Spannendverhaaltje.nl

De vervolgafspraak...

-
14-05-2012
Dit verhaal is geschreven door Ca. 2 weken na mijn afspraak met verassende wending met Mindy, kreeg ik een mail van haar. Of het niet eens tijd werd voor een vervolgafspraak. Ze was toch wel benieuwd naar het totaaloverzicht van mijn financiŽle advies voor haar en haar man ;-). Ze mailde me nu zelfs een knipoog. Geen misverstand wat haar inenties waren...
Ik mailde haar terug dat ik een mooi overzicht klaar had en donderdagavond met haar kon afspreken. Bij haar huis of bij mij op kantoor, vroeg ik haar nog. Doe maar bij jou op kantoor, mailde ze terug. Rond een uur of acht 's avonds.
Het was een zeer warme week geweest. Donderdag geen uitzondering. Een hittegolf zeiden ze op het nieuws. Ons kantoor, een verbouwde jaren dertig woning, heeft geen airco's. Alleen ramen die open kunnen. Het lijkt alsof de warmte daardoor juist meer binnenkomt. Maar de lichte bries die er stond was toch wel aangenaam. Rond half acht was ik op kantoor. Een van m'n collega's was er ook nog. 'Sjezus!, zei ik tegen hem, 'Wat is het verschrikkelijk warm hier of niet?' Hij zat achter z'n buro met z'n mouwen opgestroopt. 'Niet normaal', antwoorde hij, 'ik handel het hier snel af en ben weg. Dit is niet te doen'.
Klokslag 5 voor acht stapte Mindy binnen. Ze zag er weer prachtig uit. Strak hemdje, kort rokje, hoge hakjes en zoals me de eerste keer al opviel, zeer goed verzorgd. Heerlijk. Ik stond boven aan de trap en begroette haar op de weg naar beneden. Gaf haar beneden een hand en wees haar naar boven. Naar mijn kantoor. 'Alles goed?', vroeg ik, 'Kun je 't een beetje volhouden met deze hitte?' 'Zekerwel', antwoorde ze, 'ik vind het juist heerlijk dit weer. Lekker weinig kleding aan...heerlijk toch?' Ik kon niet anders dan dat bevestigen. Heerlijk ja...
Mindy ging me voor de trap op. Dat gaf me een heerlijk zicht op haar lekkere kont. Oh...herinneringen van die heerlijke kont kwamen weer in me op... langzaam voelde ik m'n pik stijf worden. Niet handig in een pantalon. Zeker niet met m'n collega nog op kantoor. 'Boven direct links' zei ik, 'Daarnaast zit m'n collega, die is nog aan het werk'. Ik vroeg haar of ze iets wilde drinken. Glaasje water was het antwoord. Ik volgde het goede voorbeeld. Veel te warm voor koffie.
Eenmaal terug op m'n kantoor namen we alle saaie financiŽle zaken door. 'Ik ga hoor!' riep m'n collega, 'Fijne avond!'. 'Jij ook!' riep ik en zag dat Mindy me aankeek met een veelzeggende, zelfverzekerde, 'hongerige' blik... 'Eindelijk alleen', zei ze. 'Wacht...', zei ik 'even de voordeur op slot doen. Policy. Dan kan niemand onverwacht binnenkomen'. 'Goed plan' was haar reactie en knipoogde naar me. Ik haaste me naar beneden om de deur op slot te draaien. Zag dat m'n collega inmiddels weg was en ging snel weer naar m'n kantoor.
