Spannendverhaaltje.nl

De vriendin van mijn dochter

-
16-08-2010
Eigenlijk val ik meer voor vrouwen van mijn eigen leeftijd of wat oudere dames, maar deze gebeurtenissen hebben me doen inzien dat ook iemand van jongere leeftijd deze ideeŽn kan hebben en dat seks geen leeftijd kiest. Mijn dochter van 18 rijdt al sinds jaar en dag paard, haar opa heeft haar vroeg aangestoken met dit virus en ze is hier nooit meer van los gekomen. Als goed en bezorgt vader haal ik haar regelmatig na haar bijna dagelijkse ritje op van de manege. Soms was het vooraf al afgesproken dat ik haar ging halen en soms belde ze me op mijn werk op om haar op te halen. Af en toe probeerde ik wat vroeger aanwezig te zijn zodat ik haar nog kon zien rijden. Mijn dochter reed bijna altijd met haar vriendin, Kim hete ze. Kim was een 18 jarige meid en dochter van welgestelde ouders, ze had een eigen paard en woonde in een groot huis bij ons in het dorp met zwembad (binnen en buiten) en volgens zegge zou ze volgend jaar als ze haar rijbewijs zou behalen een sportwagentje krijgen van pa. Kim was absoluut niet onaardig en mijn dochter en zij konden erg goed met elkaar overweg. Ze waren al een keer met haar ouders op vakantie geweest en mijn dochter bracht ook regelmatig de zomer door bij haar in het zwembad. Daar in tegen brachten ze ook best veel tijd bij ons thuis door, en misschien kwam dat wel omdat ze bij ons wat meer aandacht kreeg. Regelmatig gebeurde het dat als ik mijn dochter ophaalde van de manege dat ze mij vroeg om Kim ook even thuis te brengen, op zich natuurlijk nooit een probleem en om eerlijk te zijn deed ik het best graag voor haar, want ze had een zeer aantrekkelijk moeder waar we zo af en toe een leuk praatje mee maakte (zeker als het erg warm was en ze in haar string bij het zwembad lag). Kim was ook altijd een vast gast op onze zomerse BBQ-s. Zo ook dit keer.
Het was erg gezellig en de dames hadden van ons wat wijn gekregen, wat al snel merkbaar was want na twee kleine glazen waren ze volgens mij allebei alleen nog maar aan het lachen. Aan het eind van de avond dropen ze af, richting hun kamer op zolder. Na wat opruim werkzaamheden in de tuin en keuken kroop ik ook mijn bed in naast mijn al in dromen land verkerende echtgenote. De dames waren rustig en sliepen vermoedelijk ook al. Ik viel zelf korte tijd later ook in slaap. Halverwege de nacht werd ik wakker, ik verliet het bed om naar het toilet te gaan, alles was donker in huis. Met mijn hand al in mijn boxer opende ik de badkamer en stapte naar binnen. Ik deed het licht aan en schrok me lam, Kim zat op het toilet en keek me lachend aan. Kan ik u ergens mee helpen, vroeg ze. Even was ik totaal verbouwereerd en bleef daar zo staan. Toen ik tot mijn positieve kwam zag ik pas dat Kim halfnaakt voor me zat. Ze had een grijs topje aan en haar broekje hing op haar enkels. Ik ben zo klaar zei Kim. Ik wacht wel even zei ik en draaide me om. In de spiegel zag ik Kim opstaan, ze draaide zich om en met gestrekte benen boog ze zich voorover om haar slipje omhoog te trekken. Tergend langzaam trok ze haar slip over haar billen en draaide zich toen om. Ze liep langs me heen en ik kreeg een tik op mijn billen, nu mag jij zei ze. Ik draaide me om en liet mijn boxer zakken en ging zitten. Kim stapte nu terug de badkamer binnen en verontschuldigde zich omdat ze was vergeten haar handen te wassen. Ze draaide de kraan open en begon met haar karweitje, ze droogde haar handen af en keek toen nogmaals in de spiegel. Ze bewoog haar handen door haar haar en streek toen over de voorkant van haar topje over haar kleine rondingen.
