Spannendverhaaltje.nl

De voetbalwedstrijd

-
16-08-2010
Het was zaterdagochtend, dat betekende weer voetballen. We moesten dit keer uit spelen. We spelen niet zo hoog en het is ons meer om de gezelligheid te doen, maar als we eenmaal bezig zijn willen we wel winnen. We moesten een eindje rijden naar de vereniging tegen wie wij moesten spelen. Daar aangekomen zagen dat er ook damesvoetbal werd gespeeld. In de kleedkamer aangekomen zagen we dat onze kleedkamer de douche deelde met die van de naastgelegen kleedkamer. Dit is bij wel meer verenigingen zo dus daar keken we niet van op. De deur naar de aangrenzende kleedkamer zat echter dicht. De wedstrijd begon en ik raakte al na 10 minuten geblesseerd, waardoor ik werd gewisseld. In mijn tocht naar de kleedkamer zag ik ook twee dames in voetbaltenue naar de kleedkamers gaan. De een zag er bloedmooi uit: strakke tietjes, lekker kontje en de ander was wat molliger met dikke tieten en een grote kont.
In de gang van de kleedkamer kwam ik allemaal dames tegen die uit de kleedkamer naast die van mij kwamen. Jammer dacht ik nog die hebben net gedouchd. Ik ging de kleedkamer in en trok mijn kleren uit en ging douchen. Ik was me aan het wassen en bij het wassen van mijn lul moest ik toch weer aan die dames denken. Maar ze hadden het wedstrijdschema zo opgezet dat de dames nooit tegelijk met de heren konden douchen. Maar opeens ging de deur van de andere kleedkamer open en daar kwamen de twee meiden die ik zojuist ook had gezien de douche in lopen met alleen een handdoek om hun lijf. Oh!, zie de mooiste, we dachten dat ze douche voor ons aan hadden laten staan. We hadden jou niet verwacht. Ik zei sorry en plaatste wat ongemakkelijk mijn handen voor mijn lul. Ik zei dat ik geblesseerd was geraakt en daarom nu al aan het douchen was.
De twee meiden waren even naar de kantine gegaan en zo kwam het dus dat iedereen van hun ploeg al gedouched had maar zij nog niet. Beide meiden keken toch wel af en toe naar mijn lul die hierop een beetje hard begon te worden, omdat ik dit wel een beetje exhibitionistisch ben aangelegd. Kom erbij zei ik. Het mooie meisje aarzelde geen moment en trok haar handdoek weg en ging onder de douche staan. Wow wat had ze een mooi lichaam, haar borstjes staken strak vooruit en ze had een heeerlijk strak kontje en ze had haar kutje kaal geschoren. Het andere mollige meisje aarzelde, maar Kelly (het mooie meisje) zei komop en trok haar ook onder douche waardoor zei haar handdoek maar snel weggooide. Nu kwam me daar toch een paar tieten te voorschijn, duidelijk een cupD. Van onderen had ze een grote zwarte driehoek en ze had een vrij dik, maar toch stevige kont.
Ik kon mijn ogen met moeite van hun af houden, maar daar hadden zij ook last van. Kim. het mollige meisje, bleef maar kijken naar mijn lul. Die hiervan en hun aanblik toch wel hard aan het worden was. Wil je mij even inschuimen zei het mooie meisje tegen me. Ik kon hier natuurlijk geen nee tegen zeggen en begon haar helemaal in te soppen, waarbij ik haar borsten en kont en kut niet oversloeg. Kelly zei tegen Kim dat dit nu haar kans was om eindelijk een lul te voelen en kelly vroeg of Kim mij mocht inschuimen. Dat was goed. Kim toch wat preutser aangelegd twijfelde maar begon toch en toen ze mijn lul begon te wassen werd deze toch helemaal hard. Ik pakte haar tieten nu vast en begon erin te knijpen. Hierop beogn Kim mij af te trekken. Goh wat is dit lekker zei ze, dat had ik nooit gedacht. Kelly kwam nu ook wat dichter en ik pakte haar bij haar kontje. Wat lekker. Ook Kelly wilde wel wat dus die begon mij te pijpen.
Met lange halen diep in haar keel kwam ik al bijna. Dit wilde ik echter nog niet, daarom deed ik de douches uit en zei dat ze allebei op de gron dmoesten liggen en hun benen spreiden. Niets daarvan zei kelly en pakte mijn lul en begeleidde die naar haar kale kutje die lekker strak was. Ik pompte in haar zo hard ik kon. Kim vond dit allemaal wel mooi en begon zich te vingeren. Kelly vond dit toch wel wat egoistisch en vroeg mij Kim te neuken. Dit had Kim nog nooit gedaan zie je. Ik twijfelde even omdat ik van dit zalige strakke kutje naar die grote bos toe moest, maar ik wilde geen spelbreker zijn. Ik voelde in die grote zwarte bos en ze was kletsnat. Ik stootte hierop in een keer bij haar binnen en naaide haar hard.
Ze werd helemaal wild. Kelly werd ook steeds geiler en ging met haar kut op Kim's gezicht zitten die haar aflikte. Af en toe haalde ik mijn lul uit Kim en dan begon Kelly mij te pijpen. Dit hield ik niet langer vol, waarop ik op Kim's grote borsten en Kelly's gezicht klaar kwam. Nog niet uitgeput wilde Kelly dat ik Kim ook anaal ontmaagde. Na wat aarzeling deed ik dit ook maar. Haar poepgaatje was wat strak maar mijn lul was nog nat van haar sappen dus na een tijdje ging het soepel en neukte ik haar hard van achteren in die dikke kont. Ik kon haar lekker vast pakken en die billen. Kelly begon zich te vingeren en gelijktijdig kwamen we klaar.
Aantal keer gelezen:
386
Beoordeel dit verhaal:
(10 beoordelingen)