Spannendverhaaltje.nl

De zonsondergang

-
16-08-2010
Ze waren zojuist aangekomen op de camping, war ze een weekje een caravan hadden gehuurd. Hadden de auto uitgeladen en zaten nu net even te ontspannen. Onder het genieten van het glas fris besloten ze die avond in het visrestaurant in het dorp te gaan eten en daarna naar de zonsondergang te gaan kijken. Zo gezegd zo gedaan. Ze reden, na romantisch en intiem gegeten te hebben, met de auto naar de strandslag en stapten uit. Hand in hand liepen ze de zeeweg af tot ze op het strand waren, ze zochten een luw plekje uit de wind en gingen in het nog warme zand van een duinpannetje zitten. Wim sloeg zijn arm om Marijke heen en trok haar tegen zich aan. Met haar hoofd op zijn schouder zaten ze heerlijk te genieten van de prachtige avond en de zonsondergang die dadelijk zou beginnen. Toen het zover was dat de zon in de zee leek te zijn gezakt, keek Wim om zich heen en constateerde dat ze alleen waren en de andere toeschouwers het strand verlaten hadden. Hij liet zich achterover vallen en trok Marijke met zich mee. Op haar buik liggend met haar armen om Wim `s hals bleef haar niet veel meer over dan hem in zijn ogen te kijken en te raden wat hij van plan was. Marijke had een vaag vermoeden, maar hij zou toch niet….? Wim kuste en streelde haar op zijn gemak, ze waren al enkele jaren samen en Wim wist precies hoe hij Marijke warm moest krijgen. Hij kuste haar achter haar oor, en voelde hoe ze rilde van genot bij het liefkozen van haar lekkere plekjes. Hij streelde haar zijen, zakte af naar haar billen en kroop met zijn hand onder haar wijde zomerrok en streelde haar over haar zachte katoenen slipje. Toen hij voelde hoe ze kippenvel op haar billen kreeg gleed hij met zijn warme hand onder het elastiek en kneedde en voelde haar heerlijke elastisch stevige billen. Met kloppend hart wachtte Marijke af of Wim ook de bovenkant, het begin van haar bilnaad zou strelen, dat was een van haar favoriete plekjes. Even liet Wim haar smachten, maar toen kropen zijn vingers richting haar bilnaad, even later naar haar kleine roze gaatje, en kriebelde erover haar mooi rose anusje met zijn wijsvinger.
Hij masseerde het stukje huid tussen haar kontgaatje en haar kutje, en toen hij haar schaamlippen aanraakte voelde hij dat ze al drijf- en drijfnat was. Hij zette zijn tanden in de zoom van haar T-shirt en trok het met zijn mond een flink stuk omhoog. Hij wachtte eigenlijk tot de protesten zouden komen, zo van niet hier, op het openbare strand, maar haar commentaar bleef uit en dus ging Wim gestaag verder met Marijke op te winden. Hij schoof haar BH een eind omhoog en kuste de zijkant van haar kleine, stevige, recht vooruit staande borsten. Nog geen woord van Marijke dus Wim ging lekker verder. Hij sabbelde aan haar tepels, wreef zijn neus tussen haar borsten, kortom hij genoot er echt van. Hij sloeg haar rok een eind omhoog, gleed met zijn hand langs de voorkant in haar slipje, en streelde de haargrens van haar kutje.Langzaam maar zeker daalde hij af naar haar heerlijkheid, en toen hij de zijkant van haar schaamlippen streelde en haar liezen streelde, begon Marijke te kreunen en mompelen O, Wim, wat doe je dat lekker…. Met beide handen trok Wim in een beweging haar slipje van haar kont af en stopte het in zijn achterzak. Zoals ze daar lag, haar T-shirt helemaal omhoog geschoven en haar borstjes geheel ontbloot, haar rok opgeslagen tot over haar middel, haar heerlijke kutje nat en onbedekt, de knieën iets gespreid, beschenen door het flauwe maanlicht, was ze onweerstaanbaar, en Wim liet zich gretig voorover vallen en kuste haar venusheuvel, het kuiltje aan het begin van haar spleetje, en Wim wist dat ze er nu naar hunkerde gelikt te worden, dat was een van haar favoriete standjes. Hij snoof de heerlijke geur van de met sekshormonen overspoelde schaamspleet op, en met een zachte tongpunt volgde hij de lengte van haar schaamlippen tot haar achterste gaatje en weer terug. Eerst de linkerkant en dan de rechterkant, en weer terug. Geduldig ging hij met gelijkmatig tempo, langzaam maar zeker door, totdat hij voelde dat Marijke met haar kont begon te draaien. Hij rolde haar op haar buik, en ging hij verder met haar zachtjes te vingeren. Hij drukte zijn tong zachtjes tegen de aanzet van haar staartwortel, en met een kreun en een draai van haar heupen werd hij ontvangen. Zachtjes en tergend langzaam ging hij lager en lager, zijn tong langzaam bewegend tussen de heerlijke malse billen. Hij greep haar hand en legde die op haar ene bil en deed haar de billen ietsjes spreiden zodat hij voldoende ruimte kreeg nog lager te gaan. Toen hij haar kleine roze sterretje met zijn tong beroerde reageerde ze heftig door luid te kreunen en haar kontje wat omhoog te steken zodat hij alle ruimte kreeg. Hij duwde zachtjes met zijn tongpunt tegen het kleine strakke gaatje, en na enkele seconden voelde hij de spieren ontspannen en gleed zijn tongpunt een klein stukje haar kontje in. Wild met haar heupen kronkelend ontving ze deze behandeling en Wim had moeite haar vast te houden.
