Spannendverhaaltje.nl

Die ene avond

-
21-10-2010
Met een knoop in mijn maag stap ik uit de auto. Nogmaals kijk ik op het briefje. Ja dit is het goede adres. Langzaam loop ik naar huis nummer 17. het is pikkedonker binnen.

Het begon een week geleden. Mijn man was voor zijn werk op reis en ik was gaan stappen met wat vriendinnen. Het was erg gezellig en de alcohol vloeide rijkelijk.
Al snel hadden we een paar jongens gevonden met wie het klikte. Mijn vriendinnen zijn nog vrijgezel en al snel stonden ze te zoenen met 2 van de jongens. Ik voelde me daar best ongemakkelijk bij en stond de overgebleven jongen een beetje verlegen aan te staren. Gelukkig vond hij het niet erg om gewoon gezellig te kletsen. |Halverwege de avond verdwenen mijn vriendinnen met de jongens. Ik baalde enorm, denk je gezellig meiden avond moet je alleen naar huis. De jongen met wie ik had staan te praten bood me aan om me naar huis te brengen. “ meer neit hoor gewoon vriendschappelijk” zei hij lachend/. Een beetje wankelend stond ik op en viel tegen hem aan. Ik volgde hem naar buiten. Hij liep naar een auto. Verbaasd keek ik hem aan. “Ik heb geen druppel gedronken ik zweer het” Inderdaad had ik hem niet zien drinken dus stapte ik in de auto. “Waar woon je “ IK noemde mijn adres en hij startte de auto. Tijdens het schakelen raakte zijn hand soms mijn been. Door de sfeer en de alcohol en het feit dat ik al een week zonder sex zat opende ik mijn benen iets. Zodat hij telkens mijn been raakte. Even keek hij opzij en legde voorzichtig zijn hand op mijn been. Zijn hand schoof zachtjes omhoog onder mijn rok. Even dacht ik er nog aan om te stoppen, ik was immers getrouwd. Het volgende moment bereikte zijn hand echter mijn string en schoof deze langzaam opzij. Toen zijn vinger door mijn natte kutje gleed was ik verloren. Dit voelde te goed om te stoppen. Zachtjes begon hij me te vingeren. Ik leunde achterover en liet het gebeuren. Zachtjes begon ik te hijgen. Hij trok zijn hand terug en zette zijn knipperlicht aan. Verbaasd keek ik hem aan. Hij wees naar het bord parkeerplaats. Te dronken en geil om nee te zeggen knikte ik. Op de parkeerplaats gleed zijn hand weer terug onder mijn rok op zoek naar mijn natte kutje. Hij stak er 2 vingers in en begon me te vingeren terwijl hij me zalig zoende. Hij duwde mijn topje omhoog en begon mijn borsten te zoenen. Voorzichtig duwde hij nog een vinger erbij. Nu bewoog hij ruwer harder. Hij ging steeds dieper naar binnen en ik voelde hoe ik ging komen. Nadat mijn hele lichaam sidderede van gevoel trok hij zich terug. Hij opende zijn broek en haalde zijn lul eruit die al overeind stond. Ik liet mijn mond erover heen glijden en begon hem te pijpen. Even later duwde hij me weg. Hij stapte uit de auto en maakte mijn deur open. Toen trok hij me uit de auto. “ Nee iedereen kan ons zien!” probeerde ik nog. Hij drukte me tegen zich aan terwijl hij in mijn oor fluisterde” ik wed dat je daardoor alleen maar geiler wordt” Hij trok me mee en legde me over de moterkap. Mijn tepels die op het metaal in de koude buitenlucht kwamen stonden meteen stijf. Even liet hij zijn lul door mijn lippen glijden. Ik werd gek van verlangen om geneukt te worden” neem me alsjeblieft neem me nu” smeekte ik hem.
Met 1 stoot drong hij diep in me en het benam me even de adem. Hard en wild begon hij me te neuken. Ik begon te kreunen en het zou me niks verbazen als ze het aan de overkant van de parkeerplaats konden horen. Toen spoot hij in me klaar. Hij trok mijn string van me af en ging weer in de auto zitten. Even bleef ik versuft liggen, maar toen drong tot me door wat ik had gedaan. Ik had mijn man bedrogen en iedereen had me kunnen zien. Beschaamd ging ik naast hem zitten en zonder een woord te zeggen bracht hij me naar huis. Thuis besloot ik mijn man niets te zeggen. Ik wilde hem niet kwijt dus het was beter dat hij niks wist. De volgende morgen kwam mijn man thuis. Ik vertelde eerlijk dat ik was uit geweest maar liet weg dat ik vreemd was gegaan.
Een paar dagen later kwam mijn man binnen met een brief. “ voor jou schat. Je hebt tocvh geen vriendjes he” vroeg hij lachend. Met een rood hoofd schudde ik nee. Ik nam de brief en toen mijn man onder de douche stond trok ik hem snel open.
Als je niet wil dat ik persoonlijk je string terug kom brengen meld jeje vrijdag op onderstaand adres om 8 uur.

