen die gebeuren

-
16-08-2010
Ik was die nacht bij mijn vriendje blijven slapen, Johan, zo heet mijn vriendje, was al weg die ochtend om te voetballen. Ik rekte me uit en stapte uit bed. Ik had een t shirt van Johan aan dat net iets tot boven mijn knieen kwam. Ik had nog geen zin om me zelf aan te kleden en bekeek mezelf in de spiegel om te zien of het niet teveel opviel dat ik geen behaatje droeg.
Ik vergat wel dat door die wijde mouwen ik vanaf de zijkant wel erg inkijk had. Nog een beetje slaperig liep ik de slaapkamer uit en zag op de overloop dat de deur van de kamer van het broertje van mijn vriend nog dicht was. Stephan sliep zeker nog die luiwammes. Ik liep meteen zijn kamer binnen en gilde dat hij wakker moest worden. Ik liep op hem af en wilde de dekens wegtrekken. Angstvallig greep hij zijn dekens vast en trok ze krampachtig over hem heen. Nou ja zeg riep ik, ben je bloot ofzo, ik heb wel vaker een blote jongen gezien hoor giechelde ik. Nee Christa niet doen hoor zei hij meteen. Ik ging op de rand van zijn bed zitten en keek hem in zijn ogen. Wat is er Stephan zei ik moederlijk wat heb je te verbergen. Zeg ik niet. Oh is dat zo en ongemerkt duwde ik mijn hand onder de dekens. Hij voelde het meteen toen ik zijn been raakte, je laat het hoor gilde hij. Pas als j zegt wat er is. Oke Christa maar je moet beloven niet te lachen.
Ik heb 's morgens altijd een erectie weet je. Wat heb je vroeg ik alsof ik niet wist wat hij bedoelde. Een erectie Christa dan is hij stijf snap je.Aha zei ik en dan mag ik hem niet zien alleen maar omdat ie stijf is. Stephan knikte. Ook niet heel eventjes dan en ik keek hem smekend aan. Hij schudde van nee en ik vroeg hem of hij zo een bijzondere had dan.Ik heb een idee zei ik en stond op om naar zijn buro te lopen. Ik pakte een pen en een papiertje en kwam weer bij hem zitten. Jij schrijft een getal onder de tien op dit briefje, als ik raad wat je hebt opgeschreven mag ik hem zien en anders ga ik weg. Stephan haalde opgelucht adem bij de gedachte dat ik weg zou gaan als ik het verkeerd had en schreef vlug iets op het briefje. Vijf zei ik toen hij klaar was. Zijn wangen kleurden en hij liet me zien dat ik het goed had. Moet het echt Chris? Jazeker, doe je de deken zelf weg of doe ik het. Er kwam geen antwoord en ik trok de dekns maar weg.
Vol verbazing keek ik naar zijn toch best wel grote stijve piemel. Stephan draaide zijn hoofd om alsof hij niet wilde zien hoe ik keek. Ja zei ik toen zo kun je niet uit bed komen en ik heb ook nog geen zin eigenlijk. In plaats van weg te gaan kroop ik bij Stephan in bed die dit al minder erg vond omdat ik de dekens weer over ons heen had getrokken. Toch is het niet eerlijk zei Stephan opeens. Ik ben naakt je hebt me gezien en jij niet. Ik keek hem aan, als je wilt dat ik ook bloot ben moet je me uitkleden Steph. Ik dacht dat hij dat niet zou doen omdat hij dan weer onder de dekns vandaan moest komen maar Stephan verdween helemaal onder de dekns en trok mijn slipje uit. Triomfantelijk liet hij me even later zijn buit zien. Ik schrok er een beetje van maar voelde me nog veilig in mijn t shirt. Maar hij liet het er niet bij en sjorde mijn t shirt omhoog. Niet zo wild joh zei en hielp maar mee. Ik merkte hoe hij naar mijn borsten staarde. Stephan glimlachte van oor tot oor nu het gelukt was mij naakt in zijn bed te krijgen. Hij lag op zijn zij naar me te kijken. Ik ging ook zo liggen met mijn gezicht naar hem toe. Kom je wat dichterbij Steph ik heb het een beetje koud. Hij bleef stokstijf liggen dus ging ik maar naar hem toe.