Eenmaal boven zag ik dat Mindy zich verplaatst had naar mijn bureaustoel. Dat niet alleen...ze was ook volledig naakt! Ze had de stoel in de vrije stand gezet zodat hij een beetje naar achter leunde en had haar voeten wijd uit elkaar op m'n bureau. Met de ene hand vingerde ze haar lekkere kale kutje, de andere kneep in haar borsten en tepels. In m'n broek was direct aktie. In een splitsecond had ik een knetterharde stijve lul. Wat een geil gezicht. 'Kijk naar me terwijl ik me vinger' zei ze. Met vier vingers wreeg ze heerlijk haar kutje nat. Ze keek me aan en naar de stijve lul in m'n broek. 'Haal hem er maar uit' zei ze 'Ik wil je harde pik zien'. Ik ritste m'n broek los en m'n harde lul floepte er uit. Aah...wat een bevrijding. Ik voelde getintel in m'n eikel. Er zou niet veel nodig zijn me te laten komen. Het warme weer, het mooie schouwspel zou voldoende zijn voor een snel orgasme. Maar dat wilde ik niet. Ik wilde het uitstellen. Wachten en genieten van het moment.
Mindy kutje was ondertussen kletsnat van haar geil. Twee vingers gleden haar kutje in en ze vingerde zichzelf heerlijk. Ze haalde haar vingers uit haar kutje en stopte ze in haar mond en zoog er aan. 'Ik word zo geil als ik mezelf proef' zei ze '...zo geil als boter'. Met haar natte vingers wreef ze over haar tepels en kneep er in terwijl ze zachtjes kreunde. Ik hield het niet meer. Ik kleedde mezelf snel uit. Helemaal naakt stond ik voor haar. 'Laat me je likken' zei ik. Ze draaide de stoel bij, ik zakt op m'n knieŽn. Haar natte, kale kutje recht voor me. Ik begroef m'n gezicht in haar geile kutje. Ik likte haar clitje en beet er zachtjes en speels in. Gezien de geluiden die ze maakte, genoot ze er van. Haar geilheid smaakte geweldig en naar meer. Zo ver ik kon, stak ik m'n tong in haar kutje. Met twee handen duwde Mindy m'n hoofd harder tussen haar benen. 'Ooh...'.schreeuwde ze 'Ik ga zo komen...ga door! GA DOOR!' Met een paar harde schokken voelde ik haar komen. Haar kutje spande samen, haar dijen klemden zich om m'n hoofd.... 'AAAAH!!' gilde ze uit... Ze keek me aan en fluisterde 'niet stoppen hoor...' Zachtjes gleed m'n tong weer over haar lippen en haar clitje. Ik zag en voelde haar kutje hard samenspannen van genot... Met twee handen duwde ik haar billen uit elkaar en liktje haar lekkere kontje. Ondertussen stond m'n lul echt op springen. Ik hield het nu echt niet meer van geilheid...
Ik stond op...Mindy lag half onderuitgezakt in de stoel onder me. Ik pakte mn harde, stijve lul vast en trok me af. 'Spuit me onder' zei Mindy. Dat was genoeg voor me. Nog twee rukken ik voelde het hete sperma naar boven borrelen. Ik trok m'n lul zo hard als ik kon naar achter, m'n knetterharde eikel gericht op Mindy en spoot m'n geile sperma over haar uit. Warme stralen geil sperma belanden op haar buik, haar borsten, haar kutje en in haar gezicht. Geil keek ze me aan en wreef haar vingers door mn sperma en deed ze in haar mond. 'Mmmmm....' zei ze met haar ogen dicht. Zeker 5a6 stralen sperma had ik over haar uitgespoten. Ze zat er helemaal onder. God wat voelde dit goed!
'Kom hier', zei ze terwijl ze de stoel rechtop liet vallen. Ze zat nu voor me, ik stond nog te shaken op mn benen, ze zat met haar gezicht recht voor m'n harde pik. Een straal sperma droop langzaam naar beneden naar mn ballen. Ze nam m'n harde lul diep en haar mond en zoog er aan. Ik moest me vasthouden aan mn bureau en de muur om niet om te vallen. Dit voelde nog beter.... ik voelde haar tong rondjes draaien over mn eikel en met haar nepnagels speelde ze met mn ballen. Ze keek op en glimlachte 'we zijn nog niet klaar hoor'. Haar lippen gleden over m'n nog stijve pik. Ondanks 't hevige orgasme van net weigerde hij slap te worden door de behandeling van Mindy. Ze likte mn eikel, gleed langzaam af en nam mn ballen in haar mond. Ze zoog er zachtjes aan terwijl haar handen zich om mn billen klemden.
