Spannendverhaaltje.nl

De zonnebank bij onze buren

-
16-08-2010
Eindelijk geen de bel van het laatste uur op school. Ik deed de boeken in mijn tas en ging lekker naar huis. Eerst dronk ik nog een kopje thee met mijn moeder en ging toen naar de overburen. Onze overburen hebben op zolder een zonnebank waar ik altijd onder mag. Ik belde aan en mijn buurmeisje, ze net zo oud als ik, deed open. Hoi Naomi zei ze lachend mijn ouders zijn weg maar kom verder. Ik liep het huis in en Sandra mijn buurmeisje ging me voor de trap op. Je red het wel he zei ze nog en verdween weer. Ik kleedde me uit en ging lekker liggen zonnen.
Mijn buurvrouw had een soort schoonheidssalonnetje aan huis. Naast de zonne bank stond nog zo een massage tafel en verder zo een special stoel voor de gezichtsbehandeling. Na een half uurtje werd er op de deur geklopt. Mijn buurvrouw kwam binnen. Hoi Naomi, ik heb hier een nieuw middeltje, als je je hier mee insmeert na het zonnen word je mooier bruin. Ze had me wel vaker bloot gezien en dus stapte ik zzonder schaamte onder de zonnebank vandaan. Ga maar even op de behandeltafel liggen ik smeer je wel even in hoor. Ik ging op mijn buik op tafel liggen en mijn buurvrouw begon te smeren. Mijn buurmeisje kwam nu ook boven en trok haar kleren uit om te gaan zonnen.
Ik voelde de handen van de buurvrouw over mijn rug naar mijn kont en benen glijden. Draai je maar om schat. Ik lag nu op mijn rug en ze smeerde mijn gezicht in en mijn hals en mijn borsten. Je borsten moeten extra goed voor een beter resultaat. Ze deed nog wat van dat spul op haar handen en wreef heel lang over mijn borsten. Eindelijk was mijn buik aan de beurt. Ik moest mijn benen iets uitelkaar doen en mijn dijen werden gesmeerd. Dit kan ook wel een egaal kleurtje gebruiken he, met haar volle hand wreef ze zacht over mijn poesje heen. Door de gebruikte olien is het ook goed voor je schaam haar Naomi en ze bleef maar over mijn kruisje wrijven.
Af en toe voelde ik haar vinger tussen mijn lipjes door omhoog langs mijn klitje gaan. Zo riep ze op eens even blijven liggen om in te laten trekken. Ik moet zo weg doe jij Sandra ook zo even. Ik knikte en bleef liggen. Niet lang daarna was Sandra klaar zodat ze op de tafel ging liggen. Voorzichtig smeerde ik haar in. Mijn handen voelde haar zachte huid. Ze had net als ik naakt liggen zonnen dus haar billen moesten ook. Ze draaide zich om. Ze had best mooie borsten, iets groter dan die van mij. Ik deed een scheutje extra in mijn hand en smeerde ze in. Ik deed net als haar moeder heel lang over de borsten. Onder het smeren zag ik dat ze haar ogen dicht had en wareb haar tepeltjes harder geworden.
Ze deed haar benen erg wijd toen ik haar dijen bewerkte. Ik haalde even diep adem en wreef toen net als haar moeder bij mij met mijn hele hand over haar poesje. Ik voelde haar lipjes en gleed even over haar klitje, Sandra kreunde zacht. We waren allebei naakt op de warme zolderkamer en ik merkte hoe Sandra me bekeek. Dit is wel lekker zo hoor zei Sandra. Ik was druk doende dat ik al zeker tien minuten over haar kruis aan het wrijven was.Sandra bleef nog even liggen en ik ging op een stoel zitten we zaten wat te kletsen toen haar vader in zijn onderbroek de zolder opkwam. Haar vader wilde ook even een zonnebankje pikken. Hij zocht in een kastje naar een flesje om verbranding tegen te gaan.
