Spannendverhaaltje.nl

De vriend van mijn moeder

-
07-07-2015
Die middag kwam ik vroeg thuis van school. Er lag een briefje van mama op de keukentafel: 'ben om 7 uur thuis, neem Chinees mee.' Ik heb een te gekke moeder. Het was drukkend warm weer en ik besloot een douche te nemen. Ik liep naar boven en kleedde me uit. Ik vind het altijd lekker om in mijn blootje door het huis te lopen. En om dan in het nachtkastje van mama te gaan kijken naar nieuwe seksboekjes. Ik voelde me geil en had het rijk alleen. Dacht ik.

Toen ik gedoucht had, liep ik, terwijl ik mijn haren afdroogde, naar mamaís slaapkamer. Ik deed de deur open en schrok me te pletter. Op bed lag de vriend van mam te slapen, Bob, spiernaakt. Van schrik liet ik een kreetje. Bob was een knappe vent, maar ik had hem nog nooit bloot gezien. Hij was behoorlijk behaard, en hij had een prachtige kop met lang zwart haar. Zijn pik lag slap tussen zijn benen. Ik stond me te vergapen. Kennelijk hadden mama en hij een middagnummertje gemaakt. Bob draaide zich in zijn slaap om, alsof hij onbewust mijn gilletje had gehoord.Toen deed hij opeens zijn ogen open, terwijl hij gewoon bleef liggen. Ik deed onwillekeurig de handdoek om mijn heupen. Hij keek naar me alsof hij gedroomd had en niet kon geloven dat het waar was wat hij zag. Toen de werkelijkheid tot hem doordrong, rekte hij zich uit en deed geen enkele moeite om zijn naaktheid te verbergen.

'Wat doe jij hier?' vroeg hij geeuwend.
'Ik heb gedoucht,' zei ik.
'Dat dacht ik al,' zei hij, 'maar wat kom je hier doen?'
Ik durfde eigenlijk niet te bekennen dat ik op zoek was naar de seksboekjes, maar zei toen toch eerlijk, een beetje uitdagend zelfs: 'ik kwam kijken of er nieuwe seksboekjes lagen.'
'O, en waar liggen die dan?'
'Weet je dat niet?'
'Nee.'
'In het nachtkastje.' Ik knikte met mijn hoofd naar het linker nachtkastje.

Hij kroop ongegeneerd over het kingsize bed naar het nachtkastje toe, waardoor hij me zijn lekkere blote reet liet zien. Ik vond zijn ongedwongenheid heel prettig. Hij opende het deurtje en haalde er de stapel seksboekjes uit. Hij klopte op het bed naast zich om me uit te nodigen erbij te komen zitten. Ik aarzelde. Bob voelde zich kennelijk op zijn gemak met de situatie, maar ik was nog een jonge maagd en de dochter van mijn moeder, met wie hij, denk ik, twee keer per dag de liefde bedreef.

Toch ging ik naast hem op bed zitten, tegen het hoofdeind aan. Hij keek onverholen naar mijn tieten en zei: 'Je hebt mooie tietjes hoor, heb je ook al haar op je kutje?'
Ik gaf geen antwoord. Ik deed net of ik in beslag werd genomen door een geil verhaal, maar ik kon mijn ogen niet van zijn pik afhouden. Hij pakte mijn handdoek vast aan een punt en trok 'm naar zich toe. Ik verzette me niet. Terwijl ik zogenaamd in het boekje bleef lezen, tilde ik mijn billen op. Bob, die beeldhouwer was, onthulde mij alsof ik een standbeeld was. Ik vond het heerlijk, en ik had inderdaad al een aardig bosje haar tussen mijn benen.
'Dat ziet er gezond uit,' zei hij, terwijl hij mijn benen wat uit elkaar deed en zijn hand op mijn kutje legde. Hij zag dat ik naar een foto zat te kijken van een meid die van achteren werd geneukt en van voren een grote zwarte pik in haar mond had.'Weet je al hoe dat heet?' vroeg hij. Hij nam zijn hand van mijn kutje weg en pakte zijn eigen pik beet, die een beetje stijf was geworden. Hij stak 'm omhoog.
'Pijpen,' zei ik.
'Heb je dat al ooit gedaan?'
'Ja.'
'Met wie?'
'Met mijn vriendje.'
'Hoe heet je vriendje?'
'Joostje.'
ĎHeb je al eens geneukt?í
ĎNee nog niet, maar mama heeft me wel alvast aan de pil gedaan.í
ĎDat is verstandig. Heeft hij al een flinke pik?'
'Nou... eh... nog niet zo groot,' antwoordde ik blozend, terwijl ik naar die van hem keek. Ik zat zowel in de boekjes te lezen als naar Bob zijn hand en pik te kijken. Ik voelde me heerlijk warm worden. Bob stak zijn stijve omhoog en zei: 'Mag ik eens bij jou voelen?'