Toen stond ze op, draaide zich om en ging met haar buik op m'n bureau liggen. 'Neuk me!' commandeerde ze...'neuk me in mn kut en mn kont!' Haar kutje was nog nat en glad van haar eigen vocht en mn sperma. Met mn hand gleed ik tussen haar benen en pakte van achter haar kutje vast. Mn vingers verdeelde het geile vocht van haar kutje en mn sperma over haar kutje en kontje. Van achter neukte ik haar geile kutje. Diep stootte ik mn harde lul in haar. Mn bekken kletste hard op haar lekkere kontje. 'Aaaah...harder! HARDER!!' riep Mindy. Ik stootte nog harder op haar in. Mn hele bureau schudde er van. Plots haalde ik met een ruk mn pik uit haar kutje en duwde hem zachtjes tegen haar kontgaatje. Ik zag dat ze ontspande en duwde langzaam mn stijve lul in haar strakke kontje....wat een geil gezicht. Mn eikel gleed langzaam maar gemakkelijk in haar kontje, Mindy kreunde een beetje van genog. Steeds dieper duwde ik mn lul naar binnen. Haar strakke kontje klemde zich om mn stijve pik. Ik voelde haar spieren aanspannen...wat een geil gevoel dit!
Zachtjes duwde ik mn lul in haar strakke kontje op en neer. Ik voelde hoe ze met haar handen haar clitje bewerkte.... 'Oooh...ik ga weer komen' zei ze. Ze duwde me een beetje naar achter, haalde m'n lul uit haar kontje en draaide zich om. Ze ging op haar rug op mn bureau liggen en trok haar binnen op. Nu kon ik haar kutje en kontje neuken terwijl ik haar aankeek. Ze lag daar met haar ogen dicht, spelend met haar lekkere grote borsten. Ze genoot zichtbaar van alles. Om de beurt duwde ik mn stijve pik in haar kutje en kontje. Ik voelde dat ik weer ging komen. Mindy vingerde haar clitje, keek me aan en zag dat er niet veel tijd meer was. 'Spuit over m'n kutje' zei ze... Ik ramde mn harde lul nog een paar keer diep in haar kutje, trok terug en spoot een tweede lading geil sperma over haar hete kutje... Mindy bleef haar clitje vingeren en ik zag dat ze voor de tweede keer kwam. Hete stralen geil sperma schoten over haar vingers, haar lipjes en liepen via haar kontje naar beneden. Ze ving met haar had mn sperma op en stopte het in haar mond. Met haar tong speelde ze met haar vingers en mijn sperma. Wat een geil wijf! 'Kus me!' zei ze...het idee stond me een beetje tegen maar die situatie stond geen twijfeling toe. Ik kuste haar, proefde mn sperma en haar geilheid... Tijdens een normale doordeweekse vrijpartij zou ik hier nogal afwijzen tegenover staan...nu niet. De geilheid droop van alles af en er waren geen remmingen meer... zalig.
Nat van het zweet, sperma, speeksel en vocht van Mindy's kutje kleeden we ons weer aan. 'Maak maar in orde' zei ze 'Ik heb er alle vertouwen in dat je mijn belangen goed behartigd'. 'Pardon?' stamelde ik, 'Wat...euh...wat bedoel je?' 'Onze financiŽn en verzekeringen' zei ze en wees op de papieren op de grond. 'Maak maar in orde...en plan maar een halfjaarlijks onderhoudsgesprek. Ik denk dat ik wel eens in de zoveel tijd onderhoud nodig heb' glimlachte ze en vertrok. Dat onderhoud is er zeker gekomen... ;-) (Als je genoten hebt van het verhaal kan je reageren naar mmhornyandnaughty@gmail.com)
Aantal keer gelezen:
748
Beoordeel dit verhaal:
(10 beoordelingen)