Spannendverhaaltje.nl

Dikke kont

-
21-08-2010
Dit verhaal is geschreven door peter meer verhalen van peter Ik loop over de galerij op de 10de verdieping, en ik voel mijn hart bonzen in mijn keel. Dit is de eerste keer dat ik echt een afspraak heb gemaakt via het internet, en ik volg de nummers als ze oplopen en steeds dichter naderen tot het afgesproken adres. Nummer 24, 26, 28 ... hier moet het zijn. Het huis ziet er gezellig uit, groene gordijnen, en een bloemetje naast de voordeur. Ik hoop maar dat alles klopt, dat het geen flauwe grap is. Als ik op de bel druk weerklinkt een ding-dong bel, en kan ik niet meer terug. Nog snel probeer ik te bedenken wat ik zal zeggen als ik op een verkeerd adres ben, als er iemand opendoet die nergens van weet... ik kan zeggen dat ik die-en-die zoek, of , of...
Dan gaat de deur open. Een paar lachende ogen kijken me aan, en daaromheen halflang, sluik haar. 'Hallo, ik ben Peter', zeg ik. 'En ik ben Natasja', je wenkt me binnen. Je vraagt of ik koffie wil, en ik moet bekennen dat ik daar wel trek ik heb. Als ik achter je aan loop naar de kamer betrap ik mezelf erop dat ik mijn blik laat dalen naar je billen, en hoe ze tijdens het lopen heen en weer rollen in je witte legging. Je lijkt me aardig, en je hebt precies het figuur waar ik dol op ben. Niet zo'n uitgehongerd scharminkeltje, maar een echte rondborstige volslanke rubensvrouw.
We drinken koffie, en kletsen over ditjes en datjes. Het is best gezellig, en ik vergeet bijna dat ik je nog maar zo kort ken. Dan valt er een korte stilte, en ik kijk recht in je ogen. De pretlichtjes die ik zie geven me een goed gevoel, en plotseling sta ik op en ga naast je op de bank zitten. 'He he, ik dacht dat je daar vast zat te roesten' zeg je, en je legt je hand op mijn knie. Op mijn beurt laat ik mijn hand over je been glijden, en voel hoe lekker zacht je bent. Dan zoenen we elkaar, eerst voorzichtig, maar voor ik het weet glijdt je tong in mijn mond en fluister je zachtjes 'kom maar lekker ventje, kom maar'.
Ik laat mijn handen nu over je hele lichaam glijden. Je benen, je billen, en je zachte buik voel ik onder mijn vingers door gaan, en heel voorzichtig gaan mijn handen onder je korte trui. We zijn opgewonden, ik kan het aan je zien, ik hoor je stem trillen van spanning, en ik voel een behoorlijke paal opkomen in mijn broek.
Plotseling sta je op. 'Kom mee', zeg je, 'ik heb een goed idee'. Je loopt voor me uit, en als ik opsta om achter je aan te lopen maak ik van de gelegenheid gebruik om mijn klem zittende pik iets meer ruimte te geven. We lopen de badkamer in, en je kijkt me ondeugend aan. Dan draai je je om, en bukt je om het stopje in het bad te doen. Je draait de kraan open, en een dikke straal warm water loopt bruisend het bad in. Ondertussen kijk ik naar die prachtig gevormde volle billen van je, en ik kom achter je staan. Ik leg mijn handen op je kont, en laat mijn vingers in de richting van je naad glijden. Je draait je snel om en kijkt me plagend aan. 'Eerst ga ik jouw eens even lekker badderen, lekkertje van me', hoor ik je zeggen. Je bukt je, en doet mijn sokken uit. Dan knoop je mijn hemd open, knoopje voor knoopje. Met een ruk is mijn T-shirt uit. Nu kan ik mijn opgezwollen stootstang echt niet meer verborgen houden. Je knoopt mijn broek los, en trekt hem naar beneden. Mijn stijve pik steekt recht naar voren, en mijn boxershort verandert daar niets aan. Als je hem naar beneden wilt trekken hou ik je tegen. 'Nu jij', zeg ik, en ik kijk je aan. Je wacht even, maar dan trek je langzaam je trui over je hoofd. Terwijl je met je armen omhoog staat pak ik je om je middel en kus je zachte buik. Je kreunt zachtjes, en ik lik je buik. Ik zie nu je opgezwollen tepels door je BH heen. Ik schuif mijn handen in je legging, en trek hem, samen met je slipje naar beneden. Dan sta je voor me, en ik zie je prachtige dijen, je volle, witte rondingen, je zalige venusheuvel, en daaronder je volkomen haarloze schaamlipjes. Ik geloof niet dat ik ooit een stijvere pik heb gehad als nu. Ik voel een enorme druk op mijn lul, alsof ik hem met elastiek heb afgebonden. Ik voel mijn eikel in mijn short prikken. Dan ontdoen we ons van onze laatste kleren, en gaan in het warme water zitten. We zoenen en we aaien, we tongen en we kreunen, en we betasten elkaars lichaam van top tot teen. Ik kom achter je zitten, en glijd met mijn handen langs je zachte middel omhoog, tot aan je zware hangborsten. Voorzicht kneed ik je harde tepels, en ik geniet van je kreunen. Dan laat je je hand van mijn pik naar mijn ballen glijden, en je speelt met mijn volgeladen zaadcontainers. Je hand gaat verder naar achteren, naar mijn kontje, en je vingers aaien door mijn bilnaad verder naar achter. Als je vinger zachtjes tegen mijn anus drukt, en je bijna naar binnen gaat spat mijn pik bijna uit elkaar.
