Spannendverhaaltje.nl

De vriendin van m'n broer

-
16-08-2010
Het was zaterdagavond, ik zou uitgaan met een paar vrienden. We zouden er een gezellige avond van maken dus stelden we een weddenschap op, wie het eerst iemand mee naar huis nam om vervolgens flink te neuken zou de volgende keer van iedereen een mix krijgen. Iedereen vond dit een redelijk voorstel dus hadden we een deal. We zouden op de fiets naar de discotheek gaan, dat kon ook want het was goed weer. Eenmaal onderweg begon het toch te stortregenen, we besloten om te schuilen bij een bushokje. We hebben daar zo'n 10 minuten gestaan tot we in de verte 2 schimmen aan zagen komen en het toeval wilde dat dit nou net de vriendin van mijn broer was. Nou,een vriendin kon je dit niet echt meer noemen want mijn broer had al plannen om het uit te maken maar was daar nog niet aan toe te komen. Jessica, zo heette ze en ik raakten gezellig aan de praat over van alles en nog wat, ondertussen was het gestopt met hard regenen en besloten we weer verder te rijden.
Eenmaal binnen in de discotheek vroeg ik meteen of Jessica wat wou drinken, "een passoa jus graag...." En hoe ze dat zei, zo lief en tegelijkertijd toch wel een beetje geil. Toen ik met het drankje terugkwam bedankte ze me hartelijk en kuste me op m'n wang. Wat voelde dat goddelijk!! Gelijk daarna besloot ik mij de hele avond op haar te richten. Dit was practisch onmogelijk want ik was maar liefst vier jaar jonger dan Jessica maar na een paar pilsjes dacht ik daar helemaal niet meer bij na. Halverwege de avond kreeg ik in degaten dat Jessica mij toch wel in de gaten stond te houden en ik stapte op haar af. "Je kijkt de hele tijd naar me zie ik" Ja, sorry als je je er aan stoort moet je het zggen hoor...Zei ze. Ik zei dat ik het juist heel plezierig vond.
Enne wil je reageren of een sexuele ervaring met me delen, altijd! op: Toen ineens klapte de vraag eruit of ze miscchien vanavond met me naar bed wilde. Ze keek me ontzettend verbaasd aan, maar de verbaasde ogen sloegen om in twinkelende ondeugende oogjes. Eigenlijk wil ik dat wel ja, maar waar? Ik stelde voor om naar mijn huis te gaan omdat mijn ouders een weekend weg waren en mijn broers pas laat thuis zouden komen. Ze stemde gretig mee in en keerden huiswaarts. Na enig gekut met het slot konden we naar binnen. Ik liep regelrecht naar de slaapkamer van mijn ouders, dat was tenminste een tweepersoonsbed. Ik vroeg nog even voor de zekerheid of ze echt wel wilde maar ik zag aan haar glimlach dat het goed zat. Ik liep op haar af met m'n stijve neukpaal en begon haar hevig te zoenen, ik likte haar nek en ging steeds ietsje lager tot ik in het midden van haar twee inmense borsten kwam, ik vroeg welke cup ze ehad, D was het antwoord.
Nu moest ik kiezen tussen twee heerlijk borsten dit was een droom! Ik begon toch maar links, ik draaide zachtjes met m'n tong om haar stijve tepel, ze kreunde zachtjes, zonder m'n tong in te trekken bewoog ik m'n hoofd naar rechts om bij de rechtertepel uit te komen ook hier draaide ik, nu iets sneller, lekker met mijn tong om haar tepel. Ik voelde ondertussen of haar venusheuvel al een beetje nat werd, ze was verdomme al kletsnat! Dit maakte me nog geiler dan ik al was. Ik trok haar broek voorzichtig naar beneden tot ze alleen nog maar haar string aanhad. Ik wreef zachtjes rondjes over haar drijfnatte kutje, ze begon steeds heviger te kreunen, ik stopte en trok nu ook haar string van haar af, ik likte haar kutvocht uit haar string. lekker zoutig. Daarna wendde ik mij tot haar sappige kutje en begon haar heerlijk te verwennen, ik schoof m'n tong in haar kaalgeschoren spleet en ze slakte een kreet van genot.
Jessica hielp nu mee met d'r vinger die zi in haar poepsterretje stak, ik bleef heerlijk verder likken totdat ze sneller en korter begon te hijgen, ze kwam heerlijk klaar, ik ving al haar geil op en slikte alles door. "Zo nu ben jij aan de beurt zei ze nahijgend" Ze begon m'n neukpaal nu te likken,heel zachtjes. ik kreunde zachtjes omdat dit al meer genot was dan ik in heel mijn leven had meegemaakt. Er sprong al wat voorvocht uit mijn eikel en dat werd gretig door Jessica opgelikt. Ze begon me nu echt te pijpen, ik zat op t bed en zei knielde voor me, ik pakte haar hoofd en streek door haar haar. Ik bewoog mee met haar hoofd, ze begon me steds harder te pijpen totdat ik een hevige prikkeling voelde en alles liet stromen, ook dit likte ze verlekkerd op.
En nu wil ik echt neuken, daar kwam ik hier voor zei ze. Ik pakte mijn pik beet en schoof em behendig in haar natte nauwe spleet, ze kreunde hard en ik begon zachtjes heen en weer te bewegen. Ze pakte m'n handen en begeleidde ze naar haar heerlijk grote borsten, "kneden" zei ze hijgend ik deed alles wat me gevraagd werd dus ook dat. Ik begon ook steeds harder te rammen, ik voelde dat ze ging komen..... Haar adem stokte, ze schreeuwde het uit van genot en ik voelde hoe mijn pik in d'r spleet werd fijngedrukt een heerlijk gevoel waardoor ook ik een paar seconden later heerlijk klaar kwam. Ik sopte nog een paar keer na en trok em terug om vervolgens alles in haar mond te spuiten, ze slikte weer alles door. Ik gaf haar nog een lik over haar linkerborst. en zei beantwoorde dat met een lik over m'n slap geworden lul. Deze werd meteen weer stijf, ik vroeg of ze nu anaal wou maar het was al laat en ze moest naar huis, maar over drie weken zou ze alleen thuis zijn en dan mocht ik langskomen. Ik heb daar zo naar verlangd en het was ook heerlijk maar dat vertel ik in het vervolg.
Aantal keer gelezen:
458
Beoordeel dit verhaal:
(10 beoordelingen)