Er onder stond een adres aan de andere kant van de stad. Verward dacht ik na. Mijn man moest donderdag weer weg voor het weekend. Dus het zou kunnen, want ik wilde niet dat hij iets merkte.

Tja en zo stond ik dus nu hier. Op het aangegeven adres. Ik haalde een keer diep adem en belde aan. alles wilde ik doen als mijn man er maar niet achter kwam. Ik wilde hem niet kwijt.
De deur ging open maar ik zag niemand. Ik zette voorzichtig een stap naar binnen. De deur sloot zich achter me en ik voelde iemand achter me staan. Ik voelde hoe er een blinddoek over mijn ogen gleed. “Niet bang zijn” Hij leidde me verdere woning in naar wat ik denk de woonkamer was.” Kleed je uit. Voorzichtig begon ik mijn kleren uit te trekken. Mijn bloes had zoveel knopen die door de zenuwen niet open wilde. Na enig prutswerk voelde ik de bloes van me afglijden. Nu mijn rok. Ik opende de rits liet hem op de grond vallen en stapt eruit.
In mijn zwarte setje stond ik daar. Ik opende mijn bh en gooide hem weg. Mijn string vond ik moeilijker en ik probeerde wat tijd te rekken. “ Ik dacht dat ik gezegd had uitkleden dat is toch iet zo moeilijk wel!” klonk het voor me. Ik schrok van de strengheid die doorklonk in zijn stem. Snel trok ik mijn string uit en schopte hem weg. Ik hoorde hoe hij op me af kwam lopen.Zacht gleden zijn handen over mijn borsten. Mijn tepels reageerden meteen door pijnlijk stijf te gaan staan. Zachtjes vervolgden zijn strelingen naar mijn billen. Hij begon ze te strelen en net toen ik begon te genieten gaf hij een tik erop. “ steek je handen uit” Een beetje angstig stak in mijn armen naar voren. Het volgende moment voelde ik koud metaal om mijn polsen sluiten.” Nee dit wil ik niet maak me los” riep ik “ Je praat alleen als ik er om vraag en anders zal ik je moeten laten merken wat de gevolgen zijn” klonk het bij mijn oor. Ik kreeg kippenvel van de toon in zijn stem. Van een kant maakte het me bang, maar het overgeleverd zijn aan hem had ook iets spannends. Ik besloot dat ik beter mee kon werken als ik niet wilde dat mijn man erachter kwam.