Ik zag onmiddellijk haar tepels door de stof verstijven en moest nu zeker even blijven zitten om mijn lul weer naar zijn normale formaat terug te laten keren. Ze stond me gewoon op te geilen leek het wel. Ze draaide zich naar me om en knipoogde naar me, welterusten en droom maar lekker zei ze en verdween weer naar boven. Ik keerde terug naar mijn slaapkamer en bleef eigenlijk nog lange tijd haar lichaam voor me zien. Ik probeerde de gedachten uit mijn kop te bannen, het was tenslotte een vriendin van mijn dochter en bijna netzo oud en viel weer in slaap. De volgende dag na het eten vroeg mijn dochter me of ik Kim ís avonds naar huis kon brengen. Zij ging niet mee omdat ze paard ging rijden en Kim moest om een of andere reden naar huis. Ik stemde, zoals gewoonlijk, hiermee in. ís Avonds toen ik Kim naar huis bracht had ik het idee dat ze me constant aan het opserveren was. Bij haar huis aangekomen begroette haar moeder ons al vanaf het terras. Kim draaide zich naar me toe en nodigde me uit voor een biertje. Ik bedankte en met een uitdagend pruillipje keek ze me aan. Ik bedankte toch omdat ik nog wat werk af moest maken en ik later die dag mijn dochter ook nog wilde zien paardrijden. Kim boog zich voorover naar me toe, ze legde een hand op mijn dijbeen en leunde verder naar me toe. Ze zoende me op mijn wang, maar ik voelde dat haar vingers langzaam over mijn kruis gleden. Met een glimlach op haar gezicht stapte ze uit en deed de deur dicht. Ze keek nog een keer om en tuitte haar lippen naar me in een zoenend gebaar. Ik zwaaide nog naar haar moeder en reed naar huis. Een paar dagen later vroeg mijn dochter of ik van het weekend tijd had om met haar en Kim mee te gaan naar een wedstrijd.
Kim haar vader had geen tijd en het was ook de bedoeling dat haar paard mee ging. Zowel mijn dochter als Kim zouden dan mee doen op haar paard. Ik vroeg of Kim der moeder dan niet mee kon en het paard mee kon nemen. Haar moeder bleek niet echt graag met de paardentrailer te rijden en haar auto (Porsche) was ook niet echt geschikt hiervoor. Ik stemde toe en zo gebeurde het dat we in alle vroegte bij Kim thuis belande om de trailer, het paard en natuurlijk Kim op te halen. Ik had al snel de trailer achter mijn auto gekoppeld. Het paard stond nog op de manege dus die moest ook nog worden opgehaald. Kim kwam vrolijk op mij af gedarteld en begroette mij met een kus op mijn wang. We stapten met zijn drieŽn in en vertrokken naar de manege. Mijn dochter vertrok op de manege richting kantine om daar het benodigde vandaan te halen en ik volgde Kim de stallen in. Kim liep voor mij uit en ik had hierdoor uitzicht op haar. Uitdagend heupwiegde ze voor me uit, haar lekkere jonge lichaam in een strakke paardrijbroek met lange laarzen en een witte blouse hierboven. Haar lange haar had ze in een gevlochten paardenstaart en deze reikte tot bijna halverwege haar rug. Kim draaide zich naar me toe en betrapte me eigenlijk op het staren naar haar achterkant. Ze keek me lachend aan. Ze vertelde me wat ik allemaal zou moeten pakken uit de kast en stapte zelf de box in. Ik had al een paar keer heen en weer gelopen toen ik weer binnen liep de stal in en Kim hoorde roepen of ik haar even wilde helpen. Ik liep in de richting van haar stem en zag haar een baal hooi van de zolder boven haar hoofd tegenhouden. Ik ging achter haar staan en pakte de baal hooi vast. Haar plannetje was geslaagd. Ik stond met mijn armen boven mijn hoofd een baal stro tegen te houden en die dingen zijn bepaald niet licht. Kim draaide zich lachend om, ze keek me aan met een geile blik en stak onschuldig haar wijsvinger in haar mond en beet er zachtjes op.
