Spannendverhaaltje.nl

De vrouw van mijn vriend

-
16-08-2010
Het is dinsdag mijn vrouw is op haar werk en ik ben vrij. De telefoon gaat over en het is mijn vriend die vraagd of ik zijn vrouw even naar de stad wil brengen en ophalen omdat ik toch thuis zit en hij op weg is naar duitsland. Ik had toch niets te doen dus ik stemde toe. Het was ondertussen 1100 uur toen ik naar hun huis toe reed. Zijn vrouw deed de deur open en vroeg of ik nog even naar binnen wilde komen want ze moet zich nog aankleden, alleen tot mijn schrik ze stond met zo'n nachtjapon waardoor je bijna alles kan zien. Ik had er nooit bij stilgestaan wat een mooie en aantrekkelijke dame dit was ze had zeker cup d borsten en een hele mooie lijn . Ze hadden ook nog 1 kind en die had ze op dat moment nog op haar schoot, en vroeg of ik hem even wil overnemen zodat zij zich snel kon aankleden, toen ze die kleine aan mij gaf raakte ik per ongeluk haar borsten aan en ik voelde gewoon dat ze dat wel eens expres gedaan zou kunnen want het duurde toch even deze gebeurtenis. Nadat ze was aangekleed zijn we dus naar het centrum geweest en waren al met 2 uurtjes terug omdat haar baby moest slapen. Ze vroeg of ik nog zin had om binnen te komen en om die kleine in bed te stoppen, ik vond dit wel goed want anders zat ik toch maar thuis, en weer bij het overpakken raakte ik haar borsten aan waarbei ze een beetje moest bloosen dit keer.
Nadet ik die kleine in bed had gestopt had zei wat te drinken in geschonken, en ze had wat makkelijks aangetrokken weer zoiets wat lekker doorscheen waardoor je al haar lichaamsdelen kon zien maaar dit keer moest ik me echt inhouden om naar haar te gluren omdat ik bang was dat het zou opvallen. Maar zei ging er steeds uitdagender bij zitten benen overelkaar en zo en nog eens opstaan om drinken te pakken en ver voorover buigen waardoor ik prachtig uitzicht had op haar borsten. Ze vertelde me dat haar man de laatste tijd erg vaak in het buitenland was en dat ze zich ernstig verveeld in huis en dat ik vaker langs moet komen. Ze vroeg of ik wat wilde eten en liep ondertussen naar de keuken en moest iets van hoog uit de kast pakken, dus ze pakte er een trapje bij en vroeg aan mij of ik het trapje wilde vasthouden omdat ze anders bang is , zodoende stond ik onderaan de trap en keek zo in haar string en naar haar bortsen o wat waren ze mooi ik hield het niet meer en juist opdat moment struikelde zij van het trapje en viel in mijn armen, bij deze gebeurtenis had ik haar om haar middel met een arm en met die andre om haar onderlijf. Ze deed of ze geschrokken was en omhelsde mij ook en begon mij te kussen in mijn nek, ik wist niet wat mij overkwam en tilde haar mee naar boven zonder er bij natedenken en begon haar te zoenen even realiseerde ik mij dat dit de vrouw van mijn bbeste vriend is en zei dat we dit niet konden maken, waarbij zei antwoorde door mijn gulp opente trekken en mij met lange halen begon te pijpen. Ik had het niet meer van de spanning en spoot zo een lading diep in haar keelgat. Vevrolgens ging zei op haar rug liggen en trok mijn hoofd naar haar lekker geschoren kutje toe en beval me haar te laten komen ik likte haar haar mmaar even en ze kwam al gauw gillend klaar. Nu begon ze meer weer te pijpen en nadat mijn lul weer stijf genoeg was ging ze op haar hondjes voor mijn lul zitten en vroeg of ik haar de hele dag wil neuken overal in haar lichaam, dus ik zette mijlul voor haar kutje en begon met lange jhalen te neuken en lekker strak en nat kutje ze had onvoorstelbaar.
Na een tijde voelde ze mijn paal kloppen en zei dat ik nog niet moest komen , want ze wilde nog in haar kontje geneukt worden, ik haalde hem uit haar kutje en zette hem zo voor haar aarsje en begon deze ook met flinke stoten te beuken en ze gilde het uit, neen me neem me riep ze alleen maar. Blijkbaar was mijn lul toch te groot voor kontje omdat ze begon te schreeuwen van de pijn en ze draaide zich om en nam mijn lul weer in haar mond en een flinke lading zaad spoot ik ook nu weer diep in haar keelgat.ze slikte alles door. Na een half uurtje op het bed te hebben gelegen rusten beloofden we elkaar deze gebeurtenis voor ons te houden, en dat ik vaker langs zou komen om met haar naar het centrum te gaan.
Aantal keer gelezen:
621
Beoordeel dit verhaal:
(10 beoordelingen)