Hij likte en stimuleerde het stukje huid tussen haar kontje en kutje, en toen hij tijdens het likken van haar kontje haar klitje zachtjes tussen zijn duim en wijsvinger nam en er voorzichtig mee bewoog, begon Marijke plotseling luid te kreunen en hijgde “O, Wim, O god, ik kom klaarrrrrrrrrr….” Spastisch schokkend en met aangetrokken spieren bleef haar orgasme wel 30 seconden aanhouden, en toen ze begon te verslappen begon Wim wat zachter en langzamer te likken en vingeren en eindigde met het strelen en kneden en kroelen van haar buitenste schaamlippen en haar venusheuvel met het zachte dunne schaamhaar. Hijgend, uitgeput en nadat ze zich op haar rug had gedraaid, met een rood en warm hoofd lag Marijke achterover in zijn armen, sloeg haar vrije arm om zijn hals en kuste hem liefdevol. Hmmmm, het sap van mijn kutje smaakt heeeeerlijk, mompelde ze, en wreef met haar vlakke hand Wim genietend over zijn broek en zijn keihard geworden stengel. Ze drukte hem achterover en hij ging gewillig liggen. Marijke schoof zijn T-shirt een stuk omhoog en liggend met haar wang op zijn blote buik hengelde ze zijn piep uit zijn broek, en kriebelde met haar lange nagels zijn zak en rolde voorzichtig zijn ballen door haar zachte hand. Langzaam bewoog ze met haar nagels van onder zijn ballen naar zijn gespannen eikel, en toen ze met de topjes van haar vingers zijn voorhuid naar achter haalde welde er een grote druppel voorvocht uit zijn gaatje naar buiten. Genietend haalde ze haar hand langzaam omhoog en terug, de cirkel van haar hand, duim en wijsvinger zo hoog mogelijk aan de rand van zijn voorhuid en eikel. NNNnnnnnn… reageerde Wim, en wist, Marijke is een ware meesteres in de handjob. Langzaam en in een gelijkblijvend tempo ging Marijke verder, wetend dat het trage ritme hem botergeil maakte maar te langzaam was om hem klaar te laten komen. Haar andere hand schoof van achter af onder zijn billen door, en met zijn ballen in haar ene hand en zijn kloppende gespannen eikel in haar bewegende andere hand werd Wim steeds hitsiger. Toen Wim met zijn heupen begon te stoten kroop Marijke wat omlaag, ging er goed voor liggen en begon zijn voorhuid wat sneller op en neer te halen. Wim begon te grommen en spoot zijn lading hijgend en kreunend een eind de lucht in.
Uitgeput en met slappe knieën plofte Wim achterover in het warme zand, trapte zijn broek uit en trok het warme bijna naakte lichaam van Marijke genietend tegen zich aan. Haar schouderspieren wrijvend en haar rug en billen strelend lagen ze zo samen een tijdje te genieten tot ze de avondkilte over zich voelden komen en ze zich aankleedden. Verliefd zij Wim, haar aankijkend “Dank je wel lieverd, dat was heerlijk” “Geen dank, ik heb het met liefde voor je gedaan”, zei ze terug, en trok haar slipje en T-shirt weer aan. Na zich gekleed te hebben trok Wim Marijke aan haar hand overeind en met een arm innig om elkaar heen geslagen liepen ze op hun gemak naar de auto terug.
Aantal keer gelezen:
160
Beoordeel dit verhaal:
(10 beoordelingen)