Ik bleef gewoon doorlezen maar ik deed wel mijn benen wat verder uit elkaar, zodat hij erbij kon. Hij streelde me heel lief, ik werd er heet en nat van. Hij aaide mijn lipjes uit elkaar en gleed er met een vinger in.
'Je hebt een lekker kutje,' zei hij.
Hij nam een beetje spuug in zijn hand en zeepte mijn kutlipjes in. 'Zo, dat is beter,' zei hij, terwijl hij onderuit ging liggen. 'Laten we het onszelf maar gemakkelijk maken.'

Ik ging er lekker lui bij liggen, bladerend door het boekje, terwijl mijn kutje zalig werd verwend door een ervaren mannenhand.
'Hť, je bent nog maagd,' merkte Bob, toen hij een vinger wat dieper in me drukte.
'Ja,' hijgde ik, en drukte mijn poesje tegen zijn hand aan. Ik werd nu echt geil. Ik streelde mijn eigen tieten terwijl ik me lag op te geilen aan een Lolita-verhaal met bijbehorende foto's. Bob begreep kennelijk dat ik het hard nodig had.

Hij gooide zijn boekje weg en gleed op zijn buik tussen mijn benen. Hij begon me zalig te likken terwijl ik zijn naakte lichaam lag te bewonderen, zijn gespierde armen en zijn knappe kop, zijn lieve ogen en zijn krachtige tong die heel gevoelig elk lekker plekje raakte. Dit was veel beter dan met mezelf spelen. Ik bleef zogenaamd doorlezen in het boekje, mijn fantasie de vrije loop latend, terwijl Bobs handen en lippen en tong me overal prikkelden. Mijn kutje werd zalig gelikt. Net zoals in het boekje. Maar daar waren een jonge meid en een jonge gozer met elkaar bezig, terwijl ik een prachtige volwassen vent tussen m'n benen had, en een met ervaring.Onwillekeurig begon ik mijn kutje steeds harder tegen zijn tong te stoten. Ik kon niet meer lezen, ik kreeg een waas van geilheid voor m'n ogen. Ik zakte nog verder naar beneden, kromde mijn rug en bood Bob heel mijn onderkant aan. Toen hij me ook aan m'n kontje likte, begon ik klaar te komen. Bob wist precies hoe ik het wilde. 'Ja,' kreunde ik, 'ja... archhh... ja...' En schokkend, beukend en gillend piekte het orgasme door mijn lichaam.

Toen ik mijn ogen opende, zag ik dat Bob opstond. 'Blijf liggen,' zei hij, 'ik ben zo terug.' Hij had een loei van een erectie, die stokstijf tussen zijn benen stond. Ik snapte niet waarom hij wegging. 'Ik moet eerst even m'n pik wassen,' zei hij, 'want ik heb er daarstraks je moeder mee in haar kontje geneukt. En een mooie maagd als jij verdient een brandschone pik.'

Het idee dat hij bij mijn moeder in haar achterwerk had gezeten en dat hij nu mij ging neuken, wond me verschrikkelijk op. Terwijl ik door de boekjes bladerde en verwoed mijn vingers in mijn hete hongerige kut stootte, hoorde ik het water kletteren in de douche. Bob was snel klaar. Hij kwam de kamer binnen terwijl hij zichzelf nog aan het afdrogen was.

Zijn pik was half slap geworden, maar hij zag er nog steeds imposant uit. Hij had een lichaam om in te bijten. Met een glimlach kwam hij aan mijn kant van het bed staan en zei uitdagend: 'Laat maar eens zien wat je kunt.'

Mijn mond bevond zich precies ter hoogte van zijn kruis. Daar waar zijn gespierde benen overgingen in zijn geslacht. Met een luchtig gebaar gooide ik het boekje weg en wendde me naar hem toe. Zijn pik bungelde tussen zijn benen, zoals ik een pik het liefst zie: bungelend in de volle lengte, geheel doorbloed, maar nog niet echt stijf. Daar zorg ik voor.

