Spannendverhaaltje.nl

De wraak van de slavin (deel 1)

-
05-07-2011
Dit verhaal is geschreven door SMuisje
'Ow? Gaan we nu bevelen geven? Ook al kun je niks doen? Zozo... Jij durft...' Ik knipoog en lach gemeen... 'Ik meen het serieus! Maak me los! Je weet dat hier een grote straf op zit, hč? Als je me nu los maakt zal ik milder zijn!' 'I'm willing to take that chance.' Ik ga bovenop je buik zitten en jij probeert me van je af te schudden, maar tevergeefs...
Je rant en schreeuwt nog wat af. Je probeert de polsbanden los te krijgen, maar ziet dat ze vast zitten met slotjes. Ik loop naar de kast waar jij het interessante speelgoed bewaart. 'Blijf daar uit! Kappen nou!' 'UH! Stil zijn! En laat me je niet nog een keer hoeven waarschuwen, subje....'
'Mij subje noemen? Hoe durf je! Ik zet dit je zwaar bemmhpfmhpfm.' Voordat je jouw zin kon afmaken, had ik de ballgag in je mond gepropt. 'Dit zal je leren tegen je Meesteres uit te vallen. Hmmm eens even zien.' Ik grabbelde naast het bed, waar ik wat spulletjes had klaargelegd, maar jij kon niet zien wat. 'This one will suffice...' Ik pak een grote dildo en zie jouw ogen opensperren van angst.
Je houdt even je adem in en probeert jezelf wild los te maken. Ik kom ermee naar je toe en ga weer op je buik zitten om je in bedwang te houden. Met de dildo in een hand ga ik langs de binnenkant van jouw benen. Ik voel hoe je adem af en toe stokt wanneer ik dicht bij je bilspleet komt. Af en toe ga ik met het topje net in een van de pijpen van je boxershorts en zie aan je gezicht dat je echt niet wilt. Gelukkig kan er niet echt veel zinnigs uit dat mondje van je komen nu. Ik kijk je aan met een evil glimlach. 'Oké... Genoeg gedold... Dit was grappig en die blik in jouw ogen: Wauw!' Ik smijt dat ding op de grond.
Ik pak daarna een zweepje en begin hiermee over je lichaam heen te bewegen:'Je weet toch dat hoe meer je jezelf laat gaan, hoe lekkerder het wordt. Geniet er nou maar eens van.' Ik leg het zweepje weg en ga weer boven op je zitten, nu op je kruis.
‘Eens kijken hoe erg die van jou krimpen kan.’ Ik leg mijn ijskoude handen op je borst.
‘Deze kunnen wel wat warmte gebruiken...’ Je ademt vlug in en ik zie je huid kippenvel krijgen en je tepels opeens iets harder worden.
'Zo... Die zijn weer warm...' Ik kom weer naast je liggen en probeer oogcontact met je te houden, terwijl ik mijn zweep weer over je lichaam laat glijden en af en toe een klein tikje uitdeel. Jouw ogen pingpongen tussen mijn ogen en het zweepje wat je over je lichaam voelt.
'Ben je al braaf genoeg om dit ding uit je mond te nemen?'Je kijkt me aan met een scherpe blik en dat zegt voor mij genoeg. 'Dan niet, stout subje van me. Blijkbaar moet ik je nog een hoop bijbrengen.' Ik buig naar voren met mijn mond millimeters van jouw oor. 'Maar ooit zul je een braaf slaafje zijn hoor, mijn braaf slaafje.' Voordat ik weg draaide op het volgende attribuut te pakken, likte ik eventjes zwoel aan je oorlel. Ik voelde je hele lichaam trillen van opwinding.
Ik boog weer over de zijkant van het bed.
‘Kijk eens wat ik hier voor je heb.’ Het schemerde nog een beetje en je kon je niet herinneren dat je zoiets in je kast had liggen. Ik haalde het uit de zachte plastic verpakking en likte eraan.
‘Heerlijk… One of the deadly sins…. Lust, van Magnum…‘ Even overdonderd met het idee besef je ineens weer wat je mij had aangedaan. Hoe je die ijsklontjes over mijn lichaam liet glijden en mij zag trillen van de kou. Nu pakte ik je ervoor terug. Ik hield het ijsje net boven je borst en zag hoe er witte damp van het ijsje afkwam door het temperatuurverschil. Het ijsje begon te smelten en de druppels vielen op je lichaam. Na 4 druppels besloot ik het ijsje gewoon tegen je borstkast aan te duwen. Ik hoorde wat gemompel en kon daaruit opmaken dat je het waarschijnlijk wel koud vond. Ik trok het ijsje over je lichaam en liet een roze-witte spoor van ijs achter. Ik tekende wat verder tot je hele bovenlichaam onder zat. Het druppelde langs je zij naar beneden en in je navel.
