Spannendverhaaltje.nl

De Vriend Van Mijn Ex

-
30-03-2015
Zomer 2014. Ik woon in bij de vriend van mijn ex-man. Het was 1 uur 's nachts. Samen zaten we in de keuken. Aan het praten over van alles en nog wat. Hij maakte fruit klaar serveerde het in een kom en gaf het aan mij. Ik had er niet zo'n trek in, ik had meer zin in hem. Ik keek hoe zijn lippen bewogen en wilde hem zo graag zoenen.. een man van 44 zelf was ik 17. Hij stelde voor een spelletje te spelen. We gingen kaarten en hadden een deal diegene die wint mag zijn wens uitspreken. Het was een simpel spelletje en hij won het. 'Nou, wat wil je, alsjeblieft niks moeilijks okť' zei ik. 'Nee hoor het is best makkelijk, kom maar naast me zitten' . Ik werd helemaal zenuwachtig. Ik zat vaak bij hem achterop de scooter en rook dan zijn lekkere parfum en kwam met mijn borsten dicht tegen hem aan. Vaak fantaseerde ik over sex met hem. Juist omdat hij niet zoals anderen opdringerig was wilde ik hem heel graag berijden.

Ik kwam naast hem zitten en hij draaide zich naar me toe. Binnen een mum van tijd hadden onze tongen elkaar gevonden en streelde hij mij van mijn rug tot aan mijn billen. Mijn grote borsten die duidelijk te zien waren met mijn lage topje. Hij ging lager, naar mijn dijen richting mijn lies.. Mijn hart ging tekeer en ik kreunde beetje bij het lekkere gevoel. Hij trok mijn topje omlaag en begon aan mijn tepels te zuigen. ' ohh lekker kan je ook beetje bijten op me tepels?' vroeg ik. Hij beet me zachtjes en keek me aan. Ik knikte en en sloot mijn ogen. Ik beet me op mijn lip is iets wat ik automatisch doe als ik geniet tijdens het vrijen. Ik streelde hem ook. En zoende hem in zijn nek. Weer rook ik zijn lekkere parfum. Ik likte hem richting zijn oorlel en en voelde aan zijn bobbel in zijn broek. Hmm hij heeft ook een dikke lul. Ik knoopte zijn broek met 1 hand los en ging met mijn knieŽn op de grond. Ik begon hem te pijpen. Hij pakte mijn lange haren vast en duwde zijn lekkere lul verder naar binnen. Aahhh jaa zo diep moet je hem nemen zei hij. Ik deed me best maar werd op een gegeven moment beetje moe. Hij pakte me bij mijn hand en hielp me opstaan. Zelf stond hij ook op. Kom we gaan maar boven ik wil je kutje proeven. Ik liep de trap op en wiegde mijn heupen heen en weer tijdens het lopen. Hij pakte mijn billen vast en ik dacht aan mijn ex man die ook zo gek op mijn dikke billen was. Nou dit is mijn sweet revenge. Mijn jonge kutje was dus niet genoeg voor jou misschien wel genoeg voor je beste vriend. Hmm.Boven aangekomen draaide ik me om en begon hem weer te tongen. We ademden heel snel en ik trok zijn shirt uit. Til me op zei ik. Ik was inmiddels 75 kg en wilde kijken of hij ook zo een sterke man was. Ja hoor, alsof ik een veertje was tilde hij mij op. Dit vind ik zo geil he. Hij zette mij tegen de muur en masseerde met zijn eikel tegen mijn klitje. Zo warm en zacht. Opeens voelde ik zijn voorvocht. Samen met mijn vocht gleed zijn lekkere lul bijna naar binnen. Maar ik wilde eerst zijn warme natte tong voelen. Je zou mijn poesje toch likken? Hmm je wilt gelikt worden he, ik ga je zo lekker lang likken en al je kutsap proeven. Hij legde me neer op de bed en met zijn grote neus hield hij mijn schaamlippen iets omhoog zodat hij beter bij mijn knopje kon. Hij begon eraan te zuigen en rondjes te draaien met zijn tong. Oh jaahhh lik me doe je vinger erin zuig er nog harder op.. ik speelde met mijn tepels ondertussen. Hij keek af en toe naar mij om mij te zien genieten. Ik voelde dat ik haast zou klaarkomen van zijn lekker mond. Zijn dikke lippen op mijn schaamlippen kusjes gaf hij erop. Echt hij heeft me heerlijk gebeft.

