Spannendverhaaltje.nl

De zus van mijn vriendin

-
21-08-2010
Nu ruim een halfjaar geleden hebben Esther en ik besloten om samen enkele bergen in de Alpen te gaan beklimmen met de fiets. In 4 dagen tijd willen we op en neer naar Frankrijk om de Mont Ventoux, Alpe d'Huez en Col de Madeleine te beklimmen. Esther is de oudere zus van mijn vriendin, heeft 1 zoontje, een man en ondanks dat nog altijd in het bezit van een heerlijk lichaam. Lekker stevig met heerlijke grote borsten. Ze is wat kleiner dan mijn vriendin, iets steviger maar met een fantastische uitstraling. Sinds ik haar ken kunnen we het dan ook goed met elkaar vinden. Bij het trainen heb ik al vele malen achter haar gefietst en me blind gestaard op haar heerlijke achterwerk. Nu is het dan eindelijk zover! Ik sta met mijn auto voor haar huis. Thuis heb ik net afscheid genomen van mijn vriendin en nu is Esther aan het afscheid nemen van haar man en zoontje. Ondertussen bind ik haar fiets achterop mijn auto. We stappen tegelijk in de auto en rijden richting Frankrijk. Onderweg kletsen we heel wat af. Als we zo’n 6 uur hebben gereden hebben we een diepgaand gesprek over Esther’s relatie, hoe zij haar toekomst ziet en wat haar dromen zijn. Ze vertrouwt me toe erg gelukkig met haar man te zijn, maar dat ze toch af en toe wel wat spanning mist. Meteen gaan er slechte gedachten door mijn hoofd over wat er vanavond wel niet allemaal zou kunnen gebeuren. Esther praat verder en vertelt me dat vooral hun sexleven spanningsloos verloopt. Daarna is het een tijd stil in de auto. Ik weet vrijwel zeker dat ik niet de enige ben die “slechte” gedachten heeft in de auto. Ik voel de sexuele spanning in de auto hangen.
Na goed doorrijden komen we in de Alpen aan bij ons hotel. Esther en ik checken meteen in en lopen door naar onze kamer. Om geld te besparen hebben we een tweepersoonskamer gereserveerd met twee losse bedden. Op de kamer aangekomen blijkt dat er alleen een groot tweepersoonsbed in de kamer staat. We lopen samen terug naar de receptie om aan te geven dat dit niet de kamer is die we hebben gereserveerd. Met veel moeite maken we het de receptionist duidelijk wat het probleem is. Geen van beiden spreken we goed Frans. De man geeft aan geen andere kamers beschikbaar te hebben. Esther en ik overleggen even en besluiten dan toch maar de kamer te nemen. Tijdens dit overleg zie ik haar ogen twinkelen. Aangezien we beiden enorme honger hebben droppen we snel onze spullen in de kamer en schuiven we meteen beneden aan voor het hoteldiner. Gesprekstof hebben we genoeg en we nemen lekker wat wijn bij het eten. Na het eten zijn we beiden moe en besluiten we nog wat op bed te gaan lezen. Morgen zullen we vroeg op moeten om de eerste berg te beklimmen. We liggen naast elkaar te lezen, maar ik kan mijn gedachten er niet goed bijhouden. Esther ligt slechts gekleed in een t-shirtje en slip naast mij op bed. Stiekem kijk ik over mijn boek heen richting haar benen.
Esther merkt het op en kijkt me lachend aan. “Zit je naar mijn benen te kijken, vind je ze mooi?” vraagt ze. “Ze zijn prachtig slank, afgetraind en lang”antwoord ik haar naar alle eerlijkheid. En dan gebeurd waar ik alle vele nachten van heb gedroomd. Esther draait zich op haar buik richting mij en zoent me vanuit het niets vol op mijn mond. Haar volle lippen voelen heerlijk en ik beantwoord haar tongzoen. Mijn handen zakken naar haar billen. Ik kneed haar stevige maar gespierde billen. “SSSTTT” zegt Esther als ze merkt dat ik wat wil zeggen “we gaan nu van elkaar genieten en praten hier na Frankrijk nooit meer over”. Langzaam zakken mijn handen naar haar kutje. Haar lippen voelen nat aan. Ik draai haar op haar rug, ga zelf op mijn knieën zitten en trek langzaam haar slip langs haar lange elegante benen. Als haar slip uit is nestel ik me tussen haar benen en lik ik langzaam op haar klitje. Ze kreunt van genot. Steeds sneller lik ik langs haar klit. Ondertussen bewerkt mijn vinger haar de rest van haar kutje. Al snel hoor ik haar ademhaling sneller worden. Plotseling klemt ze haar benen tegen elkaar aan, mijn hoofd komt hierdoor vast te zitten tussen haar benen en schokkend komt zij klaar. Zelf is zij duidelijk ook verrast dat ze zo snel klaarkomt en met een rood hoofd zegt ze me dat het lang geleden is dat iemand haar likte. Ondertussen ben ik zelf zo geil geworden dat mijn penis keihard is. Zodra haar benen ontspannen duw ik mijn penis daarom ook richting haar kutje. Die is zo nat dat hij makkelijk naar binnenschuift.
Haar grote blauwe ogen kijken mij aan terwijl ik haar vaststeek. Mijn penis schuif ik diep naar binnen en ik zie Esther’s ogen nog groter worden. “Wat issie groot” fluistert ze. Beregeil trek ik mijn penis terug, schuif hem hard weer naar binnen en begin haar met lange halen te neuken. Haar grote borsten blijven fier omhoog staan en ik neem haar rechtertepel in mijn mond en zuig erop. Steeds harder neuk ik haar, mijn handen steken onder haar billen en die duw ik zover mogelijk omhoog zodat ik zo diep mogelijk in haar kom. Esther merkt al snel dat ik bijna klaarkom. Ze fluistert me geil in mijn oor dat ik haar vol mag spuiten maar alleen als ik haar van achteren neem. Ik trek mijn penis uit haar en ze draait zich om. Ze ligt nu voor me op haar buik en steekt haar kont omhoog. Wat een heerlijke kont. Ze heeft een prachtige peervorm waardoor haar kont nog mooier uitkomt. Ik grijp haar kont en duw mijn penis diep in haar kutje. Ruw neuk ik haar van achter. Ik voel haar kutje samenknijpen, ze kreunt het uit. Vlak nadat zij nogmaals is klaargekomen kom ik ook. Ik stoot diep in haar en met lange stralen voel ik mijn zaad in haar spuiten. Zij zakt in elkaar en blijft stil op haar buik liggen. Een tijdje blijven we zo liggen terwijl ik mijn penis langzaam kleiner voel worden in haar kutje. De volgende dag hebben we zwaar gefietst en wat er na dat fietsen is gebeurd zal ik binnenkort hier nog wel een beschrijven.
Aantal keer gelezen:
632
Beoordeel dit verhaal:
(10 beoordelingen)