Spannendverhaaltje.nl

Dientmeisje met geldproblemen (2)

-
16-08-2010
De morgen na ons eerste avontuurtje, was ik al vroeg wakker. Het was warm en ik kon niet meer opnieuw inlapen. Ik besloot eens bij Jacky te gaan kijken. In boxershort sloop ik naar haar kamer en de deur bleek niet op slot te zijn. Voorzichtig ging ik naar binnen. Ze sliep nog vast. Ze had enkel een laken op haar liggen. En been kwam eronder uit. Het laken lag op haar borsten. Ze had geen T-shirt of zo aan. Ik trok het laken voorzichtig wat lager en haar bruinige tepel werden zichtbaar. Ik voelde het al kriebelen tussen mijn benen. Snel ontdeed ik me van mijn storende boxershort en nam voorzich het laken van haar af. Ze was mooi.
Ze droeg enkele een stringetje. Mijn paal stond op springen. Ik ging boven haar staan, mijn voeten aan weerskanten van haar lichaam en begon me af te trekken. Veel moeite moest ik niet doen, want ik kwam al snel klaar. Doordat ik tekeer ging als een beest en hevig begon te kreunen, werd Jacky wakker. En op dat moment kreeg ze de volle laag. Ze verschoot zich enorm. Dikke stralen warme sperma plensden op haar neer. Zalig. Terwijl ik zonder iets te zeggen plaats nam in een zeteltje, wreef ze wat klodders geil van haar gezicht. "Aflikken" beval ik. Ze wierp me een gemene blik toe, maar bracht dan toch aar vinger naar haar mond om mijn sappen te proeven. Nu beval ik haar languit op haar bed te gaan liggen. Ze deed dit.
Ik gaf haar nauwkeurige instructies. Ze moest de sperma die zowat overal hing over haar lichaam uitwrijven. Ze moest zichzelf strelen, met haar tepeltjes spelen. Ze deed dit en na enkele minuten merkte ik dat ze het er al heel wat minder moeilijk mee had. Ik verplichtte haar achter haar slipje te glijden. Daarna moest ze dit uitdoen en haar benen spreiden. Ze deed dit en zo lag ze zich, op mijn bevel, te masturberen. Mijn slappe paal was ondertussen alweer paraat. Jacky lag zich met haar ogen toe te vingeren en ging er steed meer in op. Plots kwam ik in actie. Als ze wou klaarkomen, moest en zou het alleen door mij zijn. Vliegensvlug kroop ik op het bed. Ik duwde haar benen ver omhoog, en uit elkaar, en verplichtte haar die zo te houden.
Haar natte kutje stond opengesperd voor me klaar. Zonder aarzelen gleed ik mijn enorme neukstaaf tussen haar lipjes en begon aan een hels tempo te neuken. Ik ramde mijn pik zo hard in haar poesje, dat bij elke stoot haar borsten omhoogwipten. Het was een zalig gezicht. Ik riep dat ze klaar moest komen, en alsof ze zelfs dit op mijn bevel kon doen, kreeg ze een orgasme. Ze wilde niet, maar kon het niet tegenhouden. Ze draaide haar hoofd opzij, kneep haar ogen dicht en liet zich enkele kreuntje ontsnappen. Tegelijkertijd spoot ik een lading vers sperma bij haar binnen. Uitgeput viel ik op haar neer. Toen ik terug op mijn kamer kwam, kon ik weer inslapen.
Aantal keer gelezen:
738
Beoordeel dit verhaal:
(10 beoordelingen)