Spannendverhaaltje.nl

Dildo van mijn vriendin

-
21-08-2010
Dit verhaal is geschreven door Sannie meer verhalen van Sannie Mijn naam is Sander en ik woon samen met een geile vriendin, Cindy. Al sinds mijn jeugd heb ik biseksuele gevoelens. Zo kleedde ik me in het geheim vaak als meisje, hetgeen naarmate ik ouder werd ook serieuzer werd... Mijn eerste (en enige) keer met een man was vrijdag na Hemelvaart. Mijn vriendin was een lang weekend weg met haar vriendinnen, hetgeen ik altijd aangreep om lekker in haar lingerie te lopen. Zo had ik 's ochtends een strakke bh aangetrokken en een geil slipje met open kruis, zodat mijn lekkere lul heerlijk vrij kon 'bungelen'. Het was lekker weer en zodoende lag ik in de tuin wat te lezen in mijn sexy lingerie, toen de bel ging. Snel trok ik mijn badjas aan, zodat niemand mijn geheime gevoelens zou kunnen raden en liep naar de voordeur. Het was een postbode met een pakketje. Ik deed de deur open en de onbekende postbode deed direct zijn verhaal. Het was een vrij grote (ca. 1m90) redelijk knappe man van rond de veertig met een slank lichaam. Hij moest dit pakketje hier bezorgen, maar ik moest wel de portokosten betalen, aangezien mijn vriendin het waarschijnlijk besteld had. "Kom maar even binnen, dan pak ik even geld." Het was een donker pakketje, maar ik kon er niet uit opmaken wat er in zat. "Ik zal het even openen, zodat ik zeker weet dat ik het aan moet nemen." De postbode leek dit geen probleem te vinden en wachtte geduldig, terwijl ik het pakketje opende. Ik scheurde het karton open en een enorme roze dildo in een plastic verpakking kwam tevoorschijn...
Ik schaamde me kapot voor de bestelling van mijn vriendin. "Is die voor jou?" vroeg de postbode nieuwsgierig. "Eh... nee, voor mijn vriendin..." "Jaja... dat zeggen ze altijd! Ik weet zeker dat die dildo straks in jouw flikkerkontje zit! Hahaha!" "Nee hoor! Ik woon samen met een vrouw!" Zijn woorden en de gedachte aan die dikke dildo in mijn kont wonden me direct op, hetgeen zich vertaalde tot het verstijven van mijn blote lul... Ik kon de stijve niet onderdrukken, waardoor mijn lul mijn badjas een stukje oplichtte. De postbode aanschouwde dit tafereel met een brede lach op zijn gezicht:"Zie je nou wel, je wordt nu al geil van de gedachte die grote dikke dildo in je lekkere kontje te hebben." Hoorde ik dit goed 'lekkere kontje'? Ik wist niet hoe ik moest reageren, maar ik was nu wel erg benieuwd of de postbode ook homoseksuele gevoelens had. Ik trok de stoute schoenen aan en vroeg hem:"Geil jij daar ook op?" terwijl ik mijn badjas open liet vallen... Met grote ogen keek hij naar mijn halfnaakte lichaam in het sexy lingeriesetje met op kruis... Mijn lul stond fier vooruit en mijn buik sloeg vreselijk op hol. Ik stond hier in vrouwenlingerie voor een totaal onbekende man te pronken met mijn lichaam en mijn stijve lul... "Bevalt het je wat je ziet?" vroeg ik hem. "Eh... ja..." De goed gebekte postbode was nu toch echt even stil en wist geen woord uit te brengen. Ik deed mijn badjas uit en liep door de openslaande deuren naar buiten. "Kom je?" De postbode aarzelde even, maar volgde me uiteindelijk naar buiten. "Wat zie jij er geil uit zeg!" stamelde de postbode;"Hoe heet je?" "Sander. En jij?" "Marcel" "Kom eens hier Marcel. Wil je me even helpen die dildo uit de verpakking te halen, want het lukt me niet goed." Marcel stapte op me af, zonder zijn grote ogen van mijn lichaam af te wenden. Hij pakte de dildo uit mijn handen en scheurde de verpakking kapot.