Haar andere hand liet ze langzaam over haar borstjes glijden. Vorige keer werd je daar ook al geil van, zei ze zachtjes. Zou je ze niet zelf eens willen aanraken? Ik keek haar aan en vroeg haar of ze me nog ging helpen. Ze glimlachte en keek me tevreden aan. Zeer zeker ga ik je helpen zei ze. Ik ga je helpen van die bult af te komen in je broek. Ze greep me in mijn kruis en kneep me in mijn halve erectie. Ik liet de baal voor wat hij was, trok mijn handen weg van onder de baal en dook, Kim met me meetrekkend, het stro in op de grond. Kim belande boven op me en zette zich gelijk op mijn kruis. Ik keek Kim aan. Niet doen Kim, ga van me af voordat er dadelijk andere binnen komen. Ze rekte haar lichaam en duwde haar borstjes vooruit. Haar handen zetten ze op mijn boven benen en ik voelde haar vingers richting mijn kruis verdwijnen, Ik doe alles voor je, kreunde ze me toe toen ze mijn nu stijver wordende lul in haar handen had. Ik voelde haar vingers spelen met mijn lul en kon me niet meer inhouden. Ik plaatste mijn handen op haar borsten en kneep zachtjes door de stof heen in haar tepels, ze kreunde en gooide haar hoofd in haar nek. Neem je geile sletje hier tussen al die andere geile hengsten. Ik verbaasde me over haar taal gebruik. Ze probeerde mijn gulp open te werken met ik hield haar tegen. Ik trok haar handen naar de voorzijde van haar lichaam, ze leunde voorover en gaf me een tongzoen. Ik beantwoorde deze. Na korte tijd duwde ik haar van me af. (Als ik dit niet gedaan had, had ik haar waarschijnlijk terplekke alle kleren van het lijf gerukt.) Ik bracht haar weer bij zinnen en mezelf ook en vertelde dat het zo niet kon, niet hier en niet nu. Ik pakte de baal stro op en bracht deze naar de trailer. Kim volgde me kort daarop met haar paard. Mijn dochter gooide net de deur dicht van de auto.
Gezamenlijk reden we naar de wedstrijd toe. De gehele dag speelde ze door mijn hoofd en Kim deed er ook alles aan dat ik haar niet zou vergeten. ís Middags kwam haar moeder nog even kijken en we praten over van alles en nog wat. Kimís moeder was een aantrekkelijke vrouw, een jaar of 5 jonger als ik. Mooie slank nog met alle vormen in de proporties die ik graag zag. Mijn dochter won die dag een 3de prijs en Kim een 2de (ze deden niet mee in dezelfde klasse). Ik feliciteerde mijn dochter met haar behaalde prijs en ook Kim kwam haar felicitaties in ontvangst nemen. Ik zoende haar twee keer op haar wangen en 1 keer op haar mond. Ook haar moeder feliciteerde ik met de behaalde plaats van haar dochter en zoende haar op haar wangen. Met een glimlach keek ze me aan. Mijn dochter wel op haar mond zoenen maar haar moeder niet, glimlachte ze. Ze trok me naar zich toe en zoende me vol op mijn mond. We reden terug naar de manege en mijn dochter en Kim spraken af dat ik samen met Kim de trailer naar haar huis bracht en dat zij dan het paard op stal zou zetten en verzorgen. Toen Kim naast me in stapte om naar haar huis te rijden met de trailer, voelde ik de spanning zich al weer op bouwen. We spraken weinig in het korte ritje maar Kim had al zeker haar plannetje weer opgebouwd. Toen we bij haar thuis aankwamen was er niemand thuis te bekennen, haar moeder was naar een zus gereden na de wedstrijd en zou pas wat later thuis komen. We stapten uit. Kim deed de garage deuren open en we duwde samen de trailer de garage in.
