Spannendverhaaltje.nl

De vriendendienst

-
16-08-2010
Het begon allemaal op woensdagavond, ik kwam net thuis van de training en ik ging maar chatten. Een goeie vriendin van mij was online, en aangezien ik haar alles vertelde kwamen we op het onderwerp "sex" uit. Ze vertelde me dat ze al een maand droog stond en weer verlangde naar een goeie spuitpaal...en ik ben de beroertste niet en bood haar die van mij aan, afijn zo gezegd zo gedaan we spraken af en toen was het zover. Het was maandag ochtend 8 uur, ik kwam net uit de douche toen ik de deurbel hoorde. Het was mijn beste vriendin, ik liet dr binnen en bood haar wat te drinken aan,maar ze hoefde niks, ze zei laten we nou maar meteen beginnen waar ik voor kom!
Dus ik liep naar haar toe knuffelde haar en pakte haar op d'r bek, we hebben zo een minuutje gestaan toen ik haar de kleren van het lijf scheurde en ze alleen nog in een BH en string stond toen begon er wat te groeien onder mijn handdoek en dat merkte zij ook, ze knielde en haalde mijn handdoek weg, en begon met mijn half stijve pik te spelen. Ze likte eraan en zoog erop toen hij eenmaal op volle sterkte was begon ze er geweldig hard aan te likken, ze pijpte me lang en goed tot ik bijna moest komen en toen stopte ze. Ik was toen aan debeurt ik begon heel d'r lichaam te strelen en likte aan haar tepels en beet er af en toe in, totdat ik bij d'r string kwam deze trok ik heel plagen langzaam uit en kuste elk stukje huid wat ik te zien kreeg, totdat ik haar poesje zag, deze raakte ik niet aan en toen trok ik haar string uit.
Ik bleef haar poesje bestuderen en ging blazen totdat ze me hoofd vast pakte en deze tussen haar benen drukte ik begon als een bezetene te likken totdat ze na 10 min klaar kwam. Ze zei dat ze nog nooit zo'n lekker orgasme gehad heeft en beloonde met een lekkere tongzoen. En ze legte me op mijn rug en begon me te kussen, ze ging steeds lager totdat ze bij mijn pik aankwam, deze zoog ze even op volle sterkte en pakte hem toen vast en hurkte boven mijn pik en liet zich langzaam zakken tot hij helemaal in haar was. Toen hij in haar was begon ze eerst rustig op en neer te rijden, ze ging steeds sneller tot ze op een gegeven moment moe was en ik het van haar over nam, ik neukte haar nog eventjes in deze positie door en daarna legte ik haar op haar rug en duwde mijn pik in haar kut en begon als een bezetene te pompen totdat ze het uitgilde van de pijn.
Toen stopte ik, eventjes, ik likte even d'r kutje om d'r een beetje tot rust te laten komen, maar toen zei ze dat ze het een keer op "z'n hondjes" wou proberen. Ik stemde toe en zei dat ze dan maar op haar handen en knieen moest gaan zitten, zo gezegd zo gedaan. Toen ze op haar knieen zat plaatste ik mijn eikel tussen haar schaamlippen die echt helemaal doorweekt waren! en begon haar weer flink te neuken. Tijdens het neuken kneep ik in d'r GROTE tieten, en dat vond ze kennelijk lekker want na 5 minuutjes kwam ze voor haar 2e keer klaar. Ik ging gewoon door met neuken en terwijl ik haar neukte in haar kut, vingerde ik haar aarsje, waar mijn vinger al heel snel heel makkelijk in en uit floepte. Ik haalde mijn pik uit haar kutje en plaatste mijn eikel die glom van haar sappen en duwde deze in haar aarsje, ze zei dat ik wel voorzichtig moest zijn omdat haar aars nog niet "ontmaagd" was.
Dus ik stelde haar gerust en zei dat het alleen in het begin misschien pijn zou doen, maar de pijn al snel in genot zou overgaan. En ze geloofde me en liet me rustig me gang gaan, na een paar stoten begon haar aarsje al soepel te worden en ging het veel makkelijker. Na een poosje zo geneukt te hebben stond mijn lul op springen en wou ik ook klaar komen. Dus dat vertelde ik aan haar en ze zei:"schatje je mag wel in me komen hoor "dat liet ik me geen 2x zeggen en spoot met alle kracht die ik in me had mijn ballen leeg in haar aars en plofte daarna uitgeput neer op mijn bed. Mijn vriendin wou even in de spiegel kijk en ik keek naar haar en zag dat het sperma uit haar kont druipte 't was wel een geil gezicht. Ik kon het niet laten om haar bij haar kont beet te pakken en deed dat toen ook, en ik had weer zin in ging met hand over haar hele lichaam en begon haar te vingeren al snel belandden we weer op het bed…waar ik haar op haar rug had gelegt en haar aan het beffen was.
Ik deed een paar vingers in haar kutje en ging heel snel erin en eruit tot ze bijna kwam, toen stopte ik, toen smeekte ze me om door te gaan maar ik wou haar orgasme nog ff laten wachten, ik wou nog een keertje zaadschieten en daarna mocht zij klaarkomen. Ik ging naast haar liggen en ze begon al weer snel met mijn lul te spelen, toen deze weer op volle sterkte was, begon ze hem flink te pijpen, en ze zei dat ze me eens lekker klaar zou laten komen. Ze pakte haar 2 grote tieten vast en begon me zo af te trekken, en omdat mijn mijn ik wel redelijk groot is kwam hij boven haar tieten uit en likt ze aan mijn eikel terwijl ze me zo aan het aftrekken was. Toen ik moest komen stopte ze, waarom weet ik ook niet, maar goed, ik begon haar weer te beffen omdat ze dit wou. En toen had ik weer zin om haar te neuken en ging als een gek te keer ik wilde haar echt lekker laten komen…en deed hier onwijs mijn best voor.
Dat lukte uit eindelijk ook nadat ik haar op haar “hondjes” pakte, dit standje beviel haar wel en we kwamen tegelijk klaar, maar nadat ik was klaar gekomen ging ik gewoon door met pompen in haar kutje, ze gilde het uit, ze zei dat ze er niet meer tegen kon en dat het pijn begon te doen. Dus ik verplaatste mijn lul van haar kutje naar haar aarsje en begon hier hard in te beuken, ik deed het zo hard dat mijn lul ook pijn deed, toen stopte ik maar en vroeg of ze me nog ff heeeeel lekker wou zuigen en dat zou ze maar al te graag. Toen ik na een goede mondelinge klaar kwam, spoot ik mijn ballen echt helemaal leeg, haar gezicht zat helemaal onder, haar tieten ook. We zijn toen maar gaan douchen omdat we nog naar school moesten, onder de douche heb ik haar nog gebeft en heb ik haar nog geneukt omdat ze zo geil was, ik ben zelf niet meer klaar gekomen. We hebben afgesproken dit vaker te doen.
Aantal keer gelezen:
310
Beoordeel dit verhaal:
(10 beoordelingen)