Ik zag druppeltjes douchewater glinsteren onder zijn ballen en in zijn schaamhaar. Ik legde mijn handen op zijn behaarde billen en drukte een kus op de basis van zijn geslacht, waar zijn pik uit zijn lichaam kwam. Mijn neus werd gestreeld door zijn vochtig schaamhaar. Ik had het gevoel dat ik me wilde verdrinken in zijn lichaam. Ik omvatte zijn dikke worst en kriebelde met mijn vingertoppen aan zijn ballen. Zijn pik begon meteen te zwellen. Dat is wat ik ook later altijd het lekkerste vond: een pik hard zien worden. Ik bleef hem strelen, likken en kussen, terwijl ik hem verslond met mijn ogen. Toen hij schokkend naar voren wees, hapte ik de eikel in mijn mond. Ik hield de warme pik bij de basis vast, terwijl ik er met mijn natte mond overheen gleed en hem met mijn tong aflikte. Zijn pik werd knoerhard, ik moest hem tegenhouden omdat hij stokstijf omhoog ging staan.

'Hou op,' zei Bob plotseling. Hij drukte mijn hoofd weg. Nat en trillend stond zijn stijve pik voor me. Ik kuste hem nog een keer. Bob kroop op bed en trok me omlaag. Hij dook grommend tussen mijn benen en likte me tot ik bloedheet werd. Ik gierde van verlangen.Toen kwam hij op me liggen. Ik trok meteen mijn knieŽn op. Hij kuste me op mijn mond en streelde mijn tieten en tepels. Zijn pik lag tegen mijn kletsnatte poesje aan. Bob bewoog heen en weer, hij streelde met zijn pik mijn kutlipjes uit elkaar. Alles was nat en warm tussen onze benen. Ik verlangde er hevig naar om zijn pik in me te voelen.

Bob pakte de handdoek van de grond, vouwde hem dubbel en legde hem onder mijn billen. Toen drukte hij zijn eikel naar binnen. Ik deed mijn benen nog wijder uit elkaar toen ik voelde dat hij naar binnen drong. Ik lag te janken van geilheid. Langzaam op en neer gaand, gleed hij steeds dieper naar binnen, terwijl mijn adem bijna werd afgeknepen. Ik vond het toch wel spannend. Ik voelde dat hij tegen mijn vliesje aan drukte.

Bob richtte zich op, en vroeg, steunend op zijn handen: 'Wil je?'
'Ja Bob,' zei ik, 'alsjeblieft, ik wil je helemaal.'
Toen boog hij zich naar mijn mond, en onze lippen versmolten in een hete, hongerige kus. Ik klemde mijn benen om hem heen en voelde hoe hij zijn pik in de aanslag legde. Toen drukte hij stevig door en boorde zich door mijn vliesje heen. Ik gaf een gilletje, niet van de pijn maar van de schrik. Heel mijn kutje werd ineens gevuld, een heel nieuwe ervaring. Bob bleef stil liggen, terwijl ik voelde hoe zijn pik mijn poesje oprekte. Hij likte mijn tieten, mijn stijve tepels, terwijl ik zijn pik voelde pulseren.

'Alles okť?' vroeg hij.
'Ja,' zei ik, 'ga je al klaarkomen?'
'Nee hoor,' lachte Bob ontspannen, 'dat gaat niet zo snel.' Hij richtte zich op op zijn handen en trok zijn pik een eindje eruit. Daarna schoof hij 'm er weer helemaal in, het leek of hij er nog dieper inging. Ik was helemaal glad van binnen, zijn pik ondervond geen enkele weerstand meer.
'Ja,' hijgde ik, 'toe, neuk me wat harder, sneller.' Al mijn angst was verdwenen. In plaats daarvan kwam alleen maar verlangen. Verlangen naar die harde, dikke pik, verlangen naar een opgevulde kut. Hij neukte ontieglijk lekker, echt zalig. Het was alsof ik werd opgetild, ik begon te kreunen, te miauwen, ik begon klaar te komen. Bob verhoogde zijn tempo, ramde zijn lul nu zo hard in me dat mijn hele lichaam schokte.
'Ja,' gilde ik, 'ja,... ooohhh... aaahhhh...' en een machtig orgasme golfde door mijn lichaam.

Ik was helemaal bezweet, en terwijl ik lag na te hijgen, trok Bob zijn lul uit mijn poesje.
'Wil je niet klaarkomen?' vroeg ik.
'Jawel,' zei hij, terwijl hij naar zijn pik keek, die helemaal nat was, maar ook een beetje rood van mijn bloed, 'maar ik wil dat we eerst even een douche nemen. En daarna doen we dit nog eens dunnetjes over, als je wilt.' Hij droogde mijn kutje af met de handdoek, waar ook bloed op zat, en trok me overeind. Toen ik naast het bed stond werd ik even duizelig, maar Bob pakte me meteen stevig vast. Ik moest even bijkomen van de heftige, supergeile ervaring. Samen liepen we naar de douche.