Ik ben lekker door Naomi ingesmeerd zij Sandra, moet je ook laten doen pap. Sandra pakte haar badjas en liep weg. Nou als je wilt zei haar vader tegen me dan mag het. Ik zei dat het goeg was en trok zijn onderbroek uit en ging op de tafel liggen. Ik smeerde zorgvuldig zijn rug billen en benen in. Sandra heeft niets te veel gezegd erg lekker dit. Hij draaide zich om en ik kon mijn ogen maar niet van zijn piemel afhouden. Ik deed zijn borst en buik toen ik onder zijn navel kwam zei hij, als je verder niet wilt doe ik het zelf wel hoor. Ik heb A gezegd dus ook B zei ik lachend. Een scheutje olie in mijn hand en begon zijn piemel in te smeren.
Terwijl ik zijn piemel in smeerde en zijn zak zag ik hem langzaam groter worden. Het is maar goed dat buurvrouw me niet ziet he Naomi. Ik knikte je vindt het wel lekker zeker en ik voelde dat ik iets kleurde. Ik weet niet hoe het kwam maar op eens klemde ik mijn hand om zijn stijve piemel, hij is wel groot he buurman? Mijn mond viel open van verbazing toen zijn voorhuid wegschoof en zijn eikel te voorschijn kwam. Meisje meisje wat doe je met me was alles wat hij zei. Mijn hand was vet van de olie ik wreef over zijn ontblote eikel. Mijn vinger liet ik onder het randje van zijn eikel glijden en ik voelde zijn piemel iets schokken.
Ik pakte zijn piemel weer lekker beet en de buurman legde zijn hand op de mijne. Met zijn hamd liet hij mijn hand op en neer gaande bewegingen maken. Toen hij me losliet ging ik er mee door. Zijn harde piemel gleed steeds tussen mijn hand door en op zijn aan wijzingen deed ik het steeds sneller. Oh dit is zo lekker Naomi kreunde hij. Plotseling spoot zijn piemel krachtig en grote witte klodders kwamen op zijn buik terecht. Ik moest doorgaan van hem en bleef hem aftrekken tot er niets meer uit kwam. Ik pakte een tissue en veegde klodders van zijn buik. Nu mocht ik weer op de tafel liggen. Hij duwde mijn benen van de tafel zodat aan iedere kant een been hing. Met zijn middelvinger begon hij over mijn poesje te wrijven en mijn klitje.
Ik werd hier erg nat van en als vanzelf floepte zijn vinger in me. De manier waarop hij de vinger in me bewoog was zo lekker. Toen haalde hij zijn vinger uit me die helemaal glom zo nat was hij. De natte vinger draaide zacht rondjes over mijn klitje. Ik keek naar mijn buurman en zag zijn piemel weer omhoog staan.Ik moest op de tafel gaan zitten en mijn armen om zijn nek doen. Hij tilde me op en deed zijn handen onder mijn billen. Maar goed dat mijn buurman zo sterk was. Hij liet me iets zakken en ik voelde zijn piemel tegen mijn poesje komen. Nog een klein stukje zakken en ik voelde hem in me. Ik klemde me nog steviger om zijn nek terwijl hij me met zijn handen onde mijn billen omhoog en omlaag bewoog.
Ik voelde zijn grote piemel in en uit me gaan en werd helemaal draaierig van het heerlijke gevoel. Na een tijdje legde de buur man me op de grond en kwam op me liggen. Nu stopte hij zijn piemel weer in me maar negon sneller dan net ik voelde het ook veel dieper. Bij iedere stoot werd het gevoel lekkerder en het duurde ook niet lang voor ik klaarkwam. Hij stootte nog steeds door en met een zacht oh ja heerlijk spoot hij weer maar dit keer in mij. Hij ging van me af en maakte de zonnebank in orde. Ik had me aangekleed en was klaar om te gaan. Net voor ik de deur uitliep zei ik nog. Volgende week weer om deze tijd buurman. Hij knikte met een glimlach.
Aantal keer gelezen:
1134
Beoordeel dit verhaal:
(10 beoordelingen)