Ik liep naar binnen naar de badkamer om wat glijmiddel uit de kast te nemen en liep direct weer terug naar buiten. Marcel zat in een tuinstoel en had zijn shirt inmiddels uitgetrokken... Hij had een redelijk gespierd bovenlijf en aan de grote bobbel in zijn broek te zien genoot hij van hetgeen zich tot nu toe afspeelde in mijn achtertuin. Mijn lul stond weer in volle glorie te pronken bij de gedachte aan zijn grote lul, die de ruimte nu wel kon gebruiken! Ik pakte de dildo van tafel en nam plaats op het ligbed. Ik lag op mijn buik met mijn heerlijke stijve lul tegen mijn buik aangedrukt en nam de deksel van het potje met glijmiddel. De grote dikke dildo nam ik in mijn linkerhand en bracht deze naar mijn lippen. Rustig en zorgvuldig nam ik het enorme gevaarte in mijn monden ik begon langzaam maar zeker steeds heviger te zuigen op dit lekkere hulpstuk... Met de middel- en ringvinger van mijn andere hand gleed ik in het potje, waarna ik deze direct tegen mijn kontgaatje aan drukte... Mijn vingers gleden soepel naar binnen, aangezien ik mezelf regelmatig verwende met een komkommer. In hoog tempo vingerde ik mezelf, terwijl Marcel zijn schoenen en sokken uit trok. De dildo was klaar voor mijn lekkere kontje en ik smeerde er voor de zekerheid nog wat glijmiddel op, aangezien hij wel 8 centimeter dik moest zijn... Voorzichtig drukte ik de dildo tegen mijn klaargevingerde kontgaatje. Centimeter voor centimeter gleed het enorme apparaat in mijn reet, terwijl ik de postbode geil en hoerig aan bleef kijken. Na enkele ogenblikken zaten vrijwel alle van de 25 centimeter in mijn reet en begon ik zachtjes neukbewegingen te maken... Steeds sneller en heftiger neukte ik mezelf met die heerlijke paal... Marcel ontknoopte zijn broek, stond op en liet zijn broek zakken. Hij had geen slip aan (wat geil!). Wat had hij een grote lul! Ik denk zeker wel 22 centimeter met een doorsnede van ca. 7 centimeter... Zijn lul was keihard en hij stapte op me af:"Zal ik het overnemen van je?" zei hij lief. "Lijkt me verrukkelijk! Maar doe het wel snel, want ik ben enorm geil!" Ik liet de grote dikke dildo los, terwijl Marcel met gespreide benen voor me op het ligbed kwam zitten. Hij zat nog niet of ik had zijn heerlijke grote lul al in mijn mond... Met 2 handen had ik zijn enorme pik vast en hevig zuigend en likkend voelde ik hoe hij over me heen zakte.
Hij pakte de dildo beet en neukte me hard en snel. Mijn lul schoof over het kussen en ik voelde hoe mijn eerste zaadlozing zich aankondigde... Bijna hysterisch zoog ik zijn grote lul en schoof ik over het ligbed. Ik voelde hoe Marcel verkrampte en hij spoot zijn grote ladingen zaad diep in mijn keel, terwijl ik mijn zaad op het kussen spoot... Marcel bleef me neuken met de overheerlijke dildo en stond even later op. Hij trok de dildo uit mijn geile reet en duwde deze zonder pardon in mijn mond. "Zuigen, slet! Ik wil dat je je eigen stront proeft!" Plichtmatig nam ik de heerlijke dildo in mijn mond en zorgvuldig likte ik hem helemaal schoon. Marcel draaide me op mijn rug en stak mijn benen in de lucht en legde deze over zijn schouders. Hij ontdeed me van mijn geile vrouwenslipje. Hij trok hevig aan zijn halfstijve lul, die hierdoor al snel weer in vol ornaat stond. Hij smeerde wat glijmiddel op 3 vingers en op zijn lul. Kort vingerde hij me en even later drukte hij zijn onderlichaam tegen het mijne... Ik voelde hoe zijn grote lul tegen mijn kontgaatje aandrukte en met een krachtige stoot schoot hij mijn jongenskutje binnen, waardoor mijn biseksuele lul direct stijf werd... Met lange en diepe halen neukte hij me, terwijl ik mezelf met 2 handen lag af te trekken... Hij pompte als een idioot in en uit mijn kokende reet... Heel mijn kontje was gevuld met vlees en dit gevoel was werelds! Voor het eerst werd ik echt geneukt en dit gevoel overweldigde mij. Ik stak 2 vingers in het nauwe kontgaatje van Marcel, hetgeen Marcel nog sneller deed neuken. Hysterisch schokte ik op de grote lul van Marcel en ik spoot mijn sperma tegen zijn buik, waardoor Marcel nog geiler werd en mijn darmen al snel volspoot met weer een flinke lading sperma...
Ik smeerde mijn sperma uit over zijn buik en Marcel liet zijn lekkere lul in mijn 'kutje' zitten en vroeg:"Was het lekker?" vroeg hij me. "Lekker? Geweldig!! Zo lekker ben ik nog nooit gekomen!!" antwoorde ik, nog genietend van het vlees in me. "Ik moet helaas gaan, anders komt mijn 'wijk' in de problemen. Wanneer kan ik je weer zien?" "Kom vanavond maar terug, dan zal jouw sletje zich weer geil aankleden en mag je me de hele nacht in mijn reet neuken! Afgesproken?" "Tuurlijk! Ik woon toch alleen, dus ik ben aan niemand iets verplicht! Trek je dan weer een geil lingeriesetje aan voor me?"vroeg hij me. "Doe ik, lieverd. Maar kom je wel snel, want ik mis je dikke lul nu al!" Die nacht heeft Marcel me 5 keer in mijn reet geneukt en hebben we de meest wilde standjes bedacht om elkaar keer op keer op te geilen... Na het weekend kwam mijn vriendin weer thuis en het eerste wat ze zei was:"En, heb je genoten van mijn nieuwe dildo?" Ze wist het! Ze wist dat ik mezelf met die overheerlijke dildo zou verwennen!
Aantal keer gelezen:
1747
Beoordeel dit verhaal:
(10 beoordelingen)