‘Ik kan het laten opdrogen…. Maar dat zou zonde zijn….’ Ik at wat van het ijsje overgebleven was op en gooide het stokje weg. Ik haalde mijn vinger langs je zij en dat kietelde blijkbaar en likte verleidelijk het ijs van mijn vinger.
‘Dit gaat te langzaam.’ Ik dook voorover en likte het direct van je lichaam af. Je had het tegenstribbelen al lang opgegeven of je vond het gewoon lekker. Je wachtte in ieder geval af en sloot je ogen. Met mijn tong likte ik elk druppetje ijs op van je lichaam.
Uiteindelijk zat ik weer rechtop en keek ik je een beetje boos aan.
‘Subje! Hoe durf je hier zo’n zooitje van te maken. Je ogen gingen wijd open alsof je wilde zeggen dat ik loog, dat jij er niks aan kon doen.
‘Ja, dit is jouw schuld allemaal. Dit soort foutief gedrag moet afgeleerd worden. Eens bedenken welke straf hiervoor gepast is.’ Ik keek weer even naast het bed.
‘Ah! Ja! Deze kreeg je nog van mij tegoed.’ Ik pakte de tepelklemmen en pakte een van je tepels en kneep erin.
‘In dit soort kleine dingetjes kan ik toch geen klem zetten… Zooooo…’ Ik zag je lichaam kronkelen en hoorde wat hoog gemompel.
‘Hmmm… Wat denk jij?’ Je keek naar beneden en zag dat je ene tepel helemaal rood begon te worden, maar veel groter werd het niet.
‘Dan maar zo.’ Ik zette de klem op je andere tepel en dat leek weinig te doen. Des te langer ze opzitten, des te pijnlijker ze worden. Dat weet ik maar al te goed....
De andere klem hield ik in mijn hand en begon ermee te spelen. De klemmen zaten aan elkaar verbonden met een kettinkje, dus wanneer ik iets te wild met het klemmetje speelde, trok ik eigenlijk ook aan de andere die aan je vast zat.
‘Ach, hier, alsjeblieft.’ Ik zette de andere klem op de rode tepel en zag hoe je het je meer pijn deed dan je lief was. Weer kronkelde je allemaal kanten op.
‘Je kunt er niks aan doen. Je zit vast en kunt geen kant op. Laat de pijn over je heen komen en geniet ervan.’ Ik boog voorover en blies op je tepel. Weer rilde je en zag ik kippenvel verschijnen.
Ik ging boven op je zitten met mijn rug naar je toe. Ik streelde de binnenkant van je dijen, maar raakte je gevoelige plekjes niet aan. Ik boog wat meer naar voren om dichter bij je voeten te komen, maar voornamelijk om mijn kont mooier uit te laten komen. Toen besefte ik wat je me verteld had. Je kunt niet tegen kietelen! Ik stond op, liep naar het voeteneinde van het bed en lachte ietwat duister. Even was ik verdwenen en zag je me nergens. Wild keek je om je heen voor zover je kon. Ik kwam weer omhoog met een veertje in mijn hand. Langzaam bewoog ik mijn hand met veertje naar een van je voeten en je stribbelde harder tegen dan voorheen. Je kunt er blijkbaar echt niet tegen. Je kronkelde op het bed voor zover je bewegingsruimte had.
‘Wil je dat ik stop, subje?’ Je knikte hevig, maar ik bleef doorgaan.
‘Ik wil je zien zweten, heerlijk vind ik dat. Een zwetend, uitgeput subje op bed. De vraag is alleen, wil ik dit kietelend voor elkaar krijgen of toch maar op een andere fysieke manier?.’
‘Kietelen?’ Je schudde je hoofd.
‘Anders?’ Ik zag de twijfel in je ogen en je knikte voorzichtig. Ik liep naar de kast en je keek me vragend aan.
‘Ja, ik weet waar jij al je leuke speeltjes verstopt.’ Na een paar seconden grabbelen, kwam ik tevoorschijn met de elektrische vliegenmepper.
‘Weet je nog? Toen?’ Ik liep naar je toe en ging weer boven op je zitten.
‘Het is dat je handen vast zitten, anders had ik je zelf het knopje in laten drukken terwijl ik het tegen je aan hield. Ben eigenlijk best nieuwsgierig hoe jij erop reageert, zo’n schok tegen je tepel. Of je nog steeds je zo mannelijk kunt houden.’ Ik trok in een ruk de klemmen los en je tepels waren nog even rood en pijnlijk. Ik wreef met de vliegenmepper over je lichaam, beginnend bij je ene pols naar de ander, met mijn duim boven het knopje. Jij volgde de vliegenmepper met grote ogen en ik keek naar jou. Mijn blik was op jouw ogen gericht en de angst was duidelijk af te lezen. Ik hield het op je linker tepel en keek je aan met een doordringende serieuze blik. Ik zat klaar om het knopje in te drukken en jij bereidde je voor op de schok. Volgens mij had je geen idee wat je moest doen. Je keek naar de vliegenmepper en kneep je ogen dicht in afwachting van de pijn. Daarna keek je weer gewoon naar de vliegenmepper. Het niet weten wanneer het kwam, maakte je nerveus en onrustig. Ik vond je reactie geweldig om te zien en het feit dat ik je helemaal onder controle had was nog leuker.
