Spannendverhaaltje.nl

De wens

-
21-08-2010
“Jan, kom eens achter je pc vandaan en naar beneden!” schreeuwde Carla naar haar man, die weer eens achter zijn computer zat. Met een zucht liep Jan de trap af. ‘Net nu ik naar the Hun’s Yellow pagina zit te kijken,’ dacht hij. “Wat is er schat? Moet je nog koffie? Is dat het?” “Nee Jan, we gaan een spelletje spelen,” zei Carla een beetje mysterieus. “Ik heb je pc eens nagekeken en gezien welke sites je allemaal bezoekt.” Jan werd een beetje rood. ‘Hoe kan dat nu?’ dacht hij. ‘Ze weet niets van computers.’ “Ja, je denkt zeker dat ik niets van computers af weet hè?” ging Carla verder. “Maar je weet toch dat je neefje, de computerexpert, langs is geweest en die heeft mij jouw geschiedenis laten zien. Het was nogal wat.” “En nu?” vroeg Jan. “Nu gaan we een spelletje doen waarvan ik denk dat jij dat wel lekker zal vinden. Als eerste ga je naar boven en trek je je pyamabroek aan en neem je mijn lange lieslaarzen naar beneden.” “Wat ga je doen dan?” “Dat zie je straks wel. En nu lopen!” Jan liep de trap op en trok zijn spijkerbroek uit. In de slaapkamer zocht hij naar zijn pyamabroek en trok die aan. Uit de kast haalde hij de lange lieslaarzen die hij ooit eens in een opwelling had gekocht via internet. Hij had gehoopt dat zijn vrouw die laarzen wel eens aan wilde trekken, maar ze had het maar vier keer gedaan. En ze deed het alleen maar om hem te plezieren, want zelf vond ze er niets aan.
Jan liep de trap af de woonkamer binnen en gaf de laarzen aan zijn mooie vrouw. “Wat gaat er nu gebeuren?” “Dat zal je wel zien, Jan” Carla trok haar ene laars aan en keek daarbij af en toe naar haar man. Ze zag hem slikken. Ze ritste de laars dicht om vervolgens de tweede aan te trekken. Toen ze ze aanhad beval ze Jan dichterbij te komen. “Laat je broek zakken,” zei ze. Jan wilde vragen waarom dat moest, maar toen hij zag dat ze nogal streng keek voldeed hij aan haar verzoek. “Ook je onderbroek!” Jan liet zijn onderbroek zakken tot zijn enkels en keek zijn vrouw afwachtend aan. Carla ging met haar handen door haar opgestoken haar en haalde er een klemmetje uit. Ze zette die op zijn balzak en kneep er nog even in om er zeker van te zijn dat het goed vastzat. “Wat doe je?” vroeg Jan met onzekere stem. “Laat me schat.” En weer ging ze met haar handen door haar haar en pakte het volgende klemmetje. Ook die zette ze op zijn balzak en nu tikte ze zachtjes tegen zijn zak aan. “Oei,” zei Jan. “Stel je niet aan Jan. Ben jij nou een vent die naar die vrouwen op internet zit te kijken en zit te genieten van hoe zij worden mishandeld? Ja ik heb ze ook gezien hoor die vunzige plaatjes. Nu wordt het eens tijd dat jij dat zelf eens gaat beleven!” En weer zette ze een klemmetje op zijn zak en trok gelijk zijn onderbroek naar boven. “Au!” gilde Jan. “Stel je niet zo aan, man.
Ik wil dat je mijn laarzen schoonlikt en wel nu!” “Maar die klemmen doen zo zeer!” “Niks mee te maken. Likken” Per ongeluk schoot Carla uit met haar laars. Precies tegen de ballen van Jan. “Au!” gilde Jan weer. “Nu ben ik het zat,” zei Carla. “Naar boven.” Als een mak lammetje ging Jan naar boven. Ze liepen naar de slaapkamer. “Kleed je uit!” beval Carla. Langzaam kleedde Jan zich uit en ging op bed liggen. Carla pakte wat riemen en bond Jan vast aan het bed. “Zo nu kan je voorlopig niet weg,” zei ze met een glimlach. “Wat ga je doen?” Uit de kast pakte Carla een theedoek en bond dat om het hoofd van Jan. “Als het goed is zie je nu niets meer.” “Klopt,” zei Jan. “Dat is mooi,” zei ze en liep weg. Daar lag Jan te rillen op het bed. Het was niet echt warm in de slaapkamer, maar even later hoorde hij dat zijn vrouw weer in de buurt was. Hij hoorde het geluid van latex handschoentjes die ze aantrok overduidelijk. Met een lichte knal liet ze ze los en een erectie diende zich aan. “Wat zie ik daar?” vroeg Carla. “Wat gaan we doen?” “Niets, schat,” zei Jan. Carla zette nog een paar haarklemmen op zijn zak en één op iedere tepel. “Zo hoe voelt dit nu?” “Een beetje pijnlijk schat.” “Dat is mooi. Let nu maar eens op.” Een hete gloed viel op Jan zijn zak. Aangezien hij niet wist wat het was gilde hij het uit.
Carla smeerde snel met haar handschoentjes het kaarsvet uit over Jan zijn zak en gooide ondertussen de volgende lading erbij. “Hier hou je dus ook van, hè viespeuk? Ja, ik zag het wel op die sites van jou.” Ze liet het kaarsvet rijkelijk vloeien over zijn lichaam. Jan kon er nu wel tegen. “Als laatste onderdeel heb ik nu nog dit voor je,” zei ze. Jan hoorde even niets maar merkte ineens dat zijn vrouw haar vinger tegen zijn anusgaatje aandrukte. Hij werkte even tegen, maar zijn vrouw was niet voor één gat te vangen en drukte door. “Ahh!” gilde Jan. “Mond dicht!” beval zijn vrouw en voor straf bracht ze er een tweede vinger in. Ze draaide haar vingers in het rond om zijn kringspier op te rekken. Weer gilde Jan het uit en voor straf bracht zijn vrouw er een derde vinger bij. Voor Jan het wist waren de vingers er al weer uit en zat ze boven op hem. Zijn penis was nogal flink stijf en langzaam liet ze zich boven op hem zakken. Met heftige bewegingen schoof ze op en neer. Ondertussen rukte ze de klemmen van zijn tepels en zak. Ze voelde hoe Jan klaar kwam. Klodders sperma schoten richting haar baarmoeder. Hijgend stond ze op. Ze bleef wijdbeens boven Jan staan. Het sperma droop uit haar kut boven op het lichaam van haar man. “Schat dit was lekker. Je hebt mijn dromen uit laten komen. Dank je wel!” Carla stapte van het bed af. Met haar handschoenen nog aan smeerde ze het sperma door het hard geworden kaarsvet heen. “En nu douchen!”
Aantal keer gelezen:
647
Beoordeel dit verhaal:
(10 beoordelingen)