Voor ik het wist sloten de deuren zich alweer automatisch achter ons en lieten ze me in het half schemer van de verlichting samen achter met Kim. Ik manoeuvreerde de trailer op zijn plaats en trok de hand rem aan. Toen ik mij om draaide zat Kim voor me op de motorkap van een met een doek bedekte auto. Haar blouse hing open en haar bh had ze al verwijderd. Met haar vinger gebaarde ze me dat ik naar haar toe moest komen en likte onderwijl met haar tong over haar lippen. Ik stapte langzaam op haar af en voelde mijn erectie al weer op komen. Vlak voor haar stopte ik. Met haar handen greep ze me onmiddellijk in mijn kruis en graaide naar mijn lul door de stof heen. Vlot opende ze de gulp van mijn broek en trok mijn lul de vrijheid in. Ik voelde haar tedere vingers zich om mijn paal heen sluiten en kon een lichte kreun niet onderdrukken. Langzaam begon ze me af te trekken. De spanning van die dag was al zo erg opgebouwd dat ik binnen enkele bewegingen van haar hand mijn zaad over haar heen loosde. Toen ik mijn ogen opende zat Kim nog voor me met mijn zaad op haar gezichtje, in haar haar, op haar blouse en een aantal klodders hadden haar gemist en lagen op het doek van de auto. Een beetje sip keek ze me aan. Ik bukte me voorover en zoende haar op haar mond. Ik verluisterde in haar oor dat ze me zo geil gemaakt had die dag dat dit onvermijdelijk was. Ze trok mijn oor naar haar mond en stak haar tong in mijn oor. Ik kreunde en duwde haar weg. Je mag je kleine sletje misbruiken zoveel je wilt, lachte ze me geil toe, toen ze met haar rug op de motorkap lag. Ik ging op mijn knieŽn voor haar zitten en liet mijn handen over haar benen glijden, ik speelde met haar buik en liet mijn handen door haar liezen glijden.
Langzaam trok ik de sluiting van haar paardrijbroek open en stroopte deze tezamen met haar onder broek van haar kontje. Haar donkerblonde haartjes waren mooi getrimd en haar schaamlippen waren mooi kaal. Ik bewonderde haar jonge gleufje en zag dat er druppels geil langs haar lippen tussen haar billen druppelde. Dit jonge ding was zo ontzettend geil. Haar handen gleden over haar buik naar haar kutje en begonnen zachtjes te spelen met haar lippen en met haar klitje, ik hoorde het ritme van Kim der ademhaling veranderen. Ik likte met mijn tong de binnenzijde van haar dijen en merkte dat iedere aanraking van mijn tong haar heel even deed schokken. Langzaam likte ik me een weg naar haar natte gleufje. Toen mijn tong haar schaamlippen beroerde kreunde ze en vroeg me of ik haar klaar wilde likken. Mijn tong speelde met haar lippen en klitje, haar handen speelde nu met haar borsten en tepels. Kim kreunde steeds luider. Neuk me, neuk je kleine sletje met die grote lul van je, kreunde ze me toe. Niets liever dan dat zou ik dit jonge ding naar haar hoogte punt neuken. Toen ik niet snel genoeg reageerde trok ze me aan mijn haren omhoog en trok me boven op haar. Ik dirigeerde mijn leuter naar haar natte gleufje en duwde me langzaam bij haar naar binnen. Kim genoot van iedere centimeter die ik naar binnen schoof en toen ik langzaam mezelf terug trok toen ik halverwege terug trok sloeg ze haar benen om mijn middel en duwde zich volledig om mijn harde lul. Een luide kreun bevestigde het volledig binnen dringen van mijn lul in haar lichaam. Je moet dit sletje neuken, misbruiken, ik wil je hard in me voelen, snauwde ze me bijna toe. Langzaam voerde ik dan ook het tempo op, al snel kwam Kim al bokkend en grommend aan haar eerste hoogte punt. Toen ik mijn tempo verzwakte keek ze me geil aan, ga door, ik wil dat je doorgaat. Ik neukte Kim nu hard en wilt en hoorde de motorkap onder mijn beuken indeuken. Kim kwam al snel voor de tweede keer klaar op mijn lul en toen ik mijn zaad omhoog voelde stromen trok ik me snel terug en spoot mijn tweede lading over haar buik en borsten. Moe van de wilde neuk partij liet ik mij over Kim zakken. Ze kuste me op mijn mond en begon heftig met me te tongen. Lekker was dit toch, zei ze. Ik ben je kleine sletje en je mag me altijd en overal misbruiken verluisterde ze in mijn oor. Wordt vervolgd.
Aantal keer gelezen:
267
Beoordeel dit verhaal:
(10 beoordelingen)