Spannendverhaaltje.nl

De vriendin van mijn zusje

-
16-08-2010
Inmiddels is het alweer vijf jaar geleden maar ik weet het nog goed. Mijn zusje was toen 18 en haar vriendin ook. Ik was toen 19. Zij kwam regelmatig langs en ik had nooit echt oog voor d'r. Ze bleef vaak eten en bleef een keer slapen. Ik kwam 's avonds thuis en ging douchen. Nadat ik klaar was liep ik naar mijn kamer. Ik kwam de vriendin van mijn zusje tegen en ze zij dat ze wakker was geworden van de douche, en of ze even bij mij TV mocht kijken. Ik had daar geen probleem mee. Ik ging in mijn bed liggen en zij ging op mijn bed zitten en zapte de TV zenders af. Op een gegeven moment kroop ze bij me onder de dekens en zapte verder. Ik was al ver weg in dromenland toen zij zich heeft uitgekleed want toen ze me wakker maaktte zat ze op me met alleen nog haar BH en slipje aan. Ik schrok even en vroeg heel nonchelant wat ze wilde. Dat was best duidelijk.
En ze deed mijn boxertshort uit en daar kwam mijn behoorlijk stijf geworden lul te voorschijn welke ze zonder pardon of wat dan ook heerlijk begong te likken en te zuigen. Ik wist even niet wat me overkwam zo lekker was dit. Al snel deed ik mij T-shirt uit en maakt ik haar BH los. En begon aan haar lekkere kleine borstjes te zuigen en te likken. Inmiddels waren we beide zo geil dat we geen moment meer nadachten. Ze deed haar slipje uit en ik likte haar kale kutje. Oooooh wat was ze geil. Ze laf zachtjes maar oh zo geil te kreunen en te kronkelen en te genieten van mijn warme tong welke in alle hoekjes van haar geile kutje kwam. Ik stopte en ging op haar liggen en begon haar te tongen en drukte ondertussen heel voorzichtig en zachtjes mijn 20cm stijfe lul in haar kutje.
Ze kreunde nu wat harder en al snel begon ik d'r lekker te neuken. Ik neukte d'r steeds harder en harder en op een gegeven moment kwam ze kreunend en hijgend klaar. Ik wist eerst helemaal niet wat er gebeurde want ik had nog niet eerder een meisje klaar laten komen. Ze vertelde me dit al snel mijn vragende gezicht sprak boekdelen. Ze wilde absoluut niet stoppen en drukte mij op m'n rug en ze ging boven op me zitten en wederom verdween mijn lul weer helemaal in dit super geile ding. Zo heeft ze mij heerlijk zitten neuken. En ook mijn moment kwam in zicht en ze wilde dat ik diep in d'r klaar kwam en spoot mijn lul helemaal in d'r leeg. Daarna likte ze mijn lul schoon en likte ik haar kutje (standje 69) en proefde dus voor het eerst mijn eigen sperma.
Daarna zijn we samen gaan douchen en is ze weer naar de kamer van mijn zusje gegaan en ik naar de mijne. Niemand heeft wat door gehad. Maar we hebben nog ruim drie maanden daarna stiekem met elkaar geneukt. We hebben zelfs één maand een "openbare" relatie gehad en zo konden we elkaar nog vaker neuken en heeft ze meerdere keren bij mij geslapen. We hebben het in mijn auto gedaan, op het strand, in het bos en op de keukentafel. Maar na drie maanden liep het stuk en zijn we van alkaar gescheiden zoals dat heet. Nu ben ik 23 en heb ik het vaker met meisjes gedaan en heb zelfs geexperimenteert met jongens (om te kijken hoe dat dan is). Tot zover mijn verhaal.
Aantal keer gelezen:
259
Beoordeel dit verhaal:
(10 beoordelingen)