Hij trok me mee en legde me over een tafel. Mijn handen werden vastgemaakt aan de andere kant. Met mijn voeten raakte ik niet de grond en mijn billen staken zo omhoog. “zou hij me zo neuken” vroeg ik me af. Het volgende moment daalde er een klap neer op mijn billen. Verschrikt wilde ik wegspring maar ik kon geen kant op. De volgende klap kwam neer. En ik merkte dat het nu niet meer zijn hand was maar iets anders wat ik niet thuis kon brengen. Het leek op een zweepje met sliertjes. Hij begon afwisselt mijn billen te slaan. Na 10 slagen had ik het gevoel dat ze vuurrood waren en gloeiden. Hij wreef er even met zijn hand over heen. Zachtjes liet hij zijn hand door mijn kutje gaan. Ik voelde hoe nat ik was. “ vond ik dit lekker, dat was toch niet normaal” Hij lachte even” ik wist wel dat je dit lekker zou vinden Nog 5 schat” Hij begon me weer te slaan met het zweepje en ik voelde hoe ik ondanks de pijn ervan genoot. Ik begon te kreunen maar na de beloofde 5 stopte hij.
Bijna teleurgesteld was ik. Ik voelde dat mijn kutje dreef van het geil
Het volgende moment voelde ik zijn tong over mijn klitje gaan. Hij dreef 3 vingers bij me naar binnen en begon hard te bewegen onderwijl aan mijn klit zuigend. OOW jaa ik ga komen kreunde ik.
Ik voelde de spanning opbouwen in mijn lichaam en de ontlading was enorm. Uitgeput bleef ik liggen.

Hij maakte me los en duwde me op mijn knieën. Ik was te uitgeput om tegen te stribbelen. Hij duwde zijn lul tegen mijn mond. “zuig me leeg geil sletje van me” En duwde zijn lul zo diep mogelijk in mijn mond. Geil begon ik hem te zuigen. Ik liet mijn tong rondjes rond zijn eikel cirkelen en zoog hem dan weer helemaal naar binnen. Steeds sneller ging ik op en neer. Ik voelde hoe hij zwaarder ademde en zijn lichaam spande. Met een kreun spoot hij alles in mijn mond. Gewillig slikte ik alles door. Mm Hij smaakte lekker.

Aan mijn haren trok hij me omhoog en zoende me vol op mijn mond.
Hijlegde me weer over de tafel en ik voelde hoe hij met zijn lul weer door zijn lippen gleed. “wil je dat ik je neuk? Vroeg hij plagend
“ja alsjeblieft” kreunde ik smekend
“wie moet ik neuken” klonk het streng achter me
“ neuk me neuk je geile slet” bracht ik uit
Gevangen door geilheid durfde ik dit te zeggen hem te smeken me te neuken me geile slet te noemen. Hij stootte bij me binnen. En trok zich weer terug. Dit tempo hield hij even vol.|Telkens bijna eruit en dan in 1 stoot weer in me. Ik stond te draaien met mijn kont om zoveeel mogelijk van zijn stoten op te vangen.

Toen begon hij me hard te neuken. Ik kwam keer op keer klaar op zijn lul die in en uit mijn natte kut stootte.
Even trok hij zich terug. Hij zette zijn lul op mijn sterretje. “ nee dat niet dat wil ik niet “ riep ik meteen bang voor de pijn
Meteen volgde een tik op mijn billen
Ik wilde je niet horen praten had ik gezegd klonk het boos
Voorzichtig drukte hij door. Ik beet op mijn lippen om niet te schreeuwen van de pijn. Toen zat hij in me. even liet hij me wennen aan het gevoel. Toen begon hij langzaam te bewegen. De pijn maakte al snel plaats voor genot. “ ja neuk je geile slet spoorde ik hem aan. “neuk me in mijn kont”
Hij plaatste zijn hand op mijn klit en begon deze hard te strelen. Ik kwam klaar als nooit te voren en ik voelde hoe hij mijn kontje volspoot. Langzaam trok hij zich terug. Even bleven we zo liggen. “ Aankleden” hij duwde me mijn kleren in mijn hand en ik wilde de blinddoek af doen. Hij hield mijn hand echter tegen. OP tast kleedde ik me aan. Hij leidde me naar de deur en drukte me een envelop in de hand. Hij zette me buiten en toen ik de deur dicht hoorde gaan trok ik mijn blinddoek af.
In de envelop vond ik mijn string en een briefje:
Je weet me te vinden vanaf nu...
Aantal keer gelezen:
638
Beoordeel dit verhaal:
(10 beoordelingen)