Dan ben ik weer aan de beurt. Achterlangs, in het warme water, streel ik je zachte schaamlipjes. Mijn arm ligt door je bilnaad, en met mijn vingers ga ik steeds iets verder naar achter. Eerst kom ik langs je klitje, en je ik voel je trillen onder mijn handen. Dan glijd ik voorbij je lekkere kutje, en door je billen verder naar achter. Je kontgaatje is lekker zacht en rond. Ik voel met mijn vingers, en je kreunt als ik met mijn andere hand je tepel masseer.
Dan drogen we ons af. Twee zachte, lekker ruikende handdoeken, en we wrijven elkaar helemaal droog. We gaan naar de slaapkamer, en springen op het bed. Je borsten dansen op en neer, en ik grijp je nu stevig beet. We zoenen en likken en strelen, en dan zeg je: 'wacht, ik weet iets lekkers'. Je opent een lade van het nachtkastje en haalt daar een grote, roze vibrator uit. 'Ik zal jouw eens even een lekkere privť show geven' fluister je, en je gaat op je knieŽn voor me zitten. Je laat de vibrator over je lichaam glijden, richting je lekkere sappige kut. Dan buk je voorover, je doet je benen nog iets uit elkaar, en laat de dikke staaf bijna moeiteloos in je natte kut glijden. Met ťťn hand ben je je klitje aan het vingeren, en met je andere hand beweeg je de dikke roze staaf op en neer, erin en eruit. En ik zit achter je, ik kijk naar je dikke billen, en naar je borsten die heen en weer zwaaien. Dan houd ik het echt niet meer. Mijn pik is groter dan ik hem ooit gezien heb, en ik ga op mijn knieŽn achter je op bed zitten. Mijn hand glijdt langs je kletsnatte kut, en je kreunt en geilt lekker met me mee. Dan trek ik je billen iets uit elkaar, en zie je hete kontgaatje. Ik verzamel een beetje spuug, en laat het in je bilnaad lopen. Mijn kloppende, paarse eikel zet ik tegen je kontgaatje, en wacht tot het nat is van mijn spuug. Dan duw ik zachtjes, en wat ik nooit voor mogelijk had gehouden gebeurt echt. De dikke kop van mijn pik verdwijnt een klein stukje in je kontje. Niet helemaal, maar toch. Ik ben nu vreselijk opgewonden, en hoor ook jouw kreunen en gillen. Nog iets meer spuug, en opnieuw duw ik. Mijn hele eikel glijdt naar binnen, en ik begin te stoten. Je kont is strak, en mijn pik lijkt nu bijna ut elkaar te barsten. Na een paar bewegingen zie ik dat mijn pik nu helemaal naar binnen gaat. Voor het eerst in mijn leven geef ik een vrouw een beurt in haar kont. En het is zo strak, zo geil, zo smerig, ik wordt helemaal gek van het zuigende en soppende geluid, en ik geef je een knetterharde beurt. Bij elke stoot ga ik dieper in je kont, erin en eruit, tot mijn opgeladen ballen tegen je billen kletsen. We kermen en kreunen, gillen en likken, zuigen en steunen en ik hoor je hard klaarkomen. Ik voel het zaad komen, en ik kan het niet meer tegenhouden. Mijn pik zit zo strak dat het eerst voelt alsof er niets uit kan, maar dan spuiten vier, vijf, zes dikke klodders sperma krachtig in je kont. Ik kreun en blijf op en neer pompen, mijn pik glijdt op en neer in het geile zaad.
Later, veel later, als we allebei meerdere keren zijn klaargekomen liggen we nog wat na te hijgen naast elkaar. Dan sta ik op en kleed me aan. Ik kijk naar je, en je knipoogt naar me. Je loopt mee naar de voordeur, nog steeds helemaal naakt.
In de deuropening geef je me een laatste zoen. 'Mag ik nog eens terugkomen?', vraag ik. 'Natuurlijk', zeg je, 'voor een lekkertje als jij hou ik altijd een gaatje vrij'. Ik werp een laatste blik op je billen, en denk aan al het sperma dat ik daar heb achtergelaten.
Aantal keer gelezen:
1034
Beoordeel dit verhaal:
(10 beoordelingen)