Mijn borsten drukten tegen zijn borst en ik deed mijn arm om hem heen. Wat ben je lekker warm fluisterde ik terwijl ik ook zijn stijve piemel tegen mijn boven ben aanvoelde. Voorzichig durfde hij nu ook zijn arm om mij te leggen en zei dat ik wel lekker zacht voelde terwijl hij zacht over mijn rug kriebelde. Ik deed mijn ben knus over zijn been en Stephan trok zijn been iets op en schrok toen hij merkte dat het mijn warme kruisje was die hij tegen zijn bovenbeen voelde. Ik klemde zijn been tussen mijn benen zodat hij niet terug kon trekken en ik nog even kon genieten van het toch wel lekkere en spannende gevoel. Lig je lekker vroeg ik zacht maar heel lief. Stephan slikte en knikte. Op de trap hoorden we iemand naar boven komen, snel ruilde ik van plaats met Stephan zodat ik uit het zicht achter hem lag met mijn hoofd onder de dekens. De deur ging open en ik hoorde de stem van zijn moeder. Toen ik zo doodstil en bijna zonder te ademen onder de dekens lag kon ik het niet laten om met de topjes van mijn vingers over zijn langzaam naar beneden te gaan en zijn piemel aan te raken. Zijn piemel bewoog iets toen ik hem aanraakte en Stephans stem sloeg even over toen hij tegen zijn moeder sprak.
Hij kon nu niets doen zonder me te veraden en voor ik het wist had ik mijn vingers om zijn piemel geklemd en maakte kleine trekbewegingen. Zijn moeder verdween weer en de deur was nog niet dicht of hij vroeg me sissend wat ik aan het doen was. Vind je het niet lekker dan? Ja dat wel maar dit kan niet en dit mag niet. Ik begon wat sneller te trekken en zei, dus ik moet stoppen? Ik merkte dat Stephan begon te twijffelen. Onder tussen ging ik gewoon verder en pakte hem af en toe bij zijn ballen vast. Stephan kreunde zachtjes en zei niets meer. Hij draaide zich om zodat ik even moest stoppen. Ik pakte zijn arm vast en trok hem boven me op me. Stephan lag op me en ik zag zijn vragende blik in zijn ogen, ik knikte en zei zacht doe maar en drukte toen mijn lippen op de zijne en voelde meteen zijn tong tegen de mijne. Stephan zocht eventjes de weg ik trok mijn knieen op en liet hem binnen. Hij kreunde toen hij langzaam zijn volle lengte bij me naar binnen bracht.
Ik begon hem heftiger te zoen en pakte zijn billen vast. Voor Stephan was dit een teken en hij begon me zo lekker te neuken. Lekker langzaam maar zo diep. Ik was zo opgewonden en maakte me even los uit onze tongzoen en vroeg hem sneller te gaan. In een snel ritme ging hij verder en ik voelde dat ik gewoon klaar ging komen. Normaal had ik dat niet dat het zo snel kwam maar door alle spanning van het stiekum met hem neuken werd ik zo geil als wat. Ik zette mijn nagels in zijn billen toen ik klaar kwam. Ik kreunde zacht en werd bijna gek van dit heerlijke gevoel. Stephan was nog niet zover waarschijnlijk omdat hij toch wat te gespannen was. Ik duwde hem voldaan van me af en verdween zelf onder de dekens. Stephan zei niets en ik zocht onder de dekens zijn piemel. Hij voelde nat en plakkerig van mijn poesje. Ik besloot hem alles te geven en liet zijn stijve piemel in mijn mondje. Nu kreunde hij weer en begon ik zijn zalige pik te zuigen.
Af en toe haalde ik hem uit mijn mond en likte dan over zijn eikel. Christa klonk het zacht, ik ga komen. Ik was zo geil en opgewonden dat het me niets meer kon schelen, ik bleef gewoon zuigen tot ik het warme zaad mijn mond in voelde spuiten. Dit is lekker riep Stephan het uit. Ik kwatte mijn mond leeg want om het nou ook nog door te slikken was me weer te. Weer zoog ik aan zijn pik en weer spoot hij in mijn mondje. Hij bleef maar stijf dus kroop ik boven op hem en ging op zijn pik zitten. Stephan pakte mijn borsten vast en nu neukte ik hem.
Ik was wild en geil en het bed piepte en kraakte. Ik gilde bijna toen ik voor de tweede keer klaar kwam en Stephan spoot weer zijn zak leeg maar nu diep in mij. Uitgeput lag ik op hem, Stephan kom je er nog uit hoorde we op de gang.
Aantal keer gelezen:
681
Beoordeel dit verhaal:
(10 beoordelingen)