‘Ik denk dat ik deze nodig heb.’ Het feit dat er opeens woorden uit mijn mond kwamen, deed je omhoogschieten. Je kwam tegen de vliegenmeppen aan en schrok meteen terug.
Ik klom van je af en pakte een blinddoek.
‘Nu moet je je echt over geven aan je zintuigen. Laat je erdoor leiden, je weet dat je het wilt.’ Ik zag je met tegenzin kijken en hoe je met je hoofd bewegingen maakte dat je niet nog een restrictie opgelegd wilde krijgen. Je kleren waren al merendeel uit, je bewegingsvrijheid was weg en je kon ook niet meer praten. Om nu ook niet meer te kunnen zien, zag je niet zitten. Met veel moeite wist ik de blinddoek om je hoofd te knopen. Ik boog weer voorover tot mijn mond weer een paar millimeter van je oor verwijderd was.
‘Laat je nou gewoon gaan. Dat maakt het alleen maar lekkerder.’ Je kon niet zien waar ik de vliegenmepper hield, maar je kon het wel voelen. Eerst op je buik, daarna naar je bovenbenen en daarna weer terug naar boven. Opeens voelde je het niet meer en je begon te proberen met al je zintuigen waar te nemen waar het zat.
‘Hier komtie.’
Je zette je schrap en hoorde de nare pieptoon die het ding maakt. Je probeerde te horen waar het vandaan kwam. Je hele lichaam schoot opzij toen je iets op je zij voelde. Ik trok de blinddoek los en pakte met één hand je wangen vast.
‘Subje! Hoe durf je weg te schrikken van mijn hand? Is mijn hand te min om jou aan te mogen raken?’ Je verbrak even het oogcontact en merkte op dat de mepper inderdaad aan de andere kant van je lichaam zat dan waar je het dacht te voelen.
‘Kijk me aan als ik tegen je praat en beantwoord mijn vraag!’ Ik gooide de vliegenmepper weg.
‘Als ik nu de ballgag verwijder, beloof je je dan te gedragen? Beloof je dan dat je alleen zult praten als ik het je toesta of als ik je iets vraag?’ Je knikte en ik verwijderde het ding uit je mond. Je had moeite je kaken op elkaar te zetten na die tijd dat het in je mond gezeten had.
Ik pakte het zweepje en ging ermee langs je benen omhoog en gaf een snelle tik op je boxers.
‘Dan mag je me eerst uitleggen wat dat daar is en hoe je eraan komt.’ Zelf had je blijkbaar, zoals aan je gezichtsuitdrukking te merken was, niet door dat je ondertussen een stijve gekregen had.
‘Uhm… uh… tja… uhm…’ ‘Wat zeg je, subje? Ik versta je niet? Of moet ik je nu ook nog eens leren praten?’ ‘Nee… Ik bedoel…’ Ik gaf je een klap op je buik.
‘Nee wat?! Leer met twee woorden praten, subje!’ ‘Nee, Meesteres. En ik weet eigenlijk niet wanneer het gebeurd is, maar het was denk ik ergens bij het punt waar jij…’ Weer volgde er een klap en schokte je.
‘Het is U, sub! Jij hebt nog veel te leren zie ik. Een ding wat je moet onthouden is ook dat het niet MIJN schuld was. Dat jij een stijve kreeg heb je jezelf aangedaan. Dat begrijp je toch wel?’ ‘Ja, Meesteres.’ ‘Goed zo, braaf subje van me.’ Ik wreef over je hoofd. Je sloot je ogen en genoot ervan.
‘Zozo subje, geniet je ervan?’ ‘Ja, Meesteres.’ ‘Geniet je hiervan?’ Ik ging over je heen liggen, schoof mijn hand je boxer in en begon over je lul te wrijven. Ik voelde je lichaam onder me kronkelen en je probeerde tevergeefs je gekreun in te houden. Ik bleef even doorgaan en zag je genieten. Je ogen had je gesloten en voor zover je kon, kantelde je jouw hoofd naar achteren. Ik klemde mijn hand om je kaak.
‘Kijk me aan, sub! Ik vroeg je iets!’ ‘Ow ja, Meesteres… Ik geniet…. Ontzettend…’ (Als je genoten hebt van het verhaal kan je reageren naar smuisje@live.nl)
Aantal keer gelezen:
660
Beoordeel dit verhaal:
(10 beoordelingen)