Ik kwam overeind en zijn mond rook naar mijn kutje. Heerlijk zoete geur. Ik trok hem naar me toe en hij lag op mij. Ik deed mijn benen wijd open en al zoenend vond zijn lul zelf mijn kutje. Zachtjes bracht hij hem naar binnen. En hij bleef even zo. Hij likte mijn nek mijn oorlellen.. hij zoog aan mijn onderste lip. Ik pakte zijn hoofd vast keek hem diep in zijn ogen en zei kom op geef mijn jonge kutje het beste van wat je al die jaren geleerd hebt.. hij trok zich op pakte mijn benen vast hield ze omhoog en begon als een beest mijn warme natte strakke kutje in en uit te gaan. Dieper dieper zei ik.. hij neukte me zo hard me borsten gjngen heen en weer alles trilde.. de bed kraakte.. de man die een kamer bij hem huurde kwam kijken wat er aan de hand was. Ik zag die man en keek hem geil aan hij zelf zag hem niet. Maar uit schaamte liep de huurder weg. Jammer.. het idee dat ik misschien door 2 mannen geneukt kon worden werd ik nog geiler van. Oohh jaa neuk me! Stoot maar lekker diep. Ik pakte mijn borsten beet en omdat ze zo groot waren kon ik mijn eigen tepels likken. Hij zag het en draaide aan mijn tepel net zoals hij aan schroefjes draaide tijden het klussen. Echt ik vond het heerlijk.. ik voelde mijn wangen gloeien en mijn klitje streek tegen hem aan. Ik kwam weer bijna klaar maar ik wilde niet in deze positie klaar komen. Ik wilde boven op hem.Ik zei hem ga liggen ik kom op je. Hij gaf me nog paar harde stoten en kwam naast me liggen. Ik klom op hem en ging op zijn lul zitten. Zo een dikke eikel.. hmm. Ik leunde voor over en begon hem te tongen langzaam liet ik mijn heupen zakken tot zijn hele paal in mijn natte poes zat. Ik ging zachtjes op en neer en voerde de tempo op. Ik ging ook heen en weer zodat mijn klitje langs hem wreef. Hij pakte mijn beiden borsten beet duwde ze tegen elkaar en zoog aan beide tepels tegelijk. Wauw dit had ik nog nooit gevoeld. Het voelde zo lekker. Ahhh jaa doe dat alsjeblieft zuig maar. Hij werd zo geil en trok zijn knieŽn op en begon me weer te penetreren. Ja ja ga door ga dooooorrr... en ik kwam heerlijk klaar op zijn lekkere pik. Zo lekker heeft nog nooit iemand me laten klaarkomen. Zo lekker kon ik alleen klaar komen van me vibrator.. dit moet wel mijn ideale sexpartner zijn. Zo wild, zo sterk, zo mannelijk.. slap viel ik op hem en hijgte in zijn nek. Hij streelde mijn haren en het gaf mij kippenvel.

Mag ik die lekkere billen van je nog eens zien.. natuurlijk zei ik en ik ging op zijn hondjes. Hij kwam achter me. Oohhh ik ga je nu zo hard neuken je billen je kutje JIJ lekkere geile meid vraagt er gewoon om. Maar alsjeblieft doe zachtjes ik ben net klaar het is allemaal zo gevoelig daar.. hij fluisterde in me oor. Dan had je beter moeten kaartspelen.. hij duwde mij omlaag en alleen mijn kont was omhoog. Hij zocht zijn weg maar mijn kutje en stootte hem er direct diep in. Whooooww stop stop niet zo hard zei ik. Shhhht je gaat het lekker vinden, mh mh mh ik stopte me gezicht in de kussen om geen au te roepen. Hij pakte mijn haren en trok mij naar achteren. Hmm dat maak ik voor het eerst mee.ik voelde zijn kracht. Ik voelde zijn ballen tegen mijn klitje ketsen

En toen hoorde ik hem hijgen kreunen. Nnnhhh nnnhh zo van hier heb je hem hier heb je hem. Ik vond jet heerlijk maar dacht ook kom op nou met die zaad je maakt me kapot zo.. en daar was het dan hij brulde het uit.. en ik voelde de warme vocht in mijn kutje spuiten. Hij liet m er even in en ik voelde zijn lul kloppen in mijn kutje. Er volgde een diepe zucht en hij plofte naast me neer. Ik legde mijn hoofd op zijn borst. Hij was helemaal nat van de zweet. Goede work out heb je verricht. Moet ook wel he met een dame zoals jou. Ik wilde extra van je genieten en hield me daarom in. Maar wacht maar.. ik kom even op adem en pak je zo weer.. uh nee nee zei ik.. dan zou je weer moeten winnen van mij.. en als ik win heb ik ook een heel geil idee.. even roken wat drinken en weer een potje doen? Vroeg ik met ondeugende ogen. Is goed schat, kom maar op...
Aantal keer gelezen:
1222
Beoordeel dit verhaal:
(10 beoordelingen)