Zijn pik bleef al die tijd rechtop staan. Ik richtte de waterstraal erop en waste hem met mijn andere hand helemaal schoon. Ik gleed met mijn hand over zijn stijve paal, daarna waste ik mezelf tussen mijn benen. Hij droogde zich snel af en ging naar de slaapkamer. Toen ik binnenkwam lag hij op zijn rug op bed. Ik had zin om hem te verwennen.Ik deed zijn benen uit elkaar en ging om mijn knieŽn tussen zijn benen zitten. Ik pakte zijn zware lul beet en stak 'm omhoog. Ik likte hem en liet hem in mijn mond. Ik trok ritmisch aan zijn lul, terwijl ik hem in mijn natte mond liet zitten.
'Ga je klaarkomen?' vroeg ik. Ik had gehoord dat jongens meestal snel klaarkomen, zoals ook mijn vriendje altijd heel snel klaarkwam als ik hem pijpte of aftrok.

'Nee,' zei hij. 'Kom hier.' Hij trok me naar zich toe, zodat ik met mijn kut op zijn pik kwam te zitten. Hij produceerde een mondvol speeksel en smeerde dat tussen mijn benen. Ik deed mijn kutlipjes uit elkaar en Bob stak zijn pik omhoog. Ik mikte mijn natte kutje op zijn eikel en liet mezelf over zijn stijve paal heen zakken. Hij gleed naar binnen, en ik voelde me weer zalig opgevuld worden. Jee, wat was dat lekker. Ik bewoog me op en neer over zijn stijve lul terwijl Bob me aan mijn billen ondersteunde.

Toen tilde hij me op, terwijl zijn lul in me bleef zitten en legde me op mijn rug. Hij kwam op me liggen en nam het neuken over. Hij gleed heerlijk in en uit, hij neukte zalig, terwijl hij aan mijn tieten knabbelde. Ik duwde mijn bekken naar hem toe, om hem dieper in me te voelen. Maar plotseling hield Bob op, pakte een been, en trok dat voor hem heen.

'Ik wil op z'n hondjes,' zei hij. 'Ga op je knieŽn, maar zonder mijn pik uit je te laten.' Dat lukte. Ik lag met mijn schouders op het bed, met mijn kontje omhoog. Bob nam me bij mijn heupen en boorde zijn dikke paal in me. Mijn tieten schokten, het hele bed leek mee te bewegen. Ik voelde alweer dat ik klaar ging komen. Ik lag te hijgen en te janken en te kreunen, terwijl ik voor het eerst echt een grote beurt kreeg. Ik vond deze houding erg geil en hoerig, ik stak mijn kut naar hem toe en Bob neukte me alsof ik een volwassen kut had.

'Streel m'n ballen en ook mijn pik,' hijgde Bob, 'dan zal ik je vol spuiten.'
Ik kroop met een hand onder me, naar mijn kut, waar ik de dikke gladde lul tussen mijn benen op en neer voelde gaan. Maar ik wilde het ook zien. Dus ik kwam wat omhoog, steunde op een elleboog en keek tussen mijn tieten naar achteren. Ik zag de behaarde benen van Bob en hoe zijn glimmende lul in en uit bewoog. Ik greep hem bij zijn zak en rolde de ballen tussen mijn vingers. Ik voelde dat ik klaar ging komen.
'Oh Bob, ja... o, God ik kom weer... ik kom...'
'Ik ook,' gromde Bob, die zijn harde stang nog harder in me boorde.
'Ik kom,' schreeuwde ik, terwijl ik mijn greep op zijn ballen verstevigde. Hij gaf een schreeuw, ik voelde zijn zak samentrekken en terwijl ik weer een machtig orgasme kreeg, verstevigde hij zijn greep op mijn heupen en spoot met daverende stoten zijn zaad in me. Ik kon niet meer op mijn knieŽn blijven zitten, ik zakte in mekaar, plat op mijn buik, terwijl Bob intens kreunend over me heen viel met zijn spuitende, pulserende pik in me.

Zo ben ik ontmaagd, en het was heerlijk.
Aantal keer gelezen:
1949
Beoordeel dit verhaal:
(10 beoordelingen)